Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το αποκλείεις να έχει δίκιο σε κάποια θέματα?Εντάξει αυτό με την κρίση είναι κάπως.Αλλά για τη χημειοθεραπεία μπορεί και να έχει δίκιο.

Κοίτα, η χημειοθεραπεία είναι ό,τι βαρύτερο μπορεί να πάρει οργανισμός, καλύτερα να πίνεις κάθε μέρα μαζούτ, παρά αυτό το πράγμα. Επίσης, έχει την αδυναμία ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει καλά από κακά κύτταρα, οπότε επηρεάζονται όλα.

Από την άλλη, αν πριν από 15 χρόνια πάθαινες καρκίνο, είχες περίπου 6 μήνες ζωής. Σήμερα, μπορείς να πετύχεις πλήρη ίαση (στο 95% των καρκίνων του όρχι π.χ.) ή να παρατείνεις κατά πολύ την επιβίωση και με αξιοπρέπεια για τον ασθενή.

Πιστεύω ότι ένας σοβαρός γιατρός δεν θα πει ούτε "ααα η χημειοθεραπεία είναι βάλσαμο!" ούτε "αααα είναι δηλητήριο". Θα πει ότι η χημειοθεραπεία έχει μεν σοβαρές αδυναμίες, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αποδεδειγμένα ό,τι καλύτερο υπάρχει, και γίνεται πραγματικά τεράστια προσπάθεια για να βρεθεί όλο και κάτι καλύτερο. Προσωπικά έτσι επιλέγω γιατρούς, ούτε να πλέκουν εγκώμια ούτε να αφορίζουν, να μιλάνε απλά και μετρημένα. Όλα τα άλλα εγώ τα θεωρώ κινήσεις εντυπωσιασμού.

Τώρα ένα άλλο μεγάλο θέμα που υπάρχει (και κολλάει σε αυτήν με το AIDS) είναι ότι δυστυχώς στην ιατρική δεν υπάρχει ένα φάρμακο για όλους, μια θεραπεία για όλους. Αυτό που εσένα μπορεί να σε κάνει καλά, εμένα μπορεί να με σκοτώσει. Δυστυχώς, κάθε οργανισμός είναι εντελώς διαφορετικός, δεν μπορεί να εφαρμοστεί κάτι σε όλους. Και το όφελος μετριέται πάντα στατιστικά, δλδ αν το 51% έχει όφελος από ένα φάρμακο, το φάρμακο αυτό θεωρείται πετυχημένο. Γίνονται προσπάθειες για εξατομικευμένη ιατρική, αλλά αυτό θα πάρει καιρό. Κι εγώ όταν πρωτοήρθα σε επαφή με το χώρο νόμιζα ότι η ιατρική το έβλεπα αλλιώς, αλλά τελικά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει τίποτε απόλυτο δυστυχώς.

Φωνάζουν πολλοί και λένε "δοκιμάζουν πάνω μας τα φάρμακα, μας κάνουν πειραματόζωα". Δυστυχώς, σε συνθήκες εργαστηρίου με κάποιες χιλιάδες συμμετέχοντες, θα βγουν κάποια σχετικά ασφαλή συμπεράσματα, αλλά αν δεν δοκιμάσουν το φάρμακο εκατομμύρια, δεν θα φανούν ποτέ όλες οι παρενέργειες. Sad but true που λένε.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Kαι γιατί την συγκρίνεις Σέβη μου με την δικιά μου; :lol:

δεν την σύγκρινα πουλί μου. η αδερφούλα μου μου είπε ότι από την άνοιξη και μετά, σε λίγους μήνες δηλαδή, που θα έχει μεγαλώσε σε όλα της η Χρύσπα, θα είναι χάρμα.

εσύ ήδη το βιώνεις;):D

Pou einai to site, vre Kiki? Den to eida.

Kai na pokai kati akoma. To pote tha diagnostei mia tetoia astheneia den exei xesi panta me to pota tha ekdilothei. Kanenas goniosden thelei na paradextei kati tetoio gia to paidi tou, oso iparxei elpida na min einai etsi ta pragmata. Px sto dokimanter pou anefera, i diagnosi sto proto paidi itan sta 4,5 eno sto deutero sta 2. Fisika ta simadia ipirxan, opos paradextike kai i mitera, apo poli poli noritera.

Eksallou. iparxoun ki esfalmenes diagnoseis gia aftismo, etixe sto 3o paidi tis ksadelfis tis miteras mou, to opoio itan telika iperkinitiko kai me sindromo diaspasis tis prosoxis,

Διαφημίσεις

To pote tha diagnostei mia tetoia astheneia den exei xesi panta me to pota tha ekdilothei.

Έχει πολύ πλάκα που δεν μπορείς να κάνεις έντιτ φιλενάδα :lol:

Μάκια!

Έχει πολύ πλάκα που δεν μπορείς να κάνεις έντιτ φιλενάδα :lol:

Μάκια!

LOL

είδες για να μην δουλεύει σωστά το πράμα σου; Κι αυτός ο ξάδερφος, αμάν, μέχρι πότε θα το έχει;;;;;

bh45qekil.png

Να ανέβουμε με πλακάτ στην Κατερίνη!

ΞΑΔΕΡΦΕ ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ!

Διαφημίσεις

δεν την σύγκρινα πουλί μου. η αδερφούλα μου μου είπε ότι από την άνοιξη και μετά, σε λίγους μήνες δηλαδή, που θα έχει μεγαλώσε σε όλα της η Χρύσπα, θα είναι χάρμα.

εσύ ήδη το βιώνεις;):D

Μπα... απλώς είμαι στην αρχή :D και είναι όντως χάρμα να το βλέπεις το σκατό να γίνεται ανθρωπάκι και να έχει και άποψη :lol:

Ελ, αν κατάλαβα καλά άφησες τη δουλειά σου για να μεγαλώσεις το παιδάκι σου?

Ναι κοπελα μου αν και η ειδικοτητα μου δεν ειναι η διδασκαλια. Εχω χαρτια αλλα ειδικευομαι αλλου....στις βασεις δεδομενων....;)

Καληνυχτα κοριτσια......παω για διαβασμα......(οσο προλαβω δλδ)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

και θα φωνάζουμε ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

εντάξει το παραχαλαρώσαμε :lol: είμαστε ή του ύψους ή του βάθους :lol:

Μπα... απλώς είμαι στην αρχή :D και είναι όντως χάρμα να το βλέπεις το σκατό να γίνεται ανθρωπάκι και να έχει και άποψη :lol:

εγώ πολλές φορές έχω την αίσθηση ότι μέσα σε αυτό το μικρό σωματάκι κρύβεται ένας άνθρωπος ήδη φτιαγμένος, με προτιμήσεις, ιδιοτροπίες, προσωπικότητα κανονική, απλά του λείπουν οι εμπειρίες.

bh45qekil.png

εγώ πολλές φορές έχω την αίσθηση ότι μέσα σε αυτό το μικρό σωματάκι κρύβεται ένας άνθρωπος ήδη φτιαγμένος, με προτιμήσεις, ιδιοτροπίες, προσωπικότητα κανονική, απλά του λείπουν οι εμπειρίες.

ακριβώς όπως τα λες!

κορίτσια καλό ξημέρωμα σε όλες και κυρίως στα μωρά μας!

θα την πέσω. αύριο θα σέρνομαι.μάκια στα μουτράκια σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...