Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Χριστίνα, πες μας για την μικρή κι άλλα.

Για να ξέρεις τι έπεται; :lol:

Κάθε μέρα είναι μια μικρή έκπληξη Σέβη... αυτό έχω να σου πω :D Τα καλύτερα έρχονται ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίτσα μου μην τρελαίνεσαι, και κυρίως μην διαβάσεις το θέμα, γιατί από τα 100 που θα διαβάσεις τα 90 προέρχονται από πηγές από αμφίβολες ως για καταγγελία.

Καταρχήν οι παρενέργειες του ΜΜR εμφανίζονται 7-10 μέρες μετά από τον εμβολιασμό, και είναι περίπου ίδιες με τα συμπτώματα που θα εμφάνιζε το παιδί αν κολλούσε την ίδια την αρρώστια. Κι αυτό γιατί αυτό το εμβόλιο περιέχει ζώντες εξασθενημένους ιούς, δλδ τους τρεις ιούς αποδυναμωμένους. Αυτό το έχουν κι άλλα εμβόλια, και συνήθως αυτά κάνουν παρενέργειες παρόμοιες με αυτές της αρρώστιας που καλύπτουν.

Τώρα τα εμβόλια εγώ γενικά τα κάνω, χωρίς βέβαια να είμαι και φανατική, δλδ αν δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάποιο, δεν θα το κάνω έτσι απλά να βρίσκεται.

Η όλη ιστορία με το MMR ξεκίνησε όταν δημοσιεύτηκε μια έρευνα πριν από κάποια χρόνια που έλεγε ότι υπήρχε συσχέτιση μεταξύ εμβολίου και αυτισμού. Ο εν λόγω ερευνητής πρότεινε να μην γίνονται και τα τρία μαζί, γιατί και καλά αυτό είναι πιο βαρύ για το ανοσοποιητικό του παιδιού, και να τα κάνουμε ένα-ένα ξεχωριστά.

Στην αρχή υπήρξε ένας σχετικός ντόρος, τελικά οι μελέτες του καταρρίφθηκαν, γιατί είχαν πολύ μικρό δείγμα (8 παιδιά μόνο) και το δείγμα μάλλον ήταν μεθοδευμένο.

Άσχετα από τον ερευνητή, κι από το αν είχε δίκιο ή τον έφαγαν οι φαρμακευτικές, η αλήθεια είναι ότι το ανοσοποιητικό του παιδιού αυτής της ηλικίας είναι ικανότατο να αντιμετωπίσει πολλούς εισβολείς ταυτόχρονα, και μάλιστα το κάνει σε καθημερινή βάση, σκεφτείτε ένα παιδάκι στον παιδικό ή το βρεφονηπιακό σταθμό τι βομβαρδισμό δέχεται καθημερινά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρασάρει το ανοσοποιητικό του και παθαίνει νευρολογικές διαταραχές, απλά κάποια στιγμή αρρωσταίνει, επειδή δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάποιον εισβολέα.

Επίσης, αν τα εμβόλια τελικά κάνουν όντως κακό, γιατί να εμβολιάσουμε μεμονωμένα (3 εμβόλια αντί για ένα, επί πόσες δόσεις το καθένα) και όχι με το πολλαπλό, το οποίο αν προσέξετε "συγκεντρώνει" παρόμοιες ασθένειες; Αντιμετωπίζοντας ο οργανισμός δλδ τον έναν από τους τρεις εισβολείς, μπορεί πιο εύκολα να αντιμετωπίσει και τους άλλους δύο.

Ναι, οι φαρμακευτικές έχουν τεράστια συμφέροντα, και δεν είδα πουθενά να τις λένε ευαγή ιδρύματα, εταιρείες είναι κι αυτές, με τις πρακτικές μιας μεγάλης εταιρείας. Από εκεί και πέρα όμως, σε έναν ολόκληρο κόσμο, με εκατομμύρια γιατρούς, ερευνητές, ιατρικούς συντάκτες σε περιοδικά, τον FDA στην Αμερική, τον ΕΜΕΑ στην Ευρώπη και από έναν ΕΟΦ σε κάθε χώρα, όοοοολοι αυτοί τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές και κανένας δεν μιλάει, παρά μόνο ο Μερκόλα που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με δαύτον; (έχω και για αυτόν να πω! λολ) Στην τελική σκεφτείτε πόσα φάρμακα αποσύρθηκαν, αφού είχαν κυκλοφορήσει, πόσα πρόστιμα έχουν φάει οι εταιρείες για κακά φάρμακα, γιατί τα εμβόλια να τα αφήνουν δλδ; Κι αν εγώ ήμουν φαρμακευτική, και ήξερα ότι της αντίπαλης το εμβόλιο προκαλεί προβλήματα, δεν θα έκανα τα πάντα να το ξεσκεπάσω να τους κάνω ζημιά;

Τέλος, τα εμβόλια παλιότερα περιείχαν περίπου 35.000 διαφορετικές ουσίες και ήταν πολύ βαριά, πώς τότε δεν είχαμε τέτοια προβλήματα, ενώ τώρα με τις πρωτεΐνες-φορείς κλπ που είναι σούπερ εξελιγμένα τα δημιουργούν όλα αυτά;

εσύ θα της το κάνεις το mmr;:confused:

Χριστίναααααααα, γειτονάκι μου!!!!!!:tongue:

Ρε συ Φωτεινή όντως πανάκριβα τα τρόφιμα! Δεν μπορώ να διανοηθώ να πάω στον οπωροπόλη και να του πω "βάλε μου τρία πορτοκάλια"!!!

Φωτεινή πες για τον Μερκόλα, γιατί εγώ δεν θέλω να το ανοίξω. είμαι βρωμόστομη.

Χριστίνα μου, μου λες ό,τι και η αδερφούλα μου. από την άνοιξη και μετά θα είναι λατρεία!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο στην κούκλα σου!!!!Φαντάζομαι περηφάνια!

Για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής, εμείς παρόλο που το κάναμε περάσαμε ερυθρά πρόσφατα, πολύ ελαφριά, αλλά η παιδίατρος μας είπε ότι το ελαφριά δεν συνδέεται με το εμβόλιο.

Μάλιστα όταν το είπα στον παιδικό που πάει, με πήρε η παιδίατρος του παιδικού ωρυώμενη, ότι αφού έχει εμβολιαστεί αποκλείεται να ήταν ερυθρά, μήπως ήταν μολυσματική ασθένεια κτλ (μιλάμε ότι είχε 2 μέρες σπυράκια και κακή διάθεση.Αυτό.Και δεν του δώσαμε τίποτα,κανένα φάρμακο, κατ'εντολή της παιδιάτρου). Και που το ξέρω ότι είναι ερυθρά (έκανα μόνη μου διάγνωση ένα πράμα) και να κάνω στο παιδί εξετάσεις να το διαπιστώσω...Η παιδίατρος μου ήταν 20 χρόνια στο λοιμωδών.Τα σπυράκια τα αναγνωρίζει στο χιλιόμετρο.

Αυτό γίνεται, μπορεί ο οργανισμός να μην κάνει αρκετά αντισώματα μετά από το εμβόλιο και να μην έχει το παιδί προστασία. όπως επίσης με τον καιρό η ανοσία αυτή μειώνεται, και για αυτό κάνουμε επαναληπτικές δόσεις.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Οι παρενέργειες του MMR ως προς τα συμπτώματα του εμβολίου αυτά καθε αυτά κάπου εκεί σκάνε... στις 15-20 ήμερες οπότε η απάντηση Νίτσα είναι πως ναι μπορεί να είναι από το εμβόλιο αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτισμό! Το MMR παρουσιάζει σε κάποια παιδιά, πυρετό, ανησυχία και άλλα που σημαίνει ότι ο οργανισμός πολεμάει τους εξασθενημένους ιούς που δέχτηκε. Ο χρόνος δε, της αντίδρασης και των "παρενεργειών" είναι ίδιος με τους χρόνους εκκόλαψης των ασθενειών. Διαβάστε για τις συγκεκριμένες τρεις ασθένειες στο νετ και θα καταλάβετε. Απλώς θα περάσουν τα συμπτώματα σε ήπια μορφή. Γι' αυτό θέλω όταν της το κάνω να είναι ντούρασελ το ανοσοποιητικό της ;) Καμμία σχέση με τον αυτισμό δηλαδή!

Μπράβο στη Στέφη!!!

Η δική μου σήμερα έγινε για πρώτη φορά οικοδέσποινα σε φίλη της και ήταν σχεδόν κιουρία :D Της πήρε λίγο χρόνο για να μοιραστεί τα παιχνίδια της αλλά σε γενικές γραμμές οκ... φέρθηκε καλά :D Έκανε και αγκαλίτσες... στο τέλος μας τα χάλασαν λίγο που είχαν κουραστεί και οι δύο :lol:

Έχει μάθει και λέει και "αντίο" :lol: κι έχει πολύ πλάκα το πως χαιρετάει με το χέρι γιατί το κάνει σαν τσιφτετέλι :lol:

κουκουβά κουκουβα

Χριστίνα πως την αντιμετωπίζεται όταν δε μοιράζεται τα παιχνίδια της?Εμείς του μιλάμε και του εξηγούμε γιατί πρέπει να τα μοιράζεται. Άλλοτε πιάνει άλλοτε όχι.

Κι έχω παρατηρήσει πως όταν είμαστε σε άλλο σπίτι δεν κάνει τσαμπουκάδες με τα παιχνίδια, όπως όταν είναι στην έδρα του.

Για πες ρε κορίτσι, μιας και στην Αμέρικα τον έχεις πιο κοντά.

Εγώ παίρνω το newsletter του, και για να είμαι ειλικρινής σε κάποια πράγματα με πείθει, πχ για τον ήλιο.

Βέβαια, κι αυτός τα προϊόντα του προωθεί, όπως όλοι με το δικό του τρόπο. Σε κάθε ενημέρωση, τσουπ και το προϊόν του που σε προτείνει να αγοράσεις.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τι ωραία που μεγαλώνουν τα παιδάκια μας και γίνονται ανθρωπάκια! Νομίζω είναι η μεγαλύτερη χαρά μας αυτή :D

Σέβη μου εγώ όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με την παιδίατρο να δω τι έχει να μου πει, αν προτείνει να το καθυστερήσουμε ΟΚ, αν προτείνει να το κάνουμε δεν έχω πρόβλημα να το κάνω. Τώρα αν από νωρίτερα υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη ανησυχητική (πεσμένο ανοσοποιητικό, συμπεριφοράς ή οτιδήποτε) θα δούμε. Αλλά αν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, θα το κάνω. Δεν ξέρω, προσωπικά μου φαίνεται δύσκολο ένα καθόλα υγιές παιδί να ξυπνήσει την επόμενη μέρα αυτιστικό επειδή εμβολιάστηκε.

όσο για το Μερκόλα, στην αρχή μου την έδινε που με το που πήγαινες να μπεις στο σάιτ σου ζητούσε mail για να σου στέλνει διάφορα και δεν έμπαινα, αλλά με τόσες φορές που τον εκθείαζαν (μάλιστα μία τον αποκαλούσε "ο γλυκός μου" :shock:) λέω ας γραφτώ να δω τι σκ@τ@ λέει ο τύπος. Ε λοιπόν, εντάξει, κοροϊδεύουν τους Αμερικάνους, αλλά πάνε και χάφτουν πολύ χειρότερα! Καταρχήν πόσο σοβαρά μπορείς να πάρεις έναν γιατρό που μεταξύ άλλων "εξηγεί" τι φταίει για την οικονομική κρίση της Αμερικής, πάντα με την κατάλληλη συνωμοσιολογία μέσα; Στο χωριό μου λέμε "ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς", κοινώς έκαστος στο είδος του. Μετά στα ιατρικά θέματα είναι απλά γελοίος, καμία σοβαρότητα, παράδειγμα: η χημειοθεραπεία στους καρκινοπαθείς κάνει μεγαλύτερο κακό από ό,τι ωφελεί, και απλά τα συμφέροντα των φαρμακευτικών την έχουν επιβάλει, κι εγώ έχω να σας πω πώς θα αποφύγετε τον καρκίνο: θα τρώτε acai berries :shock::shock: Τι να πεις μετά από αυτό; Και τον παίρνουν στα σοβαράαααα

Χριστίνα, κι όμως εγώ έτσι ψωνίζω πλέον, 5 πορτοκάλια, εκεί που στην Αθήνα κάθε εβδομάδα αγόραζα 10 κιλά και πίναμε κάθε μέρα χυμό... κατάντια! :D

bh45qekil.png

Βρε Κικη οντως ξεκατινιαστικατε απο κει......χεχε......απα πα.......παρεπιπτωντως αμα καμια σας θελει ιδιαιτερα Αγγλικων (χιουμορ κανω)...εχω αναγκη τα λεφτα και ναι εχω χαρτι διδασκαλιας......(οι τσεπες ταπι με ταπι)..........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Βρε Κικη οντως ξεκατινιαστικατε απο κει......χεχε......απα πα.......παρεπιπτωντως αμα καμια σας θελει ιδιαιτερα Αγγλικων (χιουμορ κανω)...εχω αναγκη τα λεφτα και ναι εχω χαρτι διδασκαλιας......(οι τσεπες ταπι με ταπι)..........

καλά τα είδαμε και τα δικά τους τα αγγλικά ;)

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Όταν σε οποιαδήποτε ενημέρωση υπάρχει 'προϊόν' παύει να είναι ενημέρωση... είναι marketing... είναι λάθος να σε πείθει ακόμα και αν έχει δίκιο! εγώ αυτό έχω μάθει τόσα χρόνια από τις πρακτικές του marketing των φαρμακευτικών που συνεργαζόμαστε...

Στο τοπικ της μαριαλ η πάρος έχει βάλει κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με τις φαρμακοβιομηχανίες που κατ' εμέ είναι απόλυτα σωστές αν και ήπιες!

Πως το αντιμετώπισα: Μοίρασα τα παιχνίδια εγώ ;) Για παράδειγμα έχουμε ένα καρεκλάκι και ένα τραπεζάκι στο οποίο έκατσε η φίλη της... έφαγε τα λυσσακά της η δικιά μου να την σηκώσει... εμφάνισα μια πολυθρονίτσα της Ντόρας που την είχαμε εξαφανίσει όταν δεν μας υπάκουγε και την έκανε βόλτες στο σπίτι κινδυνεύοντας να φάει τα μούτρα της. Φούσκωσα δύο μπαλόνια... Έκοψα δύο χαρτιά και έβγαλα πολλά μολύβια για να ζωγραφίσουν... Έβαλα τη μία να σπρώχνει την άλλη με το αλογάκι (η δική μου το έκανε με τρελή χαρά :lol: ) Δεν νομίζω πως είναι σε θέση να κατανοήσει αυτή τη στιγμή τη σημαίνει μοιράζομαι... παλεύω το παίζουμε μαζί λοιπόν :D

Ego pantos, tha to ksanapo, tou to ekana to MMR. Deka meres meta eixe ontos pireto mexri 38,3 gia 2 24ora, alla afou pernouse ki o megalos iosi, to theoro mallon apithano na itan parenergeia tou emvoliou. Tha simfoniso me ti Sevi, oti ama eixa tis gnoseis, den ipirxe logos na trexo kathe 3 kai ligo na ksilonomai stin paidiatro. Tin exo apo tin gennisi tou megalou, tin empistevomai kai afou mou eipe na to kanoume, to kaname.

Eixa dei ki ena dokimanter sxetiko prin kanena xrono, ena pampalaio vevaia, tou 90. Mia distixismeni mitera katigorouse to emvolio gia ton aftismo tou protou tis giou. Meta apo 6 xronia ekane allo ena agoraki, pou den to emvoliase. Distixos kai se auto egine i idia diagnosi sta 2 tou xronia. Kai mia alli mitera elege pos eixe katalavei pos to paidi tis itan diaforetiko apo tin imera pou to gennise.

Kiki, nai, auto to club ennoousa. Just perfect.

Έχεις δίκιο:oops:.Αλλά έχω ένα κακό-καλό. Άμα δε μιλήσω θα σκάσω. Σπάνια κρατιέμαι.

Χαχαχαχαχα!Δε μένεις και Θεσσαλονίκη. Έχει ο ξάδερφος μου prof και διδάσκει και ο κουμπάρος μου.Αλλά αν ήσουν Σαλόνικα θα σε προτιμούσα.

Ελ, αν κατάλαβα καλά άφησες τη δουλειά σου για να μεγαλώσεις το παιδάκι σου?

Τι ωραία που μεγαλώνουν τα παιδάκια μας και γίνονται ανθρωπάκια! Νομίζω είναι η μεγαλύτερη χαρά μας αυτή :D

Σέβη μου εγώ όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με την παιδίατρο να δω τι έχει να μου πει, αν προτείνει να το καθυστερήσουμε ΟΚ, αν προτείνει να το κάνουμε δεν έχω πρόβλημα να το κάνω. Τώρα αν από νωρίτερα υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη ανησυχητική (πεσμένο ανοσοποιητικό, συμπεριφοράς ή οτιδήποτε) θα δούμε. Αλλά αν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, θα το κάνω. Δεν ξέρω, προσωπικά μου φαίνεται δύσκολο ένα καθόλα υγιές παιδί να ξυπνήσει την επόμενη μέρα αυτιστικό επειδή εμβολιάστηκε.

όσο για το Μερκόλα, στην αρχή μου την έδινε που με το που πήγαινες να μπεις στο σάιτ σου ζητούσε mail για να σου στέλνει διάφορα και δεν έμπαινα, αλλά με τόσες φορές που τον εκθείαζαν (μάλιστα μία τον αποκαλούσε "ο γλυκός μου" :shock:) λέω ας γραφτώ να δω τι σκ@τ@ λέει ο τύπος. Ε λοιπόν, εντάξει, κοροϊδεύουν τους Αμερικάνους, αλλά πάνε και χάφτουν πολύ χειρότερα! Καταρχήν πόσο σοβαρά μπορείς να πάρεις έναν γιατρό που μεταξύ άλλων "εξηγεί" τι φταίει για την οικονομική κρίση της Αμερικής, πάντα με την κατάλληλη συνωμοσιολογία μέσα; Στο χωριό μου λέμε "ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς", κοινώς έκαστος στο είδος του. Μετά στα ιατρικά θέματα είναι απλά γελοίος, καμία σοβαρότητα, παράδειγμα: η χημειοθεραπεία στους καρκινοπαθείς κάνει μεγαλύτερο κακό από ό,τι ωφελεί, και απλά τα συμφέροντα των φαρμακευτικών την έχουν επιβάλει, κι εγώ έχω να σας πω πώς θα αποφύγετε τον καρκίνο: θα τρώτε acai berries :shock::shock: Τι να πεις μετά από αυτό; Και τον παίρνουν στα σοβαράαααα

Χριστίνα, κι όμως εγώ έτσι ψωνίζω πλέον, 5 πορτοκάλια, εκεί που στην Αθήνα κάθε εβδομάδα αγόραζα 10 κιλά και πίναμε κάθε μέρα χυμό... κατάντια! :D

Το αποκλείεις να έχει δίκιο σε κάποια θέματα?Εντάξει αυτό με την κρίση είναι κάπως.Αλλά για τη χημειοθεραπεία μπορεί και να έχει δίκιο.

Έχεις διαβάσει ποτέ την ιστορία μιας δημοσιογράφου του Βήματος, η οποία έπασχε από AIDS και έλεγε ότι με τα φάρμακα γινόταν απλά χειρότερα?Κυκλοφορεί στο ίντερνετ έχει δικό της σάιτ. Δεν πουλάει τίποτα, το τονίζω. Έχει όμως αρκετούς οπαδούς, και πολλά από αυτά που λέει φαίνονται τουλάχιστον αληθοφανή. Θα το ψάξω να το παραθέσω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Όταν σε οποιαδήποτε ενημέρωση υπάρχει 'προϊόν' παύει να είναι ενημέρωση... είναι marketing... είναι λάθος να σε πείθει ακόμα και αν έχει δίκιο! εγώ αυτό έχω μάθει τόσα χρόνια από τις πρακτικές του marketing των φαρμακευτικών που συνεργαζόμαστε...

Στο τοπικ της μαριαλ η πάρος έχει βάλει κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με τις φαρμακοβιομηχανίες που κατ' εμέ είναι απόλυτα σωστές αν και ήπιες!

Πως το αντιμετώπισα: Μοίρασα τα παιχνίδια εγώ ;) Για παράδειγμα έχουμε ένα καρεκλάκι και ένα τραπεζάκι στο οποίο έκατσε η φίλη της... έφαγε τα λυσσακά της η δικιά μου να την σηκώσει... εμφάνισα μια πολυθρονίτσα της Ντόρας που την είχαμε εξαφανίσει όταν δεν μας υπάκουγε και την έκανε βόλτες στο σπίτι κινδυνεύοντας να φάει τα μούτρα της. Φούσκωσα δύο μπαλόνια... Έκοψα δύο χαρτιά και έβγαλα πολλά μολύβια για να ζωγραφίσουν... Έβαλα τη μία να σπρώχνει την άλλη με το αλογάκι (η δική μου το έκανε με τρελή χαρά :lol: ) Δεν νομίζω πως είναι σε θέση να κατανοήσει αυτή τη στιγμή τη σημαίνει μοιράζομαι... παλεύω το παίζουμε μαζί λοιπόν :D

Πολύ καλή ιδέα!ΚΤρομάρα μου!Και υποτίθεται ότι έχω καραδιαβάσει. Αλλά, γηράσκω αει διδασκόμενος.

Ego pantos, tha to ksanapo, tou to ekana to MMR. Deka meres meta eixe ontos pireto mexri 38,3 gia 2 24ora, alla afou pernouse ki o megalos iosi, to theoro mallon apithano na itan parenergeia tou emvoliou. Tha simfoniso me ti Sevi, oti ama eixa tis gnoseis, den ipirxe logos na trexo kathe 3 kai ligo na ksilonomai stin paidiatro. Tin exo apo tin gennisi tou megalou, tin empistevomai kai afou mou eipe na to kanoume, to kaname.

Eixa dei ki ena dokimanter sxetiko prin kanena xrono, ena pampalaio vevaia, tou 90. Mia distixismeni mitera katigorouse to emvolio gia ton aftismo tou protou tis giou. Meta apo 6 xronia ekane allo ena agoraki, pou den to emvoliase. Distixos kai se auto egine i idia diagnosi sta 2 tou xronia. Kai mia alli mitera elege pos eixe katalavei pos to paidi tis itan diaforetiko apo tin imera pou to gennise.

Kiki, nai, auto to club ennoousa. Just perfect.

αχχχχχχχχχχχχχχ τι μου θυμίζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να και το σάιτ της κοπέλας που δηλώνει πρώην ασθενής του AIDS. Έχει πολύ ενδιαφέρον κατά την άποψή μου.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Φωτεινούλα, συμφωνώ μαζί σου. δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να τα πω τόσο κόσμια.

Χριστίνα, η Εβελίνα είναι 3 χρόνων και 4 μηνών, ακριβώς 2 χρόνια μεγαλύτερη από την Χρύσπα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...