Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Συμφωνώ σε όσα λες για τους κυβερνώντες.

Αχχχχχχχχχχχχχχ τι ωραία περνούσαμε Κατερίνη!Έκανε τότε πάρτι εκεί ο kissfm και ξεδίναμε αφάνταστα. Μάλλον οι dj του kissfm. Είχα ένα πολύ καλό φίλο gay και είχαμε γνωρίσει πολύ κόσμο. Πολύ ωραίο ήταν το κλαμπ που είναι μέσα σε ένα κάμπινγκ, δε θυμάμαι πως το λένε.Shark νομίζω. Εκεί δούλευε μια φίλη, Δέσποινα ονόματι, καρακουκλάρα. Η οποία είχε το ξανθό που πάντα ζήλευα:mad:γκρρρρρρρρρρρρ. Και με το Γιάννη έχουμε κάνει απίστευτα! Τι ωραία περνούσαμε! Ώρες ώρες μου λείπουν τα νιάτα μου!

Kalo itan to Shark, alla o "Milos" o palios o kalokairinos den paizotane. Eixe tixei na pas kamia fora? Exo dei ego apo kei tin anatoli tou iliou....ououou!!!!

Emena tora teleftaia mou leipoun ta niata mou diarkos ki adialleiptos.

Me "parigorei" pou i nixta pia den einai i idia, edo se mas. Ksenerota pragmata. Emeis glentisame me tin psixi mas.

Asxeto-Lefki, diavasa gia tis antivioseis pou pairneis kataxristikos kai efriksa! Koita min kaneis ta idia kai me to paidi, san tin kolliti mou, me to pou tha viksoun, antiviosi na nai ki o,ti na nai!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalo itan to Shark, alla o "Milos" o palios o kalokairinos den paizotane. Eixe tixei na pas kamia fora? Exo dei ego apo kei tin anatoli tou iliou....ououou!!!!

Emena tora teleftaia mou leipoun ta niata mou diarkos ki adialleiptos.

Me "parigorei" pou i nixta pia den einai i idia, edo se mas. Ksenerota pragmata. Emeis glentisame me tin psixi mas.

Asxeto-Lefki, diavasa gia tis antivioseis pou pairneis kataxristikos kai efriksa! Koita min kaneis ta idia kai me to paidi, san tin kolliti mou, me to pou tha viksoun, antiviosi na nai ki o,ti na nai!

Είναι εκείνο που είναι δίπλα στη θάλασσα?Στο κύμα πάνω?Αν ναι, ναι!!!!!!!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλησπερα κοριτσοπουλα!!!

Κικη...σου εχω πει οτι οποτε διαβαζω τα ποστ σου με αποριες σου σε θεματα που κανουν τζιζζζζ γελαω(καλοπροαιρετα εε!!)????Για το "ειλικρινα ρωταω" που κοτσαρεις στο τελος της ερωτησης...

Επισης...σου εχω πει οτι απο την στιγμη που διαβασα για τον κουνιαδο σου...ευχομαι να βρεθει καποιος να τον πλακωσει στο ξυλο..ετσι χωρις λογο κι αιτια..η για ψυλλου πηδημα...να δει πως ειναι??

Αγγελινα,Σεβη και λοιπες κοπελες...να περνατε καλα!!!

καλησπερα κοριτσοπουλα!!!

Κικη...σου εχω πει οτι οποτε διαβαζω τα ποστ σου με αποριες σου σε θεματα που κανουν τζιζζζζ γελαω(καλοπροαιρετα εε!!)????Για το "ειλικρινα ρωταω" που κοτσαρεις στο τελος της ερωτησης...

Επισης...σου εχω πει οτι απο την στιγμη που διαβασα για τον κουνιαδο σου...ευχομαι να βρεθει καποιος να τον πλακωσει στο ξυλο..ετσι χωρις λογο κι αιτια..η για ψυλλου πηδημα...να δει πως ειναι??

Αγγελινα,Σεβη και λοιπες κοπελες...να περνατε καλα!!!

Για ποια λες?Γιατί όταν γράφω ειλικρινά ρωτάω το εννοώ συνήθως.

Αν μιλάς για το mmr, θα με σκάσει!Και προκειμένου να με σκάσει τη σκάω εγώ. Τα γράφω και γελάω! Δε μπορώ να υπάρχει έλλειψη επιχειρημάτων και να αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί.Ειλικρινά είναι η 2η φορά που σκέφτομαι αναφορά. Α, και τα άλλα ντ'αλλων.Και ο φανατισμός.

Όσο για τον κουνιάδο μου...προσφάτως τον ενημέρωσα για τον καινούριο νόμο που απαγορεύει αυτό που κάνει και είμαι στο τσαφ να τον καταγγείλω. Το σιχαίνομαι αυτό το πράγμα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Για ποια λες?Γιατί όταν γράφω ειλικρινά ρωτάω το εννοώ συνήθως.

Αν μιλάς για το mmr, θα με σκάσει!Και προκειμένου να με σκάσει τη σκάω εγώ. Τα γράφω και γελάω! Δε μπορώ να υπάρχει έλλειψη επιχειρημάτων και να αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί.Ειλικρινά είναι η 2η φορά που σκέφτομαι αναφορά. Α, και τα άλλα ντ'αλλων.Και ο φανατισμός.

Όσο για τον κουνιάδο μου...προσφάτως τον ενημέρωσα για τον καινούριο νόμο που απαγορεύει αυτό που κάνει και είμαι στο τσαφ να τον καταγγείλω. Το σιχαίνομαι αυτό το πράγμα.

χαχαχα....εγω το ξερω καλη μου και το καταλαβαινω!!

απλα...εχουμε καταντησει να πρεπει να απολογουμαστε αν οι ερωτησεις μας ειναι κοφτες ωστε να μην τις θεωρησουν ειρωνικες:confused::confused:

καλα...το ποσο κατινες μπορουμε να γινουμε δε...ωστε να πικαρουμε τον αλλο...λεω για εκει που σου ειπε καποιο μελος οτι βλεπεις πρωιναδικα..και στο λεγε και επιτιμητικα!!!

Αλλα δεν πτοεισαι ομως...σε χαιρομαι,ααααααα...το λεω!!

Συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο...ο κουνιαδος σου ειναι μεγαλος μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιππππ!!!Αλλα..δεν πειραζει,δανεικα ειναι ολα στη ζωη...

χαχαχα....εγω το ξερω καλη μου και το καταλαβαινω!!

απλα...εχουμε καταντησει να πρεπει να απολογουμαστε αν οι ερωτησεις μας ειναι κοφτες ωστε να μην τις θεωρησουν ειρωνικες:confused::confused:

καλα...το ποσο κατινες μπορουμε να γινουμε δε...ωστε να πικαρουμε τον αλλο...λεω για εκει που σου ειπε καποιο μελος οτι βλεπεις πρωιναδικα..και στο λεγε και επιτιμητικα!!!

Αλλα δεν πτοεισαι ομως...σε χαιρομαι,ααααααα...το λεω!!

Συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο...ο κουνιαδος σου ειναι μεγαλος μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιππππ!!!Αλλα..δεν πειραζει,δανεικα ειναι ολα στη ζωη...

Δεν πειράζει, δε μασάω. Σάματις και εγώ και όλες δεν έχει τύχει να πούμε διάφορα.

Όσο για τον κουνιάδο μου, ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ. Δε μπορείς να φανταστείς τι σιχτήρισμα ακούει.

Ρε συ Κική... δεν βαριέσαι; Πραγματικά;

Αλήθεια θες?Όχι:lol::lol::lol:. Για έναν περίεργο λόγο έχω λυποθημήσει στα γέλια με όλο αυτό και το έχω πάρει πολά...σαν ευχάριστο διάλλειμα.:tongue:

Όμως, να σου πω, και άλλα άτομα έχω δει να μιλάνε επιθετικά και κάνω την κορόδια, για διάφορους λόγους. Αλλά με έχει αγανακτήσει επανειλλημένα! Εδώ έχει χαρακτηρίσει εμένα πχ που κάνω εμβόλια, ευθυνόφοβη και ανενημέρωτη κι ότι δε νοιάζομαι για το καλό του παιδιού μου, πλαγίως πάντα έτσι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πω πω ρε συ Κική, με σύγχυσε η λεγάμενη, τι τρόπος είναι αυτός;;; Κι εμένα μου τη δίνει που πάντα με λέει αφελή, ανεύθυνη, στρουθοκάμηλο κλπ κλπ αλλά μιλάμε πραγματικά με έχει νευριάσει τώρα! Είμαι στο τσακ για αναφορά...

Κόρες I'm back! :D σας άφησα λίγο χτες γιατί με γονάτισε μια ημικρανία (και είχα τόοοσο καιρό να πάθω) και σερνόμουν... μετά μου πέρασε κι έπρεπε να πάω για κρέατα και το σούπερ που ψωνίζουμε βιολογικά κρέατα (αναγκαστικά για να τρώει και η μικρή) είναι γύρω στα 40 λεπτά από εδώ με τα πόδια (και το καρότσι βεβαίως-βεβαίως) οπότε ένα 3ωράκι ήμουν έξω χαλαρά (γιατί δίπλα έχει κι ένα στοκατζίδικο με ρούχα, παπούτσια, μωρουδιακά, είδη σπιτιού, με κάτι τρελές τιμές, ε να μην πάω η γυναίκα;;;;)

Και μιας και βάλατε τα τραγουδάκια σας νωρίτερα, να βάλω κι εγώ ένα με αφορμή τη μέρα

v=E_UJZB8JBbY

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

καλά εσείς δεν είστε εδώ, αλλά έχω να σας πω και το άλλο κορυφαίο που ξέχασα: το σκατούλι μου μπουσούλησε! :D έχει 2-3 μέρες τώρα που την αφήνω κάτω και σέρνεται στα πατώματα σαν κομάντο, κι όλο πάει και χώνεται κάτω από τους καναπέδες και το έπιπλο της τηλεόρασης. Από σήμερα μάλιστα έχει ξεθαρρέψει και με ακολουθεί και σε άλλα δωμάτια, όπου πάω τσουπ-τσουπ και το φιδάκι από πίσω! Είμαι πολύ χαρούμενη (που επιτέλους θα ξεκολλήσει από πάνω μου, διότι πλέον ούτε να με φτύσει, τα καλώδια την απασχολούν πιο πολύ χιχιχιχιχιχ)

bh45qekil.png

Μπράβο στην κοπελάρα που ανεξαρτοποιείται σιγά σιγά... το "είμαι χαρούμενη" να μας το πεις και σε 5 μήνες ε;; :P

Πω πω ρε συ Κική, με σύγχυσε η λεγάμενη, τι τρόπος είναι αυτός;;; Κι εμένα μου τη δίνει που πάντα με λέει αφελή, ανεύθυνη, στρουθοκάμηλο κλπ κλπ αλλά μιλάμε πραγματικά με έχει νευριάσει τώρα! Είμαι στο τσακ για αναφορά...

Κόρες I'm back! :D σας άφησα λίγο χτες γιατί με γονάτισε μια ημικρανία (και είχα τόοοσο καιρό να πάθω) και σερνόμουν... μετά μου πέρασε κι έπρεπε να πάω για κρέατα και το σούπερ που ψωνίζουμε βιολογικά κρέατα (αναγκαστικά για να τρώει και η μικρή) είναι γύρω στα 40 λεπτά από εδώ με τα πόδια (και το καρότσι βεβαίως-βεβαίως) οπότε ένα 3ωράκι ήμουν έξω χαλαρά (γιατί δίπλα έχει κι ένα στοκατζίδικο με ρούχα, παπούτσια, μωρουδιακά, είδη σπιτιού, με κάτι τρελές τιμές, ε να μην πάω η γυναίκα;;;;)

Και μιας και βάλατε τα τραγουδάκια σας νωρίτερα, να βάλω κι εγώ ένα με αφορμή τη μέρα

v=E_UJZB8JBbY

Τι τραβάς κι εσύ στην Αμερική!Εγώ πάντως σε ζηλεύω:tongue:

Όσο για το άλλο, έχει δίκιο η κοπέλα που είπε ότι το χ@#με το θέμα. Κι εγώ στο τσακ ήμουν γι αναφορά αλλά κρατήθηκα.Για πόσο δεν ξέρω:lol:.

Και όπως είδες, δεν το πήρα και πολύ στα σοβαρά, το πήρα τελείως χαλαρά γιατί δε θα με τρελάνουν, θα τους τρελάνω:mrgreen:.Εκείνη την ώρα είχα όρεξη να απαντήσω στην ειρωνεία με ειρωνεία!

καλά εσείς δεν είστε εδώ, αλλά έχω να σας πω και το άλλο κορυφαίο που ξέχασα: το σκατούλι μου μπουσούλησε! :D έχει 2-3 μέρες τώρα που την αφήνω κάτω και σέρνεται στα πατώματα σαν κομάντο, κι όλο πάει και χώνεται κάτω από τους καναπέδες και το έπιπλο της τηλεόρασης. Από σήμερα μάλιστα έχει ξεθαρρέψει και με ακολουθεί και σε άλλα δωμάτια, όπου πάω τσουπ-τσουπ και το φιδάκι από πίσω! Είμαι πολύ χαρούμενη (που επιτέλους θα ξεκολλήσει από πάνω μου, διότι πλέον ούτε να με φτύσει, τα καλώδια την απασχολούν πιο πολύ χιχιχιχιχιχ)

Μπράβο τη μπέμπα! Που είστε οι υπόλοιπες, οεο?

Wktmp2.png

qIogp3.png

το θέμα φαγητό εδώ είναι πονεμένο, τα βιολογικά είναι μονόδρομος. Πας στα συμβατικά κι έχουν κάτι πιπεριές για γεμιστά σαν το κεφάλι μου! Αναρωτιέμαι πώς τους φαίνεται φυσιολογικό αυτό το πράγμα...

Τα βιολογικά βέβαια είναι και πανάκριβα έτσι; Ενδεικτικά σας λέω, 2 αβοκάντο 5 δολάρια... 60 σεντς ένα λεμόνι... 99 σεντς ένα πορτοκάλι...

Και γενικά δεν ψωνίζουν όπως εμείς σε ποσότητες... Θέλω πράσα π.χ., το μάτσο έχει 4 πράσα όλα κι όλα (και 5 δολάρια χο χο χο), τα φασολάκια τα φρέσκα τα έχουν σε κάτι συσκευασίες σαν αυτές που βάζουμε τις σαλάτες στα έβερεστ, ούτε μισό κιλό το ένα δεν πρέπει να είναι... πώς να μαγειρέψεις έτσι;;;

(Καλά, άμα μου λέγανε πριν από 2 χρόνια ότι αυτές θα ήταν οι ανησυχίες μου, θα τους φυσούσα τον καπνό στη μούρη υποτιμητικά :tongue:)

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...