Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αγγελίνα αποσπασματικά διαβάζεις;

εσύ κατηγορείς το κράτος για τις μακακίες των φαρμακοποιών, των γιατρών που απεργούν.

εμένα για τις απεργίες των κλάδων που είχα αναφέρει, και για το συνάφι μας, εκεί σε θέλω μαστορα, φταίει ο κάθε απεργός, που φορτώνει στην πλάτη του κοσμάκη τα πάθη του.

όσο για το τί δεν ψηφίζεις, δεν με νοιάζει, όπως δεν με νοιάζει ούτε τί ψηφίζει η καθεμία.

κάπου αργότερα από το κβοτ, έγραψα, διάβασε, ότι ποτέ δεν ψήφισα πράσινο.

και για να δεις ότι δεν μασάω θεωρώ ότι όλοι ρεμάλια είναι, με φωτεινες εξαιρεσεις.

κικίτσα, θα βάλω εγώ και για τις δυο! Καρρά.

Θηβαίος ψωνάρα, αλλά φωνάρα.

Βασίλης Π. = σαν να πρέπει να βάλω πιπίλα κι εγώ μαζί με την κόρη μου για να κοιμηθώ.

ανάμεσα σε Χαρούλα και Βασίλη έχεις δίλημμα;

έλα ρε....

Χαρούλα μια ζωή και κυρίως στα λαϊκά της. άντε να εκπαιδεύονται τα 18χρονα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαρούλα δαγκωτό...Και Μαρινέλλα...

Έχω πάει σε συναυλία (Αύγουστος 2009,Καλλιμάρμαρο) που έγινε στη μνήμη του Καζαντζίδη "Η φωνή ζει" και συμμετείχαν Χαρούλα, Μαρινέλλα, Τερζής, Μητροπάνος, Γλυκερία, Νταλάρας, Νικολόπουλος (ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν)... Και έχουν όλοι φωνές απίστευτες... Μεγάλοι τραγουδιστές...

Τι να λέμε μετά για Βανδή και Βίσση κλπ κλπ...Τέτοιες φωνές δεν θα ξαναγεννηθούν!!!

Ο Θηβαίος είναι καταπληκτικός. Μπορεί να είναι μισή μερίδα, αλλά η φωνή είναι............................!!!!!!!!!!!!!!

Τον είχα δει μάλιστα μαζί με τον Πασχαλίδη πριν 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και ήταν από τις πιο "ταξιδιάρικες" συναυλίες που έχω πάει ποτέ.

Καλά ο Βασίλης δεν παίζεται!!! Πείτε μου, υπάρχει καμιά που να μην έχει τραγουδήσει το "σ'ακολουθώ"?????????/ εεε???????

Όοοοοοοοοοχιι, δεν υπάρχει.......:D

σε παλαιότερο π.μ Αγγελίνα μου σου ειχα γράψει τί ψήφιζα, by the way. αν το κράτησες, διαφωτίζεσαι.

όχι δεν μασάω να γράψω τί ψηφίζω, αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν ο πολιτικός χρωματισμός.

το πανμέγιστος ήταν ειρωνικό.

να το πω και γαλλικά;;;;;;;;;

ή καλύτερα ν το ζωγραφίσω;;;;;;;;

πες για την αποχή των δικηγόρων. είσαι υπέρ ή κατά;

είσαι υπέρ ή κατά της απεργίας των γιατρών;

και για όλα αυτά φταίει το κράτος;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Κική η επιθυμία σου διαταγή μου μαρήηηηηηη!!!!!:P:p:p

Τρέχω να το δω!!!!!!!!!!!!

Αγάπαμε τις ώρε που μπορείςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

αγάπα με ποτέ μη μ'αρνηθείςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Παράλληλοι οι δρόμοι μας κι αν είναι, αγάπα μεεεεεεεεεεεεεεεε και στη ζωή μου μείνεεεεεεεεεεε

Α ρε τι με κάνεις!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...