Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με κίνδυνο να λιθοβοληθώ, σε ενημερώνω ότι υπάρχει κι άλλος. Βασίλης Καρράς λέγεται (εμότικον που φεύγει με την ουρά στα σκέλια τρέχοντας).

χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ τον Βασίλη τον θεωρώ τον κατεξοχήν ΑΝΤΡΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ της Ελλάδας. Αυτή η θεατρικότητα στην φωνή του (τη κατά τ' άλλα κακάσχημη φωνή του) με τρελαίνει... Αυτός και ο Θηβαίος! Λιώωωωωωωωνωωωωω

Αν με βάλεις όμως να διαλέξω ανάμεσα σε Χαρούλα και Βασίλη (για τους ίδιους λόγους)... θα έχω τραγικό δίλημμα!

Διαφημίσεις

Ellempriem, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Περαστικά και στη μικρή.

Σέβη, επειδή έκανες quote στα λόγια μου πριν, θέλω να πω το εξής: η δική μου προσωπική άποψη είναι ότι κράτος δεν ήμασταν και δεν είμαστε. Μέσα στη λαμογιά και τη ρεμούλα. Από πού να αρχίσεις? Από τα χάλια της υγείας? Από την δήθεν δωρεάν δημόσια παιδεία? Από την ανύπαρκτη πρόνοια? Από τα πανεπιστήμια και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που έχει κατακλυστεί από ανίκανους ρουσφετάκηδες? Από τις επιδοτήσεις για τα έργα που φαγώθηκαν και ξαναφαγώθηκαν και εις τον αιώνα των αιώνων? Και τώρα τα ταμεία...πόσον καιρό έχεις να πάρεις λεφτα από το ΤΥΔΕ? Εγώ πάντως 2,5 χρόνια. Αν καθυστερήσω εγώ τις εισφορές μου τόσον καιρό, θα το φάω το μπαν μου ή όχι?

Όσο για τα φαρμακεία, όχι, σε μια πολη με πληθυσμό πάνω από 60.000, δεν νοείται να είναι ανοιχτά 2, και μάλιστα μοιρασμένες ώρες, ένα το 12ωρο. Και δεν έχω υπόψιν μου κανένα φαρμακοποιό που να κάνει delivery, δεν πα' να πεθαίνει ο άλλος. Τράβα στο νοσοκομείο, θα σου πούνε.

Όσο για τον Παμμέγιστο...έλα ρε συ Σέβη. Σιγά μην ήταν κι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος. Λίγα έφαγε και του λόγου του? Τέλοσπάντων, ο νεκρός δεδικαίωται.

Αυτά και άλλα πολλά. Ξέρω ότι ακούγομαι σαν να είμαι βαμμένη γαλανή, αλλά σας διαβεβαιώ πως όχι. Τους έχω μουτζώσει όλους μαζί εδώ και χρόνια.

...Αυτός και ο Θηβαίος! Λιώωωωωωωωνωωωωω

Αν με βάλεις όμως να διαλέξω ανάμεσα σε Χαρούλα και Βασίλη (για τους ίδιους λόγους)... θα έχω τραγικό δίλημμα!

μήπως πρέπει να... κάνουμε στενότερη παρέα?:roll:

αγγελίνα μου... επιτέλους συναντιόμαστε!

σε γενικές γραμμές, θα συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου (πολιτική)!

αποχωρώ γιατί έχω δουλειά και τα λέμε αργότερα...!

Εγώ σε ρώτησα και χθές... μήπως είσαι εγώ; :lol:

Τι θα γίνει ρε Αγγελίνα με το πράμα σου; Θα το φτιάξεις να τα λέμε σαν άνθρωποι και το βράδυ;

Διαφημίσεις

κικίτσα μου... το πρόσεξα, σ' ευχαριστώ!!!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ είναι μόνο ένας! και είναι πολύ παραπάνω από τις ροκιές του... τι να πιάσεις και τι ν' αφήσεις...

ελλ, ακριβώς τα ίδια κι εγώ... τα είχα παρατήσει όλα... σε ν-ο-ι-ώ-θ-ω...

Ποτέ μα ποτέ να μην παρατάτε τον εαυτό σας. Ποτέ να μην ξεχνάτε ότι είστε γυναίκες.Θηλυκά.ΠΟΤΕ.Αν δεν αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας, πως να το κάνει ο άλλος?

Μη με αναγκάσεις να ανεβάσω τον άλλο Βασίλη που έλεγα...:tongue::tongue::tongue:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1895941&postcount=22

έλα δώσεεεεεε Βασιλάκη!!!!

Μπεεεεεε που λένε και τα κορίτσια στις ιντερνετικές αγορές.

Wktmp2.png

qIogp3.png

απαπα....δεν τον μπορώ τον θηβαίο καθόλου..σόρυ φιλενάδες

τον έχετε δει από κοντά???? την έχει δει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ

Τον έχω δει! Έχει φύγει από τη σκηνή στο θέατρο Λυκαβητού... έχει κατέβει πλατεία με την κιθάρα του και έχει τραγουδήσει ακαπέλα! Να ανατριχιάζουν και πευκοβελόνες πάνω στα βράχια! Δεν μπορώ να στο περιγράψω!

απαπα....δεν τον μπορώ τον θηβαίο καθόλου..σόρυ φιλενάδες

τον έχετε δει από κοντά???? την έχει δει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ

για τη φωνή και τα τραγούδια του βρε κιουλτάκι!

Εγώ σε ρώτησα και χθές... μήπως είσαι εγώ; :lol:

λες?

Τι θα γίνει ρε Αγγελίνα με το πράμα σου; Θα το φτιάξεις να τα λέμε σαν άνθρωποι και το βράδυ; χαχαχαχαχα!

αφήστε με να δουλέψω - φεύγω!!!!!!!!!!!

χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ τον Βασίλη τον θεωρώ τον κατεξοχήν ΑΝΤΡΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ της Ελλάδας. Αυτή η θεατρικότητα στην φωνή του (τη κατά τ' άλλα κακάσχημη φωνή του) με τρελαίνει... Αυτός και ο Θηβαίος! Λιώωωωωωωωνωωωωω

Ο Θηβαίος αρέσει πολύ στον αντρούλη μου. Εγώ είμαι Πρωτοψαλτικιά. Τρελαίνομαι και για Πασπαλά.Και μετά η Αρβανιτάκη με Γαλάνη.Χαρούλα έχω δει από κοντά και μου άρεσε λιγότερο από τις υπόλοιπες (εμότικον που φεύγει τρέχοντας να αποφύγει το ξύλο). Σιχαίνομαι μέχρι αηδίας 2 τραγουδιστές: το Σφακιανάκη. Και το Νταλάρα. Του 2ου μου αρέσουν πολλά τραγούδια του αλλά δεν του δίνω δίδραχμο.Είμαι Πανουσικιά κόκκαλο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ellempriem, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Περαστικά και στη μικρή.

Σέβη, επειδή έκανες quote στα λόγια μου πριν, θέλω να πω το εξής: η δική μου προσωπική άποψη είναι ότι κράτος δεν ήμασταν και δεν είμαστε. Μέσα στη λαμογιά και τη ρεμούλα. Από πού να αρχίσεις? Από τα χάλια της υγείας? Από την δήθεν δωρεάν δημόσια παιδεία? Από την ανύπαρκτη πρόνοια? Από τα πανεπιστήμια και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που έχει κατακλυστεί από ανίκανους ρουσφετάκηδες? Από τις επιδοτήσεις για τα έργα που φαγώθηκαν και ξαναφαγώθηκαν και εις τον αιώνα των αιώνων? Και τώρα τα ταμεία...πόσον καιρό έχεις να πάρεις λεφτα από το ΤΥΔΕ? Εγώ πάντως 2,5 χρόνια. Αν καθυστερήσω εγώ τις εισφορές μου τόσον καιρό, θα το φάω το μπαν μου ή όχι?

Όσο για τα φαρμακεία, όχι, σε μια πολη με πληθυσμό πάνω από 60.000, δεν νοείται να είναι ανοιχτά 2, και μάλιστα μοιρασμένες ώρες, ένα το 12ωρο. Και δεν έχω υπόψιν μου κανένα φαρμακοποιό που να κάνει delivery, δεν πα' να πεθαίνει ο άλλος. Τράβα στο νοσοκομείο, θα σου πούνε.

Όσο για τον Παμμέγιστο...έλα ρε συ Σέβη. Σιγά μην ήταν κι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος. Λίγα έφαγε και του λόγου του? Τέλοσπάντων, ο νεκρός δεδικαίωται.

Αυτά και άλλα πολλά. Ξέρω ότι ακούγομαι σαν να είμαι βαμμένη γαλανή, αλλά σας διαβεβαιώ πως όχι. Τους έχω μουτζώσει όλους μαζί εδώ και χρόνια.

Συμφωνώ απολύτως! Το είδες το ποστ μου για την Κατερίνη?Κυκλοφορεί ακόμη εκεί ο Γιάννης ο κομμωτής?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ο Θηβαίος είναι καταπληκτικός. Μπορεί να είναι μισή μερίδα, αλλά η φωνή είναι............................!!!!!!!!!!!!!!

Τον είχα δει μάλιστα μαζί με τον Πασχαλίδη πριν 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και ήταν από τις πιο "ταξιδιάρικες" συναυλίες που έχω πάει ποτέ.

Καλά ο Βασίλης δεν παίζεται!!! Πείτε μου, υπάρχει καμιά που να μην έχει τραγουδήσει το "σ'ακολουθώ"?????????/ εεε???????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...