Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μικρη εχει δεκατα και ειναι ψιλοσυναχομενη......εγω εχω γενεθλια και εγινα 37.....αλλα ο αντρας μου λεει οτι εχασα το μετρημα και ειμαι 29.....και τινω να συμφωνησω μαζι του......και αυτα τα νεα μας.....καλη συνεχεια.......

Σεβ και εμεις δεν παμε παιδικο αλλα λογω μεγαλης επαφης με παιδια ολων των ηλικιων αρπαζει ΟΤΙ υπαρχει γυρω της......(αναθεμα.....)

Καταρχήν περαστικά στην μικρή.

Κατά δεύτερον... πολλά βάζει ο δικος σου άντρας... ο δικός μου λέει 18! :lol:

Χιλιόχρονη!

και φυσικά...

αφιερωμένο Elle

c6BpSDROogQ

Elle μου δεν στο έχω γράψει ποτέ... μ' αρέσει που μπόρεσες να τα εγκαταλείψεις όλα και να κάτσεις με τη μικρή σου! Σε θαυμάζω! Μ' αρέσει που υπερασπίζεσαι με σθένος την επιλογή σου... όμως μην ξεχνάς την Elle βρε συ :) Έχει κι εκείνη ανάγκες ναι;

Διαφημίσεις

Γυρίζω σελίδα...

ΡΕ κορίτσια... αυτός ο Βασίλης... τι τραγούδια έχει πει! Έχω πετύχει ένα playlist στο youtube όλα τα λεφτά! Και δεν μπορώ να πιω και αλκοόλ στη δουλειά γμτ!

ΓΚουχ γκουχ!Ποιος από τους 2?

Καλημερα,

Η αληθεια ειναι οτι η δικια μου ηταν σχετικα ειλικρινης .Μου ειπε οτι υπαρχει συσχετιση mmr -αυτισμου αλλα δεν γινεται στα καλα καθουμενα. Γινεται εκει που ηδη υπαρχει βαση να γινει. Που θα εκδηλωνοταν. Το εμβολιο τριγκαρει το ηδη υπαρχων προβλημα. Και την ρωτησα 'και που ξερω εγω αν εχει προδιαθεση το παιδι?' και μου λεει 'μην λες σαχλαμαρες, η μικρη ειναι μια χαρα'......δεν ξερω βγαζει νοημα. Γιατι το ιδιο εμβολιο σε αλλα παιδια κανει προβλημα και σε αλλα οχι. Κατι υπαρχει σε αυτα που βγαζουν αυτισμο. Τωρα τι, και πως βοηθαει το εμβολιο μαυρη νυχτα εχω. Τελος παντων και εμεις θα το κανουμε αλλα θα το καθυστερησω κιαλλο μου φαινεται.

Η μικρη εχει δεκατα και ειναι ψιλοσυναχομενη......εγω εχω γενεθλια και εγινα 37.....αλλα ο αντρας μου λεει οτι εχασα το μετρημα και ειμαι 29.....και τινω να συμφωνησω μαζι του......και αυτα τα νεα μας.....καλη συνεχεια.......

Σεβ και εμεις δεν παμε παιδικο αλλα λογω μεγαλης επαφης με παιδια ολων των ηλικιων αρπαζει ΟΤΙ υπαρχει γυρω της......(αναθεμα.....)

Να ζήσεις!Χρόνια πολλά και πολύχρωμα!!!!!!!!Υδροχόος ε?Παναγιά μου!!!

Τελικά όσο διαβάζω, όλο στο ίδιο καταλήγω. Ο κάθε παιδίατρος, γενικά γιατρός, ερμηνεύει την εκάστοτε έρευνα από τη δική του σκοπιά κι ανάλογα προχωράει.Γι αυτό αν πας σε 10 γιατρούς, θα ακούσεις 10 διαφορετικές απόψεις.

Πάντως εγώ το πιο ωραίο και αντικειμενικό άρθρο, κατά τη γνώμη μου, για το mmr το είχα βρει στο noesi που ασχολείται με την ειδική αγωγή.Αν θέλετε σας το παραθέτω.

...περπατώ εις το δάσος, όταν ο λύκος δεν είναι εδώ...

χαίρετε! σας έλειψα?:mrgreen:

Καλώς την!Είδες!Σε χαιρέτησα παρόλο που έλειπες για να μην παραπονιέσαι!:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Elle μου δεν στο έχω γράψει ποτέ... μ' αρέσει που μπόρεσες να τα εγκαταλείψεις όλα και να κάτσεις με τη μικρή σου! Σε θαυμάζω! Μ' αρέσει που υπερασπίζεσαι με σθένος την επιλογή σου... όμως μην ξεχνάς την Elle βρε συ :) Έχει κι εκείνη ανάγκες ναι;

Αερικο μου με κανεις και κοκκινιζω. Σημαντικα τα λογια αυτα να ερχονται απο εσενα που εχουμε διαφωνιες (εκει)....το ξερω οτι υπαρχω και εγω.....αλλα οντως με εχω αφησει ΠΟΛΥ πισω. Αυτο προσπαθω να κανω....να ξεκινησω παλι τρεξιμο, να παω σε ψυχαναλυτη.....να κανω κατι πριν σκασω σαν μπαλονι........αλλα δεν θα το αλλαζα οντο (που λεει και η μικρη 'ναι μαμα οντο').......με τιποτα. Αν ειχα ισως μαμα θα ηταν διαφορετικα. ή πεθερα που να μπορει. Σε γιαγια θα την αφηνα. Σε ξενο ανθρωπο ποτε.....τελος παντων.

Σεβ-Ζωπυρον ευχαριστω για τις ευχες.

λατρευω Βασιλακη αν και στο συγκεκριμενο τραγουδι ΜΟΝΙΜΑ βαλαντωνω στο κλαμμα. Ευχαριστω κοριτσια να ειστε και εσεις και τα παιδακια σας και οι αντρες σας παντα καλα.

Παω νανι γιατι ως γνωστον κοιμηθηκε και με περιμενει μεγαλη μερα ακομα........φιλακια.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ένας είναι ο Βασίλης βρε Κική!!!

Με κίνδυνο να λιθοβοληθώ, σε ενημερώνω ότι υπάρχει κι άλλος. Βασίλης Καρράς λέγεται (εμότικον που φεύγει με την ουρά στα σκέλια τρέχοντας).

Η αλήθεια είναι ότι ο Β.Παπακωνσταντίνου δε με τρελλαίνει. Λίγα τραγούδια του μου αρέσουν. Τα περισσότερα όχι ροκ. Όσα μου αρέσουν όμως τα λαττρεύω.

Πχ

Κοίτα που θα με κάνεις να αρχίσω πάλι να μπαίνω φατσοβιβλίο.:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

κικίτσα μου... το πρόσεξα, σ' ευχαριστώ!!!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ είναι μόνο ένας! και είναι πολύ παραπάνω από τις ροκιές του... τι να πιάσεις και τι ν' αφήσεις...

ελλ, ακριβώς τα ίδια κι εγώ... τα είχα παρατήσει όλα... σε ν-ο-ι-ώ-θ-ω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...