Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Α και δεν είναι νεκροί οι ιοί γιατί προφανώς τότε δεν θα είχε τίποτα να πολεμήσει ο οργανισμός και να φτιάξει αντισώματα... είναι απλώς εξασθενημένοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ συμφωνώ με τη Χριστίνα.

Είναι καλό να γίνεται γόνιμος διάλογος.

Μπορεί να έχω πειστεί ότι πρέπει να κάνω τα εμβόλια, αλλά στροφιλίζει στο μυαλό μου η κερδοσκοπία των φαρμακευτικών, δεν το αρνούμαι. Έχω δει και τον επίμονο κηπουρό...δείτε το αν δεν το έχετε δει, είναι σούπερ!

Και πάντα έχει ενδιαφέρον για μένα να ακούω την άλλη άποψη.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Και εγω καθυστερησα ηλικιακα να το κανω, το καναμε τελικα 19 μηνων περιπου. Ο γιατρος ελεγε οτι πιο επικινδυνο ειναι να την περασει μονος του γιατι μπορει να του δημιουργησει εγκεφαλιτιδες και αλλα πολλα. Το θεμα ειναι οτι ο δικος μου δεν πηγαινε παιδικο οποτε δεν ειχε καθημερινη επαφη με παιδια οποτε λιγοστευαν οι πιθανοτητες να κολλησει και ετσι το καθυστερησαμε.

Ο δικος μου γιατρος ηταν απολυτος στο οτι το mmr δεν προκαλει αυτισμο εκτος κι αν προυπαρχουν στοιχια αυτισμου στο παιδι απο πριν. Μαλιστα στις ερωτησεις μου και στην επιμονη μου να το καθυστερησουμε μου ελεγε οτι ενα παιδι με την συμπεριφορα του Μαριου και την ενεργητικοτητα ειναι αδυνατον ξαφνικα να μεταλλαχθει σε ενα παιδι με συμπτωματα αυτισμου.

Τελικα το καναμε καθυστερημενα χωρις καμια παρενεργεια ουτε πυρετο ουτε σπυρακια.

Εγώ συμφωνώ με τη Χριστίνα.

Είναι καλό να γίνεται γόνιμος διάλογος.

Μπορεί να έχω πειστεί ότι πρέπει να κάνω τα εμβόλια, αλλά στροφιλίζει στο μυαλό μου η κερδοσκοπία των φαρμακευτικών, δεν το αρνούμαι. Έχω δει και τον επίμονο κηπουρό...δείτε το αν δεν το έχετε δει, είναι σούπερ!

Και πάντα έχει ενδιαφέρον για μένα να ακούω την άλλη άποψη.

Κορίτσια, εγώ κάνω όλα τα εμβόλια που αναφέρονται στο βιβλιάριο, και βέβαια μετά από σύσταση της παιδιάτρου, επειδή φοβάμαι με όλα αυτά που κυκλοφορούν. Δεν ξέρω αν θα ρίσκαρα να μην κάνω κάποιο... Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει εκτενέστερα.. Όσο για τα οφέλη των φαρμακευτικών είναι άλλο ένα μεγάλο θέμα που προστίθεται στη λίστα κερδοσκοπίας στην Ελλάδα οπότε δε δίνω ιδιαίτερη βάση...

Και εγω καθυστερησα ηλικιακα να το κανω, το καναμε τελικα 19 μηνων περιπου. Ο γιατρος ελεγε οτι πιο επικινδυνο ειναι να την περασει μονος του γιατι μπορει να του δημιουργησει εγκεφαλιτιδες και αλλα πολλα. Το θεμα ειναι οτι ο δικος μου δεν πηγαινε παιδικο οποτε δεν ειχε καθημερινη επαφη με παιδια οποτε λιγοστευαν οι πιθανοτητες να κολλησει και ετσι το καθυστερησαμε.

Ο δικος μου γιατρος ηταν απολυτος στο οτι το mmr δεν προκαλει αυτισμο εκτος κι αν προυπαρχουν στοιχια αυτισμου στο παιδι απο πριν. Μαλιστα στις ερωτησεις μου και στην επιμονη μου να το καθυστερησουμε μου ελεγε οτι ενα παιδι με την συμπεριφορα του Μαριου και την ενεργητικοτητα ειναι αδυνατον ξαφνικα να μεταλλαχθει σε ενα παιδι με συμπτωματα αυτισμου.

Τελικα το καναμε καθυστερημενα χωρις καμια παρενεργεια ουτε πυρετο ουτε σπυρακια.

και η δική μου η παιδίατρος ήταν κάθετη στο ότι δε σχετίζεται το Mmr με τον αυτισμό

τα δικά μου το έχουν κάνει και τα δύο πλέον, και η αλήθεια είναι ότι με αυτά που δίαβαζα στο φόρουμ, είχα τρομοκρατηθεί!

ευτυχώς όλα καλααααααααα!!!!

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Διαφημίσεις

Aυτο που μου εξηγησε ειναι οτι ηλικιακα η περιοδος που γινεται το mmr συμπιπτει με την εμφανιση των συμπτωματων του αυτισμου και γιαυτο πολλες φορες θεωρειται υποπτο. Αλλα παντα προυπαρχουν σημαδια που οι γονεις συνηθως δεν γνωριζουν για να τα αξιολογησουν.

Εμεις ειχαμε ενα θεμα με αλλεργια στο αυγο και γιαυτο τον λογο ο γιατρος εκανε πρωτα μιση δοση περιμενε κανενα μισαωρο και μετα αφου δεν υπηρξε καποια αντιδραση εκανε την αλλη μιση.

Πρέπει να κάνω καθημερινά το σταυρό μου, μου φαίνεται!!!

Πέρα από κάτι ωτίτιδες του Παναγιώτη πριν χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει αρρώστιες και πραγματικά προβλήματα με τα παιδιά... Και μετά το mmr όλα φυσιολογικά...

Ούτε αλλεργίες, ούτε τίποτα.. σταυρό!

γεια σας βρε κοριτσια,χαθηκα με το που γνωριστηκαμε αλλα την προηγουμενη τριτη εκανα χειρουργειο ομφαλοκηλης και ειμαι λιγο ''χαλια'' ακομα....θα επιστρεψω ομως δρυμυτερη και πιο αλλοπροσαλη απο ποτε....(παρτε το σαν απειλη) :P φιλια σε ολες!!!

:-D

γεια σας βρε κοριτσια,χαθηκα με το που γνωριστηκαμε αλλα την προηγουμενη τριτη εκανα χειρουργειο ομφαλοκηλης και ειμαι λιγο ''χαλια'' ακομα....θα επιστρεψω ομως δρυμυτερη και πιο αλλοπροσαλη απο ποτε....(παρτε το σαν απειλη) :P φιλια σε ολες!!!

Καλημέρα!

Εσύ ή κάποιο από τα παιδάκια σου?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Γυρίζω σελίδα...

ΡΕ κορίτσια... αυτός ο Βασίλης... τι τραγούδια έχει πει! Έχω πετύχει ένα playlist στο youtube όλα τα λεφτά! Και δεν μπορώ να πιω και αλκοόλ στη δουλειά γμτ!

και η δική μου η παιδίατρος ήταν κάθετη στο ότι δε σχετίζεται το Mmr με τον αυτισμό

τα δικά μου το έχουν κάνει και τα δύο πλέον, και η αλήθεια είναι ότι με αυτά που δίαβαζα στο φόρουμ, είχα τρομοκρατηθεί!

ευτυχώς όλα καλααααααααα!!!!

Καλημερα,

Η αληθεια ειναι οτι η δικια μου ηταν σχετικα ειλικρινης .Μου ειπε οτι υπαρχει συσχετιση mmr -αυτισμου αλλα δεν γινεται στα καλα καθουμενα. Γινεται εκει που ηδη υπαρχει βαση να γινει. Που θα εκδηλωνοταν. Το εμβολιο τριγκαρει το ηδη υπαρχων προβλημα. Και την ρωτησα 'και που ξερω εγω αν εχει προδιαθεση το παιδι?' και μου λεει 'μην λες σαχλαμαρες, η μικρη ειναι μια χαρα'......δεν ξερω βγαζει νοημα. Γιατι το ιδιο εμβολιο σε αλλα παιδια κανει προβλημα και σε αλλα οχι. Κατι υπαρχει σε αυτα που βγαζουν αυτισμο. Τωρα τι, και πως βοηθαει το εμβολιο μαυρη νυχτα εχω. Τελος παντων και εμεις θα το κανουμε αλλα θα το καθυστερησω κιαλλο μου φαινεται.

Η μικρη εχει δεκατα και ειναι ψιλοσυναχομενη......εγω εχω γενεθλια και εγινα 37.....αλλα ο αντρας μου λεει οτι εχασα το μετρημα και ειμαι 29.....και τινω να συμφωνησω μαζι του......και αυτα τα νεα μας.....καλη συνεχεια.......

Σεβ και εμεις δεν παμε παιδικο αλλα λογω μεγαλης επαφης με παιδια ολων των ηλικιων αρπαζει ΟΤΙ υπαρχει γυρω της......(αναθεμα.....)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...