Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Πίνω καφέ...

Πολυ σωστο αυτο! Κι εμενα αυτη ειναι η αποψη μου. Εξ' ου και η εκστρατεια κατα του καπνισματος.

Εσύ νομίζεις ότι την εκστρατεία αυτή την στηρίζει το κράτος (όποιο) για να έχει υγιής πολίτες; Σόρρι αλλά μειδιώ! Η συγκεκριμένη εκστρατεία είναι πόλεμος καπνοβιομηχανιών vs φαρμακευτικών!!! Δες απλά πόσα σκευάσματα έχουν κυκλοφορήσει για τη διακοπή καπνίσματος και πόσο κάνουν! Την μεγαλύτερη καμπάνια στην Ελλάδα δε την χρηματοδοτεί η μεγαλύτερη φαρμακευτική της Αμερικής!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική ως σύνθεση εννοώ όχι τα συστατικά αυτά καθεαυτά αλλά τις ίδιες τις αρρώστιες που περιέχει... δεν έχω ασχοληθεί με την υπόλοιπη σύνθεση καθόλου... με τρομάζουν αυτές οι τρεις μαζί από μόνες τους! Αν υπήρχαν μεμονωμένες θα τις είχα κάνει.

Καλημέρα κι από μένα!

Ο άντρας μου ετοιμάζει καφέ να πιούμε και μπήκα να πω μια καλή μέρα.

κική μου, άσε τι έλεγε η αγλαία... εσύ δεν με καταλαβαίνεις έτσι όπως τα γράφω, τι θέλω να σου πω?

μαρσολάν, ελπίζω όχι άρρωστος - απλά κρυωμένος!

εγκαταλείπω κορασίδες... καλή μας νύχτα!

Καλέ μια χαρά1Αλλά πως?Να μην κάνω μια επίδειξη γνώσεων?:tongue:

Κική ως σύνθεση εννοώ όχι τα συστατικά αυτά καθεαυτά αλλά τις ίδιες τις αρρώστιες που περιέχει... δεν έχω ασχοληθεί με την υπόλοιπη σύνθεση καθόλου... με τρομάζουν αυτές οι τρεις μαζί από μόνες τους! Αν υπήρχαν μεμονωμένες θα τις είχα κάνει.

Αρα φοβάσαι τις αρρώστειες. Τις φοβάσαι και για να τις περάσει απλά η κόρη σου, ή συγκεκριμένα στο εμβόλιο?

Γιατί εγώ να σου πω τις παιδικές δεν τις φοβόμουν.Έλεγα ας τις περάσει, ε, και?

Από ότι λένε δίπλα υπάρχουν μεμονωμένα, στο ινστιτούτο παστέρ νομίζω αν θες. Αλλά επειδή, έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για παλαιού τύπου εμβόλια, φοβάμαι ότι θα περιέχουν βαρέα μέταλλα σε μεγαλύτερο βαθμό από τα καινούρια.

Δηλαδή σε φοβίζει το ότι είναι πολυδύναμο.

Σε έπρηξα, ε? Είναι όμως κάτι για το οποίο ακόμη αμφιταλαντεύομαι.

Εμένα ο γιος μου το έκανε 15 μηνών και πριν 2 εβδομάδες πέρασε ερυθρά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Σχετικά με τις παιδικές αρρώστιες, έχω προσέξει ότι πλέον, θες λόγω των εμβολίων θες λόγω των μεταλλάξεων διαφόρων ιών έχουν εξαλειφθεί πλέον.

Δλδ θυμάμαι εμείς περνάγαμε ιλαρά, ανεμοβλογιά, μαγουλάδες, σταφυλόκοκκο... τώρα πλέον δεν ακούω παιδάκια να τα περνάνε όλα αυτά και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό..

Εν τω μεταξύ, η μικρή μας έχει τσακίσει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει... δεν κοιμάται στην ώρα της, ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας και είμαι 2μέρες τώρα καταβεβλημένη..

καλημέρα!

ελλ, πυελονεφρίτιδα...χμ. να την κάνεις την εξέταση, προληπτικά. να της δίνεις νεράκι, όσο πιο πολύ. να την πηγαίνεις στο γιογιό πιο συχνά, όχι ανά ώρα. έχει σημασία να μη κρατιέται. μήπως να άφηνες την εκπαίδευση κατά μέρος; αργότερα, το καλοκαίρι το ξαναβλέπετε.

τα τινάγματα στα πόδια ρε παιδιά τα κάνει ο Στεφ κάθε βράδυ. κάθε μέρα κουρασμένος εξίσου; νιώθω τύψεις!

όσο για τους εφιάλτες, τα κλαματάκια, στον ύπνο των παιδιών... η μικρή μου κοιμάται 35 λεπτά χωρίς να κάνει κιχ. συνήθως μετά το 35λεπτο αλλάζει πλευρό. μετά από 1 ώρα από την ώρα που έπεσε για ύπνο μπορεί να κλάψει-νιαουρίσει. ανοιχτά ματάκια. παλιότερα είχε φόβο στα ματάκια. τώρα όχι τόσο. απλά με ψάχνει, κοιτάζει γύρω γύρω κ χαζοκλαίει.

όταν ήταν μικρότερη, έκλαιγε με τρόμο.

πάντα την παίρνω αγκαλιά, σφιχτά, την χαιδεύω κ είτε την ξαναβάζω στο κρεβάτι της ειτε την παίρνω στο κρεβάτι μας.

αργά μέσα στη νύχτα μπορεί να σηκωθεί, να κάτσει στον πωπώ της κ να ξαναπέσει από την αντίθετη πλευρά να κοιμηθεί ή με κλειστά ματάκια να χαζοκλάψει-σαν παραπονάκια. την χαιδεύω, την παίρνω στο μαξιλάρι μου κ ησυχάζει το πουλάκι μου..

Ζώπυρον, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

το προσπάν το έπαιρνα εγώ. μόλις τελείωσα, το πέταξα. δεν έπρεπε;

στην Χρύσπα βάζω φυζιομέρ με αποφρακτήρα νουκ, από ημερών μέχρι σήμερα σχεδόν μέρα παρά μέρα. δεν αρρωστήσαμε ποτέ, δεν ανεβάσαμε ποτέ πυρετό, δεν πήραμε ποτέ αντιβίωση ως τώρα. Δόξα τον Θεό μου τον Τριαδικό! χαχαχα!

για το τρίξιμο των δοντιών... τα τρίζει εξ απ ανέκαθεν από πάντα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ο πατέρας μου στον ύπνο του. τα τρίζει στον ξύπνιο του ο πεθερός-πολύ νευρικό άτομο.

αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι το κάνει και η κόρη μου στον ξύπνιο της, συνήθως το πρωί, αλλά όχι μόνο.

με στενοχωρεί, αλλά προσπαθώ να μην της το μεταφέρω-δείχνω. τί σημαίνει;

εγώ σαλάκια δεν έχω το βράδυ στον ύπνο.

πάντα μου άρεσε η αγκαλιά στον ύπνο, από παιδί. κοιμόμουν με τους γονείς μου. γι' αυτό όταν έπεφτα-πέφτω γιά ύπνο πάντα ακουμπάω τα χέρια μου στο κεφάλι μου, σαν χάδι.

και το ίδιο κάνει και το χρυσάφι μου, από την κοιλιά μου την βλέπαμε που χάιδευε το κεφαλάκι της, τη μυτούλα της για να κοιμηθεί.

πολλές φορές με χαιδεύει και μέσα στον ύπνο της, στο μάγουλο, στα χεράκια, στο λαιμό.

το mmr ήταν να το κάνουμε αυτή την Παρασκευή. χθες όμως η παιδίατρος απεργούσε; πάντως δεν ήταν στο ιατρείο, που πήγε ο αγαπούλης μου να γράψει το εμβόλιο.

άντε να δούμε.

για τις βουλωμένες μυτούλες, κι εγώ πιστεύω ότι το ζεστό μπανάκι, άφθονο νεράκι ζεστό στο κεφαλάκι του, κάνει καλό. άσε που δραπετεύουν οι μύξες μόνες τους!

πολλές φορές την ώρα του μπάνιου ρίχνω πολύ ζεστό νερό στο κεφαλάκι της, μπαινει παντού το νερό και αφού την κρατάει έτσι κι αλλιώς ο μπούλης της της κάνω απόφραξη με της νουκ, χωρίς φυζιομέρ. το ζεστό νερό είναι αρκετό.

επίσης, πάντα, το χειμώνα πριν ξεκινήσω να την μπανιάρω κάνω το μπάνιο χαμάμ με καυτό νερό, να βγάλει υδρατμούς. θολώνωω το τοπίο. έτσι και ζεστό είναι, να μείνουμε ώρα χωρίς φόβο, αλλά και η μυτούλα δεν έχει ποτέ πρόβλημα. αυτά σε κάθε μπάνιο μας!

Αρα φοβάσαι τις αρρώστειες. Τις φοβάσαι και για να τις περάσει απλά η κόρη σου, ή συγκεκριμένα στο εμβόλιο?

Γιατί εγώ να σου πω τις παιδικές δεν τις φοβόμουν.Έλεγα ας τις περάσει, ε, και?

Από ότι λένε δίπλα υπάρχουν μεμονωμένα, στο ινστιτούτο παστέρ νομίζω αν θες. Αλλά επειδή, έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για παλαιού τύπου εμβόλια, φοβάμαι ότι θα περιέχουν βαρέα μέταλλα σε μεγαλύτερο βαθμό από τα καινούρια.

Δηλαδή σε φοβίζει το ότι είναι πολυδύναμο

Ναι με τρομάζει που θα συνυπάρξουν και οι ΤΡΕΙΣ ταυτόχρονα στον οργανισμό της. Μιλάμε για τρεις πολύ δυνατές παιδικές αρρώστιες! Εξου και οι ισχυρές παρενέργειες. Μακάρι να της περνούσε μία μία φυσιολογικά! Ή να κόλλαγε έστω τη μία φυσιολογικά ώστε να αναγκαστούμε να κάνουμε τα μεμονωμένα... Αυτό που λες βέβαια για τα βαρέα μέταλλα και την παλαιότητα των μεμονωμένων ίσως είναι θέμα αλλά δεν το έχω ψάξει αφού θα το κάνουμε αλλά λίγο πιο αργά και με μια σχετική ασφάλεια... Πάντως με όσα διάβασα θα συζητήσω στο τέλος του μήνα και για την ομοιοπαθητική με την παιδίατρό μας. Νομίζω πως δεν είναι αρνητική ως προς την εφαρμογή της.... θα δείξει.

Καλημέρα και στις υπόλοιπες :D

Νίτσα μου μήπως βγάζετε κανά δοντάκι;

Α ρε τυχερή Σέβη! Άκου δεν έχει αρρωστήσει! Και το λες σε αυτό το θρεντ; Είσαι πολύ θαραλλέα :lol:

Διαφημίσεις

Σχετικά με τις παιδικές αρρώστιες, έχω προσέξει ότι πλέον, θες λόγω των εμβολίων θες λόγω των μεταλλάξεων διαφόρων ιών έχουν εξαλειφθεί πλέον.

Δλδ θυμάμαι εμείς περνάγαμε ιλαρά, ανεμοβλογιά, μαγουλάδες, σταφυλόκοκκο... τώρα πλέον δεν ακούω παιδάκια να τα περνάνε όλα αυτά και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό..

Εν τω μεταξύ, η μικρή μας έχει τσακίσει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει... δεν κοιμάται στην ώρα της, ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας και είμαι 2μέρες τώρα καταβεβλημένη..

Καλημέρα Νίτσα!:D

Επειδή έχω ρωτήσει την παιδίατρο, να σου πω. Της είπα ότι για ποιο λόγο να εμβολιαστεί και να μην περάσει ανεμοβλογιά, ιλαρά, ερυθρά κτλ. Τα θεωρούσα τα πιο άχρηστα εμβόλια. Μου είπε όμως ότι οι πιθανότητες να πάθει πχ εγκεφαλίτιδα από ιλαρα είναι αρκετά μεγαλύτερες από την πιθανότητα να το πάθει από το εμβόλιο.

για το τρίξιμο των δοντιών... τα τρίζει εξ απ ανέκαθεν από πάντα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ο πατέρας μου στον ύπνο του. τα τρίζει στον ξύπνιο του ο πεθερός-πολύ νευρικό άτομο.

αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι το κάνει και η κόρη μου στον ξύπνιο της, συνήθως το πρωί, αλλά όχι μόνο.

με στενοχωρεί, αλλά προσπαθώ να μην της το μεταφέρω-δείχνω. τί σημαίνει;

Morning Σεβούλα.:D

Ο γιος μου τα έτριζε όποτε ήταν να βγάλει δόντι και τον πονούσαν.Ανατριχιάζω που το θυμάμαι.

Αερικό, Ράνια, Ζώπυρον(για να μην παραπονιέσαι) καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

θαρραλέα; μπα!

ειλικρινής!

δεν πάμε παιδικό όμως Χριστινάκι μου, δεν είμαστε αστεράκια σε λεξούλες, όπως εσείς!

λέμε τα μωρουδίστικά μας!

χθες έκανε κάτι ναζάκια-χαριτωμενιές στο τζάμπο, άλλο πράγμα! κουκου βά! γέλια να δείτε. γελούσε η Χρύσπα και γελούσαν όλοι στο τζάμπο μαζί μας! ξεκαρδιζόταν από τη χαρά της. δεν είχαμε ξαναπάει μαζί!

το ότι η μικρή δεν αρρώστησε, το οφείλουμε στια γιαγιάδες της, στον υπερπροστατευτικό άντρα μου, και στο ότι μέχρι τώρα κλωσσούσα το κλωσσοπουλάκι μου. έβγαλα ρίζες στο σπίτι.

έτσι, έλεγε η γιαγιά μου, Μακρίνα, ότι πρέπει να κάνει η σωστή μάνα, να κάθεται στο σπίτι να προσέχει τα παιδιά, όσο είναι μικρά.

από την ανοιξη όμως με βλέπω να δραπετεύουμε. μεγαλώνουμε... γιούπι!

Ναι με τρομάζει που θα συνυπάρξουν και οι ΤΡΕΙΣ ταυτόχρονα στον οργανισμό της. Μιλάμε για τρεις πολύ δυνατές παιδικές αρρώστιες! Εξου και οι ισχυρές παρενέργειες. Μακάρι να της περνούσε μία μία φυσιολογικά! Ή να κόλλαγε έστω τη μία φυσιολογικά ώστε να αναγκαστούμε να κάνουμε τα μεμονωμένα... Αυτό που λες βέβαια για τα βαρέα μέταλλα και την παλαιότητα των μεμονωμένων ίσως είναι θέμα αλλά δεν το έχω ψάξει αφού θα το κάνουμε αλλά λίγο πιο αργά και με μια σχετική ασφάλεια... Πάντως με όσα διάβασα θα συζητήσω στο τέλος του μήνα και για την ομοιοπαθητική με την παιδίατρό μας. Νομίζω πως δεν είναι αρνητική ως προς την εφαρμογή της.... θα δείξει.

Νομίζω ότι έχει στελέχη ιών, νεκρά όμως, κάνω λάθος?

Της έχεις κάνει άλλο πολυδύναμο? Εγώ τα έχω κάνει εξαπλό, πενταπλό πχ.

Δεν έχω αμφιβολίες για το mmr συγκεκριμένα, αλλά για το σύνολο των εμβολίων.

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλύτερα να μην πω τη γνώμη μου για την άρνηση στα εμβόλια....

δεν είμαι θαρραλέα!

αν πω θα είμαι ειλικρινής και δεν λέει να πιαστούμε μαλλί με μαλλί οι αλλοπρόσαλλες!

γειά σου κικίτσα!

Γιατί ρε να πιαστούμε μαλλί με μαλλί; Πες!

Νομίζω έχουμε κάνει ένα και ήταν στο μόνο που μας έκανε πυρετό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...