Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι αν έχεις φύλλα φυσικά είναι μια χαρά βράστα μαζί με το νερό και άστα στο δωμάτιο του παιδιού.

Φοβάμαι τη σύνθεση του συγκεκριμένου εμβολίου Κική. Είναι too much για ένα καταπονημένο ανοσοποιητικό όπως των παιδιών που πάνε παιδικό σταθμό. Για αυτισμό έχω διαβάσει αλλά έχω καταλήξει πως απλώς δεν είδαν τα σημάδια. Και στην παιδίατρο που την πάω πάντα το συζητάμε το συγκεκριμένο. Πάντα κάτι υπάρχει που το δείχνει αλλά αν δεν γνωρίζεις, δεν είσαι ψιλιασμένος δεν θα το δεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ράννια μου, όλα αυτά που λέει το αερικό + να τον έχετε στο μπάνιο όταν πλένεστε εσείς (υδρατμοί-χαμάμ)

δες παρακάτω και το μνμ μου Νο 4515 για τα είδη των ορών

μαλλον για φυσιομερ με βλεπω....θα παω αυριο φαρμακειο ....

...Και ρωτάω, γιατί, ενώ εγώ πήρα απόφαση να τα κάνω, διαβάζοντας κτλ, εν τούτοις πιστεύω ότι πιθανόν και να γίνονται πολλά χάρην κερδοσκοπίας.

αυτό... στο βωμό της χημικής βιομηχανίας...

Απλά, ξέρεις, πολλές φορές οι γονείς αρνούνται να δουν τα σημάδια από νωρίς και ίσως λανθασμένα θεωρούν ότι έγινε ξαφνικά σε μια μέρα.Αυτό βέβαια είναι εικασία των τριγύρω.Κοινωνικών λειτουργών, δασκάλων ειδικής αγωγής κτλ.Δεν έχει αποδειχθεί δλδ ότι υπάρχει προδιάθεση.

περιστοιχίζομαι από ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους κ.λ.π. ο αυτισμός είναι μεγάλη ιστορία... - το εμβόλιο μάλλον δεν ευθύνεται, γι' αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον...

Ο κουνιάδος μου δέρνει τα παιδιά του. Είναι το μόνο το οποίο αφορίζω και δε διαπραγματεύομαι καθόλου!Και προχθές έδειρε μπροστά μου το Χρηστάκη (5 χρονών) και εγώ πήγα και τον αγκάλιασα. Και μου λέει, εγώ τον δέρνω εσύ τον αγκαλιάζεις? Ναι, του λέω, κι όποτε τον δέρνεις αυτό θα κάνω κι αν σ'αρέσει:evil:

γιατί τα δέρνει? τι λέει ο ίδιος? έχει την δικαιολογία ότι τα παιδιά είναι άτακτα? η μαμά τους τι λέει?

...Φοβάμαι τη σύνθεση του συγκεκριμένου εμβολίου Κική. Είναι too much για ένα καταπονημένο ανοσοποιητικό όπως των παιδιών που πάνε παιδικό σταθμό.

αυτό ισχύει για όλα τα εμβόλια, πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο - συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, να το κάνει το παιδί όταν είναι ΕΝΤΕΛΩΣ έτοιμο!

Για αυτισμό έχω διαβάσει αλλά έχω καταλήξει πως απλώς δεν είδαν τα σημάδια. Και στην παιδίατρο που την πάω πάντα το συζητάμε το συγκεκριμένο. Πάντα κάτι υπάρχει που το δείχνει αλλά αν δεν γνωρίζεις, δεν είσαι ψιλιασμένος δεν θα το δεις.

αερικό μου, δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να δεις τα σημάδια του αυτισμού - αρκεί να είσαι γονιός που ενδιαφέρεται και ψάχνεται.

εντάξει, δεν θα μπορείς να ταξινομήσεις τις ενδείξεις σου ή να κάνεις την ακριβή διάγνωση αλλά μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά...

Κόρες σχδόν κοιμήθηκα στο πληκτρολόγιο διαβάζοντας δίπλα για πεθερές και εκτίμησα πάλι τη δική μου! Έτσι κάνω... όταν με στεναχωρεί... πάω δίπλα... διαβάζω τα χειρότερα και έρχομαι στα ίσα μου!

Πάω όμως για νάνι γιατίδ εν έχει συνέλθει ακόμα η μέση και τα χέρια μου! Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

και μια αλλη ερωτηση...η βροχιτιδα τι διαφορα εχει απο τη βροχιολιτιδα? :confused:

δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω πως η βρογχιολίτιδα είναι η αρχή της βρογχίτιδας, ας πούμε η ελαφριά μορφή της.

και ράννια... τη μύτη πρέπει - πάση θυσία - να την κρατήσετε ανοιχτή και καθαρή!

Κόρες σχδόν κοιμήθηκα στο πληκτρολόγιο διαβάζοντας δίπλα για πεθερές και εκτίμησα πάλι τη δική μου! Έτσι κάνω... όταν με στεναχωρεί... πάω δίπλα... διαβάζω τα χειρότερα και έρχομαι στα ίσα μου!

Πάω όμως για νάνι γιατίδ εν έχει συνέλθει ακόμα η μέση και τα χέρια μου! Σας φιλώ!

Aeriko μου,κι εγω τα διαβασα και εφριξα με καποια...

Αλλα πρεπει να πω οτι περα απο τις πεθερες ειναι και κατι νυφουλες...καλα τζιμανια κι αυτες!!!

Ναι αν έχεις φύλλα φυσικά είναι μια χαρά βράστα μαζί με το νερό και άστα στο δωμάτιο του παιδιού.

Φοβάμαι τη σύνθεση του συγκεκριμένου εμβολίου Κική. Είναι too much για ένα καταπονημένο ανοσοποιητικό όπως των παιδιών που πάνε παιδικό σταθμό. Για αυτισμό έχω διαβάσει αλλά έχω καταλήξει πως απλώς δεν είδαν τα σημάδια. Και στην παιδίατρο που την πάω πάντα το συζητάμε το συγκεκριμένο. Πάντα κάτι υπάρχει που το δείχνει αλλά αν δεν γνωρίζεις, δεν είσαι ψιλιασμένος δεν θα το δεις.

Εγώ για να σου είμαι ειλικρινής δεν έχω δει τη σύνθεση, έχω πειστεί για τον αυτισμό, όπως και η ζώπυρον. Για άλλες σοβαρές παρενέργειες δε γνωρίζω.

Θα με ενδιέφερε όμως, αν έχεις τη διάθεση να μου πεις τι είναι αυτό στη σύνθεσή του που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και γιατί.

...Και ρωτάω, γιατί, ενώ εγώ πήρα απόφαση να τα κάνω, διαβάζοντας κτλ, εν τούτοις πιστεύω ότι πιθανόν και να γίνονται πολλά χάρην κερδοσκοπίας.

αυτό... στο βωμό της χημικής βιομηχανίας...

Απλά, ξέρεις, πολλές φορές οι γονείς αρνούνται να δουν τα σημάδια από νωρίς και ίσως λανθασμένα θεωρούν ότι έγινε ξαφνικά σε μια μέρα.Αυτό βέβαια είναι εικασία των τριγύρω.Κοινωνικών λειτουργών, δασκάλων ειδικής αγωγής κτλ.Δεν έχει αποδειχθεί δλδ ότι υπάρχει προδιάθεση.

περιστοιχίζομαι από ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους κ.λ.π. ο αυτισμός είναι μεγάλη ιστορία... - το εμβόλιο μάλλον δεν ευθύνεται, γι' αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον...

Ο κουνιάδος μου δέρνει τα παιδιά του. Είναι το μόνο το οποίο αφορίζω και δε διαπραγματεύομαι καθόλου!Και προχθές έδειρε μπροστά μου το Χρηστάκη (5 χρονών) και εγώ πήγα και τον αγκάλιασα. Και μου λέει, εγώ τον δέρνω εσύ τον αγκαλιάζεις? Ναι, του λέω, κι όποτε τον δέρνεις αυτό θα κάνω κι αν σ'αρέσει:evil:

γιατί τα δέρνει? τι λέει ο ίδιος? έχει την δικαιολογία ότι τα παιδιά είναι άτακτα? η μαμά τους τι λέει?

Λοιπόν, θα σου μάθω να απαντάς.(μη γελάσετε, προσπαθούσε να μου το μάθει η Αγλαία σε μια διένεξη που είχαμε.

Για το σημείο του ποστ που θέλεις να απαντήσεις, πρέπει στην αρχή αυτού να βάλεις αυτό που έχει στην αρχή ολόκληρου του ποστ (πχ

) και στο τέλος αυτό που έχει στο τέλος του ποστ, δλδ αυτό:
.

Είμαι πολύ περήφανη για μένα:tongue::tongue::tongue:

Τώρα γι αυτά που λες...ναι μεν στο βωμό της βιομηχανίας, όπως όλα τα φάρμακα και όλοι οι γιατροί, ενναλακτικοί,συμβατικοί κτλ.

Όμως, πιστεύω ότι όσο προχωράει η ιατρική επιστήμη, ανέβηκε το προσδόκιμο, μειώθηκε η θνησιμότητα κτλ.

Αν συγκρίνω χώρες που τηρούν ένα πρόγραμμα εμβολιασμού, δυτικές, και χώρες που έχει, θα δω ότι οι δεύτερες μαστίζονται ακόμη από ασθένειες και συμβάντα που εδώ έχουν εξαλειφθεί.

Επίσης, είχε πει κάτι η kinkajoujou (που είσαι καλέ?) που με είχε πείσει. Ότι το κράτος είναι μια οικονομία. Δεν συμφέρει στο κράτος να νοσεί ο λαός του και να υποφέρει από όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τα εμβόλια, γιατί δε θα είχε αρκετό κόσμο στην παραγωγή και γιατί θα χρειάζονταν εξτρά δαπάνες για την υγεία.

Βέβαια, παρόλαυτα και τα κέρδη των φαρμακευτικών είναι σκανδαλώδη. Γι αυτό και μ' ενδιαφέρει να ακούσω και την άλλη άποψη. Ίσως κάτι δεν το έχω σκεφτεί.

Και εγώ από τέτοιους περιστοιχίζομαι γι αυτό είμαι πεπεισμένη για το MMR και τον αυτισμό.

Μάλιστα ο αδερφός μου Ράννια είναι Πελλοπόνησο, Μεγαλόπολη για την ακρίβεια.

Γιατί τα δέρνει?Γιατί λέει έτσι τα διαπαιδαγωγεί. Να μη σας πω τι έκανε το μεγάλο γιατί κατούρησε πάνω του το παιδάκι. Έχω μαλώσει πάρα πολλές φορές μαζί του γι αυτό το θέμα.Άπειρες.Και σου λέει:κουμάντο στα παιδιά σου!Τον έχω σκυλοβρίσει άπειρες φορές.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Γεια σου Ζωπυρον...παλι αρρωστουλικο το αγορακι σου???

Ραννια,απλα στον τραχανα αντι για νερο βαζεις γαλα στο πλαστικο εξαρτημα!!!

Και νομιζω οτι βρογχιτιδα και βρογχιολοτιδα ειναι σχεδον το ιδιο απλα η δευτερη ειναι η χειροτερη μορφη!:confused:

Νιτσα...θες συνταγη για τραχανα καλε???:-P

Διαφημίσεις

Επίσης, είχε πει κάτι η kinkajoujou (που είσαι καλέ?) που με είχε πείσει. Ότι το κράτος είναι μια οικονομία. Δεν συμφέρει στο κράτος να νοσεί ο λαός του και να υποφέρει από όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τα εμβόλια, γιατί δε θα είχε αρκετό κόσμο στην παραγωγή και γιατί θα χρειάζονταν εξτρά δαπάνες για την υγεία.

Πολυ σωστο αυτο! Κι εμενα αυτη ειναι η αποψη μου. Εξ' ου και η εκστρατεια κατα του καπνισματος.

Τι? Τους πηρε ο πονος ξαφνικα για τον κοσμακη? Ή μηπως θελουν να ανοιξουν παρτιδες με τις καπνοβιομηχανιες? Δε νομιζω....

Απλα τα εξοδα της νοσηλειας ειναι πολλα (και για το κρατος, και για τα ταμεια και για ιδιωτικες ασφαλιστικες εταιρειες...)

Καληνύχτα κι από εμένα!Θα σας διαβάσω αύριο!

Όποιος (ζώπυ και Χριστίνα που κοιμήθηκες) έχει την ευγενή καλοσύνη να μου γράψει για τα εμβόλια θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα.:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

κική μου, άσε τι έλεγε η αγλαία... εσύ δεν με καταλαβαίνεις έτσι όπως τα γράφω, τι θέλω να σου πω?

μαρσολάν, ελπίζω όχι άρρωστος - απλά κρυωμένος!

εγκαταλείπω κορασίδες... καλή μας νύχτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...