Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χαλαρωστε λιγο......και εγω μαζι σας. Το κανω και εγω.....αρκετα συχνα μετα την μικρη.....αστα......αλλα πιο συχνα εμενα μου τρεχουν τα σαλια, παρα οτιδηποτε αλλο......(καταντια....)

Κοριτσια παω να διαβασω τα βιβλια μου να ξεχαστω. Θα τα πουμε αργοτερα.

Φιλακια

Εχμ...ντρέπομαι να το πω...αλλά και εμένα μου φεύγουν σάλια...παλιότερα τιναζόμουνα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σπαμάρω ποστάροντας τρίτη φορά για να σας πω...

ΠΙΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΖΑΚΙ!!! ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΕΛΟΣ!

μπράβο αερικό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

τώρα για τα σαλάκια που λέγατε... και μένα κάτι λίγα...

Όλες στο ίδιο team :lol:

Κική σε έχω θαυμάσει όχι μόνο στο MMR αλλά και στην homo όπως και την μεσαστουρα από το "αντίπαλο" στρατόπεδο! Αν εξαρέσεις τις διαμάχες γίνεται ενδιαφέρουσα συζήτηση!

Ζώπυρον ως μούφα λες το 15,5; Γιατί κι εμένα αυτό... τέτοιο μου φαίνεται :lol:

Διαφημίσεις

κικίτσα μου, συνέβησαν διάφορα (όχι σοβαρά) αλλά... εντάξει... πάνε τώρα...

για τα εμβόλια... τα έχουμε κάνει ΟΛΑ, πλην ενός - μιας τελευταίας δόσης δηλαδή κάποιου που ΤΩΡΑ που ξύπνησα αποφάσισα να μην του το κάνω:rolleyes:

δεν ξέρω τι να πω και τι να συμβουλεύσω - ο άντρας μου ήταν αρνητικός στα εμβόλια (όχι απόλυτος) αλλά εγώ τόσο χωμένη στα άγχη μου για το παιδί και τόσο έχουσα δεδομένη (τότε) την κλασσική ιατρική που δεν είχα φανταστεί άλλο δρόμο - τότε... τώρα, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα!

πάντως το mmr το είχαμε κάνει χωρίς καμία παρενέργεια αλλά ο γιος μου σε κανένα εμβόλιο δεν είχε παρενέργειες...

τι να πω...?

Εμείς το MMR δεν το έχουμε κάνει ακόμα και κανονικά έχουμε πει για άνοιξη... αν όμως δεν είμαι 100% σίγουρη ότι η μικρή δεν είναι άρρωστη εκείνο το διάστημα δεν θα της το κάνω. Διαφορετικά θα της το κάνω πριν τις διακοπές για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου σε σχέση με άλλες επιδράσεις εξωτερικές.

Οκ για τον αυτισμό δεν φοβάμαι. Έχω πειστεί ότι για να δημιουργήσει αυτισμό πρέπει να υπάρχει προδιάθεση και στο παιδί μου τέτοια προδιάθεση δεν έχω δει και την παρατηρώ πάααααααααααρα πολύ καλά ειδικά γι' αυτό μιας και είχα 2 κρούσματα σε κοντινούς (όχι συγγενικούς ευτυχώς) ανθρώπους. Όμως επειδή μιλάμε για 3 δυνατές αρρώστιες θέλω να είναι απολύτως καλά το ανοσοποιητικό της.

Ελλ, περαστικα ευχομαι!

hello Ραννια...

λοιποοοοοοοοον...νεα απο beaba και ζυμαρικα!!!

Εχουμε το εξαρτημα που φτιαχνει ρυζι.

Στο εσωτερικο compartment βαζουμε 100 γρμ ζυμαρικο(εγω εβαλα κριθαρακι) και 240 γρμ νερο.Να μην ξεπερασει την γραμμουλα max.

Βαζουμε αλλα 240 μλ νερο(δηλαδη στην κανατουλα μεχρι το 3)στο δοχειο ατμου και ξεκιναμε...

Οταν τελειωσει αυτο που παιρνουμε ειναι μια μεγαλη μεριδα ζυμαρικο με ζουμακι σαν πηχτη σουπιτσα ωστε να μπορει να αλεστει καλα..

Φανταζομαι οτι αν θελουμε να γινει πιο στεγνο βαζουμε εναν μικρο κυκλο ακομη ωστε να μην υπαρχουν υγρα!!!

Παντως τρωγεται,μια χαρα εγινε!!

Αυτααααααααα...

ελπιζω να σε βοηθησα!!

Αααα...εμαθα και πως γινεται ο τραχανας...εχει την συνταγη το ιδιο το βιβλιαρακι:rolleyes::rolleyes:

Αλλη ειναι η συνταγη του τραχανα?

αερικό, το θέμα του 15,5 και κανά δυο άλλα μου φαίνονται μούφα (δεν θυμάμαι τώρα τους τίτλους τους)...

και μάλιστα μου κάνει εντύπωση που σκάνε συνέχεια (κάθε μέρα ή και 1-2 φορές στην ίδια ημέρα) νέα θέματα από νέους χρήστες, οι οποίοι όμως ξέρουν τις ενότητες - τα εμοτικονς - κ.λ.π. κ.λ.π.

εγώ για αρκετό καιρό εδώ μέσα, δεν ήξερα από που βγαίνει ο ήλιος! και μην πείτε πως είμαι χαζή! έλα έλα, δεν θέλω σχόλια!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ε καλά τα εμότικονς αν έχεις γράψει σε ένα δύο παρόμοια φόρουμς είναι στάνταρτ ;) Το ίδιο ισχύει και για τις ενότητες... αν έχεις μάθει να κινείσαι σε φόρουμς δεν είναι δύσκολο :D αλλά ναι... το γράφομαι σήμερα και εξιστορώ το πιο απίθανο θέμα που υπάρχει κάπως κάνει...

Εγώ έχω στεναχωρηθεί από χθες με το θέμα της Δήμητρας. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μια μητέρα μπορεί να μιλάει έτσι στο παιδί της! Τα παιδιά δεν είναι ο κυματοθραύστης των προβλημάτων μας ρε γμτ! Δεν φταίνε αυτά που δεν κοιμούνται όταν εμείς είμαστε πτώματα! Δεν φταίνε αυτά που θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο και περιμένουν από μας να τους τον δείξουμε όσο κουρασμένοι κι αν είμαστε! Δεν φταίνε αυτά που ζηλεύουν όταν η αγάπη μας όλη πάει σε κάποιον άλλον και όχι σε εκείνα :(

ρε συ ζούπυ! μπας και είσαι εγώ; :lol:

Στοίχημα ότι έχεις και περιοδοντίτιδα!

τι είναι η περιοδοντίτιδα? αν και χωρίς να ξέρω, μπορώ να σου απαντήσω ναι γιατί έχω παιδευτεί πολύ με τα δόντια μου!

η περιοδοντίτιδα είναι η "υποχώρηση" των ούλων... με αποτέλεσμα να βγαίνουν οι ρίζες προς τα έξω...

συνήθως εμφανίζεται σε άτομα που για διάφορους λόγους τη νύχτα αναπνέουν από το στόμα (εξ ου και τρίζεις τα δόντια ή τα σαλάκια) με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται περισσότερα μικρόβια (βακτήρια ίσως; θα σε χαμογελάσω) και σε συνδυασμό με ουλίτιδες ή τερηδόνα κάνουν τα ούλα να υποχωρούν... θέλει πολύ καλό καθάρισμα ανάμεσα σε δόντια και ούλα για να το προλάβεις πρωί και βράδυ... και όταν λέμε καλό καθάρισμα εννοούμε να μπαίνει η τρίχα της βούρτσας μέσα στο ούλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...