Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Elle, παραμιλάει ο γιος μου τη νύχτα εδώ και λίγο καιρό.Για την ακρίβεια σαν κλάμα είναι.Μερικές φορές μάλιστα ξυπνούσε και έκλαιγε.Έχεις καμμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?Και τι θα μπορούσα να κάνω εγώ?

Να το!!!!!!!!!!!!!

Ο μικρος ειναι λιγο πανω απο 1.5 ετσι? Λοιπον μετα τον ενα χρονο περιπου τα παιδια αρχιζουν να ονειρευονται. Αρχιζουν να εχουν κυκλους rem-non rem οπως οι ενηλικες. Και μπορεις να το παρατηρησεις και μονη σου αυτο. rem γρηγορη κινηση ματιων, αταχτη ανασα, κινηση μερων του σωματος και αρκετες φορες παραμιλητο. Στο non rem υπαρχουν stages, απο το drowsy (που παει να σε παρει), τον ελαφρι υπνο που μολις σε πηρε, τον Βαθυ υπνο και τον ΠΟΛΥ βαθυ υπνο. Στα δυο τελευταια χαρακτηριζονται απο πολυ ρυθμικη ανασα και ησυχο υπνο. To REM λοιπον εμφανιζεται απο 40-90 λεπτα μετα που θα περασεις το σταδιου του ελαφρι υπνου. Εκει αρχιζει το παρτι. Ο μικρος κανει αυτους τους κυκλους τωρα. Λογικα ονειρευεται. Δεν ειναι τπτ ανησυχητικο. Η δικια μου παραμιλαει (ακατανοητα φυσικα), γελαει και κλαιει στον υπνο της. Δεν τον ενοχλεις εκει. Αφηνεις το παιδι να κανει τον κυκλο του υπνου του. Night terrors ειναι το αγριο......και αυτο γιατι το παιδι εκει δεν εχει καμια συναισθηση τους ποιος ειναι γυρω του και του περιβαλλοντος του. Ξυπναει μεσα σε ενα πανικο ουρλιαζοντας.....και αν προσπαθησεις να το βοηθησεις το κανεις χειροτερα. Η καλυτερη λυση εκει ειναι να εισαι διπλα για να μην παθει κατι αλλα να μην το ενοχλησεις. Το ιδιο και στα ονειρακια του μικρου σου τωρα. Δεν ειναι τπτ ......τπτ απο ολα αυτα δεν ειναι ανησυχητικο. Υπαρχουν προβληματα στον υπνο ....και συμβαντα στον υπνο τα οποια οντως χρηζουν ιατρικης παρακολουθησης, αλλα δεν θα πω ποια ειναι (μην αγριευομαστε βραδιατικα), και σιγουρα δεν ειναι ΤΠΤ απο οσα διαβασα εδω μεσα........ουτε με σενα Σεβη.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Ελλ μου εγώ νομιζω πως δεν θα δείξει τίποτα και τσάμπα ανησυχείς. Προληπτικά το κάνει... Ακούω το θυμό σου και την αγανάκτησή σου μέχρι εδώ αλλά νομίζω πως είναι άδικος ;)

ΜΑΚΑΡΙ ..! Απο το στομα το δικο σου και του αντρα μου και σε ΟΛΩΝ των Θεων ΤΑ αυτια.........

θα ξαναπώ, με κίνδυνο να γίνω κουραστική ή / και εκνευριστική...

νομίζω πως δίνει εξετάσεις προληπτικά... έχει ξανακάνει η μικρούλα σου ουρολοίμωξη?

και για να δικαιώσω την... προεδρία μου... στο θέμα... θα σας πω (αν δεν το καταλάβατε ήδη) πως ο γιος μου έχει ΠΑΛΙ μπουκωμένη μύτη και ΠΑΛΙ (ξερο)βήχει...

φυσικά, συνέχεια ορούς στη μύτη - τον τρίβω με winter balm - τον ξεκίνησα απόψε prospan (γιατί το πέταξε η σέβη?)... κι έχει ο Θεός...

ΚικηΛευτερη μια παρατηρηση μονο. Παρατηρησε ποτε το κανει ο μικρος το κλαματακι του. Αν ειναι στην φαση των ονειρων δεν ειναι τπτ.......απλα το λεω γιατι η δικια μου εκανε περσι τετοιο γκρινιοκλαμμα και μετα απο παρατηρηση το εκανε λογω απνοιας επειδη ειχε μεγενθυμενες αμυγδαλες και δεν μπορουσε να ανασανει καλα........(λεω τωρα ενα οφφ τοπικ μηπως και τυχον το παιδι το ενοχλει τπτ αλλο και δεν ειναι απο τον υπνο του).......

Ξανά μανά περαστικά... μάλλον θα το βάλω υπογραφή τελικά :lol:

Ελλ τώρα που είσαι διαθέσιμη (?) αυτά τα τινάγματα πριν σε πάρει.. που τα κάνω κι εγώ και η κόρη μου (ο μπαμπάς μας όχι) τι είναι;

Διαφημίσεις

θα ξαναπώ, με κίνδυνο να γίνω κουραστική ή / και εκνευριστική...

νομίζω πως δίνει εξετάσεις προληπτικά... έχει ξανακάνει η μικρούλα σου ουρολοίμωξη?

και για να δικαιώσω την... προεδρία μου... στο θέμα... θα σας πω (αν δεν το καταλάβατε ήδη) πως ο γιος μου έχει ΠΑΛΙ μπουκωμένη μύτη και ΠΑΛΙ (ξερο)βήχει...

φυσικά, συνέχεια ορούς στη μύτη - τον τρίβω με winter balm - τον ξεκίνησα απόψε prospan (γιατί το πέταξε η σέβη?)... κι έχει ο Θεός...

Οχι ποτε, πρωτη φορα.......να σου πω ορους κανετε ή physiomer? γιατι εμεις με τους ορους τα καναμε χειροτερα. Απο τοτε που την αρχισα physiomer βρηκε το παιδι του την υγεια της.........

Έψαχνα κι εγώ να δω το ποστ της Ελλ που σχολίασε η ζωπυρόν... έβριζα κιόλας γιατί δεν ανανεώνει το cafe σωστά... μπήκα και με remote control στη δουλειά για να το δω και η ζωπυρόν απλώς σχολίαζε σχόλιο από δίπλα! Και θέλει και να την κανακέψω :P

καλέ για πότε μιλάς? όλη μέρα δεν μπήκα καθόλου! τώρα το βράδυ διάβασα λίγο από κει (όπου παρεπιπτόντως νοιώθω πως έχουν ανοίξει ένα σωρό θέματα - μούφα)...

Ξανά μανά περαστικά... μάλλον θα το βάλω υπογραφή τελικά :lol:

Ελλ τώρα που είσαι διαθέσιμη (?) αυτά τα τινάγματα πριν σε πάρει.. που τα κάνω κι εγώ και η κόρη μου (ο μπαμπάς μας όχι) τι είναι;

Δεν τα κανεις παντα ε? .....να υποθεσω οτι τα κανεις πιο συχνα οταν εισαι ιδιαιτερα κουρασμενη/μετα απο δυσκολη/με ενταση μερα?........δεν ειναι τπτ.....χαλαρωση των μυων λιγο πριν σε παρει ο υπνος......;)

Μάλλον τότε είμαι μονίμως σε ενταση και κουρασμένη :lol: Κάθε μέρα όμως! Και πολλές φορές απ' ό,τι λεει ο καλός μου και στον ύπνο τον βαθύ... η μικρή όσο καιρό την κοίμιζα μαζί μου το έκανε κι εκείνη κάθε μέρα... αλλά κι αυτό είναι μονίμως σε ένταση γιατί τώρα 2 μέρες την εκτονώνει πριν κοιμηθεί με κλειστά τα μάτια παίζοντας με τα χέρια της.

καλέ για πότε μιλάς? όλη μέρα δεν μπήκα καθόλου! τώρα το βράδυ διάβασα λίγο από κει (όπου παρεπιπτόντως νοιώθω πως έχουν ανοίξει ένα σωρό θέματα - μούφα)...

Γι' αυτό μιλάω!

χαχαχαχαχα!

σαν να μας έχουν βάλει φυτίλι στον... μπιπ...:rolleyes:

πολύ καλό βρε ελλ μου, πολύ καλό και... πραγματικό!

έψαχνα έψαχνα και τελικά το βρήκα... στο MMR! :lol:

Διαφημίσεις

Μάλλον τότε είμαι μονίμως σε ενταση και κουρασμένη :lol: Κάθε μέρα όμως! Και πολλές φορές απ' ό,τι λεει ο καλός μου και στον ύπνο τον βαθύ... η μικρή όσο καιρό την κοίμιζα μαζί μου το έκανε κι εκείνη κάθε μέρα... αλλά κι αυτό είναι μονίμως σε ένταση γιατί τώρα 2 μέρες την εκτονώνει πριν κοιμηθεί με κλειστά τα μάτια παίζοντας με τα χέρια της.

χαλαρωστε λιγο......και εγω μαζι σας. Το κανω και εγω.....αρκετα συχνα μετα την μικρη.....αστα......αλλα πιο συχνα εμενα μου τρεχουν τα σαλια, παρα οτιδηποτε αλλο......(καταντια....)

Κοριτσια παω να διαβασω τα βιβλια μου να ξεχαστω. Θα τα πουμε αργοτερα.

Φιλακια

Κορίτσια μου σας παρακολουθώ αλλά μαγειρεύω παράλληλα και τρέχω και δε φτάνω.

Μιλησαμε μολις με τον παιδονεφρολογο, λοιπον Κυστεογραφια ειναι στανταρ εξεταση για να δουν αν εχει παλινδρομηση, οχι αν εγινε βλαβη στα νεφρα....αει καλα. Οποτε πρεπει να γινει για να δουν αν εχει παλινδρομηση και εγινε απο εκει η ουρολοιμωξη. Για βλαβη στα νεφρα μας ειπε φαινεται ΜΟΝΟ με σπινθιρογραφημα αλλα αν ειναι να γινει πρεπει να γινει ενα 6-7μηνο μετα την αρρωστια γιατι πολλες φορες γινονται μικροβλαβες που φτιαχνουν μονες τους και μπορει να δειξει κατι που θα επανελθει.....(αυτο εμενα γιατι ΔΕΝ με κανει να αισθανομαι καλυτερα τωρα?).......αυτα λοιπον. Οποτε για παλινδρομηση ψαχνομαστε τωρα......ουφ δεν ειμαι καλα honest.......ευχαριστω παντως Ζωπυρον για την προσπαθεια.....;)

Πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι τίποτα είναι προληπτική η εξέταση.

Νομίζω ότι κάνεις ότι η μάνα μου. Αγχώνεται, στενοχωριέται, πανικοβάλλεται, πριν έρθει το πρόβλημα, προκαταβολικά, σε περίπτωση που έρθει!!!!!Κάνετε πολύ κακό στον εαυτό σας με αυτό το πράγμα:P

Ο μικρος ειναι λιγο πανω απο 1.5 ετσι? Λοιπον μετα τον ενα χρονο περιπου τα παιδια αρχιζουν να ονειρευονται. Αρχιζουν να εχουν κυκλους rem-non rem οπως οι ενηλικες. Και μπορεις να το παρατηρησεις και μονη σου αυτο. rem γρηγορη κινηση ματιων, αταχτη ανασα, κινηση μερων του σωματος και αρκετες φορες παραμιλητο. Στο non rem υπαρχουν stages, απο το drowsy (που παει να σε παρει), τον ελαφρι υπνο που μολις σε πηρε, τον Βαθυ υπνο και τον ΠΟΛΥ βαθυ υπνο. Στα δυο τελευταια χαρακτηριζονται απο πολυ ρυθμικη ανασα και ησυχο υπνο. To REM λοιπον εμφανιζεται απο 40-90 λεπτα μετα που θα περασεις το σταδιου του ελαφρι υπνου. Εκει αρχιζει το παρτι. Ο μικρος κανει αυτους τους κυκλους τωρα. Λογικα ονειρευεται. Δεν ειναι τπτ ανησυχητικο. Η δικια μου παραμιλαει (ακατανοητα φυσικα), γελαει και κλαιει στον υπνο της. Δεν τον ενοχλεις εκει. Αφηνεις το παιδι να κανει τον κυκλο του υπνου του. Night terrors ειναι το αγριο......και αυτο γιατι το παιδι εκει δεν εχει καμια συναισθηση τους ποιος ειναι γυρω του και του περιβαλλοντος του. Ξυπναει μεσα σε ενα πανικο ουρλιαζοντας.....και αν προσπαθησεις να το βοηθησεις το κανεις χειροτερα. Η καλυτερη λυση εκει ειναι να εισαι διπλα για να μην παθει κατι αλλα να μην το ενοχλησεις. Το ιδιο και στα ονειρακια του μικρου σου τωρα. Δεν ειναι τπτ ......τπτ απο ολα αυτα δεν ειναι ανησυχητικο. Υπαρχουν προβληματα στον υπνο ....και συμβαντα στον υπνο τα οποια οντως χρηζουν ιατρικης παρακολουθησης, αλλα δεν θα πω ποια ειναι (μην αγριευομαστε βραδιατικα), και σιγουρα δεν ειναι ΤΠΤ απο οσα διαβασα εδω μεσα........ουτε με σενα Σεβη.....

Ευχαριστώ πολύ! Κι ο άντρας μου, μου είπε να σου πω ότι τα εξηγείς πολύ καλά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σπαμάρω ποστάροντας τρίτη φορά για να σας πω...

ΠΙΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΖΑΚΙ!!! ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΕΛΟΣ!

Δεν τα κανεις παντα ε? .....να υποθεσω οτι τα κανεις πιο συχνα οταν εισαι ιδιαιτερα κουρασμενη/μετα απο δυσκολη/με ενταση μερα?........δεν ειναι τπτ.....χαλαρωση των μυων λιγο πριν σε παρει ο υπνος......;)

ο άντρας μου τα κάνει αυτά τα τινάγματα, από καιρό σε καιρό...

λοιπόν ελλ, για τους ορούς - έχουμε χρησιμοποιήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

σε κανονικές συνθήκες - ορό με σύριγγα από μπουκάλι

σε δύσκολες συνθήκες - φυσιομέρ (γιατί είναι πιο "ενισχυμένο")

ή

- στο μπουκάλι του κανονικού ορού, ρίχνω μέσα παιδικό οτριβίν και γίνεται ένα μίγμα, πολλές πλύσεις (συνταγή της ωρλ)

ή

- σπρέι otrisalin, αντίστοιχο του φυσιομέρ (μικρό μέγεθος κιόλας, το μεταφέρεις εύκολα και παντού μέσα στη τσάντα σου)

αυτά... από την παθούσα μάνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...