Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Παρουσα!

ελπιζω σε καμια ωρα να μπορεσω να κατσω σαν ανθρωπος στο πισι, γιατι ολη μερα εχω αγκαλια τον καλικατζαρο.....ακομα και τωρα...μου χει κανει και κατι ρυθμισεις στα γουιντοουζ.....μια χαρα!

hello Ραννια...

λοιποοοοοοοοον...νεα απο beaba και ζυμαρικα!!!

Εχουμε το εξαρτημα που φτιαχνει ρυζι.

Στο εσωτερικο compartment βαζουμε 100 γρμ ζυμαρικο(εγω εβαλα κριθαρακι) και 240 γρμ νερο.Να μην ξεπερασει την γραμμουλα max.

Βαζουμε αλλα 240 μλ νερο(δηλαδη στην κανατουλα μεχρι το 3)στο δοχειο ατμου και ξεκιναμε...

Οταν τελειωσει αυτο που παιρνουμε ειναι μια μεγαλη μεριδα ζυμαρικο με ζουμακι σαν πηχτη σουπιτσα ωστε να μπορει να αλεστει καλα..

Φανταζομαι οτι αν θελουμε να γινει πιο στεγνο βαζουμε εναν μικρο κυκλο ακομη ωστε να μην υπαρχουν υγρα!!!

Παντως τρωγεται,μια χαρα εγινε!!

Αυτααααααααα...

ελπιζω να σε βοηθησα!!

Αααα...εμαθα και πως γινεται ο τραχανας...εχει την συνταγη το ιδιο το βιβλιαρακι:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι ρεεεεε 15/08 γιορτάζω, της Παναγίας Παρθένος Μαρία! Σ'ευχαριστώ πάντως που με σκέφτηκες...

Τώρα επειδή ξέρετε ότι κοιμάμαι με τις κόοοοοοοτες φεύγω...

Αποχαιρετώ...

Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια ελεος....δεν σας προλαβαινω και ειμαι και του δεν διαβαζω γρηγορα ειμαι και του μπαινω μια φορα αντε δυο την μερα για λιγο, τα εχασα ολα.....βρε ΚικηΛευτερης που με ρωτησες για το παραμιλητο? Σελιδα?......(ντροπη)......

γεια σας στις υπολοιπες διαβασα σποραδικα για πασοκ, εμβολια, ομοιπαθητικα κλπ......

στα γρηγορα εγω ψηφιζω τον εαυτο μου αλλα κανενας αλλος εμενα

εμβολια θα κανουμε και ο Θεος/Βουδας/Αλαχ/12Θεο μαζι μας

Ομοιπαθητικη εκανε η μανα μου για τον διαβητη και πηρε τα 3 του καραμπελα (καλα εκει μπορει να εφταιγε και εκεινη δεν ξερω).....αυτα........ειμαι μεσα?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Α, περαστικα στους αρρωστους και ειδικα στα παιδακια τους, να γινουν καλα γρηγορα........δωστε και ευχη σε μας γιατι τελικα η μικρη δεν περασε απλη ουρολοιμωξη αλλα οξεια πυελονεφριτιδα και παμε για κυστεογραφια αυτη την εβδομαδα που σημαινει καθετηρας......και ειμαι να παρω τα βουνα.......

Α, περαστικα στους αρρωστους και ειδικα στα παιδακια τους, να γινουν καλα γρηγορα........δωστε και ευχη σε μας γιατι τελικα η μικρη δεν περασε απλη ουρολοιμωξη αλλα οξεια πυελονεφριτιδα και παμε για κυστεογραφια αυτη την εβδομαδα που σημαινει καθετηρας......και ειμαι να παρω τα βουνα.......

βρε συ ελλ μου, τι ασχολείσαι με τις σαχλαμαρίτσες μας τόση ώρα και δεν μας λες για το παιδί?

πως προέκυψε η πυελονεφρίτιδα?

βρε συ ελλ μου, τι ασχολείσαι με τις σαχλαμαρίτσες μας τόση ώρα και δεν μας λες για το παιδί?

πως προέκυψε η πυελονεφρίτιδα?

Δεν λεω γιατι αμα πω θα παρω τα βουνα. Ειχε παθει ουρολοιμωξη, δεν δοθηκε η πρεπουσα σημασια (κοινως για 3 μερες ξυναμε τα ......μην πω νομιζοντας οτι ειναι ιωση), τεταρτη μερα 'μιμι το πιπι' εξετασεις αλλα αλλη μια μερα για καλλιεργεια 6 μερες συνολο με ουρολοιμωξη...προχωρησε στα νεφρα η λοιμωξη.......εξου και λευκωμα 30 στα ουρα.....τελος παντων. Αυτο εγινε πριν 1.5 μηνα δεν εγινε τωρα. Απο τοτε ολα καθαρα. Ο υπερηχος πολυ καλος, ΑΛΛΑ η γιατρος θελει ΚΑΙ κυστεογραφια για να επιβεβαιωσει κυριως οχι για βλαβη (γιατι απο οτι ειπε ολα φαινονται οκ) αλλα για τυχον παλληνδρομηση ουρων.....στην οποια περιπτωση θα πρεπει να περνει μικρη δοση αντιβιωσης για ΠΑΡΑ πολυ καιρο για να μην ξανακανει ουρολοιμωξη.......

Διαφημίσεις

ναι, φυσικά θυμάμαι...

τα είχαμε πει από κει μέχρι και τον υπέρηχο που ήταν καλός και νόμιζα ότι δεν θα υπήρχε συνέχεια...

δεν ξέρω αν το λεύκωμα 30 είναι ανησυχητικό αλλά μήπως η παιδίατρος είναι υπερβολική (και καλά κάνει) και σας δίνει την εξέταση προληπτικά κι όχι γιατί κάτι συμβαίνει?

δεν θέλω να υποτιμήσω το γεγονός... απλά να ηρεμήσεις λίγο...

Elle, παραμιλάει ο γιος μου τη νύχτα εδώ και λίγο καιρό.Για την ακρίβεια σαν κλάμα είναι.Μερικές φορές μάλιστα ξυπνούσε και έκλαιγε.Έχεις καμμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?Και τι θα μπορούσα να κάνω εγώ?

Να το!!!!!!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

ναι, φυσικά θυμάμαι...

τα είχαμε πει από κει μέχρι και τον υπέρηχο που ήταν καλός και νόμιζα ότι δεν θα υπήρχε συνέχεια...

δεν ξέρω αν το λεύκωμα 30 είναι ανησυχητικό αλλά μήπως η παιδίατρος είναι υπερβολική (και καλά κάνει) και σας δίνει την εξέταση προληπτικά κι όχι γιατί κάτι συμβαίνει?

δεν θέλω να υποτιμήσω το γεγονός... απλά να ηρεμήσεις λίγο...

Μιλησαμε μολις με τον παιδονεφρολογο, λοιπον Κυστεογραφια ειναι στανταρ εξεταση για να δουν αν εχει παλινδρομηση, οχι αν εγινε βλαβη στα νεφρα....αει καλα. Οποτε πρεπει να γινει για να δουν αν εχει παλινδρομηση και εγινε απο εκει η ουρολοιμωξη. Για βλαβη στα νεφρα μας ειπε φαινεται ΜΟΝΟ με σπινθιρογραφημα αλλα αν ειναι να γινει πρεπει να γινει ενα 6-7μηνο μετα την αρρωστια γιατι πολλες φορες γινονται μικροβλαβες που φτιαχνουν μονες τους και μπορει να δειξει κατι που θα επανελθει.....(αυτο εμενα γιατι ΔΕΝ με κανει να αισθανομαι καλυτερα τωρα?).......αυτα λοιπον. Οποτε για παλινδρομηση ψαχνομαστε τωρα......ουφ δεν ειμαι καλα honest.......ευχαριστω παντως Ζωπυρον για την προσπαθεια.....;)

Βρε Ελλ μου εγώ νομιζω πως δεν θα δείξει τίποτα και τσάμπα ανησυχείς. Προληπτικά το κάνει... Ακούω το θυμό σου και την αγανάκτησή σου μέχρι εδώ αλλά νομίζω πως είναι άδικος ;)

Έψαχνα κι εγώ να δω το ποστ της Ελλ που σχολίασε η ζωπυρόν... έβριζα κιόλας γιατί δεν ανανεώνει το cafe σωστά... μπήκα και με remote control στη δουλειά για να το δω και η ζωπυρόν απλώς σχολίαζε σχόλιο από δίπλα! Και θέλει και να την κανακέψω :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...