Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ρε συ Νίτσα μου ήρθαν για μισή ώρα! Ε από αυτή τη μισή ώρα το ένα τέταρτο κάπνιζε! Ε να το χέσω που ήρθαν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!

1) έχω πολλά νεύρα για διάφορα που συνέβησαν και δεν έχω όρεξη να εξιστορήσω

2) δεν μου στείλατε ούτε μια καλημέρα σήμερα, με γράψατε κανονικά

3) ο μικρός έχει μπουκωμένη μύτη και ξερόβηχα... - πριν καμιά εβδομάδα σταμάτησε το προσπάν που τόπαιρνε για 15 μέρες - μπορώ να τον ξαναρχίσω? είναι απόσταση ασφαλείας η μία βδομάδα?

4) για τα πολιτικά που λέγατε όλη μέρα, δεν θα σχολιάσω (ακόμη)... έχω που έχω τα νεύρα μου...!

1. Όποτε θες εδώ είμαστε :D

2. Μας είπες καλημέρα; :confused:

3. Μπορείς!

4. Κι εγώ για τον ίδιο λόγο δεν σχολίασα :lol:

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για την απάντηση-προσπάν!:D

επειδή έτρεχα πανικόβλητη και δεν πρόλαβα να μπω, σημαίνει πως πρέπει να με ξεχάσετε?:-(

Βρε καλώς τηνε...:tongue:

Σε ξεχνάμε εσένα μωρέ??? Νευράκια γιατί έχεις?

Ρε συ Νίτσα μου ήρθαν για μισή ώρα! Ε από αυτή τη μισή ώρα το ένα τέταρτο κάπνιζε! Ε να το χέσω που ήρθαν!

Α είναι επίσκεψη express:idea:

Ε, τότε έχεις δίκιο! Μάλλον ο πεθερός σου παίζει περισσότερο με τη μικρή?

Καλησπερες και απο εμενα!! :D

Ηρθανε σημερα απο τον ΟΤΕ να μας συνδεσουν τη γραμμη και το ιντερνετ... :rolleyes: Ο ηλεκτρολογος απο τον ΟΤΕ ειπε δεν ξερει τι συνδεσμολογια εχει κανει ο ηλεκτρολογος που περασε τις γραμμες του σπιτιου, ενιψε τας χειρας του και αποχωρησε.. Ο ηλεκτρολογος που περασε τις γραμμες του σπιτιου, ηρθε, εκανε καποια τεστ, μας συνδεσε το τηλεφωνο και απεφανθη πως ειναι "νεκρο" λογω ΟΤΕ. Επειτα αποχωρησε κι αυτος.. Εν τελει σε επικοινωνια μας με τις βλαβες του ΟΤΕ μας ενημερωσαν πως υπαρχει καλωδιακο προβλημα στην ευρυτερη περιοχη και οσονουπω ια το φτιαξουν... :rolleyes: Στην ερωτηση απο ποτε υπαρχει το προβλημα με τα καλωδια, απαντησαν "εδω και 1,5 εβδομαδα" :evil::evil::evil::evil::evil:

Κατα τα αλλα μια χαρα.............

Σας φιλω και δεν μπορει... Καποια στιγμη θα τα πουμε υπο νορμαλ συνθηκες! :lol:

Καλο βραδυ σε ολες! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί τι είναι σήμερα?

Της Αγίας Πονεμένης?

μουχαχαχαχαχαχαχα

Ο πεθερός μου ασχολείται περισσότερο ναι... δεν παίζει γιατί έχει και θέμα με τη μέση του αλλά πάντα βρίσκει τρόπο να την απασχολήσει.

Ζωπυρούλα θα βγάζεις ταμπέλα πρώτα: Ήρθα να ξεσπάσω

για να ξέρουμε πως να σε κανακέψουμε :lol:

Φαίη μου μην αρχίσω για τους ανεκδιήγητους του ΟΤΕ γιατί δεν μας φτάνει αυτό το φόρουμ! Θέλω άλλο ένα για να γράφω και να βρίζω :lol:

Κουράγιο ματάκια... θα έρθει και σε εσένα ο πολιτισμός :lol:

Παρουσα!

ελπιζω σε καμια ωρα να μπορεσω να κατσω σαν ανθρωπος στο πισι, γιατι ολη μερα εχω αγκαλια τον καλικατζαρο.....ακομα και τωρα...μου χει κανει και κατι ρυθμισεις στα γουιντοουζ.....μια χαρα!

...Σας φιλω και δεν μπορει... Καποια στιγμη θα τα πουμε υπο νορμαλ συνθηκες! :lol:

Καλο βραδυ σε ολες! :D:D

που είσαι γλυκέ φλεβάρη? μας έχεις λείψει!

για να ξέρουμε πως να σε κανακέψουμε :lol:

κανακέψτε με λοιπόν!

Παρουσα!

ελπιζω σε καμια ωρα να μπορεσω να κατσω σαν ανθρωπος στο πισι...

παρούσα κι εγώ... αλλά νομίζω πως σε μια ώρα θα έχω εγκαταλείψει...

Γιατί τι είναι σήμερα?

Της Αγίας Πονεμένης?

μα... διάβασα σήμερα στο μετρό πως γιορτάζουν ο παρθένιος και η παρθένα... νομίζω...

το δωράκι που είναι βρε παιδιά?

αγγελίνα, να δω πότε θα συμπέσουν οι ώρες μας εδώ...

κική, στίνα, ζουζού, μπέμπα μου...?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...