Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2288:2011-02-03-15-08-20&catid=91:er-kinitopoiiseis&Itemid=274

γκρρρρρρρρρρρ και μου λέτε για infraction? Έτσι μου 'ρχεται να βγω στους δρόμους...

έχουμε καταλάβει ότι μιλάμε για γιατρούς; Ότι από αυτούς εξαρτάται η ζωή μας;

σε λάθος άλογο ποντάρεις φιλενάδα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και που να ποντάρω ρε φιλενάδα όταν αρρωσταίνω; Να κάτσω να διαβάσω και Ιατρική; Ε δεν προλαβαίνω :lol: Έχω διαβάσει πολύ λέμε στη ζωή μου! :lol:

δικαιολογίες υπάρχουν και θα υπάρχουν.

αυτό δε με τους γιατρούς του ικα που απεργούν και που παραπέμπονται οι ασθενείς-ασφαλισμένοι του ικα σε ιδιώτες που εκτάκτως θα εξυπηρετούν, αλλά που θα απεργήσουν κι αυτοί ...

αυτό είναι ασυδοσία. δεν φταίει το κράτος.

"φτάνει πιά!" "ααααααπ!"

μήπως με έχει παρασύρει ο συζυγάτος μου στο πασοκικό του παραλήρημα;

οι δικηγόροι γιατί απέχουν ξέρετε; λένε ότι δεν συμφωνούν με το άνοιγμα. ποιό άνοιγμα καλέ; που και τώρα ο κάθε πικραμένος έπαιρνε πτυχίο νομικής από το κάθε πανεπιστήμιο με τα λεφτά του μπαμπά. φυσικά εκτός ελλάδας. μη κουραστεί το παιδί. κι έρχεται το παιδί με το βαθμό πτυχίου γκαστρωμένο και μου παριστάνει το δικηγόγο, που δεν ξέρει να συντάξει δικόγραφο, που άμα τον πετύχεις στα δικαστήρια γελάει και η κάθε πικραμμένη...

με το φ.π.α δεν συμφωνούν τα λαμόγια. είχαν καλομάθει να δηλώνουν άφραγκοι.

και πώς την έβγαλες ρε μπάρμπα την αμαξάρα; τα 2 εξοχικά; το γραφείο πώς το συντηρείς, που είναι αγορασμένο σε πανάκριβη περιοχή;

και όχι όλοι, οι μεγάλοι, οι μαζί τα φάγανε.

όσο για το αν είναι να αναλάβει επιειρηματίας το φαρμακείο, φαντάζομαι, γιατί δεν το μελέτησα, ότι θα υπάρχουν εχέγγυα σωστής λειτουργίας, με φαρμακοποιούς που θα δουλεύουν μέσα.

αλλά αυτό το χάλι, ήταν καιρός να σταματήσει.

Άκου,ή μάλλον διάβασε:tongue:.Κι εγώ προέρχομαι από το χώρο του Πασόκ.

Αναγνωρίζω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο μόνος πρωθυπουργός,που έφαγε μεν έδωσε κιόλας όμως.Σημίτη δεν ψήφισα ποτέ,γιατί γενικώς δε συμφωνώ με τη δεξιά πολιτική.

Ψήφισα όμως το Γιώργο και το μετανιώνω οικτρά!Μαύρη η ώρα κι η στιγμή.

Γιατί τον πίστεψα.Πίστευα δε ότι θα είναι και καλύτερος του πατέρα του όταν τον άκουγα να λέει για Δανία του νότου.Πίστεψα ότι ψηφίζω ένα σοσιαλιστή πρωθυπουργό κι αυτός αποδείχτηκε δεξιότερος των δεξιών.

Μόνο ένας υπουργός υγείας ήταν κορυφή,ο Κρεμαστινός, θυμάστε τι έκανε?

Και επειδή κατέβηκα κι εγώ υποψήφια δημοτική σύμβουλος, για να ασχοληθώ πραγματικά με τα κοινά,φοβάμαι ότι η καριέρα μου θα λήξει εδώ, γιατί πολύ σαπίλα ρε παιδί μου.Πολύ!

άντε πάλι με την ομοιοπαθητική δίπλα......γκρρρρρρρρρ

Βασικά, εγώ και placebo να είναι χ@#$κα αν είναι να την περνάει το παιδί χωρίς φάρμακα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Και που να ποντάρω ρε φιλενάδα όταν αρρωσταίνω; Να κάτσω να διαβάσω και Ιατρική; Ε δεν προλαβαίνω :lol: Έχω διαβάσει πολύ λέμε στη ζωή μου! :lol:

σου έχω την λύση..ομοιοπαθητική.....χοχοχο

Διαφημίσεις

lolllll γιατί αυτή δεν ασκείται από γιατρούς;

Τα ίδια συμφέροντα που υπάρχουν στην κλασσική ιατρική υπάρχουν και στην ομοιοπαθητική... με γελιόμαστε! Με την άδεια του ΕΟΦ κυκλοφορούν ΟΛΑ τα σκευάσματα και οι άδειες αυτές αφορούν ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

Γεια σας κοριτσοπουλα!!

Αερικοοο..εδω γηγενης Αγρινιωτισσα:tongue::tongue:(καλε οχι η κατοχος του blog,χαχα)

Ρε παιδια...συγγνωμη...να δω αν το καταλαβα καλα.Δεν ειναι καλυτερα τωρα που μπορεις με το βιβλιαριο σου να πας σε οποιον γιατρο θες και να μην περιμενεις αιωνες στις ουρες???

Εμεις του Δημοσιου παντως μια χαρα ειμαστε με αυτο το συστημα κι απορω...αυτο το βημα και για το Ικα δεν ειναι καλυτερο???

Καλα...τωρα για τα συμφεροντα των ιατρων ΙΚΑ...πραγματικα τι θιγεται???Ελεος...

Σεβη μου...δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος χρωματισμου της παρουσας καταστασης...Εννοω οτι τα λαθη δυστυχως γινονται απο ολους...Και ανεξαρτητως ιδεολογιας και υποστηριξης κομματος..λυπαμαι που το λεω αλλα η ιδια κυβερνηση πιο παλια ειχε ως μοτο το "Τσοβολα δωστα ολα"..

Χωρις καμια παρεξηγηση κοριτσια...κουβεντα να γινεται και σταματω εδω!!

Παντως ο κουμπαρος μου,δικηγορος με συζυγο στον ιδιωτικο τομεα δηλωνει εισοδηματα κατωτερα κι απο τα δικα μου που ειμαι δημοσιος υπαλληλος με αντρα χωρις μονιμοτητα και εισοδημα χεσε μεσα μεχρι τωρα...και οχι μονο αυτο μου το επαιζε και καημενος...πηρε ενα δανειο 90.000 ευρω κι ανησυχουσε πως θα το αποπληρωσει...δηλαδη εγω με σχεδον διπλο δανειο και εισοδηματα πραγματικα δηλωμενα θα επρεπε να παω να αυτοκτονησω...

Νιτσα....ειμαι στην ιδια ψυχολογια με εσενα...απλα εμενα η κεραμιδα μου ηρθε μετα απο 14 χρονια φιλιας!!:-(:sad:

κικίτσα.

πρώτον δεν βρίζω ποτέ πεθαμένους. έτσι δεν πρόκειται να εκφέρω άποψη για τον Πανμέγιστο, όπως τον αποκαλεί ο σοσιαλιστής του σπιτιού μου.

δεύτερον, εγώ πασόκ ποτέ δεν ψήφισα. ξεροκαταπίνω. είπα κακιά λέξη.

τρίτον, άστο το πολιτικό ρε παιδάκι μου. εδώ ας τα λέμε ως αλλοπρόσαλλες!

σου έχω την λύση..ομοιοπαθητική.....χοχοχο

:lol::lol::lol::lol::lol:

lolllll γιατί αυτή δεν ασκείται από γιατρούς;

Τα ίδια συμφέροντα που υπάρχουν στην κλασσική ιατρική υπάρχουν και στην ομοιοπαθητική... με γελιόμαστε! Με την άδεια του ΕΟΦ κυκλοφορούν ΟΛΑ τα σκευάσματα και οι άδειες αυτές αφορούν ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

Ακριβώς.Εγώ δεν την απορρίπτω καθόλου την ομοιοπαθητική.Πιστεύω αυτό που είπε στο δίπλα θέμα ο χρήστης silia, ότι με την πάροδο των ετών και τη βοήθεια της κλασσικής ιατρικής έχει μειωθεί η παιδική θνησιμότητα κτλ.

Όμως, πιστεύω παν μέτρον άριστον. Δηλαδή, αν υπάρχει τρόπος να γίνει καλά το παιδί με την αποφυγή φαρμάκων και με ποιο φυσικούς τρόπους το προτιμώ.

Για τα εμβόλια όμως πχ είμαι υπέρ.Έχω διαβάσει τα κατά,και δεν έχω πειστεί.

Απλά, αυτή η καραμέλα ότι οι κλασσικοί γιατροί τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές,κι από τις σκόνες γάλατα και γενικώς έχουν Θεό το χρήμα και βάσει αυτού κινούνται...όχι ότι δεν ισχύει,ισχύει και πολύ μάλιστα.

Αλλά το ίδιο συμβαίνει και στους ομοιοπαθητικούς εναλλακτικούς κτλ, όπου οι τιμές τους είναι απαγορευτικές.

Αν πχ εγώ ήθελα να κάνω φυσικό τοκετό στο σπίτι, δε θα μπορούσα με τίποτα οικονομικά.

Οπότε, και πάλι καταλήγω ότι όπου εμπλέκεται το χρήμα, πάντα πιθανόν υπάρχει σόλος.Το θέμα είναι με ποιο θα επιλέξεις να συμπορευτείς.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Γεια σας κοριτσοπουλα!!

Σεβη μου...δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος χρωματισμου της παρουσας καταστασης...Εννοω οτι τα λαθη δυστυχως γινονται απο ολους...Και ανεξαρτητως ιδεολογιας και υποστηριξης κομματος..λυπαμαι που το λεω αλλα η ιδια κυβερνηση πιο παλια ειχε ως μοτο το "Τσοβολα δωστα ολα"..

Χωρις καμια παρεξηγηση κοριτσια...κουβεντα να γινεται και σταματω εδω!!

Παντως ο κουμπαρος μου,δικηγορος με συζυγο στον ιδιωτικο τομεα δηλωνει εισοδηματα κατωτερα κι απο τα δικα μου που ειμαι δημοσιος υπαλληλος με αντρα χωρις μονιμοτητα και εισοδημα χεσε μεσα μεχρι τωρα...και οχι μονο αυτο μου το επαιζε και καημενος...πηρε ενα δανειο 90.000 ευρω κι ανησυχουσε πως θα το αποπληρωσει...δηλαδη εγω με σχεδον διπλο δανειο και εισοδηματα πραγματικα δηλωμενα θα επρεπε να παω να αυτοκτονησω...

ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν είμαι πασόκ, ούτε δήλωσα υπέρ κάποιου κόμματος.

το αντίθετο.

τώρα για το δικηγόρο... τα ξέρω πουλί μου.

εγώ νομικός σύμβολος, όλα δηλωμένα, ο σύζυγος ελεύθερος επαγγελματίας, δηλωμένα, αλλά ... τα λαμόγια με 4.000 ευρώ διατηρούν ιδιόκτητα κότερα, εξοχικά, μεζονέτες, αμαξάρες, γραφεία, ...

πώωωωωωωωςςςςςς:mad:

Διαφημίσεις

κικίτσα.

πρώτον δεν βρίζω ποτέ πεθαμένους. έτσι δεν πρόκειται να εκφέρω άποψη για τον Πανμέγιστο, όπως τον αποκαλεί ο σοσιαλιστής του σπιτιού μου.

δεύτερον, εγώ πασόκ ποτέ δεν ψήφισα. ξεροκαταπίνω. είπα κακιά λέξη.

τρίτον, άστο το πολιτικό ρε παιδάκι μου. εδώ ας τα λέμε ως αλλοπρόσαλλες!

Καλά τα λες.

Απλά το λέω για να δείξω ότι οκ, και εγώ σε κάποια πράγματα συμφωνώ με το Πασόκ, αλλά δεν το ψηφίζω βρέξει χιονίσει!

Διότι δυστυχώς αυτή η νοοτροπία μας έφερε εδώ.Ψηφίζουμε κληρονομικά.

Και το λέω γιατί έχω δει φανατισμένους...τι να σου πω...

Η θεία της ξαδέρφης μου, φόλα Πασοκσού, τι έκανε ρε κορίτσια...ελπίζω να κάθεστε και να μην πίνετε κάτι γιατί θα πνιγείτε...Έδωσε 500 ευρώ στο λογαριασμό του κράτους:shock::shock::shock:Θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Κι ακριβώς επειδή βλέπω τέτοιες νοοτροπίες, θεωρώ ότι το θέμα είναι βαθιά πολιτικό, κι ότι θα πρέπει να αποχρωματιστεί η πολιτική, όπως σωστά είπε η marsolan.

Όσο για το συγχωρεμένο, ε όχι και Πανμέγιστος!Τις έκανε τις ρεμούλες του και μπόλικες!

Αλλοπρόσαλες είμαστε, αλλά έχουμε αποδείξει οτι έχουμε και νου και καρδιά:tongue:.Είμαστε σκεπτόμενα όντα!!!!

Εγώ λατρεύω τις πολιτικές συζητήσεις, αρκεί να μην είναι φανατισμένες.:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ναι Σεβη μου το καταλαβα....απλα το ειπα χρησιμοποιωντας το ονομα σου επειδη πιαστηκα απο το ποστ σου για να σχολιασω!!!

Δεν σε παρεξηγησα...ελπιζω να μην με παρεξηγησες κι εσυ,εε?;)??

Marsolan έπρεπε να είχες αυτοκτονήσει ήδη... με τα αληθινά δηλωθέντα εισοδήματα!

Και απλά με κπ ανθρώπους δεν αξίζει να ασχολείσαι...ούτε καν να το σκέφτεσαι.

Ευτυχώς έχω πολλούς ανθρώπους γύρω μου που με αγαπούν κ με στηρίζουν και πέφτω στα πατώματα πολύ-πολύ δύσκολα!!!

Αχ ήρθε ο πεθερός μου με την πεθερά μου από δω και κάναμε ένα τσιγάρο με τον πεθερό και βρίζαμε παρέα τους γιατρούς και το ευχαριστήθηκα...

Από την άλλη ρε κορίτσια την αγαπάω την πεθερά μου... αλλά αυτό το πράγμα με το τσιγάρο το παραχέζει! Με το που μπήκαν μέσα εξαφανίστηκε στο γραφείο για τσιγάρο! Βγαίνει κάθεται 5 λεπτά και εξαφανίζεται πάλι για τσιγάρο! Ε όταν ξαναβγήκε την έχωσα να ταΐσει το παιδί και να παίξει μαζί του για να κάνουμε εμείς και για να τη δει το παιδί που στο μεταξύ φώναζε έξω από την πόρτα "γιαγιάαααααα γιαγιάαααααα"... εκνευρίζομαι!

Αχ ήρθε ο πεθερός μου με την πεθερά μου από δω και κάναμε ένα τσιγάρο με τον πεθερό και βρίζαμε παρέα τους γιατρούς και το ευχαριστήθηκα...

Από την άλλη ρε κορίτσια την αγαπάω την πεθερά μου... αλλά αυτό το πράγμα με το τσιγάρο το παραχέζει! Με το που μπήκαν μέσα εξαφανίστηκε στο γραφείο για τσιγάρο! Βγαίνει κάθεται 5 λεπτά και εξαφανίζεται πάλι για τσιγάρο! Ε όταν ξαναβγήκε την έχωσα να ταΐσει το παιδί και να παίξει μαζί του για να κάνουμε εμείς και για να τη δει το παιδί που στο μεταξύ φώναζε έξω από την πόρτα "γιαγιάαααααα γιαγιάαααααα"... εκνευρίζομαι!

Ένταξει βρε Χριστίνα...αφού κατανοείς και η ίδια το πόσο εθιστικό είναι το τσιγάρο...αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για το παιδί;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...