Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αυτό εδώ Χριστίνα.

Κικίτσα μου, γιατί όλοι αφού σπουδάσουν, όλως τυχαίως έχουν και τα εκατομμύρια να ανοίξουν τα φαρμακεία που κάνουν απόσβεση στα 3 χρόνια, έχουν ξεφύγει με τις παράνομες συντγογραφήσεις-πλακάκια με ταμεία.

και μη μου πεις ότι η δικιά σου δεν είχε συνταγολόγια, βιβλιάρια ασθενών στο συυρτάρι... μέχρι πριν λίγο γινόταν της πόπης.

τώρα τα μαζεύουν. θες η τρόικα, θες η πολιτική βούληση... πάντως τώρα συμμαζεύεται το φαγοπότι.

για τη γιαγιά υπάρχουν τρόποι. μπορεί ο σπουδαγμένος φαρμακοποιός να της τα πάει, αφού του τηλεφωνήσει. άσε με ρε κικίτσα!

τα ίδια θκατά και με το συνάφι μου. μη μου τους κύκλους τάρατε.

είναι οι ιερές αγελάδες!:rolleyes:

Πες τα χρυσόστομη...

Αλλά τσιτώνομαι με τους γιατρούς και τα πενηχρά εισοδήματα που δήλωναν... Και τόσα χρόνια τους άφηναν έτσι ώσπου ήρθε η τρόικα και ξεσκεπάστηκαν όλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό εδώ Χριστίνα.

Κικίτσα μου, γιατί όλοι αφού σπουδάσουν, όλως τυχαίως έχουν και τα εκατομμύρια να ανοίξουν τα φαρμακεία που κάνουν απόσβεση στα 3 χρόνια, έχουν ξεφύγει με τις παράνομες συντγογραφήσεις-πλακάκια με ταμεία.

και μη μου πεις ότι η δικιά σου δεν είχε συνταγολόγια, βιβλιάρια ασθενών στο συυρτάρι... μέχρι πριν λίγο γινόταν της πόπης.

τώρα τα μαζεύουν. θες η τρόικα, θες η πολιτική βούληση... πάντως τώρα συμμαζεύεται το φαγοπότι.

για τη γιαγιά υπάρχουν τρόποι. μπορεί ο σπουδαγμένος φαρμακοποιός να της τα πάει, αφού του τηλεφωνήσει. άσε με ρε κικίτσα!

τα ίδια θκατά και με το συνάφι μου. μη μου τους κύκλους τάρατε.

είναι οι ιερές αγελάδες!:rolleyes:

Η κουμπάρα μου είναι απλά υπάλληλος,ούτε έχει σπουδάσει φαρμακοποιός.

Όμως ο φαρμακοποιός που έχει τελειώσει τη σχολή δεν μπορεί να ανοίξει φαρμακείο,αν δεν ήταν ήδη ο μπαμπάς του πχ στο επάγγελμα ή αν έχει πολύ χρήμα, γιατί οι άδειες είναι πανάκριβες.

Συμφωνώ λοιπόν να ανοίξει το επάγγελμα, και να μη βγαίνει το παιδί από μια τόσο δύσκολη σχολή και να δουλεύει αλλού γι αλλού.

Όμως έτσι όπως κάνουν το νόμο, θα μπορεί να ανοίξει φαρμακείο ο καθένας.Κι εγώ,κι εσύ,κατάλαβες?

Δίκιο λοιπόν πιστεύω ότι υπάρχει και στις 2 πλευρές.

Wktmp2.png

qIogp3.png

δικαιολογίες υπάρχουν και θα υπάρχουν.

αυτό δε με τους γιατρούς του ικα που απεργούν και που παραπέμπονται οι ασθενείς-ασφαλισμένοι του ικα σε ιδιώτες που εκτάκτως θα εξυπηρετούν, αλλά που θα απεργήσουν κι αυτοί ...

αυτό είναι ασυδοσία. δεν φταίει το κράτος.

"φτάνει πιά!" "ααααααπ!"

μήπως με έχει παρασύρει ο συζυγάτος μου στο πασοκικό του παραλήρημα;

οι δικηγόροι γιατί απέχουν ξέρετε; λένε ότι δεν συμφωνούν με το άνοιγμα. ποιό άνοιγμα καλέ; που και τώρα ο κάθε πικραμένος έπαιρνε πτυχίο νομικής από το κάθε πανεπιστήμιο με τα λεφτά του μπαμπά. φυσικά εκτός ελλάδας. μη κουραστεί το παιδί. κι έρχεται το παιδί με το βαθμό πτυχίου γκαστρωμένο και μου παριστάνει το δικηγόγο, που δεν ξέρει να συντάξει δικόγραφο, που άμα τον πετύχεις στα δικαστήρια γελάει και η κάθε πικραμμένη...

με το φ.π.α δεν συμφωνούν τα λαμόγια. είχαν καλομάθει να δηλώνουν άφραγκοι.

και πώς την έβγαλες ρε μπάρμπα την αμαξάρα; τα 2 εξοχικά; το γραφείο πώς το συντηρείς, που είναι αγορασμένο σε πανάκριβη περιοχή;

και όχι όλοι, οι μεγάλοι, οι μαζί τα φάγανε.

όσο για το αν είναι να αναλάβει επιειρηματίας το φαρμακείο, φαντάζομαι, γιατί δεν το μελέτησα, ότι θα υπάρχουν εχέγγυα σωστής λειτουργίας, με φαρμακοποιούς που θα δουλεύουν μέσα.

αλλά αυτό το χάλι, ήταν καιρός να σταματήσει.

Καλά τώρα μιλάμε σοβαρά; Απαγορεύει ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Ιατρικός σύλλογος σε γιατρούς να δουν ασθενείς επειδή θα προέρχονται από ταμείο όπου οι γιατροί απεργούν?!?!?!?!? ΤΙ λέμε ρε παιδιά; Και μιλάμε για το κράτος; Το κράτος δεν είμαστε εμείς; Δεν είναι αυτοί οι φούστηδες που ορκίστηκαν να δώσουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς συνανθρώπους τους;

Αι σιχτίρ πια! Κωλοκαθίκια του κερατά!

και μάλιστα χωρίς χρήματα! γιατί αυτό λέει ο έρμος ο νόμος του Ιπποκράτη που καταπατείται χρόνια ολόκληρα!

Διαφημίσεις

Καλά τώρα μιλάμε σοβαρά; Απαγορεύει ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Ιατρικός σύλλογος σε γιατρούς να δουν ασθενείς επειδή θα προέρχονται από ταμείο όπου οι γιατροί απεργούν?!?!?!?!? ΤΙ λέμε ρε παιδιά; Και μιλάμε για το κράτος; Το κράτος δεν είμαστε εμείς; Δεν είναι αυτοί οι φούστηδες που ορκίστηκαν να δώσουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς συνανθρώπους τους;

Αι σιχτίρ πια! Κωλοκαθίκια του κερατά!

με πιάννννιιεεεις!;):P:tongue::rolleyes::lol::lol::lol:

γιατί το ότι έχουν αποφασίσει να απέχουν οι δικηγόροι μέχρι Ιούνιο; αλλά δεν το λένε μια κι έξω. κάνουν κάθε εβδομαδα ΓΣ και ανακοινώνουν τις ημερομηνίας αποχής με το μαρτύριο της σταγόνας, με απόφαση ΔΣ; αν διαβάσει κανείς την ανακοίνωση του συλλόγου μου, θα πιστεψει ότι ζει στην Ρωσία του Στάλιν! έλεος την υποκρισία τους μέσα!

λες και τους πήραν το μπιφτέκι από το στόμα!:lol::lol:

όλα γίνονται και για το φαίνεσθαι. έχουμε εκλογές σε λίγο καιρό! :rolleyes:

Μέχρι και φυλακή πάω Νίτσα γι' αυτό... γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πω και στα μούτρα τους! Άκου εκεί απαγορεύει ο Ιατρικός σύλλογος! Ουστ ρεμάλια!

Διαφημίσεις

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2288:2011-02-03-15-08-20&catid=91:er-kinitopoiiseis&Itemid=274

Σε ανακοίνωση του ο ΠΙΣ «καλεί όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας να ενημερώσουν τους συναδέλφους και να εμποδίσουν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό ενώ η ανακοίνωση του ΙΣΑ κινείται σε ανάλογο πνεύμα αλλά εντονότερο ύφος: «Καλούμε όλους τους συναδέλφους ανά την Ελλάδα να μην γίνουν «πιόνια» στις επιδιώξεις του Υπουργού Υγείας, που θέλει να τους στρέψει ενάντια στους συναδέλφους τους». Μάλιστα οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθήνας και Πειραιά προειδοποιούν με διαγραφή όσους ιατρούς επιλέξουν να παίξουν το ρόλο του απεργοσπάστη.

γκρρρρρρρρρρρ και μου λέτε για infraction? Έτσι μου 'ρχεται να βγω στους δρόμους...

έχουμε καταλάβει ότι μιλάμε για γιατρούς; Ότι από αυτούς εξαρτάται η ζωή μας;

άντε πάλι με την ομοιοπαθητική δίπλα......γκρρρρρρρρρ

Μην ασχοληθείς... απλά κάποιοι αρέσκονται με το να προκαλούν...

Απαράδεκτη ανακοίνωση...Μόνο στη χώρα μας συμβαίνουν αυτά, πουθενά αλλού...

Και που θα γίνουν εκλογές, τι? τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου..

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2288:2011-02-03-15-08-20&catid=91:er-kinitopoiiseis&Itemid=274

γκρρρρρρρρρρρ και μου λέτε για infraction? Έτσι μου 'ρχεται να βγω στους δρόμους...

έχουμε καταλάβει ότι μιλάμε για γιατρούς; Ότι από αυτούς εξαρτάται η ζωή μας;

Ναι... που αν δεν πάρουν φακελάκι σεστήκανε...........

κάτι σαν να λέμε "στ' άρματα στ' άρματα, ξανά στον αγώνα..." αυτά δεν είναι ανακοινώσεις, προκήρυξη τρομοκρατικικής οργάνωσης είναι.

τα ίδια και για τους διοικητικούς Συλλόγους.

μήπως να προτείνουμε να βγάλουν και μια σημαία με σφυροδρέπανο, με τον Τσε, κάτι ρε παιδί μου, να κυκλοφούν γιατροί δικηγόροι με μπαντάνα, με ταγάρι, με ...

τόση επανάσταση, χωρίς μάρκετινγκ;

τς τς τς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...