Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λοιπόν επιστρέψαμε από τις δουλειές και έχω να δηλώσω πως η κόρη μου ήταν ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ!!!!!!!! Την είχα στο καρότσι και όπου και να πήγαμε κοιτούσε τους ανθρώπους και χαμογελούσε!!!! Πρωτάκουστο φυσικά, γιατί συνήθως μου βγάζει την ψυχή.

Αγγελίνα πού βρίσκεσαι? Εγώ νόμιζα είσαι από Θεσσαλονίκη...

Νίτσα πες μαρή τι έγινε, θα ξεσπάσεις και μετά θα είσαι οκ, αφού το ξέρεις!;)

Χριστίνα μου αναμενόμενο αυτό με τα κρέατα... Τελικά ό,τι να'ναι μας ποτίζουν/ταϊζουν. Καλά λένε μερικοί πως μπορεί και να μας ψεκάζουν....

δε μπορεί... το κάνουν σίγουρα

Δεν αξίζει καν να το αναφέρω... απλά θίχτηκε η αξιοπρέπεια μου!!! Αλλά είναι αυτό που είπε η Χριστίνα ... εξαρτάται ποιός τα λέει...

Όταν το άτομο που τα λέει δεν αξίζει ούτε να το φτύσεις και έχει καταντήσει (γιατί για κατάντια μιλάμε) δυστυχισμένο από τις πράξεις του ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!! Αλλά μου κάνει εντύπωση που μου έκανε την καλή... Και είμαι κι εγώ καραποντιάρα, νομίζω ότι όλοι είναι καλοί και τους λυπάμαι κιόλας όταν τους συμβαίνουν αναποδιές... Μου αξίζει μία μεγάλη πολύ μεγάλη μούτζα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι καποιος απο το παρεντς να τον αρχισω τιποτα γαλλικα νιτσα?

Γιατι στο ΙΚΑ δε προβλεπετε να πηγαινω συντομα για να ξεδωσω λιγο (ξερει η Κικη...)

ειναι καποιος απο το παρεντς να τον αρχισω τιποτα γαλλικα νιτσα?

Γιατι στο ΙΚΑ δε προβλεπετε να πηγαινω συντομα για να ξεδωσω λιγο (ξερει η Κικη...)

Όχι Ράννια μου δεν είναι... είναι δυστυχώς από τον επαγγελματικό τομέα...:twisted:

Όχι Λευκή μου, Κατερίνη είμαι. Με ρώτησε και η Κική νομίζω τις προάλλες και ξέχασα να της απαντήσω.

Ράννια περαστικά σας, πουλάκι μου. Κι εγώ την Παρασκευή που ήθελα την αντιβίωση, πέρασα απ' εξω από το εφημερεύον φαρμακείο και έφριξα - η ουρά έφτανε ως το απέναντι πεζοδρόμιο. Δεν έχουμε κράτος, το είπαμε πολλές φορές, ας το ξαναπούμε άλλη μία. Και σκεφτόμουν ακριβώς αυτό: Άντε εμείς. Να έχεις κανένα μωρό να ψήνεται? Ή καμιά γιαγιά που δεν έχει άνθρωπο να στε΄'ιλει και πρέπει να πάει η ίδια για τα φάρμακα? Τους δίνουν καμια προτεραιότητα ή έχουμε καταντήσει ντιπ καταντίπ κτήνη?

Νίτσα, κοίτα γύρω σου πόσα προβλήματα υπάρχουν και μην κάθεσαι να χαλιέσαι για την καθε τυχάρπαστη. Αυτοί το έχουν το πρόβλημα.

Περιμένω τώρα να πάρω το καινούριο κινητό μου έτοιμο, με τις επαφές, τις φωτό κλπ από το παλιό, όλα κομπλέ.

Διαφημίσεις

Όσο για το άρθρο, τι να πω πια...βαλλόμεθα πανταχόθεν, από πού να φυλαχτούμε? Παίρνουμε κάποια βιολογικά και γενικά έχουμε εμπιστοσύνη στο χασάπη μας, έχει δικές του μονάδες. Από κει και πέρα, ο Θεός ας βάλει το χέρι Του.

:lol::lol::lol:

Όχι Λευκή μου, Κατερίνη είμαι. Με ρώτησε και η Κική νομίζω τις προάλλες και ξέχασα να της απαντήσω.

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι μου θυμίζεις!!!!!!!!!!Έχω περάσει απίστευα Κατερίνη!!!!!!Πάρτυ...χαμός!!!!!!!!Ο κόσμος εκεί ξέρει να γλεντάει...

Ο Γιάννης ο κομμωτής, με την περίεργη-πως να την πω δεν ξέρω- εμφάνιση?

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ήμουνα νια και γέρασα!!!!!!!!

Κορίτσια είμαι στενοχωρημένη.Η ξαδέρφη του πατέρα μου έχει ένα αγοράκι 3 χρονών.Πριν 1 εβδομάδα έκανε 6 ράμματα στο κεφάλι.Χθες το πήγαν στο Γενηματά γιατί εκεί που καθόταν λυποθυμούσε..έχανε το φως του και έπεφτε...και συνεχίζει να είναι έτσι και σήμερα.Τι να έχει ρε γμτ.

Και χθες,έπεσε ο γιος μου από τον καναπέ με το κεφάλι (ανατριχιάζω που το θυμάμαι) και σκέφτομαι και το δικό μας...Ουφ...

Και λέω ρε φούστη μου,στενοχωριόμαστε για το οικονομικό,πως να βρούμε λύση,πως να διορθωθούν, και μόλις ακούμε τέτοια λέμε δόξα το Θεό.Ουφ...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εγώ σας είπα πως εγκαινίασε η Κωνσταντίνα τον καναπέ;

όσο βγάζαμε την συσκευασία την είχε η Τζο και παίζανε μακριά απο το σαλόνι... κάποια στιγμή και ενώ έχουμε βάλει τα κομμάτια στην περίπου θέση τους χωρίς να τα έχουμε "δέσει" μεταξύ τους της λέμε άστην κάτω να παίξει γιατί γκρίνιαζε. Ο ένας καναπές πιάνει τοίχο... ανεβαίνει στον καναπέ από την πλευρά που δεν έχει τοίχο και κάνει τη διαδρομή του Γ... μία δύο... την τρίτη αποφασίζει να το κάνει τρέχοντας και όπως έχει πάρει φόρα ξεχνάει να στρίψει και σκάει πάνω στον τοίχο!!!! Με το κούτελο! Να'ναι καλά το βούτυρο :lol:

Περαστικά του Κική μου!

Κορίτσια συμβαίνουν αυτά... Χειρότερα μην είναι...

Κικίτσα τι να πω? εύχομαι να βρουν τι έχει το παιδάκι γιατί αυτό έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται να είναι πολύ σοβαρό!

Τελικά το μόνο που έχει νόημα σ'αυτή τη ζωή είναι να έχουμε την υγεία μας και τίποτα άλλο...

εγώ πάντως το δίκιο το δίνω στο κράτος, στην παρούσα κυβέρνηση.

έχει παραγίνει με τον κάθε κλάδο, που εκβιάζει όλη την κοινωνία, με πρόσχημα πάντα κωμικό, όταν όλως τυχαίως τους επιβάλλεται κάτι, που για τους υπόλοιπους κλάδους είναι αυτονόητο.

βλέπε επιβολή Φ.Π.Α., άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, τήρηση αποδείξεων, ταμειακές κλπ!

μωρέ μη θιγούν οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι συμβολαιογράφοι, οι φαρμακοποιοί...

ουστ!

σαπίλες!

μην τα βάζετε με το κράτος συλλήβδην, γιατί δεν είναι δίκαιο.

κάποιοι κάνουν δουλειά, έστω τώρα.

και δεν είναι εύκολο να τα βάλουν με τα οργανωμένα συμφέροντα που έτρωγαν με 14 κουτάλες!

Διαφημίσεις

Κορίτσια συμβαίνουν αυτά... Χειρότερα μην είναι...

Κικίτσα τι να πω? εύχομαι να βρουν τι έχει το παιδάκι γιατί αυτό έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται να είναι πολύ σοβαρό!

Τελικά το μόνο που έχει νόημα σ'αυτή τη ζωή είναι να έχουμε την υγεία μας και τίποτα άλλο...

Ναι βρε Νίτσια μου!Κι εγώ ανησυχώ...

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι μήπως πρυπήρχε κάτι.Γιατί το παιδί δε μιλάει,λέει μόνο μαμά μπαμπά, κι αυτό με εργοθεραπεία.Όμως,επειδή το έχω δει,φαίνεται να είναι ένα κανονικότατο παιδάκι.Και στις δρασστηριότητες του και έχει αντίληψη.

εγώ πάντως το δίκιο το δίνω στο κράτος, στην παρούσα κυβέρνηση.

έχει παραγίνει με τον κάθε κλάδο, που εκβιάζει όλη την κοινωνία, με πρόσχημα πάντα κωμικό, όταν όλως τυχαίως τους επιβάλλεται κάτι, που για τους υπόλοιπους κλάδους είναι αυτονόητο.

βλέπε επιβολή Φ.Π.Α., άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, τήρηση αποδείξεων, ταμειακές κλπ!

μωρέ μη θιγούν οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι συμβολαιογράφοι, οι φαρμακοποιοί...

ουστ!

σαπίλες!

μην τα βάζετε με το κράτος συλλήβδην, γιατί δεν είναι δίκαιο.

κάποιοι κάνουν δουλειά, έστω τώρα.

και δεν είναι εύκολο να τα βάλουν με τα οργανωμένα συμφέροντα που έτρωγαν με 14 κουτάλες!

Σεβούλα μου τι κάνεις?Κι εγώ έτσι έλεγα,αλλά δεν είναι έτσι!

Η κουμπάρα μου που δουλευει σε φαρμακείο, λέει ότι σωστά πάνε να το ανοίξουν,αλλά με λάθος τρόπο. Δηλαδή ευνοώντας πάντα το κεφάλαιο. Με το νομοσχέδιο που πάνε να περάσουν, θα μπορεί ο τάδε μεγαλοεπιχειρηματίας να ανοίγει φαρμακείο,μέσα σε ένα σούπερμάρκετ,κι όχι μόνο ο άνθρωπος που σπούδασε.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κι εγώ την Παρασκευή που ήθελα την αντιβίωση, πέρασα απ' εξω από το εφημερεύον φαρμακείο και έφριξα - η ουρά έφτανε ως το απέναντι πεζοδρόμιο. Δεν έχουμε κράτος, το είπαμε πολλές φορές, ας το ξαναπούμε άλλη μία. Και σκεφτόμουν ακριβώς αυτό: Άντε εμείς. Να έχεις κανένα μωρό να ψήνεται? Ή καμιά γιαγιά που δεν έχει άνθρωπο να στε΄'ιλει και πρέπει να πάει η ίδια για τα φάρμακα? Τους δίνουν καμια προτεραιότητα ή έχουμε καταντήσει ντιπ καταντίπ κτήνη?

αυτό εδώ Χριστίνα.

Κικίτσα μου, γιατί όλοι αφού σπουδάσουν, όλως τυχαίως έχουν και τα εκατομμύρια να ανοίξουν τα φαρμακεία που κάνουν απόσβεση στα 3 χρόνια, έχουν ξεφύγει με τις παράνομες συντγογραφήσεις-πλακάκια με ταμεία.

και μη μου πεις ότι η δικιά σου δεν είχε συνταγολόγια, βιβλιάρια ασθενών στο συυρτάρι... μέχρι πριν λίγο γινόταν της πόπης.

τώρα τα μαζεύουν. θες η τρόικα, θες η πολιτική βούληση... πάντως τώρα συμμαζεύεται το φαγοπότι.

για τη γιαγιά υπάρχουν τρόποι. μπορεί ο σπουδαγμένος φαρμακοποιός να της τα πάει, αφού του τηλεφωνήσει. άσε με ρε κικίτσα!

τα ίδια θκατά και με το συνάφι μου. μη μου τους κύκλους τάρατε.

είναι οι ιερές αγελάδες!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...