Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες!

γιατί έχεις νεύρα συμπεθέρα;

ελλ πες μας κι άλλα για το παραμιλητό κ τα όνειρα.

ο άντρας μου τινάζει τα πόδια του στον ύπνο, ροχαλίζει, ελάχιστες φορές παραμιλάει.

συνήθως βλέπει το βράδυ κάτι ταινίες με βαμπιρούλια, κάτι τέρατα, μπλιαχ γενικώς.

αλλά τον λυπάμαι. είναι και πολύ κουρασμένος.

η μικρή μου μερικές φορές στον ύπνο της κλαίει, αλλά μιλάμε για δευτερόλεπτα.

χθες μέσα στον ύπνο της κάτι έλεγε... αλλά πάλι στα μωρουδίστικα.

γενικώς δεν λέει ελληνικά. απαξιεί! προτιμά μπεμπέ!

Κι εμείς καλά, αλλά με την αντιβίωση ακόμα. Την Τετάρτη θα πάμε Θεσσαλονίκη στην καθηγήτρια ΩΡΛ. Μου είπε να μην τον στείλω σχολείο μέχρι τότε, γιατί γίνεται χαμός και να μην ξανακολλήσει τίποτα. Άντε να δούμε. Θα σκάσω με τις παλιοωτίτιδες, γιατί ρε γμτ μετά από τόσα χρόνια?

Καλημέρα Αγγελίνα, Ειρήνη, Συμπεθέρα...

Τίποτα... απλά έχω νεύρα με κάτι που ειπώθηκε για το όνομα μου και δεν ισχύει... Και σκέφτομαι να μαμήσω τώρα τον κόσμο όλο, να τα κάνω όλα π****α ή να μην ασχοληθώ???

Εύχομαι να είναι καλά το μωράκι της Δώρας μας...

Αγγελίνα μήπως τελικά να το έψαχνες λίγο με την ομοιοπαθητική ειδικά για τις ωτίτιδες; Αυτά που διάβασα δίπλα με έκαναν να το σκέφτομαι αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει "μοριακή σύσταση"

Διαφημίσεις

Αγγελίνα μήπως τελικά να το έψαχνες λίγο με την ομοιοπαθητική ειδικά για τις ωτίτιδες; Αυτά που διάβασα δίπλα με έκαναν να το σκέφτομαι αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει "μοριακή σύσταση"

Το πιστεύεις ότι χθες τα ίδια διάβαζα? Και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αλλά θα πρέπει πάλι να τρέχω Θεσσαλονίκη, εδώ δεν έχουμε κανέναν σοβαρο. Τέλοσπάντων, ας πάω την Τετάρτη να δω τι θα μου πει και μετά αποφασίζω. Δεν υποφέρεται πλέον αυτή η κατάσταση, 4η φορά αντιβίωση από τον Νοέμβριο για τον ίδιο λόγο.

Διαφημίσεις

Χελλοου γκερλς! Καλα απιστευτη μερα! Για τη χτεσινη νυχτα....δε κανω κανενα σχολιο....αγριο σεχ λεμε!

Μολις γυρισαμε απο παιδιατρο! Διαγνωση: Βροχιτιδα, ρινολαρρυγγιτιδα! Ολα τα καλα του Αλλαχ!

Παμε μετα να βρουμε φαρμακειο. 8 η ωρα υποτιθεται θα ανοιγε και ειχε παει 9,30 και ακομα κοιμοταν ο μαλακας. 10 παρα το ανοιξε. Περιττο να πω τι γινοταν απ' εξω. Ο αντρας στην ουρα, εγω στο αμαξι με το μωρο...που ποσο να αντεξει το καημενο. Απο ενα σημειο και μετα το επιασε γκρινια. Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα....γκντουπ! Μας τη φορεσε και ενας απο πισω! Τη τρελα μου μεσα!

Στο φαρμακειο περιμεναμε τουλαχιστον 1,30 ωρα (αρε κουμπαρα...δε θα γυρισεις απο την εκδρομη? Θα σε φτιαξω πολυ καλα!!!!)

Την αντιβιωση δε τη γλιτωσαμε τελικα. Aerolyn και Otrivin παιδικο. 5 μερες ακομα μου ειπε...δε τις γλιτωνουμε....

Αντε να δουμε...γιατι βασανιζεται το πουλακι μου....

Λοιπόν επιστρέψαμε από τις δουλειές και έχω να δηλώσω πως η κόρη μου ήταν ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ!!!!!!!! Την είχα στο καρότσι και όπου και να πήγαμε κοιτούσε τους ανθρώπους και χαμογελούσε!!!! Πρωτάκουστο φυσικά, γιατί συνήθως μου βγάζει την ψυχή.

Αγγελίνα πού βρίσκεσαι? Εγώ νόμιζα είσαι από Θεσσαλονίκη...

Νίτσα πες μαρή τι έγινε, θα ξεσπάσεις και μετά θα είσαι οκ, αφού το ξέρεις!;)

Χριστίνα μου αναμενόμενο αυτό με τα κρέατα... Τελικά ό,τι να'ναι μας ποτίζουν/ταϊζουν. Καλά λένε μερικοί πως μπορεί και να μας ψεκάζουν....

Χελλοου γκερλς! Καλα απιστευτη μερα! Για τη χτεσινη νυχτα....δε κανω κανενα σχολιο....αγριο σεχ λεμε!

Μολις γυρισαμε απο παιδιατρο! Διαγνωση: Βροχιτιδα, ρινολαρρυγγιτιδα! Ολα τα καλα του Αλλαχ!

Παμε μετα να βρουμε φαρμακειο. 8 η ωρα υποτιθεται θα ανοιγε και ειχε παει 9,30 και ακομα κοιμοταν ο μαλακας. 10 παρα το ανοιξε. Περιττο να πω τι γινοταν απ' εξω. Ο αντρας στην ουρα, εγω στο αμαξι με το μωρο...που ποσο να αντεξει το καημενο. Απο ενα σημειο και μετα το επιασε γκρινια. Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα....γκντουπ! Μας τη φορεσε και ενας απο πισω! Τη τρελα μου μεσα!

Στο φαρμακειο περιμεναμε τουλαχιστον 1,30 ωρα (αρε κουμπαρα...δε θα γυρισεις απο την εκδρομη? Θα σε φτιαξω πολυ καλα!!!!)

Την αντιβιωση δε τη γλιτωσαμε τελικα. Aerolyn και Otrivin παιδικο. 5 μερες ακομα μου ειπε...δε τις γλιτωνουμε....

Αντε να δουμε...γιατι βασανιζεται το πουλακι μου....

Έλα ρε Ράννια... περαστικά...

Και σας τράκαραν κιόλας?

Σας μούτζωσαν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...