Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τέτοια να του τραγουδάς του παιδιού να μην γίνει "σκυλάς"... αυτά πρέπει να τα εκπαιδεύουμε από νωρίς :lol:

Ασε...το τι του τραγουδαω....δε βαζει ο νους σου....

Οι σκυλαδες φιλε ειναι πολυ παρεξηγημενα ατομα. Εγω σκυλαδικα ακουω....Απλα, μη μπερδευουμε τα σκυλαδικα με τη Βανδη και τη Βισση...τα σκουπιδια δλδ

Ράννια και Κική έχετε φατσοβιβλιο;

Εγω οχι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρατάω τις Άλκηστες ανοιχτές να τις ακούσω το πρωί με τον καφέ και πάω για νάνι... Σας γλυκοφιλώ :D

Διαφημίσεις

Παρόλο που το έχει τραγουδήσει εξαιρετικά η Πρωτοψάλτη,είναι πολύ ωραίο και από τη Μπαλανίκα.

Τα μάτια κλείστε γλυκά ακουμπήστε στην κουπαστή...

Πριν κατεβεί στο πρόσωπό σου και στο συνειδητό το υπό σου μ'αυτό τ'ανάποδο το δίχτυ κάνε ψυχή μου μια και ρίχτη!!!!!!!!!Κράτα τα μάτια σου ανοιχτάαααααα

Ζωπυράκι μου άμα είναι να σε χαλάω το κόβω!

Ράννια για τα σκυλάδικα συμφωνώ μαζί σου.Αν και υπάρχουν και της Βίσση κτλ τραγούδια που μου αρέσουν.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ράννια για τα σκυλάδικα συμφωνώ μαζί σου.Αν και υπάρχουν και της Βίσση κτλ τραγούδια που μου αρέσουν.

Συμβολικο ειναι αυτο που λεω...το τι πρεσβευει η Βισση και η Βανδη...αυτο ειναι το σκουπιδι...

Η μουσικη (η τεχνη γενικοτερα, αλλα ας το εστιασω εκει) ειναι καθρεφτης της κοινωνιας μας και της πολιτικης καταστασης ενος τοπου. Δες τι τραγουδια γραφτηκαν στη μεταπολιτευση και δες τωρα. Δες και σε αλλες χωρες...

Καλημερούδια κοριτσάκια!! Τα διάβασα όλα κι έκανα καλό update! Εμείς το ΣΚ βολοδέρναμε από'δώ κι από'κεί, ψώνια και βόλτες και δεν κατάλαβα πώς πέρασε. Τώρα πρέπει να οπλιστώ με δύναμη και υπομονή γιατί έχω δουλειές σε τράπεζες-εφορίες-ικα και θα πρέπει να πάρω και τη μικρή μαζί μου γιατί δεν έχω πού να την αφήσω.. Προβλέπεται δύσκολη η μέρα.

Το Δωράκι πώς είναι? Μίλησε καμιά μαζί της? Πότε θα έμπαιναν νοσοκομείο?

Φιλάκια σε όλες;)

Καλημέρα όλη μέρα και καλή εβδομάδα :)

Ωραία ξεκίνησε η μέρα με τις Άλκηστες :D Θέλω να ελπίζω σε μια ήσυχη μέρα στο γρφείο... μπορώ; Να ξεκουραστώ βρε παιδί μου :lol:

Διαφημίσεις

το παιδι ειναι σχετικα καλα.και το λεω ετσι γιατι χρειαζεται νοσηλεια και θεραπεια.(την ερχόμενη πεμπτη θα μπουμε νοσοκομειο)

Άρα δεν έχουν μπει ακόμα... προφανώς πήζει.

Τι έγινε ρε Νίτσα;

Απ' ό,τι έχω καταλάβει ψιλοπρογραμματισμένη είναι η νοσηλεία λόγω της καρδιοπάθειας του μικρού της Δώρας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...