Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διάβαζα το θέμα της Δήμητρας και έχω σιφιλιαστεί άσχημα! Είμαι στεναχωρημένη με τον Γκάρι και απίστευτα θυμωμένη με μερικές μανάδες! Να τους τα πάρουν ρε φουστη μου! Αφού δεν κάνουν για μάνες!

Ήρθα να πω μια καλησπέρα και μια καληνύχτα!

Φουλ αυτό το ΣΚ.Μεσημέρι κάναμε τραπέζι στον κουνιάδο μου με τα παιδιά...τι ωραία μαγειρεύει ο άντρας μου ρε παιδιά.ΖΗΛΕΥΩ.Μετά ήρθε και η κουμπάρα μου,πήγαν οι άντρες για τον ΠΑΟΚ και εμείς εδώ.

Ρε κορίτσια,γνωρίζει καμμιά τίποτα από κατάθλιψη?Μου εξομολογήθηκε η συννυφάδα μου ότι έχει 3ου βαθμού.Και μπορεί να μην πολυταιριάζουμε,αλλά μας αγαπάει και την αγαπάμε.Εκτιμάει η μία την αλλη,και θέλω να τη βοηθήσω ρε γμτ.

Μπράβο Στινάκι! Ζηλεύω, μπουχουχου...:-(

Εχει μια ωραία μέρα εδώ...μούρλια! Κι εγώ θα κλειστώ μέσα μόνη μου με τα μωρά (πάλι), γιατί ο προκομμένος θα πάει στον ΠΑΟΚ! Γκρρρρρρ:mad::mad::mad:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ?????

Αγγελίνα που μένεις?ΠΑΟΚ ακούω!!!

Τα δικά μου γιατί ξυπνήσανε από τις 7.30 οεο???

Καλά είσαι!Μέχρι τις 06:30 εμάς έχουν σηκωθεί!Καταραμένη φάμπρικα.

Κορίτσια σόρρυ πρέπει να σας πω...

Συνηθίζω στον ύπνο μου να παραμιλάω, αλλά τον άντρα μου τον πάει χεζμεντέν γιατί πολλές φορές τα λέω φωνάζοντας. Και φυσικά το πρωί δεν θυμάμαι τίποτα.

Χθες λοιπόν έπεσα για ύπνο γύρω στις 22.00 πτώμα, ο Γ. κοιτούσε tv. Με άκουσε σε κάποια φάση να φωνάζω "ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗ, ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ", τρέχει κι αυτός διερωτώμενος τι συμβαίνει... και του λέω "ΦΕΡΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ, ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ"!!!! ντόινγκ ντόινγκ ντόινγκ... Φοβήθηκε το ούφο και με ξύπνησε λέγοντας μου "είσαι καλά" -του απαντώ -ναι και ξανακοιμάμαι...

Ε, το πρωί κι ακόμη κ τώρα δεν θυμάμαι τίποτα απολύτως... Και μου λέει, έχεις αρχίσει και με τρομάζεις....

Εχμ...εγώ όχι μόνο έχει τύχει να παραμιλάω,αλλά και να υπνοβατήσω στο πατρικό μου.2 φορές.

Τη 1 λέει η μάνα μου πήγα και κοιμήθηκα στο σαλόνι,και την άλλη πήγα και κατούρησα (συγγνώμη κι όλας:oops:) στο φορτηγό του αδερφού μου!

Νίτσα μου, τι να σου κάνουν κι οι παιδαγωγοί, όταν οι μανάδες τα στέλνουν άρρωστα? Να τα γυρίσουν πίσω, στο άδειο σπίτι? Άσε που, σου λέω, αυτά που κολλάει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...αν δεν του το γύριζε σε ωτίτιδα, δεν θα είχαμε πρόβλημα κανένα, με το ντεπόν και τον ορό θα τη βγάζαμε.

Να πω κάτι εδώ.Εγώ έχω που να αφήσω το μωρό αν αρρωστήσει και να μην το στείλω παιδικό.Υπάρχουν όμως και μανούλες που δεν έχουν που να το αφήσουν,και είναι αυστηρά στη δουλειά τους και δε μπορούν να λείψουν.Λάβετε υπόψη σας κι αυτό.

Νόμιζα ότι ήμουν η Σταχτοπούτα, κι έκλαιγα λέει που με έβαζε η μητριά μου να καθαρίζω...:shock:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν υπάρχει λέμε.

Ο αδελφός σου είναι για να παντρευτεί κάποια που παραμιλάει κι αυτή να κάνουν συζητήσεις ύπνου!!!

Ζωγραφίζεις σήμερα:lol::lol::lol::lol::lol:

Για να δούμε τωρα... ναι έστρωσε... έγραφα μια λέξη και εμφανιζόταν μετά από 2 λεπτά! Μου σπασε τα νεύρα!

Χριστίνα δεν πήγε τελικά η κουμπάρα μου γιατί πέθανε η πεθερά της ξαφνικά.Θα χώσω τον άντρα μου να πάει.

elle, εμένα - τουλάχιστον απόψε -... δίπλα, μου ανοίγει!

λοιπόν, κοιμήθηκαν οι άντρες... (είχαμε πάλι μια ψιλοσυμπλοκή με τον γιο, πολύ εκρηκτικό τυπάκι, θάχουμε μεγάλα θέματα στην εφηβεία... απορώ που έμοιασε...)

κι εγώ ψιλοκομμάτια είμαι αλλά απ' ότι βλέπω τώρα περνάω στη φάση της υπερέντασης,

παρ' ότι - όπως έλεγε και η γιαγιά της αγγελίνας - πήρε ο κ^^^ς μου πολύ αέρα, χθες και σήμερα...!

πως είμαι...? στο συν, αυτές τις μέρες... γενικά, είναι μεγάλη συζήτηση...

πάω τώρα να σας βάλω ένα τραγουδάκι που μου αρέσει πολύ και το σιγοψιθυρίζω τις τελευταίες μέρες κι επανέρχομαι...!

Ζώπυρον, αν κατάλαβα καλή έχεις ανοίξει θέμα για ομοιοπαθητική.Δώσε λινκ να το παρακολουθήσω, γιατί μ'ενδιαφέρει.

Elle, παραμιλάει ο γιος μου τη νύχτα εδώ και λίγο καιρό.Για την ακρίβεια σαν κλάμα είναι.Μερικές φορές μάλιστα ξυπνούσε και έκλαιγε.Έχεις καμμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?Και τι θα μπορούσα να κάνω εγώ?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Απο δω....

(μερα της χαρας,

ποια ζωη φορας?

ακομα χειροτερο ολοκληρο ε?)

Το πιστευετε οτι το λεω στο γιο μου (Γιωργο τον λενε) και ....πολυ δακρυ....

Διαφημίσεις

Απο δω....

(μερα της χαρας,

ποια ζωη φορας?

ακομα χειροτερο ολοκληρο ε?)

Το πιστευετε οτι το λεω στο γιο μου (Γιωργο τον λενε) και ....πολυ δακρυ....

........Πόσο πολύ λατρεύω την πρωτοψάλτη,πόσο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τέτοια να του τραγουδάς του παιδιού να μην γίνει "σκυλάς"... αυτά πρέπει να τα εκπαιδεύουμε από νωρίς :lol:

αερικό, ποιός είναι ο γκάρι?

κική, δεν έχω ανοίξει για ομοιοπαθητική αλλά το παιδί μου είναι πάλι άρρωστο (αναφερθήκαμε βέβαια και σε εναλλακτικές θεραπείες...τελικά...)

ράννια κι εγώ παρόμοια τραγουδάω στο γιο μου... βράστα...

Άντε να βάλω και εγώ ένα πολύ πολύ αγαπημένο μου,ίσως το πιο...θα κάνω τσιγάρο...

Μια πιέτα δύσκολη πατά, απ'τ'όνειρό της σταματά, κι ανάβει όλα τα φώτα....

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ράννια και Κική έχετε φατσοβιβλιο;

Yes!Άι ντου!Εσύ έχεις Χριστίνα?Να ανταλλάξουμε προφίλ στο φατσοβιβλίο?

Έχω και τουίτερ,αλλά δε με έχει γεμίσει το μάτι ακόμα.

αερικό, ποιός είναι ο γκάρι?

κική, δεν έχω ανοίξει για ομοιοπαθητική αλλά το παιδί μου είναι πάλι άρρωστο (αναφερθήκαμε βέβαια και σε εναλλακτικές θεραπείες...τελικά...)

ράννια κι εγώ παρόμοια τραγουδάω στο γιο μου... βράστα...

Α, πολύ ωραία,θα το επισκεφθώ!

Να βάλω κι άλλα τραγούδια?

Βάλτε κι εσείς κανένα.Σε λίγο θα πάω για νάνι!Με κρατάτε ξύπνια

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...