Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eμείς μόλις μείναμε και πάλι οι τρεις μας. Από τη στιγμή που σας έγραψα καθάρισα το γραφείο μου (η προηγούμενη φορά ήταν την Πρωτοχρονιά) γύρισε ο καλός μου με το παιδί κοιμισμένο, ήρθαν οι κουμπάροι μας, φάγαμε, ξυπνήσαμε το παιδί, το ταΐσαμε, βάλαμε με τον κουμπάρο τα προφυλακτικά στα ντουλαπια για να μην τα ανοίγει η μικρή, παίξαμε, ήρθε και η μάνα μου μια βόλτα, καθάρισα τα ενυδρεία, έβαλα τα σιδερωμένα που σιδέρωσε η θεία το πρωί στις ντουλάπες και τώρα έκατσα για ένα τσιγάρο και έχω και έναν υπολογιστή που σέρνεται. Πρέπει να του κάνω ένα ρestart κάποτε! και μάλλον είναι η κατάλλη στιγμή!

Για να δούμε τωρα... ναι έστρωσε... έγραφα μια λέξη και εμφανιζόταν μετά από 2 λεπτά! Μου σπασε τα νεύρα!

Νιτσα ειμαστε πελατες στο Αττικο, με καρτα κανονικα απο ανοιξη-καλοκαιρι παμε σχεδον ανα 2ημερο, οποτε τα εχουμε δει τα δελφινια παμπολες φορες. Εχουμε σταματησει να πηγαινουμε σε αυτα εδω και καιρο. Παμε για ολα τα υπολοιπα. Δεν ξερω αν τα μαζεψαν. Πηγαμε αργα σημερα 4....και φυγαμε 6:30 στο κλεισιμο.

Ζωπυρον δεν νομιζω πως την παλευω. Η ψυχολογια μου εχει πιασει τα κατωτερα στρωματα της κολασης, το ποδι μου υποφερει, το κεφαλι μου κοντευει να σπασει και ειμαι γενικα για τα μπαζα........εσυ τι κανεις?

Αερικο......εχουμε και εμεις ενυδρειο......δεν αντεχω να το καθαρισω. Τα φυτα εχουν κανει κομπους μεσα και το τζαμι τιγκα στην αλγη......με γεια ο καναπες σας......εγω τον δικο μας τον δοκιμαζω πλεον ΜΟΝΟ με τον υπνο.......:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

elle, εμένα - τουλάχιστον απόψε -... δίπλα, μου ανοίγει!

λοιπόν, κοιμήθηκαν οι άντρες... (είχαμε πάλι μια ψιλοσυμπλοκή με τον γιο, πολύ εκρηκτικό τυπάκι, θάχουμε μεγάλα θέματα στην εφηβεία... απορώ που έμοιασε...)

κι εγώ ψιλοκομμάτια είμαι αλλά απ' ότι βλέπω τώρα περνάω στη φάση της υπερέντασης,

παρ' ότι - όπως έλεγε και η γιαγιά της αγγελίνας - πήρε ο κ^^^ς μου πολύ αέρα, χθες και σήμερα...!

πως είμαι...? στο συν, αυτές τις μέρες... γενικά, είναι μεγάλη συζήτηση...

πάω τώρα να σας βάλω ένα τραγουδάκι που μου αρέσει πολύ και το σιγοψιθυρίζω τις τελευταίες μέρες κι επανέρχομαι...!

Αερικο......εχουμε και εμεις ενυδρειο......δεν αντεχω να το καθαρισω. Τα φυτα εχουν κανει κομπους μεσα και το τζαμι τιγκα στην αλγη......με γεια ο καναπες σας......εγω τον δικο μας τον δοκιμαζω πλεον ΜΟΝΟ με τον υπνο.......:P

Έτσι ακριβώς ήταν και το δικό μου! Δεν βλέπαμε τα ψάρια από την άλγη... οι ανούμπιες είχαν πιάσει... λάμπες! Κλάδεψα, καθάρισα τζάμια, ανακάτεψα λίγο βυθό να κάνει και καμιά δουλειά το φίλτρο και αύριο θα αλλάξω νερό! Πρέπει να κάνω και καμια μέτρηση... το'χω αφήσει στην τύχη του αλλά αφού δεν πεθαίνουν τα ψάρια οκ θα είναι χαχαχα

Ωραίο κομμάτι ζούπυ

απαπαπαπα! όσο διαβάζεις στο ίντερνετ (όχι εδώ, γενικά) τόσο τρελλαίνεσαι... θα την κόψω την ενημέρωση, δεν την σηκώνω!

να σου πω βρε αερικό μου... πώς κάνω αντιγραφή βίντεο για να το φέρω εδώ? για τα τραγούδια μιλάω από το youtube!

με απλά λόγια πες το μου!

Διαφημίσεις

1. Πατάς το επεξεργαστής κειμένου

2. Αντιγράφεις από το url του youtube τα γράμματα που βρίσκονται ανάμεσα στο v= και το & δηλαδή αυτά που σου κάνω bold και κόκκινα στο βίντεο που έβαλες πιο πάνω:

http://www.youtube.com/watch?v=[color=Red][b]ZshCZndWmco[/b][/color]&feature=player_detailpage#t=0s

3. Πατάς στο παράθυρο της απάντησης του parents το εικονίδιο 21x20.gif και σου εμφανίζει αυτόματα αυτό:

[YOUTUBE][/YOUTUBE]

Ανάμεσα στις δύο αγκύλες ] [ κάνεις επικόλληση τα γράμματα (κωδικός) που έχεις αντιγράψει.

4. Πατάς Καταχώρηση απάντησης

από... την Αίγυπτο... τη γουρονογρίπη... τους ΙΚΑτζήδες... την απαγωγή παιδιών... κι άλλα πολλά... όμορφα!

κάτσε να κάνω μια δοκιμή με το βίντεο, αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω...

1. Πατάς το επεξεργαστής κειμένου

2. Αντιγράφεις από το url του youtube τα γράμματα που βρίσκονται ανάμεσα στο v= και το & δηλαδή αυτά που σου κάνω bold και κόκκινα στο βίντεο που έβαλες πιο πάνω:

http://www.youtube.com/watch?v=[color=Red][b]ZshCZndWmco[/b][/color]&feature=player_detailpage#t=0s

3. Πατάς στο παράθυρο της απάντησης του parents το εικονίδιο 21x20.gif και σου εμφανίζει αυτόματα αυτό:

[ YOUTUBE ] [ /YOUTUBE ]

Ανάμεσα στις δύο αγκύλες ] [ κάνεις επικόλληση τα γράμματα (κωδικός) που έχεις αντιγράψει.

4. Πατάς Καταχώρηση απάντησης

Το ξαναβάζω γιατί τώρα είδα ότι έλειπε πληροφορία από το 3.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...