Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αχ και ο άντρας μου το έχει αυτό. Διαβάζει στο ipad πριν κοιμηθεί κάτι κομικς εντελώς φρικουλιάρικα, και μετά πετάγεται πάνω και σκούζει σαν γουρούνι που το σφάζουν! Το χειρότερό μου ήταν μια φορά, εγώ έγκυος στον μεγάλο, που πετάχτηκε στην άκρη του δωματίου και μου φώναζε "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?"

Περιττό να σας πω τι σιχτίρισμα του έριξα το πρωί...δεν θα αποβάλω εγώ επειδή εσένα σε δέρνει η βλακεία, του είπα, κόφτο γιατί ξαναγυρνάω στη μάνα μου! Και τό 'κοψε. Αλλά τώρα το ξανάρχισε. Τι ανωμαλια είναι αυτή, ας μου εξηγήσει κάποιος!

Παραμιλάει γενικότερα?

Γιατί εγώ το κάνω... έχει τύχει βράδυ να του πω ολόκληρη ιστορία...

Νόμιζα ότι ήμουν η Σταχτοπούτα, κι έκλαιγα λέει που με έβαζε η μητριά μου να καθαρίζω...:shock: Μία άλλη φορά είχα πλαντάξει στο κλάμα, για δάκρυ χοντρό λέμε, επειδή λέει ο Γ. είχε πάθει κάτι κι εγώ έκλαιγα τη μοίρα μου κ το ριζικό μου!!!!

Ιστορίες για αγρίους... αν τις πω όλες θα μονοπωλήσω τη συζήτηση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκάλα δεν έχουμε και το μπάνιο είναι ανάμεσα στις κρεβατοκάμαρες μας... ακούγονται τα πάντα.

Παραμιλάει γενικότερα?

Γιατί εγώ το κάνω... έχει τύχει βράδυ να του πω ολόκληρη ιστορία...

Νόμιζα ότι ήμουν η Σταχτοπούτα, κι έκλαιγα λέει που με έβαζε η μητριά μου να καθαρίζω...:shock: Μία άλλη φορά είχα πλαντάξει στο κλάμα, για δάκρυ χοντρό λέμε, επειδή λέει ο Γ. είχε πάθει κάτι κι εγώ έκλαιγα τη μοίρα μου κ το ριζικό μου!!!!

Ιστορίες για αγρίους... αν τις πω όλες θα μονοπωλήσω τη συζήτηση...

Ο άντρας μου δεν παραμιλάει, μόνο ξεφωνίζει. Ο αδελφός μου το κάνει αυτό που λες. Μικρός υπνοβατούσε κιόλας. Άμα του πιάσεις την κουβέντα στο παραμιλητό, θα σου πει τα παραμύθια της Χαλιμάς, non stop.

Εχεις υπερένταση όλη την ημέρα και σου βγαίνει στον ύπνο, όταν χαλαρώνεις...αυτό είναι όλο κι όλο.

Ο άντρας μου δεν παραμιλάει, μόνο ξεφωνίζει. Ο αδελφός μου το κάνει αυτό που λες. Μικρός υπνοβατούσε κιόλας. Άμα του πιάσεις την κουβέντα στο παραμιλητό, θα σου πει τα παραμύθια της Χαλιμάς, non stop.

Εχεις υπερένταση όλη την ημέρα και σου βγαίνει στον ύπνο, όταν χαλαρώνεις...αυτό είναι όλο κι όλο.

Ο αδελφός σου είναι για να παντρευτεί κάποια που παραμιλάει κι αυτή να κάνουν συζητήσεις ύπνου!!!

Τωρα που λετε για παραμιλητα στον υπνο να σας πω κορες οτι (λογω σπουδων νο 2. ειδικευσης) το κανονικο παραμιλητο του υπνου (το ασυνειδητο) γινεται κατα την διαρκεια του REM (rapid eye movement) οταν βλεπεις ονειρο. ΑΛΛΑ λογω του οτι τα ονειρα ενω εμεις τα βλεπουμε σε κανονικη ταχυτητα σε πραγματικο χρονο ειναι.....στην ουσια fast forward (δεν κρατανε πανω απο 10 λεπτα πριν επιστρεψετε στον 'βαθυ υπνο'-και τον πιο ησυχο), οποτε ΑΝ παραμιλησεις σε 'εκεινη΄την φαση τοτε ακουγεσαι λες και εισαι κασετα που σε εχουν βαλει fast forward. Οποιοδηποτε αλλου ειδους παραμιλητο ειναι στο συνειδητο αυτου που κοιματε απλα βρισκεται σε βαθυ υπνο και δεν το καταλαβαινει. Αρκετες φορες το θυμουνται οι περισσοτεροι δε ως θολη αναμνηση. Και το πιο 'εκφοβιστικο' παραμιλητο λοιπον ειναι αυτο που συμβαινει στο rem........αυτααααααααα

Καλημερα........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Τωρα που λετε για παραμιλητα στον υπνο να σας πω κορες οτι (λογω σπουδων νο 2. ειδικευσης) το κανονικο παραμιλητο του υπνου (το ασυνειδητο) γινεται κατα την διαρκεια του REM (rapid eye movement) οταν βλεπεις ονειρο. ΑΛΛΑ λογω του οτι τα ονειρα ενω εμεις τα βλεπουμε σε κανονικη ταχυτητα σε πραγματικο χρονο ειναι.....στην ουσια fast forward (δεν κρατανε πανω απο 10 λεπτα πριν επιστρεψετε στον 'βαθυ υπνο'-και τον πιο ησυχο), οποτε ΑΝ παραμιλησεις σε 'εκεινη΄την φαση τοτε ακουγεσαι λες και εισαι κασετα που σε εχουν βαλει fast forward. Οποιοδηποτε αλλου ειδους παραμιλητο ειναι στο συνειδητο αυτου που κοιματε απλα βρισκεται σε βαθυ υπνο και δεν το καταλαβαινει. Αρκετες φορες το θυμουνται οι περισσοτεροι δε ως θολη αναμνηση. Και το πιο 'εκφοβιστικο' παραμιλητο λοιπον ειναι αυτο που συμβαινει στο rem........αυτααααααααα

Καλημερα........

Μωρέ λες.... να πω καμία μακακία και να τρέχουμε?

Το χω κάνει κι αυτό...:oops:

Τεσπα ... τι κάνεις ελ?

Μωρέ λες.... να πω καμία μακακία και να τρέχουμε?

Το χω κάνει κι αυτό...:oops:

Τεσπα ... τι κάνεις ελ?

Καλημερα κοπελα μου, καλουτσικα. Δεν μπορω να περπατησω (τενοντιτιδα απο χρονια τρεξιμο και εχω γινει χαλια τωρα)......αλλα κατα τα αλλα καλα......εσυ εισαι καλα?

Παω νανι για να κλεισω λιγο ματια τωρα που κοιματε το μικρο......καλη συνεχεια.........

Ell πες μας τι έγινε και με τον ψυχαναλυτή όταν μπορέσεις και ααααααν θες :D :makia:

Ναι θα ήθελα κι εγώ να μάθω... όπως είπε και το αερικό ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ να το κοινοποιήσεις..

Ell πες μας τι έγινε και με τον ψυχαναλυτή όταν μπορέσεις και ααααααν θες :D :makia:

Γεια σας μολις γυρισαμε απο Αττικο και παω να ταισω κοιμησω μικρη.....και να ξεπροβοδησω μεγαλη (ειχαμε προγονη αυτο το ΣΚ). Δεν ειναι τπτ μυστικο απλα δεν εχω ΤΙ να πω. Με βομβαρδισε με ερωτησεις για εμενα και την οικογενεια, ποιος, ποτε, κλπ και εφυγα με ενα κεφαλι καζανι.....δεν εχω βγαλει κανενα συμπερασμα. Εχουμε ραντεβου και αυτη την εβδομαδα. Θα δουμε.......θα σας πω ........ΟΤΑΝ καταλαβω ......γιατι και εγω μπλιπ......τωρα.......

Διαφημίσεις

Να μην ξεχασω, σημερα στην Αττικη τα διοδια τα ειχαν καταλαβει απο την diodiastop.gr και περασαμε ετσι......μας εδωσαν και ενημερωτικο φυλαδιο.....πολυ μου αρεσε σαν κινηση ΑΦΟΥ διαβασα οτι ειναι νομιμη......τωρα βεβαια αν θα βρω θαρρος να το κανω εγω ειναι αλλο ζητημα.....θα βρω.....?

τι κάνεις ελλ μου?

είχατε πάει αττικό πάρκο??

ήταν να πάμε κι εμείς σήμερα αλλά έκανε ένα περίεργο σκηνικό ο μικρός εχθές, μπήκε τιμωρία κι έτσι σήμερα βγήκαμε για φαγητό με κάτι φίλους και αργήσαμε να γυρίσουμε - η παρέα δεν είχε την καλύτερη... σύνθεση αλλά τελικά μας βγήκε καλά η όλη βόλτα...

όσο για τον ψυχαναλυτή, φαντάζομαι ότι στην πρώτη επίσκεψη πήρε "ιστορικό"...

πως είσαι γενικότερα? εγώ... το παλεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...