Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

άντε ρε... ωραίος ο γαμπρούλης, ωραία και η κόρη μου θα κάνουν ομορφόπαιδα!!!:-D

Η μικρή είναι 18μηνών... στα καλύτερα!

kalhspera!!!

18 μηνων???

οτι πρεπει:-D

ποτε την γεννησες???

εμεις ειμαστε 19 πια

(ολόκληρος αντρας!!!!!:mrgreen:)

εγω τον εκανα 11/06/09

ημερα πεμπτη.....

1630........

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhspera!!!

18 μηνων???

οτι πρεπει:-D

ποτε την γεννησες???

εμεις ειμαστε 19 πια

(ολόκληρος αντρας!!!!!:mrgreen:)

εγω τον εκανα 11/06/09

ημερα πεμπτη.....

1630........

ααα τέλεια :-D εγώ 24/6 11.30πμ. Θα έχουν και μικρή διαφορά!!!

Αλλά να... ξέρεις... η δικιά μου......................τρώει... ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ... ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΛΕΜΕ :?

γεια σας κοριτσαρες:-D

τι λετε για σπα?????

δεν εχω κανει ποτε μου:confused:

αν και το θελω σαν τρελη:mrgreen::mrgreen:

αγγελινα περαστικα στο μικρακι σου

και οταν ερθεις απο τα μερη μας

ελα απο το σπιτι μας μια βολτα,

κερναω καφε, φαΐ και οτι αλλο θες:D

αερικο πως εισαι σημερα????

τελικα ακομα ασχολείστε με το θεμα

διπλα???????

εγω ευτυχως (ετσι ελπιζω τουλαχιστων)

δεν θα τον στειλω παιδικο σταθμο

μιας και δεν δουλευω:mrgreen:

r.gif

ααα τέλεια :-D εγώ 24/6 11.30πμ. Θα έχουν και μικρή διαφορά!!!

Αλλά να... ξέρεις... η δικιά μου......................τρώει... ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ... ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΛΕΜΕ :?

η χαρα της μανας το καλοφαγο παιδι!!!!!!!

κι εμεις τρωμε σε γενικες γραμμες

αν εξαιρεσης αυτο το διαστημα με τους 1ους

γομφιους που βγαζουμε.......

αλλα και παλι οσο του δινω το τρωει.

εγω τον εκανα 16.30μπ.

μην στεναχωριεσαι καθολου

το φαι δεν θα τις λειψει!!!!

εγω ειμαι του στουμπώματος!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

r.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα Δωράκι :) Καλύτερα αλλά αρρωσταίνει ο σύζυγος σιγά σιγά :lol: Που θα μας πάει... θα συγχρονιστούμε να είμαστε όλοι καλά στο σπίτι :D

η χαρα της μανας το καλοφαγο παιδι!!!!!!!

κι εμεις τρωμε σε γενικες γραμμες

αν εξαιρεσης αυτο το διαστημα με τους 1ους

γομφιους που βγαζουμε.......

αλλα και παλι οσο του δινω το τρωει.

εγω τον εκανα 16.30μπ.

μην στεναχωριεσαι καθολου

το φαι δεν θα τις λειψει!!!!

εγω ειμαι του στουμπώματος!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και να φανταστείς, γεννήθηκε 2.970γρ. και λέγαμε ότι θα είναι μικροσκοπική κλπ κλπ. Τώρα είναι 13κιλά και ο μεγάλος μου (5ετ.) είναι 18:confused: Τρώει συνέχεια... της αρέσει τόσο το φαγητό που σιγά σιγά πρέπει να την προσέχω.

Πόσα κιλά είναι ο μπουμπούκος σου?

Και να φανταστείς, γεννήθηκε 2.970γρ. και λέγαμε ότι θα είναι μικροσκοπική κλπ κλπ. Τώρα είναι 13κιλά και ο μεγάλος μου (5ετ.) είναι 18:confused: Τρώει συνέχεια... της αρέσει τόσο το φαγητό που σιγά σιγά πρέπει να την προσέχω.

Πόσα κιλά είναι ο μπουμπούκος σου?

13????????

ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα ειναι 11 με το ζορι:confused:

δεν ξερω αν εχει να κανει οτι γεννηθηκε πολυ μικρος:?

περαστικα αερικο μου!!!!!!

αμαν βρε κοριτσακι απο τον εναν στον αλλο.

r.gif

Καλημέρα Δωράκι. Την Αθήνα θα τη βλέπω με τα κυάλια για την επόμενη 10ετία...και βάλε...ευχαριστώ πάντως! (παρεμπιπτόντως, κι εγώ του στουμπώματος είμαι) :-D

Νίτσα είσαι κακεντρεχής. :lol: Σπίτι το ΄κανα το μποτέ, τι λέμε τόση ώρα? ;)

Ο Θεός να το κάνει δηλαδή...τα στοιχειώδη. Εμ, τόσα χρόνια μαθημένη στην ξεπέτα...:mrgreen: Για να καταλάβετε, το αφροντούς μετά βίας έφτασε και λοσιόν σώματος δεν είχα, έβαλα το γαλάκτωμα του μωρού. :rolleyes:

Σέβη, ευχαριστώ για τις ευχές σου και τα καλά σου λόγια για το ποστ μου. Σοβαρά, σκέφτεσαι να στείλεις τη Χρύσπα τόσο μικρή παιδικό? Το λέω γιατί ξέρω ότι έχεις ένα θέμα με την υγιεινή και τη διατροφή...δεν ξέρω για τους παιδικούς της Λάρισας, αλλά χλωμό το κόβω να βρεις κάτι που να πληρεί τα στάνταρ σου.

Καλημέρα Δωράκι. Την Αθήνα θα τη βλέπω με τα κυάλια για την επόμενη 10ετία...και βάλε...ευχαριστώ πάντως! (παρεμπιπτόντως, κι εγώ του στουμπώματος είμαι) :-D

Νίτσα είσαι κακεντρεχής. :lol: Σπίτι το ΄κανα το μποτέ, τι λέμε τόση ώρα? ;)

Ο Θεός να το κάνει δηλαδή...τα στοιχειώδη. Εμ, τόσα χρόνια μαθημένη στην ξεπέτα...:mrgreen: Για να καταλάβετε, το αφροντούς μετά βίας έφτασε και λοσιόν σώματος δεν είχα, έβαλα το γαλάκτωμα του μωρού. :rolleyes:

Σέβη, ευχαριστώ για τις ευχές σου και τα καλά σου λόγια για το ποστ μου. Σοβαρά, σκέφτεσαι να στείλεις τη Χρύσπα τόσο μικρή παιδικό? Το λέω γιατί ξέρω ότι έχεις ένα θέμα με την υγιεινή και τη διατροφή...δεν ξέρω για τους παιδικούς της Λάρισας, αλλά χλωμό το κόβω να βρεις κάτι που να πληρεί τα στάνταρ σου.

καλως την:-D

για κατσε........απο που εισαι ειπαμε???????

που πας για εξετασεις?????

r.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...