Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπράβο Στινάκι! Ζηλεύω, μπουχουχου...:-(

Εχει μια ωραία μέρα εδώ...μούρλια! Κι εγώ θα κλειστώ μέσα μόνη μου με τα μωρά (πάλι), γιατί ο προκομμένος θα πάει στον ΠΑΟΚ! Γκρρρρρρ:mad::mad::mad:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα γυναίκες!!!!!!!!!!!

Χριστίνα σεξάλωσες χθες??? καλά σου λέει η Αγγελίνα... Λίγη φαντασία baby, υπάρχουν πολλά μέρη στο σπίτι που μπορείς να μαγαρήσεις!!!

Αγγελίνα, όταν πήγαινε ο Π. σταθμό και αρρώσταινε ή τον κράταγε η πεθερά μου ή πλήρωνα γυναίκα. Ε, μετά από κάποια φάση λάλησα και απαίτησα από τις παιδαγωγούς να μην κρατούν άρρωστα παιδάκια, τα υπόλοιπα δε φταίνε σε τίποτα!!! Ε, μετά αρρωσταίναμε μόνοι μας, δεν κολλούσαμε από άλλα...

Έφτιαξα την καρυδόπιτα που υποσχέθηκα χθες του Γ. αλλά το μίγμα βγήκε πολύ πηχτό... Κι εσάς έτσι σας βγαίνει?

Εχει μια ωραία μέρα εδώ...μούρλια! Κι εγώ θα κλειστώ μέσα μόνη μου με τα μωρά (πάλι), γιατί ο προκομμένος θα πάει στον ΠΑΟΚ! Γκρρρρρρ:mad::mad::mad:

Γήπεδο ε?

Ο δικός μου πήγε για καφέ αλλά με χρονικό όριο...

Δεν έχουν ανάγκη οι άντρες, παιδί μου:mad: Αλί από μας τις μάνες:-(

Αγγελίνα μου τι ακριβώς ζηλέυεις?? Τον πονοκέφαλο που έχω λόγω αυπνίας????

Γιατί δεν παίρνεις τα μωρά να πάτε μια βόλτα μόνοι σας???

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!!!!! και ναι εχθές το βράδυ με κάλεσαν να πάω μέσα στη μια μιση τα ξημερώματα!!! Ούτε κατάλαβα πως πήγα, πώς έκανα τις αναλύσεις και πώς επέστρεψα πίσω..... Ξανακοιμήθηκα τρεισιμιση με ξυπνησε το σπλάχνο μου στις 4 και μετακόμισε στο κρεβάτι μας..... δεν ξανακοιμήθηκα , λαγοκοιμόμουν.... ξυπνήσαμε κατά τις 8 μιση, να τον ταίσουμε να τον λούσουμε, πήγε 10 , ζήτησα του άντρα μου να τον κατεβάσει κάτω να κοιμηθώ ακόμα λίγο και τελικά άρχισαν τα μηνύματα από φίλες στο κινητό, οπότε σηκώθηκα , σκούπισα ,σφουγγάρισα και τώρα ο άντρας μου θέλεινα με πάει έξω για φαγητό...... αυτάααααααα

Στινάκι καλημέρα! τα έχεις συχνά αυτά τα μεταμεσονύχτια στη δουλειά?

Η Ζούπυ που είναι? πρέπει να 'παιξε τρελό ξενύχτι!!! και χωρίς τον σύζυξ...

Α, ωραία. Όποτε μπορώ να γράψω στα ελληνικά, με τρώει η μοναξιά...και κοροϊδεύει μετά το Αερικό!

Μαρσολάν, κι εγώ τον μεγάλο τον είχα δοκιμάσει πρώτη φορά παιδικό στα 2,5 και δεν είδαμε Θεού πρόσωπο...πάνω από 2 24ωρα δεν συμπλήρωνε και γυρνούσε σπίτι με πυρετό! Άσε που εγώ είχα τρελή δουλειά τότε λόγω κτηματολογίου, δεν μπορούσα να κάτσω σπίτι ούτε μια μέρα και έπρεπε να πληρώνω και γυναίκα για τις μέρες που ήταν άρρωστος. Ποια κοινωνικοποίηση και ποιες δραστηριότητες...πλάκα κάνουμε? Αφού συνέχεια έλειπε! Τρεις μήνες κράτησε αυτό το βιολί, ώσπου αηδίασα στο τέλος και τον σταμάτησα. Ο δε βήχας που του έμεινε ενθύμιο, έκανε άλλον ένα μήνα να περάσει τελείως.

Τον ξαναέστειλα πέρισυ τον Απρίλιο, στα 4+. Καμιά σχέση, αρρώστησε ελάχιστα. Απλά από τον Νοέμβριο ξεκίνησε να παθαίνει αυτές τις ωτίτιδες, που πάθαινε και βρέφος, και βασικά αυτό είναι το πρόβλημά μας. Αλλιώς, ιωσούλες περνάει, ούτε βρογχίτιδες ούτε λαρυγγίτιδες ούτε τα άλλα που ακούω από παντού.

εγώ έστειλα το Γιώργο στον παιδικό το Σεπτέμβρη, ήταν 27 μηνών

Μέχρι Νοέμβρη, είχα δύο παιδία με μύξες και βήχα, αλλά τα υπόλοιπα τα περνούσαν ελαφρά, πχ ωτίτιδα εκκριτική, αμυγδαλίτιδα κτλ

Αρχισα να τους δίνω ένα σιροπάκι ενισχυτικό του ανοσοποιητικού και τα πράγματα είναι πολύ καλά.

Αυτές τις ημέρες ο μικρός έχει μία φορά την ημέρα πυρετό, ως 38,5 το υψηλότερο, αλλά γενικά είναι καλά, κεφάτος, χαρούμενος, παίζει, τρώει, όλα καλά.

τα δικά μου νεύρα έχουν γίνει δαντέλα που είμαι κάθε βράδυ σε επιφυλακή, μην ανεβάσει πυρετό και εγώ ροχαλίζω ευτυχισμένη.

Πάλι καλά που αυτόν τον καιρό δε δουλεύω (μόνο από αυτήν την άποψη όμως, τα υπόλοιπα που τραβάω τα ξέρετε)

Πάντως αυτή την εβδομάδα στον παιδικό είναι μόνο 3 παιδάκια, από τα 12-15 που είναι στην τάξη του.

και από ότι ακούω και στα λοιπά νηπιαγωγεία/σχολεία, το ίδιο σκηνικό παίζει

θελω να ρθει το καλοκαίρι ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Κορίτσια σόρρυ πρέπει να σας πω...

Συνηθίζω στον ύπνο μου να παραμιλάω, αλλά τον άντρα μου τον πάει χεζμεντέν γιατί πολλές φορές τα λέω φωνάζοντας. Και φυσικά το πρωί δεν θυμάμαι τίποτα.

Χθες λοιπόν έπεσα για ύπνο γύρω στις 22.00 πτώμα, ο Γ. κοιτούσε tv. Με άκουσε σε κάποια φάση να φωνάζω "ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗ, ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ", τρέχει κι αυτός διερωτώμενος τι συμβαίνει... και του λέω "ΦΕΡΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ, ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ"!!!! ντόινγκ ντόινγκ ντόινγκ... Φοβήθηκε το ούφο και με ξύπνησε λέγοντας μου "είσαι καλά" -του απαντώ -ναι και ξανακοιμάμαι...

Ε, το πρωί κι ακόμη κ τώρα δεν θυμάμαι τίποτα απολύτως... Και μου λέει, έχεις αρχίσει και με τρομάζεις....

Διαφημίσεις

δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον.......... :rolleyes:

Πίκρα αλλά τι να κάνεις?

Διάβασε τις δικές μου μεταμεσονύχτιες ασχολίες και πες μου που μπορεί να οφείλεται το παραμιλητό?:confused:

Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εμάς :lol: γi' αυτό μας ζήταγες :lol:

Έχουμε δοκιμάσει όλο το σπίτι... το σαλόνι είναι το πιο... αθόρυβο :lol:

Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εμάς :lol: γi' αυτό μας ζήταγες :lol:

Έχουμε δοκιμάσει όλο το σπίτι... το σαλόνι είναι το πιο... αθόρυβο :lol:

Όντως:lol:

Στη σκάλα? στο μπάνιο? εξίσου αθόρυβα:wink:

Αγγελίνα μου τι ακριβώς ζηλέυεις?? Τον πονοκέφαλο που έχω λόγω αυπνίας????

Γιατί δεν παίρνεις τα μωρά να πάτε μια βόλτα μόνοι σας???

Πήγαμε βόλτα, το πρωί, μετά την εκκλησία. Τώρα πλησιάζει μεσημέρι και μετά, μέχρι να ξυπνήσουν, θα έχει σκοτεινιάσει. Και δεν μπορώ να πάω επίσκεψη ούτε να καλέσω στο σπίτι, γιατί ο μεγάλος φταρνίζεται ακόμα και δεν θέλω να κολλήσουμε κανένα άλλο δόλιο.

Ζηλεύω που θα φας έξω, καλέ!

Νίτσα μου, τι να σου κάνουν κι οι παιδαγωγοί, όταν οι μανάδες τα στέλνουν άρρωστα? Να τα γυρίσουν πίσω, στο άδειο σπίτι? Άσε που, σου λέω, αυτά που κολλάει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...αν δεν του το γύριζε σε ωτίτιδα, δεν θα είχαμε πρόβλημα κανένα, με το ντεπόν και τον ορό θα τη βγάζαμε.

Ζώπυρον, θύμισέ μου...εσείς στην τελευταία ίωση, τη βαριά, πήρατε τελικά αντιβίωση ή τη βγάλατε με τα ομοιοπαθητικά?

Αχ και ο άντρας μου το έχει αυτό. Διαβάζει στο ipad πριν κοιμηθεί κάτι κομικς εντελώς φρικουλιάρικα, και μετά πετάγεται πάνω και σκούζει σαν γουρούνι που το σφάζουν! Το χειρότερό μου ήταν μια φορά, εγώ έγκυος στον μεγάλο, που πετάχτηκε στην άκρη του δωματίου και μου φώναζε "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?"

Περιττό να σας πω τι σιχτίρισμα του έριξα το πρωί...δεν θα αποβάλω εγώ επειδή εσένα σε δέρνει η βλακεία, του είπα, κόφτο γιατί ξαναγυρνάω στη μάνα μου! Και τό 'κοψε. Αλλά τώρα το ξανάρχισε. Τι ανωμαλια είναι αυτή, ας μου εξηγήσει κάποιος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...