Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

(χα! Τωρα το δα....τελευταια καληνυχτισα, πρωτη καλημερισα! Ποσο παει το ενσημο για συμμετοχη σε φορουμ? :mrgreen:)

θες και ένσημο in this economy που λένε κι εδώ στο Αμέρικα; Καλημέρα! :tongue:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!!!!!!!!

εγω? να διαβασω οδηγιες εγω? Ποτε και για κανενα λογο! προτιμω να το πεταξω!

Αφου παντα ο αντρας μου απαντα οτνα του λεω οτι κατι δε παει καλα...

READ THE FUCKING MANUAL!

Ο άντρας μου δε διαβάζει ποτέ τις οδηγίες και με εκνευρίζει αφάνταστα!:twisted:

Και πολλές φορές,ακριβώς επειδή δεν τις έχει διαβάσει όλο και κάτι θα πάει στραβά.

Φωτεινοί παντογνώτες:tongue:

Μία είναι φανατική μέχρι προσβολής όλων των άλλων με ό,τι καταπιάνεται... βιολογικά θες; εμβόλια θες; ομοιπαθητική θες; ΜΙΑ!

Έτσι έτσι;););)

Πω πω λίγο καιρό είμαι στο πάρεντς κι έχω γίνει εξπέρ (φτου μου φτου μου:tongue:)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!!!!! και ναι εχθές το βράδυ με κάλεσαν να πάω μέσα στη μια μιση τα ξημερώματα!!! Ούτε κατάλαβα πως πήγα, πώς έκανα τις αναλύσεις και πώς επέστρεψα πίσω..... Ξανακοιμήθηκα τρεισιμιση με ξυπνησε το σπλάχνο μου στις 4 και μετακόμισε στο κρεβάτι μας..... δεν ξανακοιμήθηκα , λαγοκοιμόμουν.... ξυπνήσαμε κατά τις 8 μιση, να τον ταίσουμε να τον λούσουμε, πήγε 10 , ζήτησα του άντρα μου να τον κατεβάσει κάτω να κοιμηθώ ακόμα λίγο και τελικά άρχισαν τα μηνύματα από φίλες στο κινητό, οπότε σηκώθηκα , σκούπισα ,σφουγγάρισα και τώρα ο άντρας μου θέλεινα με πάει έξω για φαγητό...... αυτάααααααα

Α, ωραία. Όποτε μπορώ να γράψω στα ελληνικά, με τρώει η μοναξιά...και κοροϊδεύει μετά το Αερικό!

Μαρσολάν, κι εγώ τον μεγάλο τον είχα δοκιμάσει πρώτη φορά παιδικό στα 2,5 και δεν είδαμε Θεού πρόσωπο...πάνω από 2 24ωρα δεν συμπλήρωνε και γυρνούσε σπίτι με πυρετό! Άσε που εγώ είχα τρελή δουλειά τότε λόγω κτηματολογίου, δεν μπορούσα να κάτσω σπίτι ούτε μια μέρα και έπρεπε να πληρώνω και γυναίκα για τις μέρες που ήταν άρρωστος. Ποια κοινωνικοποίηση και ποιες δραστηριότητες...πλάκα κάνουμε? Αφού συνέχεια έλειπε! Τρεις μήνες κράτησε αυτό το βιολί, ώσπου αηδίασα στο τέλος και τον σταμάτησα. Ο δε βήχας που του έμεινε ενθύμιο, έκανε άλλον ένα μήνα να περάσει τελείως.

Τον ξαναέστειλα πέρισυ τον Απρίλιο, στα 4+. Καμιά σχέση, αρρώστησε ελάχιστα. Απλά από τον Νοέμβριο ξεκίνησε να παθαίνει αυτές τις ωτίτιδες, που πάθαινε και βρέφος, και βασικά αυτό είναι το πρόβλημά μας. Αλλιώς, ιωσούλες περνάει, ούτε βρογχίτιδες ούτε λαρυγγίτιδες ούτε τα άλλα που ακούω από παντού.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...