Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε ξέρω τι είναι αυτό το εργαλείο που λέτε :D Θα πάω για νάνι και θα σας σκέφτομαι στα όνειρά μου που ξενυχτάτε :D Έχω μια μέση... διαλυμένη... πάω να την ξεκουράσω.

Μάκια

καληνυχτα!!!

Ραννια,ερωτηση απο εμενα τωρα!!

Στο myukmail,στην υπηρεσια του personal shopper τα μεταφορικα(αν υπαρχουν)απο το καταστημα του dpam ας πουμε σε αυτους τα πληρωνεις εσυ??

ναι ναι....εσυ θα τα χρεωθεις. αλλα τα περισσοτερα μαγαζια εχουν δωρεαν μεταφορα. Το dpma οχι?

(Την επομενη φορα που θα παρω με UKmail, Θα ψωνισω και απο το The Body Shop και απο http://www.leguidesante.co.uk

Το πρωτο μου ειχε στειλει μειλ οτι ειχαν σε προσφορα τις σκιες 1 λιρα, και το αλλο εχει τα αφρολουτρα του μπεμπη μιση τιμη -klorane, aderma)

Διαφημίσεις

εγω σκεφτηκα να δοκιμασω αυτην την κοπελα που συστησε η mariahn!!Εχει τυχει να μιλησω παλιοτερα με το μελος mariahn μεσω πμ οπου με ρωτουσε για τον beaba bibexpresso και της εστειλα εγω τωρα πμ να ρωτησω γι αυτην που προτεινε...

Βασικα δεν προλαβα να επικοινωνησω και με την κοπελια...αυριο ομως θα το κανω στανταρ!!

Και θελω να εχω μετρο συγκρισης εννοειται!!

επισης ενα αλλο μελος η bitchoni νομιζω ανακαλθψε μεσω google αλλη μια τετοια υπηρεσια και περιμενω να δω κι εκει τι παιζει!!!

Μου φαινεται οτι ετσι που τα πε η μαριαν, πιο πολλα βγαινουν απο myukmail....λαθος κανω?

το αλλο το site...το χει δοκιμασει κανεις? ετσι στα τυφλα? δε ξερω...

εγω απο το Myukmail ειμαι πολυ ικανοποιημενη παντως... η αληθεια ειναι οτι αποδειξη σε μου εστειλαν , αλλα να σου πω την αληθεια...τι να την κανω? αφου δε περναει στην εφορια....

θα ξερω αυριο!!!!

εχω ηδη μια παραγγελια για Μαδερκερ και μια απο ενα αλλο σαιτ για μωρομαντηλα!!Θα την ρωτησω να μου πει τι παιζει και ετσι θα ξερω πιο καλα τι κερδος θα εχω!!

Εγω βαριεμαι τα διαδικαστικα του myukmail...

Και να πω και τον καημο μου....

Μακαρι να ειχα κανεναν συγγενη-γνωστο Αμερικη!!!!!!

Θα ειχα σαρωσει τα σαιτ μιλαμε!!!

ουυυυ καλα εισαι! απο την αλλη καλυτερα, γιατι με βλεπω για καμια φυλακα!

παντως με Myukmail δε μπορεις να παραγγειλεις απο νεξτ. η κοπελα θα μπορει....για ρωτα την και αυτο....αν το θυμηθεις!

Διαφημίσεις

ΑΝ το θυμηθω???:tongue::rolleyes:

Απλα σου λεω οτι στην προηγουμενη παραγγελια το 80% των ρουχων ηταν Νεξτ...και ειμαι τρελλα ικανοποιημενη απο την ποιοτητα τους!!

Λοιπον...καλο νυχτερι!!

Να βγει καλα η βραδυα για τον μικρουλη σου

κι απο αυριο να ευχαριστηθεις υπνο!!

Παω να την πεσω κι εγω!!!

Φιλια πολλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...