Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα...αντε! παντα τετοια!

καλα, πηγα εγω να το χρησιμοποιησω...εννοειται οτι το πεταξα το μακαρονι! καταρχην δεν ψηθηκε! Στην αρχη σκεφτηκα, αφου ψηνει το μοσχαρι ,τα μακαρονια δε θα ψηνει? Κι ομως! Μιλαμε για αισχος! Και δε φτανει το αισχος....δε ξεκολλουσαν με τιποτα απο κει μεσα....

Προφανως εχω κανει καποια μαλακια....

Αν βγαλεις ακρη τι και πως...ριξε ενα μηνυμα!

καποια κοπελα ελεγε οτι θελει νερο και στο δοχειο που κανει τον ατμο...και στο πλαστικο δοχειο που πολτοποιουμε!!Εβαλες και στα δυο???

Εδω μια κοπελα ελεγε οτι κανει εκει τραχανα...απορω πως!!

καποια κοπελα ελεγε οτι θελει νερο και στο δοχειο που κανει τον ατμο...και στο πλαστικο δοχειο που πολτοποιουμε!!Εβαλες και στα δυο???

Εδω μια κοπελα ελεγε οτι κανει εκει τραχανα...απορω πως!!

οχι...μονο στον ατμο! λες γι'αυτο?

Αν και ήμουν σίγουρη για το ποια δημιούργησε ΠΑΛΙ το μπάχαλο... είπα να ρίξω μια ματιά στην ομοιοπαθητική... ε και δεν διαψεύστηκα τελικά... το συγκεκριμένο άτομο μου βγάζει άγρια ένστικτα τελικά... εύχομαι να μην χρειαστεί να συναντηθούμε!

Διαφημίσεις

Αν και ήμουν σίγουρη για το ποια δημιούργησε ΠΑΛΙ το μπάχαλο... είπα να ρίξω μια ματιά στην ομοιοπαθητική... ε και δεν διαψεύστηκα τελικά... το συγκεκριμένο άτομο μου βγάζει άγρια ένστικτα τελικά... εύχομαι να μην χρειαστεί να συναντηθούμε!

μεχρι κι εγω το ειχα καταλαβει που ουτε καν διαβαζω ομοιοπαθητικη...αλλα απο αλλου την εχω κοψει...

ναι..ετσι πιστευω γιατι ετσι ειχα διαβασει στο θεμα που εχει στο parents!!!Θελει και στο δοχειακι νερο...Στις οδηγιες δεν το ελεγε???

εγω? να διαβασω οδηγιες εγω? Ποτε και για κανενα λογο! προτιμω να το πεταξω!

Αφου παντα ο αντρας μου απαντα οτνα του λεω οτι κατι δε παει καλα...

READ THE FUCKING MANUAL!

χαχαααααααα:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον,Ραννια...εγω τα διαβαζω τα manual.....ολα!!

το ελεγε η efrossyni,οτι για το ρυζι βαζει νερο και στο δοχειο ατμου και στην κανατουλα!!Αρα λογικα το ιδιο θα ισχυει και στο ζυμαρικο!!!

Αυριο θα σε ενημερωσω και καλυτερα...θα μελετησω//το manual ντεεεεε!!!

Για ποια απο ολες λετε:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Μία είναι φανατική μέχρι προσβολής όλων των άλλων με ό,τι καταπιάνεται... βιολογικά θες; εμβόλια θες; ομοιπαθητική θες; ΜΙΑ!

χαχαααααααα:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον,Ραννια...εγω τα διαβαζω τα manual.....ολα!!

το ελεγε η efrossyni,οτι για το ρυζι βαζει νερο και στο δοχειο ατμου και στην κανατουλα!!Αρα λογικα το ιδιο θα ισχυει και στο ζυμαρικο!!!

Αυριο θα σε ενημερωσω και καλυτερα...θα μελετησω//το manual ντεεεεε!!!

Για ποια απο ολες λετε:mrgreen::mrgreen:

α μπραβο! γιατι ξερεις....τα βαζω στο κατσαρολακι τωρα....μετα απο εκεινη τη μεγαλη επιτυχια....

εν τω μεταξυ....τωρα βρηκε να αρρωστησει το πιτσιρικι...που εχουν απεργια τα φαρμακεια....και η κουμπαρα μου (φαρμακοποιος) εχει παει ταξιδι! τη τυχη μου!

κατεβασα τον πατερα της και μου το ανοιξε.... τι να εκανα....

χμμμμμμ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

νομιζω το επιασα το υπονοουμενο!!!χαχα!!

Κατσαρολακι,κουταλακια,πιατακια,σκατολοιδακια...

γεμιζει ο παγκος απο ολα αυτα...και φρικαρω!!

Δεν θα το παρω αυτο το παλιοπλυντηριο πιατων...:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...