Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πως θα περασειιιιι

κι αυτη η νυχταααα

καθε λεπτο της μοιααααζει

με ωρααααα

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/quote

εμένα το λές!!! Εφημερευω απόψε, δουλευα και το πρωί... και μόλις γύρισα σπίτι, θέλω να εναποθέσω το κορμί μου στο ζεστό μου κρεβατάκι και τρέμω μήπως μου ξανατηλεφωνήσουν να πάω πίσω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο άντρας της ξαδέρφης μου είναι Ελληνοαμερικάνος.Την παρακαλάει να φύγουν Αμερική αλλά τίποτα.

Μου έλεγε ότι οι θάλασσες τους εκεί είναι σούπερ,όπως τις βλέπουμε στην τηλεόραση,αλλά εκείνος φοβάται πολύ και δε μπαίνει γιατί έχει πολλούς καρχαρίες.

Επίσης έχω ακούσει ότι οι γυναίκες γενικώς είναι απεριποίητες και δεν έχουν καμμία σχέση με τις κορμάρες που βλέπουμε στην τιβι.(άρχισε το πρηξίδι:cool:)

Θάλασσα δεν έχω πάει, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν πολλά ωραία μέρη, είδα φωτό ενός παιδιού που έκανε τουρ σε όλη την ανατολική ακτή κι έπαθα πλάκα! Αλλά όντως, κι εγώ δεν ξέρω αν θα έμπαινα στον ωκεανό να κολυμπήσω! Άσε που είμαι και δελφίνι ούτως ή άλλως (κολυμπάω, κολυμπάω κι όλο στο ίδιο σημείο είμαι χεχε), οπότε...

μμμμμ απεριποίητες οι γυναίκες, ε; Εγώ πάντως έχω κόψει να περνάω μέσα από το πανεπιστήμιο του καλού μου, μ' αυτά που βλέπω λέω να πάω να πέσω στο ποτάμι! Μάλλον επειδή εδώ είναι Ν. Υόρκη έχουν πιο πολύ αίσθηση της μόδας και οι περισσότερες έχουν και έμφυτο γούστο. Και οι περισσότερες έχουν και καλά σώματα, γιατί όλη μέρα τρέχουν στα πάρκα! Πού να τις συναγωνιστεί η δόλια Ελληνίδα φρεσκομανούλα με την αμιγώς ελληνική περιφέρεια;;;;

κατά τα άλλα η καλύτερη εδώ είναι να είσαι σκυλί, μιλάμε είσαι άρχοντας! καλύτερα περιποιούνται τα σκυλιά τους παρά τα παιδιά τους :tongue:

τις προάλλες είχα δει μια πολύ περιποιημένη κοπέλα, μικρή σε ηλικία, να σπρώχνει ένα πολύ σούπερ καρότσι μωρουδιακό... πλησιάζω, και μέσα είχε ένα τεράστιο μπουλντόγκ! :roll:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Πως θα περασειιιιι

κι αυτη η νυχταααα

καθε λεπτο της μοιααααζει

με ωρααααα

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol:

πάω για τσιγάρο. μόλις τελείωσα εγώ το διάβασμα, φύγατε όλες για ύπνο;;;;;;

Εγώ πάω σιγά σγά για νάνι γιατί δεν παλεύεται!

αχ καλο μου κρεβατακι.....

Εσύ και νυστάζεις τέτοια ώρα?Φούρνος θα γκρεμίστηκε!

Άντε καληνύχτα κοριτσάκια!

Α,τάπερ πήρα.Δηλαδή μου πήρε η καλή μου η μανούλα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Θάλασσα δεν έχω πάει, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν πολλά ωραία μέρη, είδα φωτό ενός παιδιού που έκανε τουρ σε όλη την ανατολική ακτή κι έπαθα πλάκα! Αλλά όντως, κι εγώ δεν ξέρω αν θα έμπαινα στον ωκεανό να κολυμπήσω! Άσε που είμαι και δελφίνι ούτως ή άλλως (κολυμπάω, κολυμπάω κι όλο στο ίδιο σημείο είμαι χεχε), οπότε...

μμμμμ απεριποίητες οι γυναίκες, ε; Εγώ πάντως έχω κόψει να περνάω μέσα από το πανεπιστήμιο του καλού μου, μ' αυτά που βλέπω λέω να πάω να πέσω στο ποτάμι! Μάλλον επειδή εδώ είναι Ν. Υόρκη έχουν πιο πολύ αίσθηση της μόδας και οι περισσότερες έχουν και έμφυτο γούστο. Και οι περισσότερες έχουν και καλά σώματα, γιατί όλη μέρα τρέχουν στα πάρκα! Πού να τις συναγωνιστεί η δόλια Ελληνίδα φρεσκομανούλα με την αμιγώς ελληνική περιφέρεια;;;;

κατά τα άλλα η καλύτερη εδώ είναι να είσαι σκυλί, μιλάμε είσαι άρχοντας! καλύτερα περιποιούνται τα σκυλιά τους παρά τα παιδιά τους :tongue:

τις προάλλες είχα δει μια πολύ περιποιημένη κοπέλα, μικρή σε ηλικία, να σπρώχνει ένα πολύ σούπερ καρότσι μωρουδιακό... πλησιάζω, και μέσα είχε ένα τεράστιο μπουλντόγκ! :roll:

όσο γράφεις λατρεύω ελλάντα μου!!!!!!!:tongue:

Αυτό το έχω ξανακούσει.Μάλιστα κυκλοφορούσε κάτι που έλεγε ότι,αν ένας εξωγήιονος πάει στην Αμερική, δε θυμάμαι σε ποιες πόλεις, και δει τα σκυλιά με τους ανθρώπους,θα δυσκολευτεί να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

καληνυχτούδια κικίτσα!

τί ωραίο όνομα που έχεις!!!!!!!!

τί ωραία που κοιμόμουν κάποτε με την αδερφούλα μου, την έσφιγγα αγκαλίτσα κ κοιμόμουν σαν πέπουλο!!!!!!!!!! μμμμμμμπάουερ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...