Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελόου!

ρε πόσες γράψατε!!!!!!!!!

χθες έκανα γύρα ωρλ, είμαι ο.κ.

γυναικολόγο, ξεκίνησα σήμερα αντιβίωση.

το πρωί μαμήθηκε το ... στην καθαριότητα, έκανα μπιφτεκάκια, ρυζάκι, αρακούλι, πήγα σούπερ μάρκετ με την Χρύσπα, ο Στεφ έφερε το μεσημέρι τσιπούρες κ σαλάτα από τους γονείς του.

το απόγευμα πήγαμε με τη μικρή μου στην αδερφή μου. έπαιξαν με την ψυχή τους οι κοριτσάρες μου, χόρεψαν, χάρμα!!!!! εννοώ την ανηψιά μου, μια πανέμορφη κ πανέξυπνη μπουμπού, που δεν υπάρχει στον κόσμο άλλη καμιά! μόνο η Εβελίνα μου. το παιδί έχει λεξιλόγιο απίθανο, επιχειρηματολογεί εκεί που δεν, ..

αστέρι μου!!!!!!

μόλις γυρίσαμε η δικιά μου ξεράθηκε. κοιμισμένη ήπιε το γάλα της, αλλά αφού το ήπιε δεν κοιμόταν στο κρεβάτι της. ήθελε μανούλα μαζί. έτσι την κοίμισα στο δικό μας.

για τα εμβόλια, ....

Χριστίνα πες για το αλγκοφρεν! η Εβελίνα όταν ανεβάζει πυρετό χτυπάει πάντα 40άρι κ της δίνει εναλλάξ με ντεπόν.

Ράννια, περαστικά!!!!!!

Ελλ, συμφωνώ για τη γνώμη σου για τους παιδικούς-ιώσεις.

μια φίλη μου, παλιά κολλητές, νηπιαγωγός, μου εξήγησε ότι καλύτερα από 3,5 και μετά για παιδικό. υπάρχουν τόσες δραστηριότητες, ευκαιρίες για παιχνίδι.

βέβαια, η Λινούλα είναι επαγγελματίας. παίρνει το τίποτα κ το κάνει εκπαίδευση.

αφού όταν είχε έρθει στις γιορτές, όσο μιλούσε σε μένα, η μικρή μου είχε καθήσει στο σαλόνι κ την κοιτουσε σαν χάνος, λες κ έλεγε παραμύθι.

έχει τον τρόπο της με τα παιδιά.

Χριστίνα, καλά εγκαίνια.

Συμπεθέρα, ξεπετώθηκες!

Δώρα μου, παίρνεις τίποτα;

Αντζελίνα Τζολί, περαστικά βρε πουλάκι μου!!!!!!!

εμείς το mmr θα το κάνουμε την Παρασκευή.

ζώπυρον, μήπως παίζει τίποτα με τον χορευτή κ δεν το μαρτυράς; γι' αυτό ξεπορτίζεις μαναχιάς;

μάρσολαν, αη λαηκ γιου! δε γουέη γιου θινκ!

Φωτεινή μου πολλά φιλάκια στο αστεράκι σου!!!!!!!

κοριτσια μου..ευχαριστω για τις αποψεις!!

Εγω δυστυχως παρολο που εμπιστευομαι και μαμα και πεθερα δεν μπορω να τις επιβαρυνω με το μεγαλωμα της Πηνελοπης για λογους υγειας της μεν,εργασιας της δε!!

θα ξεκινησω με το δεδομενο της γυναικας στο σπιτι διοτι εχω καλα δειγματα αλλα εννοειται αν στην πορεια δω οτι το παιδι μου για τον α η β λογο χρηζει αλλης αντιμετωπισης δεν θα διστασω να δοκιμασω και τον σταθμο..ευτυχως εχουμε εναν καταπληκτικο ιδιωτικο στην πολη μας!!

Οσο για το ποιες δραστηριοτητες ενδεικνυνται για την ηλικια των 16 μηνων plus...να ειστε σιγουρες οτι θα φροντισω να μαθω οσο περισσοτερα μπορω!!!

κικίτσα μου τί κάνεις; πήρες τάπερ; εγώ είχα πάει στην άλλη κικίτσα, στην αδερφούλα μου!!!!!!!!!

δεν ξέρω για τα δικά σας αδέρφια, όσες έχετε, αλλά η δική μου είναι θησαυρός!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χριστίνα μεγειέςςςςςςςςς

Κίνκαζουζου δεν έρχεστε καθόλου Ελλάδα?

Τη Χριστίνα αφήστε την, δημιουργεί αναμνήσεις ;) επί του καναπέος... (ελπίζω να μου επιτρέπεται το θάρρος!)

Ο άντρας μου είχε έρθει πρόσφατα για μια βδομάδα γιατί είχε μια δουλειά που έπρεπε να είναι εκεί. Εγώ ούτε καν το σκέφτηκα, γιατί το ταξίδι είναι μεγάλο (10 ώρες) και όταν ήρθα ήμουν μόνη μου με ένα βρέφος 2,5 μηνών και μου έχει μείνει τραύμα :D κι επίσης για μια βδομάδα δεν λέει να φέρω τη μικρή πίσω, να φάει όλη την ταλαιπωρία του τζετ λαγκ και μετά να την ξαναφέρω εδώ και ξανά μανά τα ίδια... οπότε εγώ έμεινα πίσω και ήρθε μόνος. Τώρα πρέπει να έρθουμε κατά το καλοκαίρι κάποια στιγμή να τη βαφτίσουμε κιόλας, και να τη δουν και λίγο οι οικογένειές μας.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

κικίτσα μου τί κάνεις; πήρες τάπερ; εγώ είχα πάει στην άλλη κικίτσα, στην αδερφούλα μου!!!!!!!!!

δεν ξέρω για τα δικά σας αδέρφια, όσες έχετε, αλλά η δική μου είναι θησαυρός!!!!!!!!!!

Κι ο δικός μου θησαυρός είναι!Σκέψου,αναρωτιόμασταν αν θα καταφέρουμ να συνεχίσουμε το κολυμβητήριο του Μάνου λόγω οικονομικής δυσχέρειας,αλλά μας απείλησε μην τυχόν το κάνουμε,κι ότι αν δε μπορούμε θα το πληρώνει εκείνος.

Εμείς βέβαια πάμε κανονικά,χωρίς να χρειαστεί κάτι τέτοιο.

Τη Χριστίνα αφήστε την, δημιουργεί αναμνήσεις ;) επί του καναπέος... (ελπίζω να μου επιτρέπεται το θάρρος!)

Ο άντρας μου είχε έρθει πρόσφατα για μια βδομάδα γιατί είχε μια δουλειά που έπρεπε να είναι εκεί. Εγώ ούτε καν το σκέφτηκα, γιατί το ταξίδι είναι μεγάλο (10 ώρες) και όταν ήρθα ήμουν μόνη μου με ένα βρέφος 2,5 μηνών και μου έχει μείνει τραύμα :D κι επίσης για μια βδομάδα δεν λέει να φέρω τη μικρή πίσω, να φάει όλη την ταλαιπωρία του τζετ λαγκ και μετά να την ξαναφέρω εδώ και ξανά μανά τα ίδια... οπότε εγώ έμεινα πίσω και ήρθε μόνος. Τώρα πρέπει να έρθουμε κατά το καλοκαίρι κάποια στιγμή να τη βαφτίσουμε κιόλας, και να τη δουν και λίγο οι οικογένειές μας.

Ο άντρας της ξαδέρφης μου είναι Ελληνοαμερικάνος.Την παρακαλάει να φύγουν Αμερική αλλά τίποτα.

Μου έλεγε ότι οι θάλασσες τους εκεί είναι σούπερ,όπως τις βλέπουμε στην τηλεόραση,αλλά εκείνος φοβάται πολύ και δε μπαίνει γιατί έχει πολλούς καρχαρίες.

Επίσης έχω ακούσει ότι οι γυναίκες γενικώς είναι απεριποίητες και δεν έχουν καμμία σχέση με τις κορμάρες που βλέπουμε στην τιβι.(άρχισε το πρηξίδι:cool:)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...