Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

O mikros arxise na leei "mpampa" kai "papa", otan xanei kati. Kairos itane!

Mprabo ston mikro mas :D :D :D Ante kai sto "s'agapaw mama" (egw to akousa x8es to "apaw" :D koukouva koukouva :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετραμε καθε μια ωρα, ponstan-depon εναλλαξ ανα τριωρο και βλεπουμε...

Το 'χω ξαναπεί αλλά δεν θα βαρεθώ... Μην δίνετε ponstan! Προτιμήστε το algofren!

Οχι ισως....ειναι....πολυ πιο ολοκληρωμενο το συστημα του παιδιου.....δεν συγκρινεται. Οσο πιο μικρο τοσο πιο επιρρεπεις.....τις αρρωστιες θα τις παθει. Αν σου περισσευει να τις παθει μεγαλυτερο ειναι καλυτερο για εκεινο.......1+1=11........:wink:

αν μου περισσευει λεει???

αχ...να σου πω οτι χαιρομαι που το ακουω κι απο αλλου...γιατι εχω την ιδια αποψη???

μην με πειτε υπερβολικη girls:rolleyes::rolleyes:

αερικακι με γεια το σαλονακι....καλοκαθηστο....και οχι μονο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα το τεστάρoυμε σήμερα για να δημιουργήσουμε.... αναμνήσεις :lol:

αν μου περισσευει λεει???

αχ...να σου πω οτι χαιρομαι που το ακουω κι απο αλλου...γιατι εχω την ιδια αποψη???

μην με πειτε υπερβολικη girls:rolleyes::rolleyes:

Βρε εμενα και να με πουνε δεν ιδρωνει το αυτι μου λεμε.....:tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Θα το τεστάρoυμε σήμερα για να δημιουργήσουμε.... αναμνήσεις :lol:

επ σε τσάκωσα! μήπως ξεπεράσεις το όριο των 2 στις 7 ?

αλλιώς μετα τις 12 για να έχει μπει η νέα εβδομάδα...

μου ειπε οτι το παιδι πρεπει να τις περασει υποχρεωτικα τις ιωσεις κι οτι ακομη κι αν το καθυστερησω γι αυτον τον λογο θα τις περασει ουτως η αλλως μαζεμενες!!!

Τωρα αυτο ισχυει???

Γιατι εμενα μου φαινεται περιεργο σαν ιδεα!!!

Όπως στα είπε η Elle! Αλλάζει ο τρόπος που το πολεμάει το σώμα. Αν μπορείς να το κρατήσεις... κράτα το!

επ σε τσάκωσα! μήπως ξεπεράσεις το όριο των 2 στις 7 ?

αλλιώς μετα τις 12 για να έχει μπει η νέα εβδομάδα...

Μπα όχι δεν κινδυνεύω... μία το ένα μία το άλλο... το χάσαμε το κορμί πατριώτη και μου τελειώνει η εβδομάδα σήμερα :lol:

Για μένα το παιδί που δεν πάει παιδικό πρέπει απαραιτήτως να έρχεται σε επαφή με άλλα παιδιά είτε σε παιδική χαρά είτε σε σπίτια φίλων... όχι για κανένα άλλο λόγο... να μάθει να μοιράζεται τα παιχνίδια του και να μαθαίνει τι θα πει ομαδικότητα.

Διαφημίσεις

marsolan άμα μπορείς να κάτσεις σπίτι η ιδανική ηλικία είναι γύρω στα 3..

να του δίνεις όμως ερεθίσματα σπίτι...όχι μόνο τηλεόραση και pc ;)

culte...εγω δεν μπορω να κατσω σπιτι περα απο 16 μηνων.Τον Σεπτεμβρη γυρναω στην δουλεια...ΑΛΛΑ..εχω καταπληκτικη γυναικα να το κραταει στο σπιτι μας.Της εχω απολυτη εμπιστοσυνη γιατι την ξερω 25 χρονια,ειναι νεα,ακμαια,με αγαπη στα παιδια και ξερω οτι θα κανει οτι της πω!!Ειναι γειτονισσα μας και μας αγαπα πολυ...

Εχω σκοπο να δινω στο παιδι μου οσα πιο πολλα ερεθισματα μπορω κι εννοειται οτι παρολο που ειμαστε τηλεορασακηδες οι γονεις δεν προκειται να το κανω αυτο στην μικρη!!

Τωρα απο εκει και περα...θα δουμε πως θα παει το ζητημα!!

Εχω πολλα να μαθω!!

εμείς αν μείνουμε τελικά εδώ, θα πρέπει να τη στείλω νωρίς παιδικό, για τη γλώσσα. αυτό μας είπε η παιδίατρός της τουλάχιστον, να μην της μιλάμε εμείς αγγλικά, αλλά να πάει νωρίς παιδικό. Κι ούτε θέλω να σκέφτομαι τι έχουμε να περάσουμε με αρρώστιες κλπ... για να γλιτώσουμε, μάλλον θα τη βάζω να βλέπει τηλεόραση, Όπρα και ριάλιτι, για να μάθει τα σωστά αγγλικά ;)

λογικά πάντως αν πάει σε μεγαλύτερη ηλικία ίσως θα τις περνάει πιο ελαφριά, θα κολλάει πάλι μεν (επειδή θα είναι καινούρια παθογόνα για τον οργανισμό), αλλά θα τις περνάει πιο εύκολα λόγω καλύτερης ωριμότητας

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

culte...εγω δεν μπορω να κατσω σπιτι περα απο 16 μηνων.Τον Σεπτεμβρη γυρναω στην δουλεια...ΑΛΛΑ..εχω καταπληκτικη γυναικα να το κραταει στο σπιτι μας.Της εχω απολυτη εμπιστοσυνη γιατι την ξερω 25 χρονια,ειναι νεα,ακμαια,με αγαπη στα παιδια και ξερω οτι θα κανει οτι της πω!!Ειναι γειτονισσα μας και μας αγαπα πολυ...

Εχω σκοπο να δινω στο παιδι μου οσα πιο πολλα ερεθισματα μπορω κι εννοειται οτι παρολο που ειμαστε τηλεορασακηδες οι γονεις δεν προκειται να το κανω αυτο στην μικρη!!

Εχω πολλα να μαθω!![/QUOTE]

όλοι μαθαίνουμε..τίποτα δεν ξέρουμε

κοιτα στην θέση σου εγώ θα προτιμούσα τον παιδικό γιατί πρώτον δεν εμπιστεύομαι καμμιά άλλη γυναίκα εκτός από τη μητέρα μου που απεβίωσε και δεύτερον δεν ξέρω τί ποιοτική δουλειά θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα..σύγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα

εγώ επειδή γύρισα στην δουλειά όταν η μικρή έγινε ενός επέλεξα τον σταθμό..την πήγα δε σε έναν αγγλικό που είχε 6 παιδάκια στο τμήμα της...εκεί δεν μου αρρώστησε ποτέ...αλλά τον πλήρωνα σαν να είχα γυναίκα σπίτι ...

όταν έγινε 20 μηνών την άλλαξα και την πήγα στον κλασσικό παιδικό σταθμό της γειτονιάς...και από τότε μου έχει αρρωστήσει κάμποσες...είμαι όμως τόσο ευχαριστημένη, τόσες δραστηριότητες για τα παιδιά, θεατρικές παραστάσεις που δεν το αλλάζω με τίποτα...

η κάθε μάνα ξέρει καλύτερα και εμπιστεύεται το ένστικτό της...το ίδιο θα κάνεις και εσύ

Μολις τον κοιμησα.....

χελοου!!!!

Βρε κοπελες μου...την γνωμη σας θελω πανω σε κατι που ακουσα σημερα...αν ισχυει δηλαδη κατι τετοιο!!

Μιλαγα με μια εξαδελφη που εχει ενα κοριτσακι 3 μηνες μεγαλυτερο απο την δικια μου!Μου ειπε οτι θα την παει παιδικο 18 μηνων κι οταν της ειπα οτι εγω την δικια μου θα την καθυστερησω μεχρι τα 3.5 γιατι μεσα στα αλλα θελω να αποφυγω και τις πιθανες απανωτες ιωσεις μου ειπε οτι το παιδι πρεπει να τις περασει υποχρεωτικα τις ιωσεις κι οτι ακομη κι αν το καθυστερησω γι αυτον τον λογο θα τις περασει ουτως η αλλως μαζεμενες!!!

Τωρα αυτο ισχυει???

Γιατι εμενα μου φαινεται περιεργο σαν ιδεα!!!

ρε συ, μηπως δε καταλαβε καλα και εννοουσε αυτες που κανουν αντισωματα? Ιλαρα, ερυθρα, ανεμοβλογια 9ασχετο αν υπαρχουν εμβολια) κλπ? Για ιωσεις πρωτη φορα το ακουω....

Το 'χω ξαναπεί αλλά δεν θα βαρεθώ... Μην δίνετε ponstan! Προτιμήστε το algofren!

Γιατι?

Τελείωσαν τα τάπερ!

Τι μου κάνετε?

είναι... που είναι αστέρι αυτή που το άνοιξε...!:rolleyes:

Δώσε λινκ ρε να το δω να συμμετέχω κάπου με ενναλλακτικά με πιο ήπια αντιμετώπιση.Γιατί ειλικρινά με ενδιαφέρει.

Γιούχου! Είναι καμια εδώ?

Το θέμα με τα εμβόλια το πρακολουθούσα κι εγώ, αλλά μου την έσπασαν απερίγραπτα και το 'κοψα. Ειδικά μερικές είναι για φτύσιμο, και δεν έχω και πρόβλημα να τις κατονομάσω. Όταν δημιουργήθηκε θέμα γιατί ακούστηκε ότι θα σταματήσουν τα ταμεία να καλύπτουν τα εμβόλια, πανηγύριζαν, γιατί θα γλυτώσουν λέει τα παιδάκια το δηλητηριασμό...Τι σε κόφτει εσένα, μωρή απόχαυνη? Εσύ μην τα εμβολιάζεις τα δικά σου κι άσε με εμένα τη Μήδεια, να το κάνω!

Αλλό Αγγελίνα!Οκ,ούτε που πανηγυρίζουν με ενοχλεί.Με ενοχλούν οι ακρότητες.Πχ εμβολιάζεις το παιδί?Ευθυνόφοβη.Ή δεν το εμβολιάζεις?Ανεύθυνη.Αυτός ο χαρακτηρισμός με ενοχλεί.

Κικη...μην σκας κοπελα μου...ωωχ,τι σε νοιαζει τι λενε και πως απαντανε καποιοι...μπορει να ειναι δογματικοι,να μην καταφερνουν να περνανε καλα τα μνμ τους γραπτως,να εχουν αποτομο υφος...προσπερνα τους και κρατα αυτο που σε βολευει.Πιστευω σε αποριες σου ολο και καποιος λιγοτερο σκληροπυρηνικοςκαι περισσοτερο συζητησιμος θα απαντησει..οποτε εσυ συνεχισε να τις λες!!!

γεια σου Αγγελινα....εσυ νομιζω τα εχεις αρρωστα ακομη εεεεε????υπομονηηηηη...

καλα...συμφωνω τοσο πολυ με αυτο που λες...εμενα δεν μου την σπαει που παθιαζονται γενικα με την μια η την αλλη αποψη αλλα οτι προσπαθουν να την επιβαλλουν!!

και στο θεμα που ειπε η Κικη με την ομοιπαθητικηας πουμε...θεωρω οτι η αντιμετωπιση και το υφος ηταν κι απο τις δυο πλευρες "περιεργο"...

Γιατι και αμφιβολιες να εχεις για κατι..που ειναι απολυτα φυσιολογικο θεωρω οτι πρεπει να τις εκθετεις με ηπιο τροπο και οχι αφοριστικο!!!

Συμφωνώ απόλυτα και για τις 2 πλευρές.Και θέλω να το παρακολουθώ και θέλω να ενημερώνομαι για όλα!Ακόμη πχ και για τον φυσικό τοκετό,τον οποίο δε θα έκανα ποτέ.Όμως μόνο αν ενημερώνομαι μπορώ να κρατάω τα μυαλά μου ανοιχτά.

Δεν άντεξα να μην απαντήσω...:lol:
Μαρσολάν thank u.

Γειά σου Κική μου...

Κορίτσια δεν φταίει ο φανατισμός απλά κάποιες αρέσκονται με το να επιμένουν στις απόψεις τους έως ότου αλλάξουν τη δική σου άποψη για κπ θέματα...

Κικίτσα (λευτέρης), μη ζητάς συμβουλή επειδή οι απόψεις σε τέτοια ζητήματα διύστανται...πήγαινε και βλέπεις!

Γι αυτό ζητάω πληροφορίες κυρίως,όχι απόψεις,και τις 2ες.

Εσύ απάντησες,δεν άντεξες:tongue:

εννοειται δεν θα αναλωθω...και εννοειται δεν προκειται να μπω σε λογομαχιες!!Δεν αξιζει..ασε που δεν θαλω να κλειδωθει το θεμα λογω θερμοαιμων...οσο να ειναι παιρνει κανεις πληροφοριες που ειναι χρησιμες!!

Συμφωνώ!

Μου το έχουν ξαναπεί.Και η αλήθεια η παιδίατρος μας έχει δώσει algofre,depon.Γιατί όμως?

Εχω πολλα να μαθω!![/QUOTE]

όλοι μαθαίνουμε..τίποτα δεν ξέρουμε

κοιτα στην θέση σου εγώ θα προτιμούσα τον παιδικό γιατί πρώτον δεν εμπιστεύομαι καμμιά άλλη γυναίκα εκτός από τη μητέρα μου που απεβίωσε και δεύτερον δεν ξέρω τί ποιοτική δουλειά θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα..σύγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα

εγώ επειδή γύρισα στην δουλειά όταν η μικρή έγινε ενός επέλεξα τον σταθμό..την πήγα δε σε έναν αγγλικό που είχε 6 παιδάκια στο τμήμα της...εκεί δεν μου αρρώστησε ποτέ...αλλά τον πλήρωνα σαν να είχα γυναίκα σπίτι ...

όταν έγινε 20 μηνών την άλλαξα και την πήγα στον κλασσικό παιδικό σταθμό της γειτονιάς...και από τότε μου έχει αρρωστήσει κάμποσες...είμαι όμως τόσο ευχαριστημένη, τόσες δραστηριότητες για τα παιδιά, θεατρικές παραστάσεις που δεν το αλλάζω με τίποτα...

η κάθε μάνα ξέρει καλύτερα και εμπιστεύεται το ένστικτό της...το ίδιο θα κάνεις και εσύ

Ακριβώς σα να μιλάω εγώ culte.Ακριβώς αυτή είναι η άποψή μου.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...