Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αερικο μου..εχεις δικιο,δεν μπορω να μην το αναγνωρισω-υπαρχουν περιπτωσεις που μια "σπιθα" λειπει για να γινει παραναλωμα...

αλλα εγω προσωπικα πιστευω οτι μπορω να καταλαβω ποτε η αντιδραση στο ολο θεμα ειναι απλα ξερολιαση και ποτε το παθος για ενα θεμα ειναι αυθεντικο!!

Εκει ναι..μπορω να δεχτω και το ανεβασμα των τονων..αλλα στην αλλη περιπτωση...πωωωωω...τα νευρα μου!!

Νιτσα...καλα εκανες κι απαντησες!!!Ολοι οι καλοι χωρανε...

Kinkajoujou...το εχω δει το θεμα που λες....!!!

Τέρμα μαρσολάν δε θα ασχοληθούμε άλλο. Ναι οκ απάντησα, αλλά θα μείνω θεατής. Μην αναλώνεσαι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοειται δεν θα αναλωθω...και εννοειται δεν προκειται να μπω σε λογομαχιες!!Δεν αξιζει..ασε που δεν θαλω να κλειδωθει το θεμα λογω θερμοαιμων...οσο να ειναι παιρνει κανεις πληροφοριες που ειναι χρησιμες!!

εννοειται δεν θα αναλωθω...και εννοειται δεν προκειται να μπω σε λογομαχιες!!Δεν αξιζει..ασε που δεν θαλω να κλειδωθει το θεμα λογω θερμοαιμων...οσο να ειναι παιρνει κανεις πληροφοριες που ειναι χρησιμες!!

σωστό αυτό που λες ότι παίρνουμε καλές πληροφορίες, αλλά από την άλλη αυτά τα θέματα έχουν καταλήξει τόσο μονόπλευρα, που οι περισσότεροι με αντίθετη άποψη αποτρέπονται από το να γράψουν. Εγώ που απαντάω στα εμβόλια, επειδή τυχαίνει και διάβασα 2-3 πράγματα (όχι ότι έγινα και καμιά εξπέρ), το κάνω γιατί ακριβώς δεν θέλω να φαίνεται ότι δεν υπάρχει αντίθετη άποψη. Γιατί πολλοί σαν κι εμάς ψάχνουν να ενημερωθούν και τελικά βρίσκουν μονομερείς και πολλές φορές λάθος πληροφορίες. Από την άλλη βέβαια, προσπαθώντας εκεί να εξηγήσω κάποια βασικά, κατάλαβα και το νόημα της παροιμίας "γιατί είσαι ιδρωμένος; γιατί μιλούσα με έναν βλάχο", άλλα τους λες, κι άλλα (κάνουν ότι) καταλαβαίνουν κι άλλα σου απαντάνε τελικά :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Aerikouli...kanoume kai pnevma, e? Tha rikso mavri petra kakourga, na doume ti tha katalaveis...anathema tin tixi mou ti moirologistra!

Exo kai pathos me tin orthografia kai den fantazeste poso mou ti dinei auto pou kano tora. :roll::-(

Kinkajoujou, se eida pou paleves me ta kimata sto singekrimeno thema, alla kala ekanes, kapoios prepei na ta leei, allios tha mas poun oti den exoume epixeirimata.

Apo Deutera tha grapso sto thema tou MMR "To ekana ston mikro mou ton proigoumeno mina kai ston megalo prin 3,5 xronia kai den exoun ekdilosei stoixeia autismou. Mipos prepei na anisixiso?":rolleyes:

O mikros arxise na leei "mpampa" kai "papa", otan xanei kati. Kairos itane!

σωστό αυτό που λες ότι παίρνουμε καλές πληροφορίες, αλλά από την άλλη αυτά τα θέματα έχουν καταλήξει τόσο μονόπλευρα, που οι περισσότεροι με αντίθετη άποψη αποτρέπονται από το να γράψουν. Εγώ που απαντάω στα εμβόλια, επειδή τυχαίνει και διάβασα 2-3 πράγματα (όχι ότι έγινα και καμιά εξπέρ), το κάνω γιατί ακριβώς δεν θέλω να φαίνεται ότι δεν υπάρχει αντίθετη άποψη. Γιατί πολλοί σαν κι εμάς ψάχνουν να ενημερωθούν και τελικά βρίσκουν μονομερείς και πολλές φορές λάθος πληροφορίες. Από την άλλη βέβαια, προσπαθώντας εκεί να εξηγήσω κάποια βασικά, κατάλαβα και το νόημα της παροιμίας "γιατί είσαι ιδρωμένος; γιατί μιλούσα με έναν βλάχο", άλλα τους λες, κι άλλα (κάνουν ότι) καταλαβαίνουν κι άλλα σου απαντάνε τελικά :D

To poso simfono den perigrafetai me lekseis. :D

Διαφημίσεις

Hello girls!

δε προλαβαινω να διαβασω ο,τι εχετε γραψει (αργοτερα, που θα βαραω σκοπια! γερμανικο νουμερο κιολας!)

Το μικρο εχει πυρετο. Φτασαμε το 39,1(τωρα ευτυχως εχει πεσει και ξεσαλωνει ο καλικαντζαρος...ετσι για να μη ξεχνιομαστε....χεχε) και ειμαστε λιγο στη τσιτα. Μετραμε καθε μια ωρα, ponstan-depon εναλλαξ ανα τριωρο και βλεπουμε....

Τωρα προσπαθει να τον κοιμησει ο πατερας του, αλλα ...που! Ξεσαλωνει να αναπληρωσει τις ωρες που ηταν ταβλα! Και ποσο χαιρομαι! Χιλιες φορες καλικαντζαρος παρα κατω με πυρετο! Το πουλακι μου....

καλησπερα μανες!!!!!!!τι χαμπαρια???

εμεις καναμε το μπανακι μας και σε λιγο μαμ και νανι.

εγω με την μασκα...ως ζορο:cool:!!!!!!!

αερικακι με γεια το σαλονακι....καλοκαθηστο....και οχι μονο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ζωπυρον καλα να περασεις:P

ραννια.. περαστικα σας καλη μου.

αγγελινα πως ειστε????

οι αλλες αλλοπροσαλλες τι κανετε??????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Βρε κοπελες μου...την γνωμη σας θελω πανω σε κατι που ακουσα σημερα...αν ισχυει δηλαδη κατι τετοιο!!

Μιλαγα με μια εξαδελφη που εχει ενα κοριτσακι 3 μηνες μεγαλυτερο απο την δικια μου!Μου ειπε οτι θα την παει παιδικο 18 μηνων κι οταν της ειπα οτι εγω την δικια μου θα την καθυστερησω μεχρι τα 3.5 γιατι μεσα στα αλλα θελω να αποφυγω και τις πιθανες απανωτες ιωσεις μου ειπε οτι το παιδι πρεπει να τις περασει υποχρεωτικα τις ιωσεις κι οτι ακομη κι αν το καθυστερησω γι αυτον τον λογο θα τις περασει ουτως η αλλως μαζεμενες!!!

Τωρα αυτο ισχυει???

Γιατι εμενα μου φαινεται περιεργο σαν ιδεα!!!

Βρε κοπελες μου...την γνωμη σας θελω πανω σε κατι που ακουσα σημερα...αν ισχυει δηλαδη κατι τετοιο!!

Μιλαγα με μια εξαδελφη που εχει ενα κοριτσακι 3 μηνες μεγαλυτερο απο την δικια μου!Μου ειπε οτι θα την παει παιδικο 18 μηνων κι οταν της ειπα οτι εγω την δικια μου θα την καθυστερησω μεχρι τα 3.5 γιατι μεσα στα αλλα θελω να αποφυγω και τις πιθανες απανωτες ιωσεις μου ειπε οτι το παιδι πρεπει να τις περασει υποχρεωτικα τις ιωσεις κι οτι ακομη κι αν το καθυστερησω γι αυτον τον λογο θα τις περασει ουτως η αλλως μαζεμενες!!!

Τωρα αυτο ισχυει???

Γιατι εμενα μου φαινεται περιεργο σαν ιδεα!!!

Αυτο που μου εχει πει εμενα η παιδιατρος ειναι οτι ΟΝΤΩΣ καποια στιγμη την μπορα θα την περασει των μαζεμενων ιωσεων. Παιζει τραγικη διαφορα ομως ΠΩΣ θα τις αντιμετωπισει το σωμα του αν γινει οταν θα ειναι 1.5 και αν γινει οταν θα ειναι 3.5.......ελπιζω να εγινα κατανοητη.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

όντως είναι απίστευτος ο φανατισμός των και καλά εναλλακτικών, κι εγώ τους περίμενα πιο χαλαρούς! εγώ έκανα τη βλακεία κι έγραψα στο θέμα του ΜΜR γιατί κάποια έλεγε ότι το απαγόρευσαν στην Αμερική, και λέω ας γράψω ότι δεν είναι έτσι. Και μου απάντησαν με τα γνωστά επιχειρήματα, απάντησα κι εγώ και γυρνάει η άλλη και μου λέει το κορυφαίο "τελικά στην Ελλάδα άμα δεν πάθεις δεν βάζεις μυαλό"!!!! :shock: δλδ πρέπει να πάθει το παιδί μου αυτισμό, για να μην υπερασπίζομαι τα εμβόλια! κι έφαγα και κάρτα! τι να πεις...

Παντως και εγω mmr ακομα δεν τις εχω κανει. Το εχω καθυστερησει 1 χρονο. Πηγαμε γιατρο και μας ειπε 'ΠΩ ΠΩ τα εχετε καθυστερησει ΟΛΑ......' τι να της πω......οτι επιτηδες το κανω. Καναμε μια κουβεντα μου λεει θα στα κανω μαζεμενα να μην τριπιεται το παιδι. Της λεω θελω ΠΟΛΛΑ τριπιματα και ΠΟΛΛΑ εμβολια με ΜΕΓΑΛΕΣ αποστασεις μεταξυ τους. Γινεται?

Μου λεει γινεται.......

Και τωρα θα ξεκινησουμε μετα απο 1 χρονο παλι εμβολια. Ακομα δεν πιστευω οτι ειχα το θρασσος να την παω πισω 1 χρονο σε ολα τα εμβολια αλλα αισθανομαι λιγο καλυτερα τωρα που θα κανουμε τα υπολοιπα και καθυστερημενοι αλλα και σποραδικα........αντε να δουμε

Διαφημίσεις

Ράννια περαστικά σας, καλά το είπες, καλύτερα καλικάντζαρος παρά αρρωστούλης!

marsolan το υποχρεωτικά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά νομίζω ότι σε όποια ηλικία κι αν πάει, οι ιώσεις είναι στο πρόγραμμα... του κουνιάδου μου πήγε σχεδόν 4 χρονών, αλλά και πάλι τους φέρνει δωράκια ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Κατα τα αλλα πως ειστε?......εμεις ειμασταν νονα σημερα.....εχει 2 κουκλες ομως......ΚΟΥΚΛΕΣ.....14 μηνων σκατουλια. Γεματα τρελλα. Η δικια μου ειχε παρει τα μπιμπερο με το νερο και τις ταιζε. Μια την μια, μια την αλλη......χεχεχε......μετα το τραβαγε και τους ελεγε 'θες αλλο'.....'α, καλα' και τσουπ τις μπουκωνε παλι.....θεατρο........

Αντε καλη συνεχεια.......

καλα..εννοειται οτι δεν περιμενω να ειμαστε ατρωτοι:tongue:αλλα αυτο το υποχρεωτικα με παραξενεψε κι εμενα!!

Ελλεμφριεμ,αν καταλαβα καλα εννοεις οτι αν τις αντιμετωπισει μεγαλυτερο θα ειναι ισως καλυτερα τα πραγματα???

καλα..εννοειται οτι δεν περιμενω να ειμαστε ατρωτοι:tongue:αλλα αυτο το υποχρεωτικα με παραξενεψε κι εμενα!!

Ελλεμφριεμ,αν καταλαβα καλα εννοεις οτι αν τις αντιμετωπισει μεγαλυτερο θα ειναι ισως καλυτερα τα πραγματα???

Οχι ισως....ειναι....πολυ πιο ολοκληρωμενο το συστημα του παιδιου.....δεν συγκρινεται. Οσο πιο μικρο τοσο πιο επιρρεπεις.....τις αρρωστιες θα τις παθει. Αν σου περισσευει να τις παθει μεγαλυτερο ειναι καλυτερο για εκεινο.......1+1=11........:wink:

Στο πίτι της δεν κάνει δουλίτσες?

Ρε συ Nίτσα όταν έχεις κέφια... έχεις τρελλά κέφια! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...