Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εεεεε εννοώ ότι είναι τόοοοοοοσο καλό ζώδιο, τόοοοοοοοοοσο τέλειο, που εμείς τα υπόλοιπα νιώθουμε εντελώς ταπεινά χαμομηλάκια δίπλα τους κι έτσι περιορίζεται το δυναμικό μας.... αυτό, μη φανταστείς! :tongue:

(βγήκα από το λάκο με τα φίδια;)

είπα κι εγώ.....

παρθένοι....χμ περιεργο ζώδιο...τελειομανεις αλλά... τεσπα ας μη το αναλύσω τώρα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγώ έχω πάθει overdose από τη μάνα μου σήμερα! Ήρθε το πρωί να δει τη μικρή και το απόγευμα ξανάρθε γιατί της βρήκα μια δουλειά για να μείνει Αθήνα και ήρθε να με συμβουλευτεί τι να κάνει με το σπίτι που μένει μέχρι να βρει άλλο :roll: τι λέγαμε για τον χωριάτη; :rolleyes: Τεσπα.... ελπίζω να μην παραγνωριστούμε πάλι!

Πάω για μπανάκι γιατί είμαι μες στη σκόνη και δεν έχω τελειώσει με τα ξεσκονίσματα... αύριο πάλι όμως!

Eγώ έχω πάθει overdose από τη μάνα μου σήμερα! Ήρθε το πρωί να δει τη μικρή και το απόγευμα ξανάρθε γιατί της βρήκα μια δουλειά για να μείνει Αθήνα και ήρθε να με συμβουλευτεί τι να κάνει με το σπίτι που μένει μέχρι να βρει άλλο :roll: τι λέγαμε για τον χωριάτη; :rolleyes: Τεσπα.... ελπίζω να μην παραγνωριστούμε πάλι!

Πάω για μπανάκι γιατί είμαι μες στη σκόνη και δεν έχω τελειώσει με τα ξεσκονίσματα... αύριο πάλι όμως!

Χριστίνα αν βάλεις ένα πρόγραμμα και κάνεις κάθε μέρα από λίγο, θα είναι πάντα καθαρό το σπίτι απ' το να κάθεσαι ολόκληρο ΣΚ και να μπιπ στις δουλειές.. Βάλε τη μάνα σου να κάνει καμιά δουλειά μιας και της αρέσει να σε επισκέπτεται!!

Ζώπυρον καλά να περάσεις..κι εγώ ζηλεύω...

Από τότε που μας ανακοίνωσαν τη μείωση μισθού κόψαμε και τις βόλτες γκρρρρρρρρρρρρρρρ:mad::x:x

τα νεύρα μου... ε, και αφού κόπηκαν οι βόλτες τι μένει???

Γιούχου! Είναι καμια εδώ?

Περιέργως, δεν τα εφτυσα σήμερα, παρόλο που από το πρωί καναμε γενική με τη γυναίκα, ενδιάμεσα δύο φαγητά και φυσικά ταυτόχρονα και τα δυο παιδιά στο κεφάλι μου, καθότι ο προκομμένος είδε ωραία μέρα και τράβηξε κατά τα βουνά. Τώρα ήρθε, τον παράτησα και κατέβηκα λίγο στο γραφείο.

Μαρσολάν, και πού είσαι ακίμα...αυτό μονάχα έχω να σου πω!

Το θέμα με τα εμβόλια το πρακολουθούσα κι εγώ, αλλά μου την έσπασαν απερίγραπτα και το 'κοψα. Ειδικά μερικές είναι για φτύσιμο, και δεν έχω και πρόβλημα να τις κατονομάσω. Όταν δημιουργήθηκε θέμα γιατί ακούστηκε ότι θα σταματήσουν τα ταμεία να καλύπτουν τα εμβόλια, πανηγύριζαν, γιατί θα γλυτώσουν λέει τα παιδάκια το δηλητηριασμό...Τι σε κόφτει εσένα, μωρή απόχαυνη? Εσύ μην τα εμβολιάζεις τα δικά σου κι άσε με εμένα τη Μήδεια, να το κάνω!

γεια σου Αγγελινα....εσυ νομιζω τα εχεις αρρωστα ακομη εεεεε????υπομονηηηηη...

καλα...συμφωνω τοσο πολυ με αυτο που λες...εμενα δεν μου την σπαει που παθιαζονται γενικα με την μια η την αλλη αποψη αλλα οτι προσπαθουν να την επιβαλλουν!!

και στο θεμα που ειπε η Κικη με την ομοιπαθητικηας πουμε...θεωρω οτι η αντιμετωπιση και το υφος ηταν κι απο τις δυο πλευρες "περιεργο"...

Γιατι και αμφιβολιες να εχεις για κατι..που ειναι απολυτα φυσιολογικο θεωρω οτι πρεπει να τις εκθετεις με ηπιο τροπο και οχι αφοριστικο!!!

Διαφημίσεις

γεια σου Αγγελινα....εσυ νομιζω τα εχεις αρρωστα ακομη εεεεε????υπομονηηηηη...

καλα...συμφωνω τοσο πολυ με αυτο που λες...εμενα δεν μου την σπαει που παθιαζονται γενικα με την μια η την αλλη αποψη αλλα οτι προσπαθουν να την επιβαλλουν!!

και στο θεμα που ειπε η Κικη με την ομοιπαθητικηας πουμε...θεωρω οτι η αντιμετωπιση και το υφος ηταν κι απο τις δυο πλευρες "περιεργο"...

Γιατι και αμφιβολιες να εχεις για κατι..που ειναι απολυτα φυσιολογικο θεωρω οτι πρεπει να τις εκθετεις με ηπιο τροπο και οχι αφοριστικο!!!

Ρίξε λινκ..μαρσολάν please..

Καλησπέρα κορίτσα! Χτες πάλευα με μια σπαστικιά μετάφραση, για να ξεδώσω έβαλα στο youtube κι άκουγα κάτι μερακλίδικα τραγουδάκια, ήρθε κι ο καλός μου ήπιαμε και κάτι κρασιά, και πέσαμε τελικά στις 3 αισίως.... έλα όμως που η μικρή ξύπνησε φρέσκια-φρέσκια σα βούτυρο από τις 5.30! Ε, ξύπνα-κοιμήσου, ξύπνα-κοιμήσου, σηκωθήκαμε για τα καλά στις 12! Η πλάκα είναι ότι η μικρή έχει αρχίσει να σέρνεται-ψιλομπουσουλάει στο πάτωμα, και την έχω τώρα και τριγυρίζει σε όλο το καθιστικό, με εμφανή προτίμηση στα σημεία κάτω από τα έπιπλα :D

αχ Αγγελίνα μου, το πόσο γέλασα με το "απόχαυνη" δεν λέγεται!

όντως είναι απίστευτος ο φανατισμός των και καλά εναλλακτικών, κι εγώ τους περίμενα πιο χαλαρούς! εγώ έκανα τη βλακεία κι έγραψα στο θέμα του ΜΜR γιατί κάποια έλεγε ότι το απαγόρευσαν στην Αμερική, και λέω ας γράψω ότι δεν είναι έτσι. Και μου απάντησαν με τα γνωστά επιχειρήματα, απάντησα κι εγώ και γυρνάει η άλλη και μου λέει το κορυφαίο "τελικά στην Ελλάδα άμα δεν πάθεις δεν βάζεις μυαλό"!!!! :shock: δλδ πρέπει να πάθει το παιδί μου αυτισμό, για να μην υπερασπίζομαι τα εμβόλια! κι έφαγα και κάρτα! τι να πεις...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Μαρσολάν thank u.

Γειά σου Κική μου...

Κορίτσια δεν φταίει ο φανατισμός απλά κάποιες αρέσκονται με το να επιμένουν στις απόψεις τους έως ότου αλλάξουν τη δική σου άποψη για κπ θέματα...

Κικίτσα (λευτέρης), μη ζητάς συμβουλή επειδή οι απόψεις σε τέτοια ζητήματα διύστανται...πήγαινε και βλέπεις!

Ελα Νιτσα...

παρε το λινκ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1892380#post1892380

αν και δεν εχουν αναψει τα αιματα...εχει κρατηθει σε ενα καποιο επιπεδο η κατασταση!!

Δεν άντεξα να μην απαντήσω...:lol:

Διαφημίσεις

Βάλε τη μάνα σου να κάνει καμιά δουλειά μιας και της αρέσει να σε επισκέπτεται!!

μπουχαχαχαχαχαχα μπουχαχαχαχαχα

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :lol:

Η μάνα μου και οι δουλειές του σπιτιού.... δύο έννοιες ασύμβατες, ασυμβίβαστες, ξένες... δεν γνωρίστηκαν ποτέ :roll:

Δεν σκίζομαι συνήθως τα ΣΚ και γι' αυτό φυσικά είναι σε κατάσταση πανικού! Σήμερα σκίστηκα λόγω του νέου καναπέ :lol: Αλλά ανακοίνωσα ήδη ότι θα πάρω γυναίκα για γενική και αντίδραση ηταν "βρες και πάρε ό,τι θες" :D

Aggelina egw se sunh8isa me ta greeklish kai den diavasa ta ellhnika sou :lol:

Μαρσολάν μου... καμμια φορά μπαίνεις επιθετικά επειδή είναι το κλίμα επιθετικό ;)

χοχο..πού να γράψω ότι εγώ πήρα αντιβίωση χωρίς να πάω στον γιατρό...

Ειρήνη μην το πεις... θα σε φάνε λάχανο...

Εγώ πήρα αντιβίωση την περασμένη βδομάδα, μόνη μου, και είχα να πιω τέτοιο πράγμα από τις γέννες που δίνουν τα χαπάκια συστολής μήτρας.

μπουχαχαχαχαχαχα μπουχαχαχαχαχα

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :lol:

Η μάνα μου και οι δουλειές του σπιτιού.... δύο έννοιες ασύμβατες, ασυμβίβαστες, ξένες... δεν γνωρίστηκαν ποτέ :roll:

Δεν σκίζομαι συνήθως τα ΣΚ και γι' αυτό φυσικά είναι σε κατάσταση πανικού! Σήμερα σκίστηκα λόγω του νέου καναπέ :lol: Αλλά ανακοίνωσα ήδη ότι θα πάρω γυναίκα για γενική και αντίδραση ηταν "βρες και πάρε ό,τι θες" :D

Aggelina egw se sunh8isa me ta greeklish kai den diavasa ta ellhnika sou :lol:

Μαρσολάν μου... καμμια φορά μπαίνεις επιθετικά επειδή είναι το κλίμα επιθετικό ;)

Στο πίτι της δεν κάνει δουλίτσες?

Μπράβο Χριστίνα να πάρεις για να φύγουν από το κεφάλι σου.

Αερικο μου..εχεις δικιο,δεν μπορω να μην το αναγνωρισω-υπαρχουν περιπτωσεις που μια "σπιθα" λειπει για να γινει παραναλωμα...

αλλα εγω προσωπικα πιστευω οτι μπορω να καταλαβω ποτε η αντιδραση στο ολο θεμα ειναι απλα ξερολιαση και ποτε το παθος για ενα θεμα ειναι αυθεντικο!!

Εκει ναι..μπορω να δεχτω και το ανεβασμα των τονων..αλλα στην αλλη περιπτωση...πωωωωω...τα νευρα μου!!

Νιτσα...καλα εκανες κι απαντησες!!!Ολοι οι καλοι χωρανε...

Kinkajoujou...το εχω δει το θεμα που λες....!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...