Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πάσο :) Το οικονομικό είναι χοντρό πακέτο. Πόσα δίνεις στην νταντά; Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη!

Κοίτα δίνω 400. Αντικειμενικά δεν είναι πολλά. Αλλά μέσα σε όλα κι αυτό, έρχονται πολλά μαζεμένα... Και είμαστε κι από αυτούς που δεν μπορούν τις στερήσεις... Βράστα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η μαντάμ πάτησε το ευαίσθητο σημείο μου, κι αυτό είναι μείον μου!

έφτασα στην 12 σελίδα. δεν αντέχω άλλο. διάβασα και την τελευταία. ωραία η συναδέλφισσα Αγγελίνα.

μαρή, τί ωραία είναι να παίρνεις άδεια από τη σημαία! τί με θύμησες. τότε όμως δεν έβγαζα φράγκα. ζήταγα από τον πατέρα μου. τόσο χάλια πήγαινα, ορισμένες φορές.

σκεφτόμαστε να στείλουμε την Χρύσπα κατά το Πάσχα, δοκιμαστικά. ακόμα το σκεφτόμαστε. δεν έχουμε καταλήξει ιδιωτικό ή δημόσιο. η μικρή επικοινωνεί την ανάγκη της, την βάζω γιογιο, αλλά με πάνα. μωρομάντηλα δεν τα αντέχει το δέρμα της, την πλένω σε κάθε αλλαγή και φυσικά της βάζω ελαιόλαδο.

εγώ τί πρέπει να κάνω; εντάξει, την εκπαιδεύω, πιστεύω θα την βγάλουμε την πάνα εύκολα, ιδίως αρχές καλοκαιριού, αλλά εγώ με το παπάκι της μικρής μου δεν αστειεύομαι.

τσιγάρο έκανα στις 10. επόμενο στις 12. μεθεπόμενο στις 3.

σάουνες, χαμάμ... πήλιγκ; χόντος; δεν μου θυμίζουν τίποτα. τα έχω ξεχάσει εντελώς.

κι εγώ, όπως η Χριστίνα.

η μαντάμ πάτησε το ευαίσθητο σημείο μου, κι αυτό είναι μείον μου!

έφτασα στην 12 σελίδα. δεν αντέχω άλλο.

E μα στο 'πα! Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνεις εκεί που προβληματίστηκες αρκετά!

Απλά ψάξτο αρκετά! Βλέπεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω!

Διαφημίσεις

σπα δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου.

να αλλάξω θέμα ή να πάω νωρίτερα για τσιγάρο;

κομμωτήριο έχω να πάω από.... Νοέμβριο, αν θυμάμαι καλά. ή μήπως Οκτώβριο;

μάλλον Νοέμβριο.

νύχια ποδιών, (γιατί τα νύχια χεριών εξαφανίζονται στα δόντια μου) έχω να περιποιηθώ από το καλοκαίρι, για τη βάφτιση της μικρής το έκανα, αλλιώς ακόμα θα έβγαζα λέπια.

πάω για τσιγάρο. μέχρι να γυρίσω... φτάνει η περιποίηση. ζηλεύω!

Μμμμμ τώρα σώθηκες...εδώ δεν μου τα κρατάνε για να κάνω δουλειές, θα μου τα κρατήσουν για να κατεβώ 500 χλμ να δώσω του κ*λου μου αέρα...σίγουρα πράματα!:lol:

Νίτσα, κι εγώ επειδή τον μικρό τον βλέπω πολύ τσαμπουκαλή και κοινωνικό, είχα στο βάθος του μυαλού μου τη σκέψη να τον δοκιμάσω κατα τα 2,5...αλλά αυτό το τόπικ μου 'κανε την καρδιά περιβόλι. Βρε ΟΥΣΤ! :evil:

Άσε που τα λεφτα που θα γλυτώνω από τη γυναίκα, θα τα δίνω σε γιατρούς και φάρμακα...και μάντεψε, ποιος θα κάθεται σπιτι όταν αρρωσταίνει το παιδί? :evil::evil::evil:

Εγώ πάντως για όταν θα έρθει η ώρα μας, επιμένω στην πρόταση που έκανα εκεί. Ή θα βγω στο κλαρί ή θα γίνω νυχτοφύλακας έτσι ώστε και λεφτά να βγάζω, και να προσέχω τη μπέμπα μόνη μου τη μέρα. Το απόγευμα που θα γυρνάει ο άντρας μου από τη δουλειά θα την προσέχει αυτός, γιατί εγώ θα κοιμάμαι και θα κάνω σπα, διότι στο κλαρί θέλει έμορφες!!!!:lol::lol:

Κορίτσια γελάω πολύ μ αυτά που γράφετε. Θέλω να απαντήσω σε ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! Αλλά ... ανωτέρα βία, φιλένάδες, the boss...

Τα λέμε το απόγευμα!!! Υπόσχομαι να επανέλθω με τηλέφωνα...

Φιλάκια!!!

Υ.Γ.1 Σέβη πως κ δε σε πήραν πρέφα, χρυσό μου? Σε βλέπω σε λίγο καιρό θα γράφεις χρυσπογραφίες εσύ αντί για δικογραφίες!!!

Υ.Γ. 2 Αγγελίνα πολύ στο χαλαρό τους έχεις μου φαίνεται κ σε καβάλησαν!

Υ.Γ. 3 Έφυγα... αερικούλι θα απαλύνω τη "ζήλεια" σου το απόγευμα χε χε χε Θα κάνεις σπα και σε βλέπω μετά φουρ για το 2ο.

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως για όταν θα έρθει η ώρα μας, επιμένω στην πρόταση που έκανα εκεί. Ή θα βγω στο κλαρί ή θα γίνω νυχτοφύλακας έτσι ώστε και λεφτά να βγάζω, και να προσέχω τη μπέμπα μόνη μου τη μέρα. Το απόγευμα που θα γυρνάει ο άντρας μου από τη δουλειά θα την προσέχει αυτός, γιατί εγώ θα κοιμάμαι και θα κάνω σπα, διότι στο κλαρί θέλει έμορφες!!!!:lol::lol:

Ο νυχτοφύλακας όμως δεν θέλει οπότε γλιτώνεις και τα λεφτά του σπα :lol:

Ο νυχτοφύλακας όμως δεν θέλει οπότε γλιτώνεις και τα λεφτά του σπα :lol:

Έλα ρεεεεεεεεεεε.... να μην τσιμπίσω κι εγώ ένα σπα? Προτιμώ να γίνω τάνα για το παιδί μου, να'χω και την περιποίησή μου!;)

Έλα ρεεεεεεεεεεε.... να μην τσιμπίσω κι εγώ ένα σπα? Προτιμώ να γίνω τάνα για το παιδί μου, να'χω και την περιποίησή μου!;)

Χρυσό μου, απεριποίητη τανα τι να σε κάνουν?:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...