Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σκέφτομαι του χρόνου να πάω τα παιδιά και σε ομοιοπαθητικό,σε συνδυασμό με τον κλασσικό.

Και παρακολουθώ δίπλα το ανάλογο θέμα.

Δε μπορώ καθόλου όμως, μόλις κάποιος αμφισβητήσει τα καλά της ομοιοπαθητικής,να πέσουμε να τον φάμε.

Το ίδιο μου έχει συμβεί σε πολλά τόπικ δίπλα.Όπως στα εμβόλια πχ.Δε γράφω ποτέ και καμμία απορία μου γιατί θα πέσουν να σε φάνε.Και θέλω τόσο πολύ να ενημερωθώ και να λύσω απορίες μου και εκνευρίζομαι που δε μπορώ.

Και απορώ!Οι άνθρωποι που έχουν να κάνουν με εναλλακτική ιατρική κτλ θα έπρεπε να είναι ανοιχτόμυαλοι και νε δέχονται την αμφισβήτηση.Αυτό θα περίμενα εγώ.Αλλά συναντώ το αντίθετο.

Και εκνευρίζομαι που θέλω να ενημερωθώ για κάποια πράγματα και δε μπορώ.

Το πάρεντς το γνώρισα με τις ιντερνετικές αγορές κι ότι πληροφορία ζητάω εκεί δε με ειρωνεύεται κανείς και δε μου λέει πίστευε, και μη ερεύνα.

Ήρθαν τα τάπερ!Θα μπω πιο αργά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A Κική εγώ το είχα αυτό με τα εμβόλια και με τα εναλλακτικά βιολογικά προϊόντα! Ε σταμάτησα να τα παρακολουθώ ακριβώς γι' αυτό το λόγο... είναι δύο - τρεις που δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους... ειλικρινά δεν μπορώ να κάθομαι να καυγαδίζω για να ενημερωθώ. Στο θέμα της ζωπυρόν ευτυχώς δεν είχαμε τέτοια θέματα!

και ανεβασμένη τα Σκς ακόμα και αν δουλεύει :lol:

Σε έχει φτιάξει που θα ξεπορτίσεις το βράδυ έτσι; Κοίτα μην μας λες αύριο πάλι πονάει ο λαιμός μου γιατί ουέ και αλίμονό σου κακομοίρα μου :lol:

Διαφημίσεις

έχει πιαστεί το χέρι μου σήμερα από τη διόρθωση γραπτών - πληκτρολόγιο - ποντίκι και στα ενδιάμεσα να πετάγομαι για διάφορα στο σπίτι...

μπα... θα σταματήσω τώρα! μπορεί και να την πέσω λίγο...

καλοί οι καναπέδες? θα πάτε βάφτιση?

υ.γ. το σπίτι μου γενικά είναι μαύρο χάλι - θέλει γενική - θέλει ανακαίνιση, μετά το Πάσχα όμως...

culte, δεν θα το πιστέψεις αλλά... θα πάω μόνη μου...!:rolleyes:

ο ζώπυρος θα κρατήσει το ζωπυράκι (που ακόμη δεν του έχω ανακοινώσει ότι θα φύγω και σίγουρα θα θέλει να έρθει μαζί μου)...:cool:

δεν ξέρω ακόμη που θα πάμε, θα βγούμε σχετικά νωρίς, εγώ και καμιά δεκαριά 25άρικα...:confused::cool:

Διαφημίσεις

culte, δεν θα το πιστέψεις αλλά... θα πάω μόνη μου...!:rolleyes:

ο ζώπυρος θα κρατήσει το ζωπυράκι (που ακόμη δεν του έχω ανακοινώσει ότι θα φύγω και σίγουρα θα θέλει να έρθει μαζί μου)...:cool:

δεν ξέρω ακόμη που θα πάμε, θα βγούμε σχετικά νωρίς, εγώ και καμιά δεκαριά 25άρικα...:confused::cool:

ωωωωωωωωω..ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωω

Γεια σας κοριτσακια...

τι κανετε??Πως πατε??Διαβασα στα πεταχτα τα νεα σας(γραψατε και πολλα καλεεεε...και σοβαρα) αλλα τα προσπερνω ευχομενη να ειστε-ειμαστε παντα δυνατες!!Αυτο τα γιατρευει ολα-ελπιζω:roll:!!

Απο αρρωστιες επισης..ψιλοβελτιωθηκε η κατασταση εεεεεεε??

Αερικο μεγεια οι καναπεδες!!Απο που πηρες τελικα??

Κικη...μην σκας κοπελα μου...ωωχ,τι σε νοιαζει τι λενε και πως απαντανε καποιοι...μπορει να ειναι δογματικοι,να μην καταφερνουν να περνανε καλα τα μνμ τους γραπτως,να εχουν αποτομο υφος...προσπερνα τους και κρατα αυτο που σε βολευει.Πιστευω σε αποριες σου ολο και καποιος λιγοτερο σκληροπυρηνικοςκαι περισσοτερο συζητησιμος θα απαντησει..οποτε εσυ συνεχισε να τις λες!!!

Ζωπυρον καλη εξοδο!!Το Ζωπυρακι καλα??

Υπολοιπες κοπελες...ελπιζω να σας πετυχαινω στα πανω σας και να περνατε τελεια!

Εγω εδω...βαραω καραουλι,εχει σκαρφαλωσει το μικρο τερατακι πιασμενο απο το κεφαλαρι του κρεββατιου και αναβοσβηνει την απλικα στον τοιχο απο το σκοινακι που κρεμετα και παει να πιασει την λαμπα:confused:ο πατερας της,της το εμαθε...Μολις κανω να την παω παραπερα...γκρινιαζει...Εεε,που θα παει...δεν θα την αγγιξει την λαμπα...θα ψιλοκαει και θα το τραβηξει το χερακι...

Ωχ..τι αλλο με περιμενει....:rolleyes:

Γιούχου! Είναι καμια εδώ?

Περιέργως, δεν τα εφτυσα σήμερα, παρόλο που από το πρωί καναμε γενική με τη γυναίκα, ενδιάμεσα δύο φαγητά και φυσικά ταυτόχρονα και τα δυο παιδιά στο κεφάλι μου, καθότι ο προκομμένος είδε ωραία μέρα και τράβηξε κατά τα βουνά. Τώρα ήρθε, τον παράτησα και κατέβηκα λίγο στο γραφείο.

Μαρσολάν, και πού είσαι ακίμα...αυτό μονάχα έχω να σου πω!

Το θέμα με τα εμβόλια το πρακολουθούσα κι εγώ, αλλά μου την έσπασαν απερίγραπτα και το 'κοψα. Ειδικά μερικές είναι για φτύσιμο, και δεν έχω και πρόβλημα να τις κατονομάσω. Όταν δημιουργήθηκε θέμα γιατί ακούστηκε ότι θα σταματήσουν τα ταμεία να καλύπτουν τα εμβόλια, πανηγύριζαν, γιατί θα γλυτώσουν λέει τα παιδάκια το δηλητηριασμό...Τι σε κόφτει εσένα, μωρή απόχαυνη? Εσύ μην τα εμβολιάζεις τα δικά σου κι άσε με εμένα τη Μήδεια, να το κάνω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...