Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρώτα απ' όλα οι καναπέδες δεν ήρθαν μόνοι τους... Είχαν και μουσαφίρη μαζί τους... ένα ερπετό καφέ με πόδια! Ευτυχώς που το είδα έγκαιρα και δεν το πέτυχε η βαφτιστήρα μου γιατί θα είχαμε δράματα στο σπίτι :lol:

Δεύτερον μόλις έκατσα, αφού τάισα παιδί, δέσαμε τον νέο καναπέ (είναι γωνία και έπρεπε να κουμπώσει ο ένας με τον άλλο για σταθερότητα), κοίμησα παιδί... Είμαι εξουθενωμένη αφού όσο έλειπαν σύζυγος και παιδί σήκωσα τους παλιούς για να τους βάλω στην άκρη!!! Για το απόγευμα είχαμε βάφτιση αλλά δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε!

Ουφ και αχ αχ!!!

κι εγώ τρελλό πήξιμο και τρέξιμο!

αλλά έχω ΕΞΟΔΟ μάλλον το βράδυ κι αύριο μεσημέρι...!

τώρα μπορούμε να πούμε ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ οι καναπέδες?

εντωμεταξύ, τυχαίο είναι που μπαίνεις αφού βγαίνει η νίτσα?

Έχουμε κακο συντονισμό με τη Νίτσα τα ΣΚς διαπιστωμένο και από τα προηγούμενα χαχαχα

Ευχαριστώ για τα καλορίζικα :D

Διαφημίσεις

Πρώτα απ' όλα οι καναπέδες δεν ήρθαν μόνοι τους... Είχαν και μουσαφίρη μαζί τους... ένα ερπετό καφέ με πόδια! Ευτυχώς που το είδα έγκαιρα και δεν το πέτυχε η βαφτιστήρα μου γιατί θα είχαμε δράματα στο σπίτι :lol:

Δεύτερον μόλις έκατσα, αφού τάισα παιδί, δέσαμε τον νέο καναπέ (είναι γωνία και έπρεπε να κουμπώσει ο ένας με τον άλλο για σταθερότητα), κοίμησα παιδί... Είμαι εξουθενωμένη αφού όσο έλειπαν σύζυγος και παιδί σήκωσα τους παλιούς για να τους βάλω στην άκρη!!! Για το απόγευμα είχαμε βάφτιση αλλά δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε!

Ουφ και αχ αχ!!!

πλάκα κάνεις ε????

Όχι βέβαια! Όταν ηρεμήσαμε με το σούρτα φέρτα βγήκε περατζάδα αλλά για κακή της τύχη εκείνη την ώρα είχα βάλει σκούπα ηλεκτρική στην κουζίνα και είπα να ξαναπεράσω άλλο ένα χέρι το σαλόνι οπότε εκεί που σκούπιζα φωνάζω "διακριτικά": Λευτέρη Λευτέρη έρχεται του το δείχνω το σκοτώνει τέλος! Ελπίζω να μην υπάρχει και δεύτερη πάντως! Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να μην ήταν στη συσκευασία αλλά στους καναπέδες με έχει πιάσει φαγούρα!

Το θεωρώ φυσιολογικό δε... σε αποθήκες φυλάσσονται! Δεν περιμένω να είναι και απολυσμασμένες :lol:

Πάνε και τα μαξιλάρια των καναπέδων! Τα βλέπω τώρα απέναντι στον κάδο μαζί με τους καναπέδες και εύχομαι να περάσει να τα πάρει κάποιος που τα χρειάζεται :lol:

Α και επίσης με το καθάρισμα που έκανα πριν έρθουν οι καινούργιοι καναπέδες βρήκα και γιατί εκτρέφαμε μυρμήγκια τόσο καιρό!!! Κάτω από το ενυδρείο είχε πέσει φαγητό των ψαριών του πασάκα μου και δεν είχε κάνει τον κόπο να το μαζέψει! Γι' αυτό δεν έλεγαν να φύγουν από το σαλόνι μας!!! Είχαν βρει τον μήνα που έτρεφε και τους 12!!!

Πω πω ρε παιδιά πως εκνευρίζομαι!

Να θέλεις να παρακολουθείς κάποια θέματα,να σε ενδιαφέρουν, και να σε διώχνουν ουσιαστικά από το τόπικ με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την άλλη άποψη!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Τι έπαθες Κικίτσα;

Τα μαξιλάρια έμειναν 20 λεπτά στους καναπέδες :lol: πέρασαν κάτι ΡΟΜ και τα πήραν :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...