Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Να μαι κι εγώ... Κι εμένα μου λείψατε..

Χθες ήμουν στο τρέξιμο. Ήρθα από τη δουλειά, σφουγγάρισα σκάλες και σιδέρωσα. Στις 19.00 πήγα σούπερ και επέστρεψα 21.00 (ήμουν με τη μαμά!). Κοιμήθηκα νωρίς διότι σήμερα το πρωί πήγα και εκκλησιάστικα και μετά πήραμε τα παιδιά πήγαμε σε παιδότοπο and now μαγείρεμα.. Ο Γ. επιτέλους αποφάσισε να πάει το αυτοκίνητο μου για αλλαγή ελαστικών γιατί δεν το γλύτωνα το τρακάρισμα!!!

ΜαρίαΈυα γειά σου!!!!

Αγγελίνα περαστικά... τι τραβάς ταλαίπωρη?

Χθες ξεκ....ατε πάλι να γράφετε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάλι στον Καρρά πήγες Δωράκι το βράδυ; :lol:

Ποιο θέμα μου;

Μαζεύω τους παλιούς καναπέδες... ο μπαμπάς συνεχίζει τα ψώνια και τη μικρή την έστειλα κούνιες με τη θεία γιατί δεν παλευόταν να κάτσει άλλο μέσα! Άνοιξα και λίγο το σπίτι και είμαι με μπουφάν (είναι διαμπερές το σκασμένο [ευτυχώς από την άλλη]).

Παρέλαβες τους νέους καναπέδες?

Καλορίζικοι.. Άντε άντε να χαλαρώσουν οι κ...οι σας:tongue:

Δωράκι, άστα να πάνε όλος ο κόσμος είναι άρρωστος! Τι κάνει το παιδί?

Εγώ ήρθα εσείς φύγατε:P

Μόλις τελείωσα τις δουλειές και κάθησα να φάω.

Το απόγευμα θα κάνω επίδειξη στη συννυφάδα μου για tupperware.Εκείνη είναι ντήλερ,κι εγώ θα της κάνω επίδειξη σπίτι.Πολύ καλά αλλά πανάκριβα ρε γμτ.

Αύριο έχω τραπέζι στη συννυφάδα μου.Ζόρικο σκ!

Χριστίνα δε σε ξέχασα για τη θήκη.Παίρνω την κουμπάρα μου και δεν απαντά.Θα την ξαναπάρω και θα σου πω!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αι καλά! Αυτό το έχω ανοίξει 4 μέρες πριν; 5; Δεν θυμάμαι :lol:

Ήρθαν οι νέοι καναπέδες και είμαι σε αλλόφρονα κατάσταση μιας και έχω δυο σαλόνια στο σαλόνι μου... και έχω και μια κατάθλιψη πρώτης γραμμής... αυτούς τους καναπέδες τους είχα 20 χρόνια... νιώθω σα να κλείνω κεφάλαιο στη ζωή μου... γμτ δένομαι με τα πράγματα!

Διαφημίσεις

Περιμένουμε ένα φίλο να έρθει και να πάρουμε και τον Δήμο να έρθει να τους μαζέψει... Οκ εγώ ήθελα να τους αλλάξουμε έτσι κι αλλιώς αλλά ξέρεις τι έχω κάνει εγώ πάνω σε αυτούς τους καναπέδες; :roll:

έλα... κι έχω δουλειά!

...είναι ήδη μια καινούρια μέρα σκάρλετ...!

λείπει και η νίτσα (μαγειρεύει του συζύγου) για να σε αναλάβει... χα χα χα χα χα!

Διαφημίσεις

έλα... κι έχω δουλειά!

...είναι ήδη μια καινούρια μέρα σκάρλετ...!

λείπει και η νίτσα (μαγειρεύει του συζύγου) για να σε αναλάβει... χα χα χα χα χα!

Έλα τελείωσα (σουφλέ ογκρατέν με κοτόπουλο, τρουφάκια:-)) κι έμεινε η καρυδόπιτα... τον σύζυγο τον κατάπιε το εξαφανιζόλ!

Χριστίνα άι πέτα τους καναπέδες, μας τρελαίνεις τώρα που πας κ δένεσαι με τα έπιπλα!!!

Ζούπυ πρέπει να σου έλειψα πολύ, τρως και πήξιμο όπως κατάλαβα:lol::lol::lol:

Κικίτσα καλό κουράγιο για το τραπέζι και χέστα τα τάπερ... καλύτερα να δώσεις λεφτά αλλού...

αγαπημένη... είσαι χρυσοχέρα!

κορίτσια, τι θα κάνετε το υπόλοιπο σ/κ?

η κικίτσα μας είπε, η νίτσα θα τρώει μετά του συζύγου αυτά που μαγείρεψε σήμερα, οι υπόλοιπες?

αγαπημένη... είσαι χρυσοχέρα!

κορίτσια, τι θα κάνετε το υπόλοιπο σ/κ?

η κικίτσα μας είπε, η νίτσα θα τρώει μετά του συζύγου αυτά που μαγείρεψε σήμερα, οι υπόλοιπες?

Όχι χρυσό μου δεν κατάλαβες... Ο σύζυγος είναι πολύ αδύνατος, αν έτρωγα μαζί του ότι έφτιαχνα (έχω πάθος με τη μαγειρική) θα ήμουν παχύσαρκη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...