Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α Κική αύριο θα πας για τη θήκη;

Χριστίνα,βρήκα μαγαζί στην Αριστοτέλους με πάνινες γύρω στα 20 ευρώ.Θα πάει η κουμπάρα μου αύριο και θα έρθει με πληροφορίες.

Ήθελα επίσης να σε ρωτήσω,στα γατιά σου βάζεις front line?

Σε ρωτάω,γιατί από εκεί που παραγγέλνω γάλατα για τη μικρή,παραγγέλνω και frontline για το σκύλο μου.Οι 3 15 ευρώ,ενώ εδώ παίρνω 10 τη μία!Αν θες,την επόμενη φορά να σου πάρω κι εσένα.

Αυτό είναι το σάιτ: www.apo-rot.de.

Σε καμμιά δυο εβδομάδες θα ξαναπαραγγείλω.

Την απάντησή σου μάλλον θα τη δω αύριο.Καληνυχτώ,γιατί νιώθω ότι οι πρώτες γραμμές του διαζυγίου έχουν γραφτεί:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Από τότε που έχουν περιοριστεί και δεν έρχονται σε επαφή με τα φυτά έχω σταματήσει να τους βάζω... είναι και μεγαλούτσικες στην ηλικία και θέλω να μην τους βάλω άλλα χημικά όσο μπορώ :) Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση :D

Θα περιμένω νέα και από τις πάνινες... εγώ έστειλα pm στον blogger αλλά η τιμή του ήταν απαγορευτική... βέβαια είναι χειροποίητο και εντελώς personalized... θα τον έχω υπόψη όμως για δώρο :D

τρελές και αλλοπαρμένες helloooooooooo

δεν την παλέυω λέμε!

όπως έχω ξαναπέι, μπερδεύομαι με τα δύο θέματα (με αυτό και με τα δίχρονα)

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Διαφημίσεις

Γιατί καλέ μπερδεύεσαι;

γιατί είστε πολλές οι κοπέλες που γράφετε και στα δύο θέματα

και το τόπικ των 2χρονων έχει γίνει ό,τι να ναι! :lol:

πρέπει να αποφασίσω σε ποιο από τα δύο θα γράφω γιατί είμαι και ξανθιά χοχοχο

είμαι και άρρωστη και με σπασμένο πόδι (u know)

ολη μέρα σπίτι με δύο μικρά, τη μάνα μου (γκρρρρρρ) και τη γιαγιά μου (γκρρρρρ γκρρρρρρρρ)

και δνε την παλέυω καθόλου λέμε!

φαντάσου πόσο απλεπισμένη είμαι που από εβδομάδα θα πηγαίνω στη δουλειά για 2-3 ώρες να βάλω ένα χεράκι επειδή έχουν σαλτάρει, παότι έχω 'αδεια από το ικα ως 23/2

θα ζήσω γιατρε μου?

Διαφημίσεις

Μαρια Εύα να αφήσεις τις λαλακίες γιατί το ΙΚΑ μπορεί να κάνει έλεγχο και να τρέχεις κι εσύ και το μπος! Αν μπορείς να βοηθήσεις από το σπίτι έχει καλώς! Επίσης έχω να σου πω ότι δεν παίζουμε με τα σπασίματα! Πρέπει να κάνεις ό,τι σου έχουν πει αν θες να ξεμπερδέψεις γρήγορα με αυτό και να μην σου αφήσει προβλήματα! Και σου μιλάει η πείρα και ο διάολος που είχε μπει και εμένα μέσα μου και τώρα υποφέρω γιατί το χέρι κόλλησε στραβά!

Ναι είμαστε πολλές αλλά με τον καιρό το συνηθίζεις :lol: Εγώ γράφω και στα δύο και τις έχω μάθει :lol: θα μας μάθεις όλες κι εσύ σιγά σιγά ;)

Ζωπυρούλα καλά περάσαμε :) Μου άρεσε που το παιδί μου έπαιξε ήρεμα και ήσυχα (σχεδόν) σε άλλο σπίτι και την είδα στην πράξη πως συμπεριφέρεται σε συνθήκες "παιδικού σταθμού"... Τώρα πρέπει να δοκιμάσω το να έρθουν "εισβολεις" στο δικό μας σπίτι και στα δικά της παιχνίδια... έχω και κάτι ξεσπάσματα θυμού να παλέψω ;)

Φαντάζομαι όταν θα είναι έτοιμη η Ελλ θα έρθει να μας πει :)

mariaeva, περαστικά και σιδερένια!

μα... γιατί έχεις δίλημμα...? το δικό μας το καφέ σαφώς είναι καλύτερο...!

όχι, φιλενάδα, δεν έχω δίλημμα, μου αρέσουν εξίσου!

και στα δύο τόπικ έχω φίλες που θέλω να μιλάω

αλλά στα δίχρονα έχει πολλές αλλοπρόσαλλες!

:lol: :lol: :lol:

αερικό μου, τα ξεσπάσματα θυμού θα σας ακολουθούν για πολλά χρόνια, για διάφορους λόγους... θέλει υπομονή, επιμονή και σταθερότητα (πως τα λέω η άτιμη)!

όσο για τους "εισβολείς"... είναι καθαρά στο χέρι σου! μην ακούς μακακίες "κανένα δεν μοιράζεται τα παιχνίδια του, κ.λ.π."

όπως το μάθεις είναι το παιδί... εμείς επειδή είχαμε καεί από ανήψια, βαφτιστήρια, παιδιά φίλων, κ.λ.π. που τσίριζαν επειδή... ανέπνεες από τον δικό τους αέρα..., το προσέξαμε αυτό το θέμα και το ζωπυράκι ήταν και είναι ένα παιδί πολύ κοινωνικό και δοτικό (με τις εξαιρέσεις του φυσικά)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...