Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Hello hello!

Ράννια, αφού θα είναι κοντά στο χρόνο, γιατί δεν δοκιμάζεις κατευθείαν ποτηράκι (εκπαιδευτικό ή κανονικό) ή καλαμάκι; μπορεί να το πάρει σαν παιχνίδι και να ασχοληθεί λίγο περισσότερο. Εγώ της μικρής τώρα που προσπαθώ να της δίνω νερό, έχω πάρει αυτό το πλαστικό καπάκι από τα μπιμπερό που είναι σαν σφηνακοπότηρο και της δίνω γουλιά-γουλιά με αυτό, και έτσι πίνει καλύτερα από ό,τι με το μπιμπερό.

το σύζυγο κι εγώ ιντερνετικώς τον γνώρισα πάντως ;) τελικά φοριέται πολύ το μοντελάκι χεχε έχει πολλά καλά το πουλάκιμ, με κυριότερο το ότι είναι πολύ έξυπνος κι εργατικός, με πολλή αφοσίωση και αυτοσυγκέντρωση σε ό,τι κάνει, είναι επίσης ψυχούλα, δεν μένει στάσιμος (παντόφλα-κοιλιά-τηλεόραση), έχει περάσει πολύυυυυ δύσκολες καταστάσεις αλλά καταφέρνει και διατηρεί τον ακέραιο χαρακτήρα του. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος άνθρωπος από μένα. Βέβαια, έχει και πολλάαααα ελαττώματα, με βασικότερο το ότι είναι....Παρθένος! Καταλαβαίνετε τι τραβάω, έτσι;;;;;

π.χ. ο τελευταίος μας καβγάς ήταν για το θηλασμό. Επειδή η μικρή έχει κοντό χαλινό στη γλώσσα, διαπιστώσαμε ότι δεν μπορεί να θηλάζει καλά, οπότε της δίνω και συμπλήρωμα. ο καλός μου με πρήζει να κάνω αντλήσεις με θήλαστρο, της έκανα για ένα διάστημα αλλά έχω κουραστεί (κυρίως ψυχολογικά) και το έχω αμελήσει εντελώς το θέμα. Ε, αυτός επιμένει ότι πρόκειται για το καλό του παιδιού, κι ότι πρέπει να το βάλω πάνω από τις δικές μου ανάγκες για λίγους μήνες ακόμη, ότι δεν είναι σωστό να τα παρατάμε στην πρώτη δυσκολία, ότι τον στενοχωρεί πολύ αυτό το θέμα κλπ κλπ. Δίκιο έχει ο καημένος, αλλά εγώ γιατί δεν μπορώ να το κάνω μου λέτε;;;;;;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λες να δοκιμασω το ποτηρακι ε? θα το δοκιμασω κι αυτο.

Σχετικα με το θεμα θηλασμου, ισχυει αυτο που λενε....εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λεμε! Δε μπορει να νιωσει ενας αντρας αυτο που λες "κουραστηκα ψυχολογικα". Εδω καλα καλα δε μπορει να σε νιωσει μια γυναικα αν δεν εχει θηλασει.

Το θηλαστρο ηταν ο,τι πιο απαισιο σχετικα με το θηλασμο. Και οχι στις περιπτωσεις που εβγαζα για να παω βολτα. Τοτε το εβλεπα ως το σωτηρα μου. Στις περιπτωσεις που εβγαζα γιατι ειχα πρηστει πχ... θεε μου! Τι μαρτυριο! Να καθεσαι σα το μ@λ@κ@ με το μηχανημα στο βυζι, να σε ποναει η πλατη σου, να σου σκιζει τη θηλη....και ολα αυτα....αφου εχεις ηδη θηλασει 10 φορες πριν!

Ναι! Ειναι κουραση! Σε καταλαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

άσε, σαν αγελάδα νιώθω, αρμέγομαι και μουγκανίζω :?

αχ η μικρή δεν κοιμάται και είναι μες στη γκρίνια, πάω σούπερ μάρκετ να κοιμηθεί στη διαδρομή κι επανέρχομαι

bh45qekil.png

Hello hello!

. Βέβαια, έχει και πολλάαααα ελαττώματα, με βασικότερο το ότι είναι....Παρθένος! Καταλαβαίνετε τι τραβάω, έτσι;;;;;

;

τιιιιιιιιι εννοείς????:rolleyes::rolleyes: έχεις να πεις κάτι για τους παρθένους??? ε? εεεεεεεεεεεε?????????????:tongue::tongue:

τιιιιιιιιι εννοείς????:rolleyes::rolleyes: έχεις να πεις κάτι για τους παρθένους??? ε? εεεεεεεεεεεε?????????????:tongue::tongue:

εεεεε εννοώ ότι είναι τόοοοοοοσο καλό ζώδιο, τόοοοοοοοοοσο τέλειο, που εμείς τα υπόλοιπα νιώθουμε εντελώς ταπεινά χαμομηλάκια δίπλα τους κι έτσι περιορίζεται το δυναμικό μας.... αυτό, μη φανταστείς! :tongue:

(βγήκα από το λάκο με τα φίδια;)

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Παρθένος είσαι πουλάκι μου?Ο άντρας μου έχει ωροσκόπο Παρθένο.

Και έχω γνωρίσει παρθένους.Εξαιρετικά νοικοκύρηδες και υπεραναλυτικοί.Σε κουραστικό βαθμό:tongue:.Για τους ίδιους δλδ,δεν τους βοηθάει η υπερανάλυση.

Ο άντρας μου δεν τα έχει αυτά...έχει άλλα...του σκορπιού.

Λοιπόν:ο άντρας μου είναι καλός πατέρας,υπομονετικός,σούπερ στο κρεββάτι,βοηθάει άμα του πω,μαγειρεύει εκπληκτικά,καλύτερα από μένα(και ζηλεύω),δεν είναι μαμάκιας,ότι προβλήματα είχαμε με τον πεθερό,τα έλυνε μόνος του,άνευ δικής μου παρεμβάσεως.Είναι ανοιχτόμυαλος, γεναιόδωρος.Αυτά

Βέβαια, αν πείτε και για ελλατώματα,έχω άλλα τόσα,αλλά τεσπα:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

εεεεε εννοώ ότι είναι τόοοοοοοσο καλό ζώδιο, τόοοοοοοοοοσο τέλειο, που εμείς τα υπόλοιπα νιώθουμε εντελώς ταπεινά χαμομηλάκια δίπλα τους κι έτσι περιορίζεται το δυναμικό μας.... αυτό, μη φανταστείς! :tongue:

(βγήκα από το λάκο με τα φίδια;)

Καλέ έχετε τόσο χιόνι όσο έδειχναν οι τηλεοράσεις εκεί στο αμέρικα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλέ έχετε τόσο χιόνι όσο έδειχναν οι τηλεοράσεις εκεί στο αμέρικα?

η Ν. Υόρκη δεν έχει το τρελό χιόνι, απλά προχτές έβρεξε, έλιωσε το πάνω-πάνω, και την άλλη μέρα έκανε τρελή παγωνιά, οπότε έχει γίνει όοοοολο γυαλί! Σε κάποια σημεία είναι πολύ δύσκολο να περπατήσεις. Αύριο περιμένουμε πάλι χιόνι, για να δούμε τι θα ρίξει. Η θερμοκρασία παίζει εκεί λίγο κάτω από το μηδέν αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ποτάμι (Hudson, εκεί που έπεσε το αεροπλάνο πέρυσι, αν θυμάστε) κατεβάζει τεράστια κομμάτια πάγο!

bh45qekil.png

η Ν. Υόρκη δεν έχει το τρελό χιόνι, απλά προχτές έβρεξε, έλιωσε το πάνω-πάνω, και την άλλη μέρα έκανε τρελή παγωνιά, οπότε έχει γίνει όοοοολο γυαλί! Σε κάποια σημεία είναι πολύ δύσκολο να περπατήσεις. Αύριο περιμένουμε πάλι χιόνι, για να δούμε τι θα ρίξει. Η θερμοκρασία παίζει εκεί λίγο κάτω από το μηδέν αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ποτάμι (Hudson, εκεί που έπεσε το αεροπλάνο πέρυσι, αν θυμάστε) κατεβάζει τεράστια κομμάτια πάγο!

Κάνει κάτι με την κακοκαιρία το κράτος για τη διευκόλυνση των πολιτών,ή όπως Ελλάντα τίποτα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κάνει κάτι με την κακοκαιρία το κράτος για τη διευκόλυνση των πολιτών,ή όπως Ελλάντα τίποτα?

όταν είχαμε την πρώτη χιονοθύελλα το Δεκέμβριο, που έριξε αρκετό χιόνι, τους έπιασε απροετοίμαστους, παρότι τους είχαν προειδοποιήσει. Οπότε η ανταπόκριση άργησε πολύ σε μερικούς δήμους (π.χ. Μπρονξ που είναι πιο φτωχογειτονιά) και ο κόσμος ξεσηκώθηκε, βρίζανε όλοι το δήμαρχο, συγκαλέσανε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, 7 ώρες του τα χώνανε, αναγκάστηκε με κάτι μούτρα και βγήκε να πει ότι ήταν εντελώς χάλια η αντιμετώπιση, κι από τότε μόλις ρίχνει 1 πόντο χιόνι τα εκχιονιστικά δουλεύουν όλη μέρα, μοιράζουν αλάτι, δεν μένει τίποτε κάτω! :) όπως Ελλάντα!

αλλά για να τα λέμε όλα, όταν χιονίζει, δεν περιμένουν από το Δήμο να έρθει να τους ανοίξει το πεζοδρόμιο, βγαίνουν με το φτυαράκι τους και καθαρίζουν έξω από την πόρτα του σπιτιού ή του μαγαζιού τους, οπότε βοηθάνε κι αυτοί κάπως την κατάσταση... πάλι όπως Ελλάντα ;)

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

όταν είχαμε την πρώτη χιονοθύελλα το Δεκέμβριο, που έριξε αρκετό χιόνι, τους έπιασε απροετοίμαστους, παρότι τους είχαν προειδοποιήσει. Οπότε η ανταπόκριση άργησε πολύ σε μερικούς δήμους (π.χ. Μπρονξ που είναι πιο φτωχογειτονιά) και ο κόσμος ξεσηκώθηκε, βρίζανε όλοι το δήμαρχο, συγκαλέσανε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, 7 ώρες του τα χώνανε, αναγκάστηκε με κάτι μούτρα και βγήκε να πει ότι ήταν εντελώς χάλια η αντιμετώπιση, κι από τότε μόλις ρίχνει 1 πόντο χιόνι τα εκχιονιστικά δουλεύουν όλη μέρα, μοιράζουν αλάτι, δεν μένει τίποτε κάτω! :) όπως Ελλάντα!

αλλά για να τα λέμε όλα, όταν χιονίζει, δεν περιμένουν από το Δήμο να έρθει να τους ανοίξει το πεζοδρόμιο, βγαίνουν με το φτυαράκι τους και καθαρίζουν έξω από την πόρτα του σπιτιού ή του μαγαζιού τους, οπότε βοηθάνε κι αυτοί κάπως την κατάσταση... πάλι όπως Ελλάντα ;)

Α,ρε πως μου αρέε να ακούω ιστορίες για έξω.Ιδιαίτερα για Αμέρικα.

Για πες, τι άλλο σου έκανε εντύπωση σε σχέση με Ελλάδα?Και καλά και κακά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλώς τες!:D

Πάω για ένα τσιγάρο, και μάλλον μετά θα σας καληνυχτίσω,γιατί θα σας στείλω την απόδειξη του δικηγόρου για το διαζύγιο διαφορετικά να τη μοιραστείτε:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...