Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγώ πάντως θα ήμουν σε δίλημμα να το κόψω ή όχι... γιατί βλέπω και το κιουλτάκι που θέλει και δεν μπορεί και λέω ώπα... Άνθρωπος είσαι κάποια στιγμή θες το σώμα σου πισω :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ είναι το αερικό αλλά έπηξε σήμερα και μέχρι να σας διαβάσω ήρθε η ώρα να σχολάσω :lol:

Χρωστάω ιστορία γνωριμίας και σχέσης με τον καλό μου και τα καλά του (χμμμ το δεύτερο είναι δύσκολο :lol: )

Εγώ πάντως θα ήμουν σε δίλημμα να το κόψω ή όχι... γιατί βλέπω και το κιουλτάκι που θέλει και δεν μπορεί και λέω ώπα... Άνθρωπος είσαι κάποια στιγμή θες το σώμα σου πισω :)

επισης θέλω να πιω ένα ουισκάκι βρε παιδί μου!!!!!

3 χρόνια με μπύρα λάλησααααααααααααα

και άσχετο... αλλά αυτό το γάλα της Αμερικάνικης σχολής... δεν μου άρεσε όταν τόχα πιει

έχει περίεργη γεύση... γιατί βρε κική μου?

είμαι εθισμένη στο γάλα κι έχω πιει σχεδόν τα πάντα αλλά αυτό κάπως μου έκανε...

λες επειδή είναι πολύ αγνό όπως λες?:confused:

Διαφημίσεις

επισης θέλω να πιω ένα ουισκάκι βρε παιδί μου!!!!!

3 χρόνια με μπύρα λάλησααααααααααααα

και γιατι δε πινεις ρε? σιγα! αλιμονο αν δε μπορει να μεταβολισει ο οργανισμος σου ενα δυο ποτηρακια....μετα το τελευταιο της γευμα δε νομιζω πως υπαρχει προβλημα....

Βασικά γιατί θέλεις να το κόψεις? ξεκινάμε από εκεί?

κουραστηκα μωρε....

ενταξει δε θελω να το κοψω αυριο το πρωι...αλλα σιγα σιγα, μεχρι τα γενεθλια του(τον απριλιο), να εχουμε βρει τουλαχιστον τον τροπο να πινει απο το μπουκαλι 9το πρωτο βημα) και μετα να πιει και τιποτα αλλο

και γιατι δε πινεις ρε? σιγα! αλιμονο αν δε μπορει να μεταβολισει ο οργανισμος σου ενα δυο ποτηρακια....μετα το τελευταιο της γευμα δε νομιζω πως υπαρχει προβλημα....

όχι βρε ράννια μου...δεν ξέρω φοβάμαι μην τυχόν ξυπνήσει και ζητήσει....κρασάκι πίνω όμως

εγω παντως 2-3 ποτε τη βδομαδα τα πινω...ειτε σπιτι ειτε εξω....

εδω εμενα ο γυναικολογος μου ειχε επιτρεψει να πινω και ενα ουισκι ή ενα ουζο ή μια μπυρα τη βδομαδα στην εγκυμοσυνη (οχι οτι ηπια. με τους εμετους που ειχα αυτο μου ελειπε!)

Κικη, χωρις παστεριωση ειναι ? ή το βραζεις εσυ?

Νιτσα δε νιωθω τυψεις...απλα επειδη ειναι κατι για το οποιο κοπιασα ΠΟΛΥ (μη σου πω το δυσκολοτερο πραγμα που εχω κανει, και εχω κανει καποια πραγματα στη ζωη μου...) λυπαμαι να το κοψω...με αυτη την εννοια....

Νομίζω ναι...

Κι εγώ θα το λυπόμουν.Ενώ πάντα ετοιμάζω περισσότερο γάλα και το πετάω,το δικό μου που είχα αντλήσει με κόπο λυπόμουν και την τελευταία σταγόνα.

και άσχετο... αλλά αυτό το γάλα της Αμερικάνικης σχολής... δεν μου άρεσε όταν τόχα πιει

έχει περίεργη γεύση... γιατί βρε κική μου?

είμαι εθισμένη στο γάλα κι έχω πιει σχεδόν τα πάντα αλλά αυτό κάπως μου έκανε...

λες επειδή είναι πολύ αγνό όπως λες?:confused:

Πιθανόν,δεν ξέρω...σιχαίνομαι το γάλα.Έχω να πιω από παιδί.:oops:.

Βασικά είναι όπως τα λες,μικρής παραγωγής κτλ.

Αχ τι με κάμετε!!!!Θα αργήσω στον ντόκτορ, το νιώθω:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Έχουμε συνάντηση οι Ηλιουπολίτισες :)

Τα με γεια και τα κεράσματα αύριο... να έρθουν πρώτα, να είναι οκ και μετά :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...