Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

βασικα ξενερωνει φοβερα με το μπουκαλι...δε νομιζω οτι του φταιει η γευση...γιατι ουτε νερο πινει

ασε που αμα με δει εμενα με μπουκαλι (με δικο μου απο το θηλαστρο) τον πιανουν κατι νευρα τον τσαντιλα!

ααααααααα..σαν την δικιά μου!!!!!!

πρέπει να το δώσει άλλος το γάλα..και να μην είσαι εσύ μποστά εννοείται!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα ξενερωνει φοβερα με το μπουκαλι...δε νομιζω οτι του φταιει η γευση...γιατι ουτε νερο πινει

ασε που αμα με δει εμενα με μπουκαλι (με δικο μου απο το θηλαστρο) τον πιανουν κατι νευρα τον τσαντιλα!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ άσχετη βέβαια από θηλασμό,όταν αφορά ξένο γαλατάκι είμαι υπέρ ότι πιο αγνό.Δεν προτιμώ δλδ δέλτα αντβάνσ και τέτοια.Δίνω αμερικάνικης γεωργικής σχολής,φρέσκο.Εκεί βέβαια φαντάζομαι δεν έχετε.

Culte προσπαθείς να αποθηλάσεις και δε μπορείς?Ζόρικη η δικιά σου!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εγώ άσχετη βέβαια από θηλασμό,όταν αφορά ξένο γαλατάκι είμαι υπέρ ότι πιο αγνό.Δεν προτιμώ δλδ δέλτα αντβάνσ και τέτοια.Δίνω αμερικάνικης γεωργικής σχολής,φρέσκο.Εκεί βέβαια φαντάζομαι δεν έχετε.

Culte προσπαθείς να αποθηλάσεις και δε μπορείς?Ζόρικη η δικιά σου!

και λίγα λες.....

εγώ της δίνω αυτό της δέλτα με την λιγότερη λακτόζη γιατί δοκιμασα ένα εκατομμύριο γάλατα και μόνο αυτό της άρεσε..επειδή είναι ελαφρύ και γλυκο μοιάζει με το μητρικό

ααααααααα..σαν την δικιά μου!!!!!!

πρέπει να το δώσει άλλος το γάλα..και να μην είσαι εσύ μποστά εννοείται!!!!!!

λες ε? για να βαλω τον μπαμπα στο παιχνιδι...θα αλλαξυμε ρολους...εγω το μπανιο, αυτος το ταισμα....

τι ειναι αυτο? πρωτη φορα το ακουω...

σκονη οχι?

Διαφημίσεις

Κορίτσια sorry που επεμβαίνω αλλά μην αισθάνεστε τύψεις που κόβετε το θηλασμό.. Μακάρι να μπορούσαμε όλες να θηλάσουμε όσο εσείς!!!!!!!

Λοιπόν, Λευκή ηρέμησε... Θα περάσει... τα μωράκια τα κακόμοιρα υποφέρουν όταν βγάζουν δόντια mundisal/depon για να απαλύνεται ο πόνος.

Ελλ, ελπίζω να πάει καλά το rdv με τον ψυχολόγο αν και έτσι όπως είσαι για 1η συνάντηση θα τον μουρλάνεις τον άνθρωπο...

Προτείνω σε όλες μας (τις παθούσες κυρίως) να γράψουμε τα προτερήματα των συζύγων μας... Σας θέλω όλες... και Ζούπυ...

Ξεκινάω εγώ...

Καλός πατέρας, τρυφερός σύζυγος, πολύ δουλευταράς, καθόλου αγχωτικός, καλός παντού-αποδοτικός θα μπορούσα να πω (γκουχ, γκουχ), ήρεμος χαρακτήρας, κατεβάζει σκουπίδια, πάει super-market, όταν του "κλαίγομαι" με πιστεύει!!! Νομίζω ότι μ'αγαπάει πραγματικά!

εμενα ο καλος μου ειναι σε ολα του σουπερ.

πραγματικο λαχειο εχω πετυχει!!!!!!!

και στις δουλειες του σπιτιου με βοηθαει και σε ψωνια και σε πολλα.(και η δουλεια,δουλεια!)

νομιζω οτι δεν εχει κατι αρνητικό να πω.

αααααααααα μονο που δεν κατεχει τιποτα απο ηλεκτρολογικα,εγω τα κανω αυτα:P:p:p:p.

καλέ??? Τον άντρα μου παντρεύτηκες??? :shock::shock::shock:

Για τα γάλατα... έδινα σκόνη και στα 2 μέχρι να χρονίσουν!

Ο Παν. πίνει φρέσκο nounou family και η Όλγα μόνο συμπυκνωμένο γμτ... της είχα πάρει και το ημισυμπυκνωμένο (advance) αλλά τίποτα. Μακακία ε?

Στον Π. επειδή δεν είναι και φαγανός, δεν του το αλλάζω... του αρέσει να το πίνει με καλαμάκι και λίγο caotonic. Τόσο πολύ που κάθε βράδυ παίρνει μόνος του καρέκλα για να ανέβει να πάρει ποτήρι και το ετοιμάζει μόνος του...

και λίγα λες.....

εγώ της δίνω αυτό της δέλτα με την λιγότερη λακτόζη γιατί δοκιμασα ένα εκατομμύριο γάλατα και μόνο αυτό της άρεσε..επειδή είναι ελαφρύ και γλυκο μοιάζει με το μητρικό

Κοίτα,είμαι τυχερή.

Αυτό το γάλα που παίρνω είναι φρέσκο,φρεσκόταταο.Είναι από την αμερικάνικη γεωργική σχολή εδώ στη Θεσσαλονίκη.Αρμέγουν την αγελάδα,το βάζουν στο μπουκάλι και τ πουλάνε στο σούπερ.Έχει λίγα κομμάτια.Να καταλάβεις έχει πάνω ημ.παραγωγής και λήξη σε 5 ημέρες από την παραγωγή.

Όμως είναι πολύ παχύ γάλα,και τα περισσότερα παιδάκια δεν το πίνουν.Και το είχα ανησυχία αν θα το πιει.Αλλά, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει:mrgreen:.Είναι παμφάγο.

λες ε? για να βαλω τον μπαμπα στο παιχνιδι...θα αλλαξυμε ρολους...εγω το μπανιο, αυτος το ταισμα....

τι ειναι αυτο? πρωτη φορα το ακουω...

σκονη οχι?

Τσου.Σκόνη έδωσα μέχρι το χρόνο.Και γενικώς πιστεύω,πως,όσο πιο επεξαργασμένο είναι ένα προϊόν,πχ το γάλα σε σκόνη,τόσα περισσότερα χημικά έχει και τόσο λιγότερο καλό κάνει.

Εξάλλου, έχω διαβάσει περιπτώσεις, που έπιναν σκόνη μέχρι 3 ετών,και μετά αρνούνταν το γάλα.

Culte να σε ρωτήσω, η δικιά σου είναι πάνω από 2,σωστά?Δε μπορείς να της το δώσεις με ποτηράκι?Παίζει να λέω βλακείες,δεν ξέρω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κικη, χωρις παστεριωση ειναι ? ή το βραζεις εσυ?

Νιτσα δε νιωθω τυψεις...απλα επειδη ειναι κατι για το οποιο κοπιασα ΠΟΛΥ (μη σου πω το δυσκολοτερο πραγμα που εχω κανει, και εχω κανει καποια πραγματα στη ζωη μου...) λυπαμαι να το κοψω...με αυτη την εννοια....

Διαφημίσεις

Δωράκι δεν πειράζει χρυσό μου!

Ρώτα εμάς που από δουλειές niente... Κάνει μόνο την πιλωτή και τον κήπο. Εγώ από αντρικές δουλειές τίποτα.. όχι λάμπα δεν ξέρω να αλλάζω αλλά πρόσφατα έμαθα που βρίσκεται ο γενικός... Είχαμε διακοπή ρεύματος, σκοτεινά, τα παιδιά να ουρλιάζουν από φόβο κι εγώ να ψάχνω κινητό για να πάρω το Γ. Άσχετη και ανίκανη σε κάτι τέτοια.. Την άλλη φορά μου λέει, τα μαρούλια φύτρωσαν γιατί δεν πάς να μαζέψεις αλλά βέβαιαααα αν δεν κατέβω εγώωωω? και απαντώ -φτάνει, τόσα κάνω ως εκεί...

Κικη, χωρις παστεριωση ειναι ? ή το βραζεις εσυ?

Νιτσα δε νιωθω τυψεις...απλα επειδη ειναι κατι για το οποιο κοπιασα ΠΟΛΥ (μη σου πω το δυσκολοτερο πραγμα που εχω κανει, και εχω κανει καποια πραγματα στη ζωη μου...) λυπαμαι να το κοψω...με αυτη την εννοια....

Το φαντάζομαι και ξέρω τι "μανίκι" είναι..

Κάνε ότι νιώθεις... Βασικά γιατί θέλεις να το κόψεις? ξεκινάμε από εκεί?

Culte να σε ρωτήσω, η δικιά σου είναι πάνω από 2,σωστά?Δε μπορείς να της το δώσεις με ποτηράκι?Παίζει να λέω βλακείες,δεν ξέρω.

με ποτηρακι τι πινει πια....

αλλά της ξεκινησα φρέσκο από 18 μηνων στον παιδικό με το εκπαιδευτικό

αλλά το ζιζί ζιζάκι!!!!!!!

καλά, το αερικό και η αγγελίνα που είναι?

χαίρετε και στα υπόλοιπα κοριτσάκια που μπήκαν στη παρέα!

πάω να φάω - ευτυχισμένη μέρα σήμερα, ζεστό φαγητό από τη μάνα μου!!!!!!!!

φιλενάδες, μην δίνετε περίπλοκα γάλατα στα΄παιδιά (advance, calcium κι άλλες μακακίες) - ότι πιο απλό και μικρής παραγωγής... τα ξέρω από μέσα, έχω φίλο που δουλεύει σε σχετικό αντικείμενο

εσείς ράννια έχετε αυτό το καταπληκτικό γάλα στη Πάτρα - το ΠΡΩΤΟ!

νίτσα, θα επανέλθω αργότερα με τα προτερήματα του ζώπυρου (είναι πολλά)...!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...