Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγγνώμη αυτή η παλαβή δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει στη ζωή της? Δημιουργεί λογαριασμούς στο παρεντς και τους λειτουργεί κανονικότατα μέχρι να έρθει η μέρα να "ρετάρει"??? Ιησούς Χριστός Νικά (που θα'λεγε και η Νιτσα).

ποια καλε? :confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα τι έχει το πουλάκι μου. Και κάνει τα χειλάκια προς τα κάτω και παραπονιέται.

Οταν δεν μπορουν να επικοινωνησουν να που τι εχουν ειναι δραμα.....περαστικα σας ευχομαι. Γεια σου Ζοπιρον, και Ραννια, φευγω.....καλη συνεχεια........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

κοριτσια, να σας ρωτησω...μετα το χρονο, τι γαλα δινατε στο παιδι σας? Σκεφτομαι στα γενεθλια του να κοψουμε το θηλασμο...

(Ωραιο δωρο γενεθλιων θα του κανω.... :(:(:()

κοριτσια, να σας ρωτησω...μετα το χρονο, τι γαλα δινατε στο παιδι σας? Σκεφτομαι στα γενεθλια του να κοψουμε το θηλασμο...

(Ωραιο δωρο γενεθλιων θα του κανω.... :(:(:()

ε κράτα το και συ για κανά μήνα αργότερα καλέ

Διαφημίσεις

Κι εμεις 2 με 3 τη μερα , τη νυχτα καθολου. Αλλα επειδη απο οταν γεννηθηκε εκανε ανα 2ωρο, εχω κουραστει τωρα...δε ξερω τι να κανω....

Απο τη μια κουραστηκα, απο την αλλη δε μου παει η καρδια να το κοψω ....

Κι εμεις 2 με 3 τη μερα , τη νυχτα καθολου. Αλλα επειδη απο οταν γεννηθηκε εκανε ανα 2ωρο, εχω κουραστει τωρα...δε ξερω τι να κανω....

Απο τη μια κουραστηκα, απο την αλλη δε μου παει η καρδια να το κοψω ....

δωστου να δοκιμάσει και ξένο...μπορεί να του αρέσει πιο πολύ

σε μενα δεν έπαιζε βεβαια αυτό το σκηνικό καθόλου..στο σταθμό την έμαθαν ευτυχώς δλδ που δεν ήμουν εκεί!

βασικα ξενερωνει φοβερα με το μπουκαλι...δε νομιζω οτι του φταιει η γευση...γιατι ουτε νερο πινει

ασε που αμα με δει εμενα με μπουκαλι (με δικο μου απο το θηλαστρο) τον πιανουν κατι νευρα τον τσαντιλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...