Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

4 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κακώς. Ο πρώτος γιατρός που είχα δεν μου έκανε αιματολογικές και μου έδινε οργκαλουτραν σε φυσικό κύκλο χωρίς εξετάσεις με αποτέλεσμα μηδέν. Ο δεύτερος που έκανα άπειρους φυσικούς κύκλους δεν έκανε τίποτα χωρίς αιματολογικές και οργαλουτραν πολύ σπάνια (και ούτε ολόκληρη). Το αποτέλεσμα πάνω από 90% ώριμα και πετυχημένοι κύκλοι!!!

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Νομιζω οι αιματολογικες ειναι μαστ. να δεις τωρα θα σου παει καλυτερα ! ειμαι σιγουρη !

Μακάρι ! 🤞🏻 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

2 μήνες ε; Εγώ έχω ξεχάσει πως το κάνουν... άσε που πρέπει να πάω να ψωνίσω! Αν μπω Hondos χρειάζομαι γύρω στα 300? για να αντικαταστήσω τα "ληγμένα" στο σπίτι!

Και μιλάμε για προσώπου... γιατί σώματος... πάμε ακόμα πιο πίσω! Προ εξωσωματικών :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά η Σέβη διαβάζει ακόμα; Ή διαβάζει 3 posts και φεύγει για τσιγάρο να ηρεμήσει και γυρνάει και διαβάζει και ξανά τσιγάρο; :lol: Την φαντάζομαι με όρθια την τρίχα και τα χέρια να τρέμουν που δεν μπορεί να απαντήσει :lol:

Αυτοαπασχολούμενη είμαι, Νίτσα μου...Ξενέρωσα που είδα το μωρό συναχωμένο, ο καιρός χάλια, μούχλα σκέτη και λέω...άραξε Αγγελίνα και στείλε τον σύζυγο να φέρει τον άρτο τον επιούσιο, καθότι έχεις να κάνεις πήλιγκ 2 μήνες!;)

Ράννια, ζήλια, ζήλια! :tongue::lol:

Μπράβο Αγγελίνα... αυτό είναι...

Τώρα για το πήλινγκ, πηγαίνω 1 φορά το μήνα πλεον, σάουνα:tongue::tongue::tongue: και τα κάνω όλα εκεί... Ξέρετε μωρέ... Στους ατμούς μέσα, γιατί έχει ΚΑΙ χαμάμ τρίβομαι με τα πήλινγκ και αφού τελειώσω βουτάω στην πισίνα που διαθέτουν...

Μιζέρια, ε???:mrgreen:

Στο βρεφονηπιακό όχι (κανονικά πουθενά δεν αναφέρεται ότι πρέπει ή δεν πρέπει κ.τ.λ. μην τα ξαναγράφω). Είναι στις υποχρεώσεις τους να την εκπαιδεύσουν για την τουαλέτα ώστε να πάει παιδικό. Φαντάζομαι ότι από τη στιγμή που θα την πάρουν στο μεταβρεφικό δεν θα την μετακινήσουν στο παιδικό αν δεν βγάλει την πάνα ;)

Όσο για την προσαρμογή μη σε ανησυχεί. Δεν τα πάνε από τη μία μέρα στην άλλη αλλά σταδιακά... Άλλωστε σε αυτή την ηλικία δεν κάνουν "φιλίες". Η δική μου πέρασε στο μεταβρεφικό νωρίτερα (τον Νοέμβριο) μόνο και μόνο γιατί δεν έδενε με του βρεφικού τμήματος τα παιδιά ενώ όταν βρισκόταν με του μεταβρεφικού ήταν μια χαρά. Έτσι την πήγαν στο μεταβρεφικό :D

Θα τη γράψω τον Ιούνιο και βλέπουμε. Αυτό το θέμα με τρελαίνει. Η μετάβαση από τη νταντά σε σταθμό.

Διαφημίσεις

Νίτσααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Σε ζηλεύω λέμε! Πολύ! θέλω spa:cry::cry::cry::cry:

Καλά μιλάμε... είναι τέλεια... Δεν είναι spa ακριβώς αλλά ένας χώρος με πολύ ωραία διακόσμηση. Διαθέτει σάουνα, χαμάμ και πισίνα με υδρομασάζ. Επίσης έχει χώρους για να αλλάξεις, ντουζιέρες, κουζίνα με όλα τα κομφόρ και πολύ οικονομικός. Τον έχει φτιάξει ένας γνωστός μας κάτω από το σπίτι του και πηγαίνεις κανονικά με την παρέα σου, κλείνεις το χώρο μέσω τηλ. και πολύ οικονομικά. Για όσες μένετε Αθήνα, αξίζει κ κυρίως δεν σου βγαίνει ο κούκος-αηδόνι. Όσες ενδιαφέρεστε στέλνω πμ.

Καλά, Αερικό, το σώματος είναι όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό. Πρόσφατα μάζεψα και πέταξα μια σακούλα σούπερ μάρκετ τίγκα στα ληγμένα, γύρω στα 500 ευρώ θα τα είχα αγοράσει όλα μαζί. Καλά που οι άντρες σε τέτοια πράγματα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. :rolleyes:

Μη μου μιλάτε για σπα...έχω να πάω 5 χρόνια, την τύχη μου την παραδουλεύτρα!

Νίτσα τι λες τώρα?

Λέτε να κανονισούμε οι αθηναίες spa παρεούλα; Πωπω ονειρικό μου φαίνεται! Για στείλε λεπτομέρειες και για το οικονομικό Νίτσα :D

Θα τη γράψω τον Ιούνιο και βλέπουμε. Αυτό το θέμα με τρελαίνει. Η μετάβαση από τη νταντά σε σταθμό.

Γιατί θες να γίνει αυτή η μετάβαση; Είναι οικονομικοί οι λόγοι ή για την κοινωνικοποίηση του παιδιού;

Διαφημίσεις

Καλέ στείλε πμ! Σε ποια περιοχή βρίσκεται???

Θα οργανώσω πουλμαν (σαν τις εκδρομές του ΚΑΠΗ ένα πράγμα) για τις ΑνΑλ για να πάμε, δεν κάνω πλάκα.

Είναι στο Μενίδι. Τα γράφω χωρίς πμ. Από 2-6άτομα 50-60ε/ώρα, τα έξοδα μοιράζονται. Καταπληκτικός χώρος... Δεν αξίζει να πάνε περισσότερα από 6άτομα γιατί θα γίνεται πανικός.

Πάσο :) Το οικονομικό είναι χοντρό πακέτο. Πόσα δίνεις στην νταντά; Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...