Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

2 μήνες ε; Εγώ έχω ξεχάσει πως το κάνουν... άσε που πρέπει να πάω να ψωνίσω! Αν μπω Hondos χρειάζομαι γύρω στα 300? για να αντικαταστήσω τα "ληγμένα" στο σπίτι!

Και μιλάμε για προσώπου... γιατί σώματος... πάμε ακόμα πιο πίσω! Προ εξωσωματικών :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά η Σέβη διαβάζει ακόμα; Ή διαβάζει 3 posts και φεύγει για τσιγάρο να ηρεμήσει και γυρνάει και διαβάζει και ξανά τσιγάρο; :lol: Την φαντάζομαι με όρθια την τρίχα και τα χέρια να τρέμουν που δεν μπορεί να απαντήσει :lol:

Αυτοαπασχολούμενη είμαι, Νίτσα μου...Ξενέρωσα που είδα το μωρό συναχωμένο, ο καιρός χάλια, μούχλα σκέτη και λέω...άραξε Αγγελίνα και στείλε τον σύζυγο να φέρει τον άρτο τον επιούσιο, καθότι έχεις να κάνεις πήλιγκ 2 μήνες!;)

Ράννια, ζήλια, ζήλια! :tongue::lol:

Μπράβο Αγγελίνα... αυτό είναι...

Τώρα για το πήλινγκ, πηγαίνω 1 φορά το μήνα πλεον, σάουνα:tongue::tongue::tongue: και τα κάνω όλα εκεί... Ξέρετε μωρέ... Στους ατμούς μέσα, γιατί έχει ΚΑΙ χαμάμ τρίβομαι με τα πήλινγκ και αφού τελειώσω βουτάω στην πισίνα που διαθέτουν...

Μιζέρια, ε???:mrgreen:

Στο βρεφονηπιακό όχι (κανονικά πουθενά δεν αναφέρεται ότι πρέπει ή δεν πρέπει κ.τ.λ. μην τα ξαναγράφω). Είναι στις υποχρεώσεις τους να την εκπαιδεύσουν για την τουαλέτα ώστε να πάει παιδικό. Φαντάζομαι ότι από τη στιγμή που θα την πάρουν στο μεταβρεφικό δεν θα την μετακινήσουν στο παιδικό αν δεν βγάλει την πάνα ;)

Όσο για την προσαρμογή μη σε ανησυχεί. Δεν τα πάνε από τη μία μέρα στην άλλη αλλά σταδιακά... Άλλωστε σε αυτή την ηλικία δεν κάνουν "φιλίες". Η δική μου πέρασε στο μεταβρεφικό νωρίτερα (τον Νοέμβριο) μόνο και μόνο γιατί δεν έδενε με του βρεφικού τμήματος τα παιδιά ενώ όταν βρισκόταν με του μεταβρεφικού ήταν μια χαρά. Έτσι την πήγαν στο μεταβρεφικό :D

Θα τη γράψω τον Ιούνιο και βλέπουμε. Αυτό το θέμα με τρελαίνει. Η μετάβαση από τη νταντά σε σταθμό.

Διαφημίσεις

Νίτσααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Σε ζηλεύω λέμε! Πολύ! θέλω spa:cry::cry::cry::cry:

Καλά μιλάμε... είναι τέλεια... Δεν είναι spa ακριβώς αλλά ένας χώρος με πολύ ωραία διακόσμηση. Διαθέτει σάουνα, χαμάμ και πισίνα με υδρομασάζ. Επίσης έχει χώρους για να αλλάξεις, ντουζιέρες, κουζίνα με όλα τα κομφόρ και πολύ οικονομικός. Τον έχει φτιάξει ένας γνωστός μας κάτω από το σπίτι του και πηγαίνεις κανονικά με την παρέα σου, κλείνεις το χώρο μέσω τηλ. και πολύ οικονομικά. Για όσες μένετε Αθήνα, αξίζει κ κυρίως δεν σου βγαίνει ο κούκος-αηδόνι. Όσες ενδιαφέρεστε στέλνω πμ.

Καλά, Αερικό, το σώματος είναι όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό. Πρόσφατα μάζεψα και πέταξα μια σακούλα σούπερ μάρκετ τίγκα στα ληγμένα, γύρω στα 500 ευρώ θα τα είχα αγοράσει όλα μαζί. Καλά που οι άντρες σε τέτοια πράγματα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. :rolleyes:

Μη μου μιλάτε για σπα...έχω να πάω 5 χρόνια, την τύχη μου την παραδουλεύτρα!

Νίτσα τι λες τώρα?

Λέτε να κανονισούμε οι αθηναίες spa παρεούλα; Πωπω ονειρικό μου φαίνεται! Για στείλε λεπτομέρειες και για το οικονομικό Νίτσα :D

Θα τη γράψω τον Ιούνιο και βλέπουμε. Αυτό το θέμα με τρελαίνει. Η μετάβαση από τη νταντά σε σταθμό.

Γιατί θες να γίνει αυτή η μετάβαση; Είναι οικονομικοί οι λόγοι ή για την κοινωνικοποίηση του παιδιού;

Διαφημίσεις

Καλέ στείλε πμ! Σε ποια περιοχή βρίσκεται???

Θα οργανώσω πουλμαν (σαν τις εκδρομές του ΚΑΠΗ ένα πράγμα) για τις ΑνΑλ για να πάμε, δεν κάνω πλάκα.

Είναι στο Μενίδι. Τα γράφω χωρίς πμ. Από 2-6άτομα 50-60ε/ώρα, τα έξοδα μοιράζονται. Καταπληκτικός χώρος... Δεν αξίζει να πάνε περισσότερα από 6άτομα γιατί θα γίνεται πανικός.

Πάσο :) Το οικονομικό είναι χοντρό πακέτο. Πόσα δίνεις στην νταντά; Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...