Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πόσο μπαγλαμάς μπορείς να γίνει ένας άντρας μου λέτε;

με παίρνει τηλ ο συζυγάτος κ με ρωτάει τί άλλο θέλουμε από σούπερ μάρκετ που θα πάει σε λίγο.

του λέω κι εγώ κάποια βιολογικά τρόφιμα για τη μικρή για το ΣΚ κ άλλα για να τα πάμε στη μάνα του, να μαγειρεύει για το παιδί από βδομάδα.

εγώ λέω, αυτός με γράφει. αυτά δεν θα τα πάρω, αυτά δεν θα τα παρω, έχουμε...

του απαντάω έχουμε για ΣΚ όχι για τη μάνα σου.

δεν πειράζει να της βάλει κ από τα δικά της, καρότα, ντοματες.

έξω φρενών εγώ. δηλαδή μισά πράγματα θα κάνουμε; ή δίνουμε ή δεν δίνουμε βιολογικά, εκτός κι αν οι γονείς σου έχουν θέμα με τα βιολογικά κ δεν με ενημέρωσες.

δεν με νοιάζει τί λες, μου απαντάει.

ακολούθησε σόου.

εγώ να κλείνω το τηλέφωνο, αυτός να λέει μακακίες.

είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.

να πω και εγω το δικο μου τωρα μην σκασω ? Ειμαι ΟΛΗ την μαμημενη μερα με το παιδι........ΚΑΙ το βραδυ εγω .......οκ? οκ.......διαλειμα ΠΟΥΘΕΝΑ.......απο ΚΑΝΕΝΑ......γιατι ο συζυξ δουλευει και λεφτα για ντανταδες ΔΕΝ εχουμε. Οποτε σημερα ρεπο ο αντρας μου για να παω στην ψυχαναλυτρια μπας και σωσω και δεν με κλεισουν στο ψυχιατρειο μια και καλη. Και σηκωνετε 12 .....ενω κοιμηθηκε πολυ περισσοτερο απο εμενα. Εγω στο ποδι απο 8:30....να εχω κανει τα παντα......και του λεω κοψε σαλατα δεν εχουμε φαι το μεσημερι.......απαντηση : 'να πιω τον καφε μου ή οχι?'........

'πιες τον' του λεω 'οχι οτι εγω εχω πιει αλλα λεμε για να πουμε'.......και τον πινει.......και.....παει και κοιματε!!!!!!

και ειμαι εγω με ενα παιδι μισοταισμενο, να πρεπει να καθαρισω σαλατα, να ζεστανω παλιο φαι, να τελειωσω ταισμα παιδιου, να την παω γιογιο κανα 2 φορες μην μου τα κανει οπου βρει, να πλυνω ολα τα μπουκαλια της για να μπορεσω να φυγω στις 3:30 ΚΑΙ να την κοιμησω......

και ο αλλος ροχαλιζει μεσα..........

ειμαι μεγαλος μαλακας ετσι?..........γιατι εγω ετσι αισθανομαι.......μαλακας.....!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ταυτίστηκα με τα νεύρα σου!

οι λόγοι μας διαφέρουν, αλλά η έντασή σου είναι και δική μου.

λίγο τα είπα με την Νίτσα στο τηλέφωνο κ μάλλον έφριξε με όσα άκουσε.

μα είναι μπαγλαμάδες!τέλλλλοΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

Λευκή, θα πεις κάτι ή μόνο διαβάζεις;

κανείς;

Εγω προσπαθω να συμμαζεψω τα νευρα μου γιατι εχω ραντεβου σε λιγο και δεν ειμαι και πολυ καλα. Καθομαι και διαβαζω απο διπλα γιατι εχει γελιο λιγο και το εχω αναγκη αυτη την στιγμη, η μικρη ΕΥΤΥΧΩΣ κοιματε-γιαυτο και μπορω να κολοβαρεσω τωρα-μεγιστη πολυτελεια για μενα αυτο και περιμενω να παει 3 να αρχισω να ετοιμαζομαι και να παω να τον ξυπνησω.......:twisted:

Διαφημίσεις

Μ' αυτη με τη τσοντα γελας?

Ναι......αν και δεν προλαβα να πω οτι παιζει να ειχε και δικιο.......γκριζαρει το μπανερακι μου πολλακις ......και αυτο λογω settings στον firefox.......

πιθανο να της εβγαζε μπουρδες......αλλα ηταν ωραιο διαλειμα μεσα στην τσαντιλα μου........

μωρε δικιο ειχε....τη τσοντα μια χαρα την ειδε...οτι εχει spam ομως δε ξερει και της πεταει παραθυρα....καμια σχεση με parents δλδ....

ναι...πλακα ειχε....αν και η καημενη εφαγε μεγαλη ξενερα...

μωρε δικιο ειχε....τη τσοντα μια χαρα την ειδε...οτι εχει spam ομως δε ξερει και της πεταει παραθυρα....καμια σχεση με parents δλδ....

ναι...πλακα ειχε....αν και η καημενη εφαγε μεγαλη ξενερα...

Πηγα να γραψω για το γκριζαρισμενο....και ηταν κλειδωμενο το θεμα......σφαιρατοι ηταν αυτη την φορα.......δεν εχω να πω.......παω να δω την μπεμπα.....τελος το διαλειμα για σημερα......επιστροφη στην πραγματικοτητα.

Τελείωσα το τάισμα την τύχη μου μέσα μαμώ το φελέκι μου το άσπρο. Τι έχει και κλαίει σα μοιρολογίστρα από τη Μάνη ρε μαμώ???? Ντεπόν έδωσα, μήπως είναι από δόντια. Τι σκατά να κάνω ακόμη μαμώ την τύχη μου....

Σέβη παρακολουθώ στα πεταχτά. ΜΕ το άρθρο διαφωνώ καθέτως,οριζοντίως και σε όλες τις στάσεις. Δικαιολογίες για τους τεμπέληδες είναι αυτά.

Ελλεμφριεμ τώρα που έχεις νεύρα είναι η σωστή η ώρα για ψυχολόγο. Να δει κι αυτός τα ζόρια;)

Πάω να βρω την τσόντα που λέτε.

Διαφημίσεις

Συγγνώμη αυτή η παλαβή δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει στη ζωή της? Δημιουργεί λογαριασμούς στο παρεντς και τους λειτουργεί κανονικότατα μέχρι να έρθει η μέρα να "ρετάρει"??? Ιησούς Χριστός Νικά (που θα'λεγε και η Νιτσα).

Τελείωσα το τάισμα την τύχη μου μέσα μαμώ το φελέκι μου το άσπρο. Τι έχει και κλαίει σα μοιρολογίστρα από τη Μάνη ρε μαμώ???? Ντεπόν έδωσα, μήπως είναι από δόντια. Τι σκατά να κάνω ακόμη μαμώ την τύχη μου....

Σέβη παρακολουθώ στα πεταχτά. ΜΕ το άρθρο διαφωνώ καθέτως,οριζοντίως και σε όλες τις στάσεις. Δικαιολογίες για τους τεμπέληδες είναι αυτά.

Ελλεμφριεμ τώρα που έχεις νεύρα είναι η σωστή η ώρα για ψυχολόγο. Να δει κι αυτός τα ζόρια;)

Πάω να βρω την τσόντα που λέτε.

Αμ, θα την ξυπνησω λιγο πριν φυγω να την εχει ξυπνια να υποφερει......ετσι για να γουσταρουμε.......περιμενω να παει και 20 και να την ξυπνησω να ξυπνησω και αυτον, να ντυθω και παρα τεταρτο να την κανω.....

Τι εχει το μικρο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...