Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γιατι τωρα δεν εισαι? Μη μας τρελανεις δλδ!

Τότε ήμουν πιο πολύ..

Νιτσααααααααααααα η καυτη σουζυ εισαι εσυ? :mrgreen: και ο τζον τζον ειναι ο αντρας σου? :mrgreen: Καταλαβα αυτο που καταλαβα? :mrgreen:

Ναι κι απόψε θα γίνω η ακόμη πιο καυτή Σαμάνθα!!!!!!

Γιατι εμεις εχουμε να δουμε ασπρη μερα πανω απο 10 μερες! Με τη φρικη που ειχα φαει με πιθανη εγκυμοσυνη δε μου κανει κουκου ΜΕ ΤΙ- ΠΟ- ΤΑ!!! Το βλεπω να το τρωω το κερατακι μου! :tongue::tongue::tongue:

Όλοι περνάνε φάσεις... Αλλάααα προσέχουμε για να έχουμε!!! Καλοφάγατο πάντως...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάρε γρήγορα δραστικά μέτρα...

Συμπεθέρα... όλα κι όλα...

Πες του συμπέθερου το απόγευμα να πάει για κανα κούρεμα, που σε υποτιμάει κιόλας κοτζαμάν δικηγοράρα!!!

Οπωσδήποτε κουβέντα!!! γιατί κάποιο θέμα έχει...

Και να πω και το άλλο... Κάποιες ίσως διαβάσατε την ιστορία πέρυσι το καλοκαίρι με τους κουμπάρους που χωρίζαμε... ε, από τότε χαλαρώσαμε, θέλουμε ακόμη πιο πολύ ο ένας τον άλλον:oops: και πάνε όλα καλύτερα!

Τα πεθερικά μου σε δώρα κλπ πάντα τυπικοί αλλά λόγω οικονομικών δυσχερειών δεν μπορώ να τους επιβαρύνω και με τρόφιμα!

Στο γάμο μας έκαναν δώρο το ταξίδι του μέλιτος, επιλέξαμε εμείς το μέρος και γενικά σ' αυτά είμαστε κι εμείς τυπικοί! παράπονο δεν έχω...

Σέβη περιμένω νεα..

Χριστίνα, Ειρήνη κάτι χρωστάτε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι είναι.Όλοι κάτι έχουν στραβό,κάτι έχουν καλό.

Εμένα ο δικός μου ξεχνάει.Δεν παίρνει τα σκουπίδια πχ.Να, σήμερα του είπα πάνε να πάρεις τα εμβόλια,ξέχασε να πάρει το χαρτί.

Αλλά έχει άλλα καλά.

Αυτό...

Όπως κι εμείς.Σε κάποια τους εκνευρίζουμε,σε κάποια έχουμε καλά.

Έχω τόσα πολλά ελαττώματα που του Γ. είναι πταίσματα!

Τι να σου πω?

Εν τω μεταξύ αν βρεθούμε... 24ωρο δεν θα μας φτάσει!:tongue:

Η μάνα μου μου έχει πει μια κουβέντα και συνεχώς τη βρίσκω μπροστά μου.

Όλοι καλοί είναι,γονείς,πεθερικά,φίλοι,συγγενείς.Φαίνεται ποιος είναι ποιος όταν έρχεται η ώρα να βάλει το χέρι ο άλλος στην τσέπη.

η πεθερά μου είναι τσιγκούνα. δεν δίνει του αγγέλου της νερό, που λένε. ο πεθερός από την άλλη, μπορεί να σκάει γάιδαρο μέχρι να κάνει αυτό που πρέπει, να σου το βγάζει ξινό αργότερα, αφού το κοπανάει, αλλά το χέρι το βάζει στην τσέπη. οι αλήθειες να λέγονται.

μας είχε δώσει λεφτά για την κλινική, μέρος, με τη μία που του ζήτησε ο Στεφ, αλλά το κοπάνησε στον μπαμπά μου μετά από μήνες.

η δε πεθερά τη μέρα που θα πλήρωνε ο πεθερός, δεν μιλιόταν. μου έκανε μούτρα μέσα στην κλινική. μετά τα έμαθα. ήταν αργά.

τα αδερφια των γονιών μου υπήρξαν πάντα ενωμένα σαν μια γροθιά!

επιθυμία των παππούδων, εκατέρωθεν!

εγω ενα θα σου πω για τον δικο μου....ωρες ωρες απορω ποιος ειναι ο μπεμπης σ' αυτο το σπιτι!

Και επειδη η μαμα του τον ειχε καλομαθει, μεχρι και τον καφε το πρωι του εφτιαχνε, στο να κανει καμια δουλεια.....μπααααα! ουτε κατα διανοια! η αληθεια ειναι οτι κι εγω δε το ζηταω, γιατι ειμαι σκυλι του πολεμου, δε κουραζομαι ποτε....αλλα θα θελα να ξυπνουσα το μεσημερι και να τα βλεπα ολα τζιτζι. πουυυυυ τετοια τυχη!

Ομως! Εχει 1002 αλλα καλα, που δε με στενοχωρει αυτο καθολου....

ακριβώς το αντίθετο από τον δικό μου.

επειδή συμμετέχει στις δουλειες, υποχρεώσεις, παραφορτώνεται, νομίζει πως τα κάνει όλα καλύτερα. μόνο αυτός ξέρει. μετά από αυτόν το χάος, ένα πράγμα!

λιοντάρι παιδί μου, καλσική περίπτωση θκατοεγωιθτή!:mad::rolleyes:

βρε κορασίδες, έχετε κι εσείς τόσο αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές από τους συζυγάτους σας ή εγώ πέτυχα τζακ ποτ;

εμενα ο καλος μου ειναι σε ολα του σουπερ.

πραγματικο λαχειο εχω πετυχει!!!!!!!

και στις δουλειες του σπιτιου με βοηθαει και σε ψωνια και σε πολλα.(και η δουλεια,δουλεια!)

νομιζω οτι δεν εχει κατι αρνητικό να πω.

αααααααααα μονο που δεν κατεχει τιποτα απο ηλεκτρολογικα,εγω τα κανω αυτα:P:p:p:p.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Νίτσα, δεν την θυμάμαι την ιστορία. πες την ξανά, μπας κι ανέβω λίγο.

τα θέματά του μου είναι γνωστά.

εγώ όμως είμαι δίπλα του, όχι απέναντί του. αυτό του λέω όταν ησυχάζουμε.

αλλά ξανά προς την Δόξα τραβά, τραβά, τραβά...!

δικηγόρος κ κολοκύθια. τί σχέση έχει αυτό; κ καθαρίστρια να ήμουν, πρέπει να με σέβεται, όπως κι εγώ εκείνον.

το δικό μου ελάττωμα είναι η γκρίνια.

κάνω πολλή υπομονή, αλλά όταν γεμίσει το ντεπόζιτο, ξεχειλίζω γκρίνια. σκάω γάιδαρο. χύμα στο κύμα. το τί λέω...

κ η έλλειψη μεθοδικότητας. πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό, συχνά πυκνά.

εκεί με καλύπτει ο αντρούλης μου.

Διαφημίσεις

εμενα ο καλος μου ειναι σε ολα του σουπερ.

πραγματικο λαχειο εχω πετυχει!!!!!!!

και στις δουλειες του σπιτιου με βοηθαει και σε ψωνια και σε πολλα.(και η δουλεια,δουλεια!)

νομιζω οτι δεν εχει κατι αρνητικό να πω.

αααααααααα μονο που δεν κατεχει τιποτα απο ηλεκτρολογικα,εγω τα κανω αυτα:P:p:p:p.

εμ και συ κοπέλα μου όλα τα θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γμτ έχει η μικρή γκρίνια και δεν μπορώ να γράψω και σας διαβάζω μόνο... αλλά αισθάνομαι σαν να κοιτάω από κλειδαρότρυπα, γι'αυτό γράφω τώρα!:tongue:

Να ξέρετε είμαι κι εγώ εδώ.

Νίτσα, δεν την θυμάμαι την ιστορία. πες την ξανά, μπας κι ανέβω λίγο.

τα θέματά του μου είναι γνωστά.

εγώ όμως είμαι δίπλα του, όχι απέναντί του. αυτό του λέω όταν ησυχάζουμε.

αλλά ξανά προς την Δόξα τραβά, τραβά, τραβά...!

δικηγόρος κ κολοκύθια. τί σχέση έχει αυτό; κ καθαρίστρια να ήμουν, πρέπει να με σέβεται, όπως κι εγώ εκείνον.

το δικό μου ελάττωμα είναι η γκρίνια.

κάνω πολλή υπομονή, αλλά όταν γεμίσει το ντεπόζιτο, ξεχειλίζω γκρίνια. σκάω γάιδαρο. χύμα στο κύμα. το τί λέω...

Τι ζώδιο είσαι? έχουμε πολλά κοινά... κι εγώ ξεχείλιζα από γκρίνια, υστερία πάθαινα...

Και είναι το χειρότερο Σέβη μου... ότι απωθεί τον άντρα! Όχι, είναι αδικαιολόγητο να σου φέρεται άσχημα...

Για το θέμα το δικό μου... άστα... μπες εδώ...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20534&highlight=Nitsa2&page=4

Μετά από αυτό, σκοτωνόμασταν για μήνες με το Γ. Τον πείραξε η συμπεριφορά μου -η οποία ήταν ακραία- αλλά δε μου το συγχωρούσε με τίποτα. Είπαμε να πάμε σε δικηγόρο γιατί δεν πήγαινε άλλο.. Σαν τα σκυλιά τσακωνόμασταν... Ώσπου βγήκαμε ένα βράδυ, λίγες μέρες πριν την επίσκεψη στο δικηγόρο, μόνοι μας (είχαμε χρόνια να βγούμε μόνοι) και εξαντλήσαμε κάθε συζήτηση πάνω στο θέμα. Τα βρήκαμε, το ξεπεράσαμε σιγά-σιγά, πήγαμε και διακοπές μόνοι μας κι όλα πάνε κατ'ευχήν...

Αλλά πρόσεξε... ΑΛΛΑΞΑ ΚΙ ΕΓΩ...Μεταλλάχθηκα σε γλυκιά σύζυγο κι όταν νευριάζω (όπως εσύ καλή ώρα) απλά σιωπώ... Και τ'ανοίγω πάλι αφού ρωτήσει επίμονα τι έχω..;) Μ' έπνιγε πάντα το δίκιο μου και με την κ**οειλικρίνεια μου πλήγωνα κόσμο και κοσμάκη!!! Απλά σταμάτησα να ασχολούμαι...Κι έγινε κι ο Γ. πιο τρυφερός!

Ακόμη δε μιλάμε με τον κουμπάρο αλλά τουλάχιστον είμαστε καλά με το Γ. Ηταν ένα μάθημα επιβίωσης μέσα στο γάμο, γερό!

το διάβασα Νίτσα μου.

για τον κουμπαρο θα χωρίζατε;

γιατί εμείς έχουμε μπόλικο υλικό. δεν υπάρχει μονοτονία.

η γκρίνια μου Νίτσα έρχεται όταν η υπομονή μου εξαντλείται. κι έχω γαιδουρινή.

Ζυγός είμαι!ίσα ίσα που τα δίνω όλα για να είναι όλοι κ όλα σε ισορροπία, σε βάρος της Σέβης.

αλλά από το πολύ δώσε δώσε... αδειάζουν οι μπαταρίες.

έχει άλλα θέματα ο Στεφ. τα έχουμε συζητήσει κ του στέκομαι λαμπάδα.

ε, δεν θα του επιτρέψω να γίνω ο σάκκος του μποξ, επειδή δεν μπορεί να τα βρει με την πάρτη του!

Διαφημίσεις

Διάβασα την ιστορία σου Νίτσα!

Εμείς έχουμε κάνει 4 κουμπαριές.Οι 3 καραπετυχημένες.Η 4η...κάπου δίπλα έγραψα την ιστορία αλλά δε θυμάμαι που.Άμα βρω λινκ θα δώσω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

το διάβασα Νίτσα μου.

για τον κουμπαρο θα χωρίζατε;

γιατί εμείς έχουμε μπόλικο υλικό. δεν υπάρχει μονοτονία.

η γκρίνια μου Νίτσα έρχεται όταν η υπομονή μου εξαντλείται. κι έχω γαιδουρινή.

Ζυγός είμαι!ίσα ίσα που τα δίνω όλα για να είναι όλοι κ όλα σε ισορροπία, σε βάρος της Σέβης.

αλλά από το πολύ δώσε δώσε... αδειάζουν οι μπαταρίες.

έχει άλλα θέματα ο Στεφ. τα έχουμε συζητήσει κ του στέκομαι λαμπάδα.

ε, δεν θα του επιτρέψω να γίνω ο σάκκος του μποξ, επειδή δεν μπορεί να τα βρει με την πάρτη του!

Δεν τα ξέρω τα θέματα για να μπορώ να σου πω κάτι... Αλλά δε βγάζεις κάτι με το να σπας τα νεύρα σου!

Ίσως φέρεται έτσι λόγω δικών του ανασφαλειών.

Ναι κοντέψαμε να χωρίσουμε για το μα*****πίτουρα... τότε!!!

Αλλά δε φταίει κανείς... ο άντρας μου φταίει που τους έδωσε και αξία. Τον έκανα ρεζίλι λέει, βρε άιντε από κει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...