Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια! Ευχομαι αριστες βλαστοκυστες..! Συνηθως δε δινουν μεγαλα ποσοστα, το πολυ 50% αλλα σε μικρες ηλικιες. Εμενα πηγε καλα, ειχαν γονιμοποιηθει 15 και εγιναν 8 βλαστοκυστες. Στα 39 μου. Οποτε περιμενεις 3 με 4. Σε αυτο τον αριθμο, ενα μωρακι συνηθως υπαρχει εκει μεσα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Just now, Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σας τρώω λάχανο... θυμήστε μου να σας βάλω φώτο για το δώρο που μου έδωσε η μάνα μου για τη γέννηση του παιδιού όταν μιλήσαμε :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα σας βάλω λινκ..είχα δημοσιευσει ένα θέμα παλιά για κουνιαδοπεθερικά

η σέβη το ξέρει πάω να το ψάξω......

Επ,πας να τη γλυτώσεις με το λαβ στόρι κοπελιά?:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

εγώ τελικά σε σχέση με τα δικά σας πεθερικά έχω τα καλύτερα. κρύο χιούμορ. παέι με τον καιρό.

από δώρα μας έχουν κάνει πολλά. κ για μας κ για τη μικρή μου. τα καλύτερα. πέρα από προσδοκίες ή φαντασία. ειλικρινά. κ σε όλα σπαθί, στα υλικά.

αλλά αν εξαφανιζόμουν από προσώπου γης, θα έστηναν τρικούβερτο γλέντι.

Να σημειώσω ότι ο πεθερός μου είναι υδραυλικός.Έβγαζε ότι κι ο άντρας μου!

Δεν είναι δηλαδή ότι δεν έχει.Έχει λαπτοπ το σονι βάιο το πιο καινούριο,42άρα σόνι τηλεόραση,αλλά για τα παιδιά του δεν έχει μόνο για την πάρτη του!Γι αυτό είναι ενοχλητικό όλο αυτό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

τώρα με πήρε τηλέφωνο για άλλα ψώνια, σαν να μη συνέβη τίποτα. μου είπε κ ευχαριστώ.

χόμο πιθήκους!

ναι, Ειρήνη μου, τα θυμάμαι. μόνο που και τότε εγώ έδωσα άδικο μόνο στον πεθερό σου. για τα κουνιάδια... ασχολίαστα.

η πεθερά όμως ήταν-είναι σε δύσκολη θέση. δεν της βρίσκω άδικο, αλλά ούτε κ δίκιο.

απλά δικαιολογείται.

τώρα με πήρε τηλέφωνο για άλλα ψώνια, σαν να μη συνέβη τίποτα. μου είπε κ ευχαριστώ.

χόμο πιθήκους!

ναι, Ειρήνη μου, τα θυμάμαι. μόνο που και τότε εγώ έδωσα άδικο μόνο στον πεθερό σου. για τα κουνιάδια... ασχολίαστα.

η πεθερά όμως ήταν-είναι σε δύσκολη θέση. δεν της βρίσκω άδικο, αλλά ούτε κ δίκιο.

απλά δικαιολογείται.

ναι ίσως τότε να έφταιγε και ο άντρας μου...αλλά ούτε γιορτές ήρθαν, ουτε τώρα που τους βρήκαμε φτηνά εισιτήρια........

βρε κορασίδες, έχετε κι εσείς τόσο αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές από τους συζυγάτους σας ή εγώ πέτυχα τζακ ποτ;

όχι εγώ δεν έχω παράπονο...πάντα θα ψωνίσει τα καλύτερα (τα οποια τα ξέρει καλύτερα από μένα) και δεν αφήνει κανέναν να ανακατεύεται......

εγώ τελικά σε σχέση με τα δικά σας πεθερικά έχω τα καλύτερα. κρύο χιούμορ. παέι με τον καιρό.

από δώρα μας έχουν κάνει πολλά. κ για μας κ για τη μικρή μου. τα καλύτερα. πέρα από προσδοκίες ή φαντασία. ειλικρινά. κ σε όλα σπαθί, στα υλικά.

αλλά αν εξαφανιζόμουν από προσώπου γης, θα έστηναν τρικούβερτο γλέντι.

Ρε συ δεν παίζει ρόλο όμως να είναι εντάξει με τα εγγόνια τους?Το ότι της δίνουν,έστω υλικά.

Η μάνα μου μου έχει πει μια κουβέντα και συνεχώς τη βρίσκω μπροστά μου.

Όλοι καλοί είναι,γονείς,πεθερικά,φίλοι,συγγενείς.Φαίνεται ποιος είναι ποιος όταν έρχεται η ώρα να βάλει το χέρι ο άλλος στην τσέπη.

Και για να μη λέμε μόνο τα στραβά του σογιού σας έχω και ιστορία του πατέρα μου με τον αδερφό του για τα κληρονομικά,που δείχνει το μεγαλείο του θείου μου,και το πως πρέπει να είναι κατά τη γνώμη μου τα αδέρφια.

Όταν πέθανε η γιαγιά μου, το σπίτι πήγε κληρονιμικά.Ο μαστρωπός πήρε το ανδρομερίδιο (25% νομίζω).Φωνάζει το θείο μου να του το γράψει,γιατί τον πατέρα μου δεν τον χώνευε.Εδώ να πω,ότι εμείς είχαμε ήδη δικό μας σπίτι,ενώ ο θείος μου ήταν στο ενοίκιο με δυο μικρά παιδιά (εγώ ήμουν ήδη 20 χρονών κι ο αδερφός μου 15).Αρνήθηκε,γιατί λέει ανήκει και στον αδερφό του.

Τον πιάνουν όμως οι γονείς μου και του λένε πάρτο,γιατί ο μαστρωπός είχε ήδη μπλέξει με αλλοδαπές.Και καλύτερα να το φας εσύ,παρά η Βουλγάρα.Και το παίρνει.

Κι έρχεται η ώρα που θέλει να αγοράσει σπίτι.Και αποφασίζουν οι γονείς μου να αγοράσουν το μερίδιό του,για να τον βοηθήσουν και να μείνει κάτι και σε εμάς.Το αγόρασαν κανονική τιμή.Και από το 25% που του έγραψε ο μαστρωπός,το 12.5% που θα έπρεπε να έχει πάει στον πατέρα μου,μας το χάρισε...Κι αυτός ο άνθρωπος είναι μουντρούχος,γίνεται αντιπαθητικός γιατί είναι ακοινώνητος,αλλά είναι ΑΔΕΡΦΟΣ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

μερικοί άνθρωποι είναι αλλιώς μεγαλωμένοι πάντως κ συμπεριφέρονται διαφορετικά από εμάς.

για π.χ. τα πεθερικά μου έχουν σόι, αλλά ουσιαστικά μόνο η πεθερά πάει Σαλόνικα να τους δει 4 φορές το χρόνο, να δει τον αδερφό της, τις θείες, ξαδερφή της.

στο σπίτι δεν δέχονται κανέναν. δεν έχουν φίλους, παρά μόνο μια οικογένεια. κοινωνικότητα μηδέν.

εγώ πάλι είμαι αλλιώς μεγαλωμένη, με μεγάλο σόι, με ένα πατρικό που γεμίζει συχνά πυκνά από κόσμο, τραπεζώματα, παλιότερα περισσότερο.

ο σύζυγος έτσι, εγώ γιουβέτσι.

εγώ της εκκλησίας, ο σύζυγος της μακακίας.

ο σύζυγος κλειστός, εγώ αυθόρμητη, εκδηλωτική, ευαίσθητη, κοινωνική.

εγώ απρογραμμάτιστη, ο σύζυγος μεθοδικός.

................ κ.ο.κ.

βρε κορασίδες, έχετε κι εσείς τόσο αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές από τους συζυγάτους σας ή εγώ πέτυχα τζακ ποτ;

εγω ενα θα σου πω για τον δικο μου....ωρες ωρες απορω ποιος ειναι ο μπεμπης σ' αυτο το σπιτι!

Και επειδη η μαμα του τον ειχε καλομαθει, μεχρι και τον καφε το πρωι του εφτιαχνε, στο να κανει καμια δουλεια.....μπααααα! ουτε κατα διανοια! η αληθεια ειναι οτι κι εγω δε το ζηταω, γιατι ειμαι σκυλι του πολεμου, δε κουραζομαι ποτε....αλλα θα θελα να ξυπνουσα το μεσημερι και να τα βλεπα ολα τζιτζι. πουυυυυ τετοια τυχη!

Ομως! Εχει 1002 αλλα καλα, που δε με στενοχωρει αυτο καθολου....

όχι εγώ δεν έχω παράπονο...πάντα θα ψωνίσει τα καλύτερα (τα οποια τα ξέρει καλύτερα από μένα) και δεν αφήνει κανέναν να ανακατεύεται......

με αφορμή το μήνυμά σου θυμήθηκα αυτό που είχε γράψει πριν καιρό η Χριστίνα, τότε λόγω αγοράς καναπέ.

ότι δηλαδή χαίρεται που ο Λ συμμετέχει σε πράγματα του σπιτιού, αλλά πολλές φορές οι απόψεις συγκρούονται κ τότε λέμε "καλύτερα να αποφάσιζα εγώ κ για τους δύο".

αυτό ακριβώς μου συμβαίνει.

ανακατεύεται σε πράγματα που εγώ από το πατρικό μου θεωρουσα γυναικοκρατούμενα κ τώρα που τα έχει αναλάβει σε αποκλειστικότητα λόγω έλλειψης χρόνου μου κακοφαίνεται που η γνώμη μου δεν του είναι απαραίτητη.

κάτι έχει πάθει. χρειάζεται φορμάτ!:rolleyes:

Έτσι είναι.Όλοι κάτι έχουν στραβό,κάτι έχουν καλό.

Εμένα ο δικός μου ξεχνάει.Δεν παίρνει τα σκουπίδια πχ.Να, σήμερα του είπα πάνε να πάρεις τα εμβόλια,ξέχασε να πάρει το χαρτί.

Αλλά έχει άλλα καλά.

Όπως κι εμείς.Σε κάποια τους εκνευρίζουμε,σε κάποια έχουμε καλά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλημερα κουκλες.

ευτυχως που εδω γρφουμε μονο γιατι αν ηταν να μιλαμε..........εγω μονο με νοηματα θα συνεννοουμαι μαζι σας:|:?:cry: η φωνη μου δεν βγαινει λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

μιας και αναφερεστε σε πεθερικα,εμενα η πεθερα μου ηταν γλυκύτατη,πεθερα υποδειγμα......(και θα μου λειψει πολυ τωρα που "εφυγε")

τοσο καλη με ολους μας και ιδικα με το παιδακι μας!!!!!!

για τον μικρο μας μας αγοραζε πανταπαμπερς, υγρο για τα ρουχα του,μωρομαντηλα.......οταν πηγαίναμε στο χωριο αυτα τα ειχε εκει να μας περημενουν.ειχε εναν κουμπαρα και εβαζε παντα χρηματα για το μωρο μας μεσα...και οταν λεω χρηματα δεν εννοω μονο κερματα αλλα 50αρικα και βαλε!!!!!και ποσα ακομα που δεν μου φτανουν σελιδες να τα γραψω!!!!!!

ενταξη ειχε και αυτη καποια χαζα οπως ολοι αλλα τα καληπταν τα θετικα της που ηταν πολλα!!!!!!!!

πεθερο δεν γνωρισα.

και η μανουλα μου ομως ειναι παντα καντα μας,οτι κι αν την χρειαστω ειναι παντα εδω...μαζι μου.

ειναι υπεροχος ανθρωπος και τη θυμαμαι παντα να γινεται θυσια για ολους,κυριως για εμας!!!!(ευτυχως που εχουμε και αυτη)

δεν θα γραψω αλλα.......με πηραν τα ζουμια!!!!!!!!!!!!

νιτσα πολυ ωραια ιστορια αγαπης........

θα σας γραψω κι εγω την δικια μας.........

να σας πω οταν λετε "το εγραψα διπλα,που λετε?????

για ριξτε λινκ γιατι ειμαι τεμπελα να ψαχνω1!!!!!!!!!:oops::oops::oops::oops:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...