Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλημέρα.

τα διάβασα όλα.

δεν έχω λόγια.

κι εγώ θέλω ψυχολόγο, αλλά πρώτα πνευματικό. επειγόντως!

κ να εξομολογηθώ ότι την προηγούμενη εβδομαδα, ασυναίσθητα χτύπησα το χεράκι της μικρής μου σε στιγμή έντασης. κ δεν αντέδρασε το παπάκι μου. κιχ.

Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ ο πνευματικός...

Έχω βρει τη γαλήνη και την εσωτερική μου ηρεμία από τότε που ήρθα κοντά στην εκκλησία! ειλικρινά..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλάαα θα πω...

Ο σύζυξ (21ετ. τότε) εργαζόταν ως μαραγκός σε ξυλουργείο, παιδί της εργατίας, εγώ μαθήτρια της 2ας λυκείου (17ετ.) πήγα να εργαστώ εκεί ως γραμματέας (για χαρτζιλίκι, όχι κάτι ιδιαίτερο). Ε, με το που τον είδα τον άτιμο τον ερωτεύτηκα σφόδρα... Και να φανταστείτε ότι, τότε ειδικά, ήμουν μία κουκλάρα που τη θέλανε πολύ στο πλάι τους. Μου έκανε και τον δύσκολο μη χε.... Μέχρι που τον έριξα (στα πατώματα)... Είχαμε μία πολύ έντονη σχέση για 5χρόνια, με καβγάδες, χωρισμούς κλπ κλπ. αλλά δεν αντέχαμε ο ένας μακριά από τον άλλον. Ευτυχώς ανούσια πράγματα, όχι κάτι ουσιαστικό.. Και παντρευτήκαμε 22εγώ - 25 ο Γ. Στα 23 μου έγινα mommy... And now... είμαστε 28 εγώ και 31 ο Γ. και αποκαλούμε ακόμη (μετά από 7σχεδόν χρόνια γάμου) ο ένας τον άλλον ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!! Ακόμη κι όταν τσακωνόμαστε....

Καταλαβαίνετε...

Απλά είχαμε πάντα θέμα, επειδή ο Γ. είναι πιο σοβαρός, συνεσταλμένος, μετρημένος και άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα ενώ εγώ το ακριβώς αντίθετο... Μα καμία σχέση!!!

Πωπω βλέπω την υπογραφή σου και κάτι παθαίνω... σε ανατριχίλα.. γίνεται να την αλλάξεις please?

Θα σας πω για την γνωριμία μας αλλά όχι τώρα... πρέπει να προσπαθήσω να κρατήσω τη θέση μου στην εταιρεία γιατί με εσάς που έμπλεξα θα με απολύσουν :lol: έχω μια δουλειά που την λιβανίζω τρεις μέρες τώρα!

Πωπω βλέπω την υπογραφή σου και κάτι παθαίνω... σε ανατριχίλα.. γίνεται να την αλλάξεις please?

Τώρα καλύτερα...

Θα σας πω για την γνωριμία μας αλλά όχι τώρα... πρέπει να προσπαθήσω να κρατήσω τη θέση μου στην εταιρεία γιατί με εσάς που έμπλεξα θα με απολύσουν :lol: έχω μια δουλειά που την λιβανίζω τρεις μέρες τώρα!

Περιμένουμε....:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα... ο John-John πέρασε τέλεια χθες με την καυτή Σούζυ... Σήμερα είμαι η Νίτσα, όμως, έχω έρθει στη δουλίτσα μου και το απόγευμα θα είμαι μια καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά...το βράδυ δεν ξέρω πως θα με βαφτίσω πάλι!!! χιχιχι

Λευκή, αλοίμονο, πρέπει να σου δώσει ο σύζυγος την αίσθηση ότι αξίζεις? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ..... Δύσκολο πολύ αλλά ευτυχώς που ξέφυγες και τώρα είσαι ευτυχισμένη με τη μπέμπα σου! Να ευχαριστείς το Θεό Λευκή μου που γλύτωσες..

Τι κάνετε λοιπές Αν.Κλ.? το Πονεμένες απορρίπτεται!!!

Νιτσααααααααααααα η καυτη σουζυ εισαι εσυ? :mrgreen: και ο τζον τζον ειναι ο αντρας σου? :mrgreen: Καταλαβα αυτο που καταλαβα? :mrgreen:

Γιατι εμεις εχουμε να δουμε ασπρη μερα πανω απο 10 μερες! Με τη φρικη που ειχα φαει με πιθανη εγκυμοσυνη δε μου κανει κουκου ΜΕ ΤΙ- ΠΟ- ΤΑ!!! Το βλεπω να το τρωω το κερατακι μου! :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!!!

Μόλις έφυγε ο Λ και θα βγάλω το μουστάκι μου γιατί σε λίγο θα το στρίψω σαν τον διάκο!

χαχαχα! αφου εφυγε...ευκαιρια ειναι! Κι εγω αν λειπει απο το σπιτι το κανω! ουτε καν του εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο! αμα με εβλεπε καμια φορα πιστευω θα επεφτε απο τα συννεφα!

Άντε ρε κορίτσια!Και σκεφτείτε ότι αυτές τις γνωριμίες τις κορόιδευα!!!

Πωπω απίστευτο να γνωρίζεις κάποιον διαδυκτιακά και να είναι ο άντρας της ζωής σου.

Και γιατι να μην ειναι? Ολα ειναι πιθανα σ' αυτη τη ζωη!

νίτσα μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου. είναι η καλύτερη!

ωραία ιστορία αγάπης!

άκου έκανε κ τον δύσκολο ο τζον τζον μπροστά στο μοντέλο!

Χριστίνα, περιμένω δική σας λαβ ιστορία.

εγώ τη δική μας την έχω γράψει δίπλα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. :(

Είπα κι εγώ, φτηνά τη γλυτώσαμε αυτή τη φορά την ίωση του μεγάλου...αμ δε! Από χθες το βράδυ έχει συμπτωματα ωτίτιδας (τα έγραψα δίπλα) κι ετοιμάζομαι να τον πάω ΩΡΛ.

THE F WORD x 3

πόσο μπαγλαμάς μπορείς να γίνει ένας άντρας μου λέτε;

με παίρνει τηλ ο συζυγάτος κ με ρωτάει τί άλλο θέλουμε από σούπερ μάρκετ που θα πάει σε λίγο.

του λέω κι εγώ κάποια βιολογικά τρόφιμα για τη μικρή για το ΣΚ κ άλλα για να τα πάμε στη μάνα του, να μαγειρεύει για το παιδί από βδομάδα.

εγώ λέω, αυτός με γράφει. αυτά δεν θα τα πάρω, αυτά δεν θα τα παρω, έχουμε...

του απαντάω έχουμε για ΣΚ όχι για τη μάνα σου.

δεν πειράζει να της βάλει κ από τα δικά της, καρότα, ντοματες.

έξω φρενών εγώ. δηλαδή μισά πράγματα θα κάνουμε; ή δίνουμε ή δεν δίνουμε βιολογικά, εκτός κι αν οι γονείς σου έχουν θέμα με τα βιολογικά κ δεν με ενημέρωσες.

δεν με νοιάζει τί λες, μου απαντάει.

ακολούθησε σόου.

εγώ να κλείνω το τηλέφωνο, αυτός να λέει μακακίες.

είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.

πόσο μπαγλαμάς μπορείς να γίνει ένας άντρας μου λέτε;

με παίρνει τηλ ο συζυγάτος κ με ρωτάει τί άλλο θέλουμε από σούπερ μάρκετ που θα πάει σε λίγο.

του λέω κι εγώ κάποια βιολογικά τρόφιμα για τη μικρή για το ΣΚ κ άλλα για να τα πάμε στη μάνα του, να μαγειρεύει για το παιδί από βδομάδα.

εγώ λέω, αυτός με γράφει. αυτά δεν θα τα πάρω, αυτά δεν θα τα παρω, έχουμε...

του απαντάω έχουμε για ΣΚ όχι για τη μάνα σου.

δεν πειράζει να της βάλει κ από τα δικά της, καρότα, ντοματες.

έξω φρενών εγώ. δηλαδή μισά πράγματα θα κάνουμε; ή δίνουμε ή δεν δίνουμε βιολογικά, εκτός κι αν οι γονείς σου έχουν θέμα με τα βιολογικά κ δεν με ενημέρωσες.

δεν με νοιάζει τί λες, μου απαντάει.

ακολούθησε σόου.

εγώ να κλείνω το τηλέφωνο, αυτός να λέει μακακίες.

είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.

χαχαχα αντρες παιδι μου! πεταμενα λεφτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...