Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Ειναι μεγαλη η ψυχολογικη πιεση αυτη τη στιγμη.. εξου και η απαισιοδοξια. Απολυτα λογικο! Το Σαββατο ποσες μερες θα ειναι μετα την εμβρυομεταφορα; (αν θελεις θυμισε μου τι εχεις βαλει). Ωστοσο.. τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι αρνητικο;

Έχω βάλει 2 βλαστοκύστες ΑΑ καιΑΒ. 1 Νοεμβρίου και κανονικά θα είχα Κυριακή χοριακη οπότε μου είπαν Δευτέρα.

Δεν έχω δει ούτε σταγονιτσα αίμα εμφύτευσης κάτι, νταξει έχω λίγο πρησμένο στήθος που ήταν απ' την αρχή έτσι , ενοχλήσεις στη μέση μου και κάτι ψιλοκραμπες δευτερολεπτων κ νμζω ότι δεν έγινε τίποτα.

Δεν έχω κ άλλα έμβρυα στην κατάψυξη και σκέφτομαι επόμενες κινήσεις. Έχουμε θέμα με το σπέρμα και πιστεύω δεν το ψάξαμε όσο έπρεπε ο γιατρός ήταν φουλ αισιόδοξος γτ είμαι μικρή με καλό ενδομήτριο κλπ. Ωστόσο από τα 8 έμβρυα που είχαμε κ μεταφέραμε κάθε φορά από δύο, την πρώτη φορά ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα, τγ δεύτερη αρνητική χοριακη και την τρίτη βιοχημική.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελιές!!!

Αγγελίνα να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!

Σούζη, τι έγινε? Πέρασε καλά ο Τζον-Τζον???;);)

Για τα υπόλοιπα κορίτσια έχω να πω πως αυτά που περνάμε στην παιδική-εφηβική μας ηλικία μπορεί να είναι άσχημα, να μας πληγώνουν, να πονάμε, αλλά μας διαμορφώνουν και μας κάνουν δυνατές. Εγώ τώρα πλέον ξέρω να δείξω με το δάχτυλο τα λάθη των γονιών μου και μπορώ να αναλύσω κιόλας γιατί τα έχουν κάνει. Ναι, με έχουν σημαδέψει κάποιες καταστάσεις αλλά ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ πως θα κάνω τα πάντα για να μην τα περάσει το παιδάκι μου. Δεν λέω πως θα'μαι αλάθητη, όλο και κάτι θα έχει να μου προσάψει η κόρη μου όταν μεγαλώσει, αλλά τουλάχιστον αυτά που πέρασα εγώ ΔΕΝ θα τα περάσει.

Είμαι τυχερή που ο Τάσος είναι καταπληκτικός άνθρωπος και αν και ήρθε στη ζωή μου αργά και μετά από πολλάαααααααα μπλεξίματά μου, με έχει κάνει άλλο άνθρωπο. Μου έχει δώσει την αίσθηση πως ΑΞΙΖΩ.

Δεν ξέρω αν το ξέρετε, (το'χω γράψει κάποιες φορές στο παρεντς) αλλά ήμουν ξανά παντρεμένη (χωρίς παιδιά ευτυχώς) με έναν ακατανόμαστο-ανεκδιήγητο τύπο ο οποίος μου είχε γ@%σει την ψυχολογία. Μου ασκούσε ψυχολογική βία κανονικότατα, μόνο που τότε δεν το έβλεπα. Το χειρότερο όμως ήταν πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου τον σιγοντάριζαν. Δεν συνεχίζω, γιατί το θρεντ θα μετονομαστεί σε "ΠονΑλ" πονεμένες αλλοπρόσαλλες, και δεν κάνει πρωινιάτικα....

Καλημέρα... ο John-John πέρασε τέλεια χθες με την καυτή Σούζυ... Σήμερα είμαι η Νίτσα, όμως, έχω έρθει στη δουλίτσα μου και το απόγευμα θα είμαι μια καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά...το βράδυ δεν ξέρω πως θα με βαφτίσω πάλι!!! χιχιχι

Λευκή, αλοίμονο, πρέπει να σου δώσει ο σύζυγος την αίσθηση ότι αξίζεις? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ..... Δύσκολο πολύ αλλά ευτυχώς που ξέφυγες και τώρα είσαι ευτυχισμένη με τη μπέμπα σου! Να ευχαριστείς το Θεό Λευκή μου που γλύτωσες..

Τι κάνετε λοιπές Αν.Κλ.? το Πονεμένες απορρίπτεται!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ.....

Καλημέρα ρε Νίτσα!

Ναι αξίζω, αλλά αυτό το λέω τώρα. Όταν οι άλλοι, οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι όμως, αυτοί που υποτίθεται σ'αγαπάνε και θέλουν το καλό σου και..και.. και... σου πιπιλάνε το μυαλό για χρόνια ολόκληρα για το αντίθετο, στο τέλος το πιστεύεις κι εσύ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές!!!

Αγγελίνα να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!

Σούζη, τι έγινε? Πέρασε καλά ο Τζον-Τζον???;);)

Για τα υπόλοιπα κορίτσια έχω να πω πως αυτά που περνάμε στην παιδική-εφηβική μας ηλικία μπορεί να είναι άσχημα, να μας πληγώνουν, να πονάμε, αλλά μας διαμορφώνουν και μας κάνουν δυνατές. Εγώ τώρα πλέον ξέρω να δείξω με το δάχτυλο τα λάθη των γονιών μου και μπορώ να αναλύσω κιόλας γιατί τα έχουν κάνει. Ναι, με έχουν σημαδέψει κάποιες καταστάσεις αλλά ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ πως θα κάνω τα πάντα για να μην τα περάσει το παιδάκι μου. Δεν λέω πως θα'μαι αλάθητη, όλο και κάτι θα έχει να μου προσάψει η κόρη μου όταν μεγαλώσει, αλλά τουλάχιστον αυτά που πέρασα εγώ ΔΕΝ θα τα περάσει.

Είμαι τυχερή που ο Τάσος είναι καταπληκτικός άνθρωπος και αν και ήρθε στη ζωή μου αργά και μετά από πολλάαααααααα μπλεξίματά μου, με έχει κάνει άλλο άνθρωπο. Μου έχει δώσει την αίσθηση πως ΑΞΙΖΩ.

Δεν ξέρω αν το ξέρετε, (το'χω γράψει κάποιες φορές στο παρεντς) αλλά ήμουν ξανά παντρεμένη (χωρίς παιδιά ευτυχώς) με έναν ακατανόμαστο-ανεκδιήγητο τύπο ο οποίος μου είχε γ@%σει την ψυχολογία. Μου ασκούσε ψυχολογική βία κανονικότατα, μόνο που τότε δεν το έβλεπα. Το χειρότερο όμως ήταν πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου τον σιγοντάριζαν. Δεν συνεχίζω, γιατί το θρεντ θα μετονομαστεί σε "ΠονΑλ" πονεμένες αλλοπρόσαλλες, και δεν κάνει πρωινιάτικα....

Λευκή μου όλες αξιζουμε το καλύτερο ..και η καθεμιά μας ξέρει καλύτερα ποιο είναι αυτό

και εγώ δεύτερη φορά παντρεμένη την πρώτη κράτησε ο γάμος 9 μήνες...

μετά την έκανα με ελαφρά!

καλημέρα κοριτσάκια μου!

αν κι από δω που είμαι, δεν μπορώ να γράψω πολλά...

τελικά... και διαδυκτιακά ακόμη... οι άνθρωποι δεν σμίγουν τυχαία... κάτι τους ενώνει...

σας γλυκοφιλώ!!!!!!

Καλημέρα!!!

Μόλις έφυγε ο Λ και θα βγάλω το μουστάκι μου γιατί σε λίγο θα το στρίψω σαν τον διάκο!

καλημέρα ζοπιράκι!

εγώ πιστεύω πολύ στο διαδίκτυο....τον άντρα μου διαδικτυακά τον γνώρισα ;)

Ειρήνη κι εγώ το ίδιο!!!!!!!!! (Σαν πολλά κοινά δεν μαζεύτηκαν σε όλες μας??????)

Ζοπιρον είσαι σπάσιμο νεύρων!!!!!!!!!!!!! (Σμουυυυυτς, καλημέρα κοριτσάκι!!!)

Άντε ρε κορίτσια!Και σκεφτείτε ότι αυτές τις γνωριμίες τις κορόιδευα!!!

Πωπω απίστευτο να γνωρίζεις κάποιον διαδυκτιακά και να είναι ο άντρας της ζωής σου.

Για πείτε ιστορίες έρωτος,πως γνωριστήκατε:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!

αν κι από δω που είμαι, δεν μπορώ να γράψω πολλά...

τελικά... και διαδυκτιακά ακόμη... οι άνθρωποι δεν σμίγουν τυχαία... κάτι τους ενώνει...

σας γλυκοφιλώ!!!!!!

Κι εγώ σταυρωτά... μακια

καλημέρα.

τα διάβασα όλα.

δεν έχω λόγια.

κι εγώ θέλω ψυχολόγο, αλλά πρώτα πνευματικό. επειγόντως!

κ να εξομολογηθώ ότι την προηγούμενη εβδομαδα, ασυναίσθητα χτύπησα το χεράκι της μικρής μου σε στιγμή έντασης. κ δεν αντέδρασε το παπάκι μου. κιχ.

Καλημέρα :) Κι εγώ στο κλαμπ των διαδικτυακών γνωριμιών με τον καλό μου :lol: Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Τσου, δε λέω...:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα :) Κι εγώ στο κλαμπ των διαδικτυακών γνωριμιών με τον καλό μου :lol: Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Άντε λεεεεεεεε!Πείτε!!!!!!!!!!!!

Να ανέβουμε λίγο όλοι!Μετά τα τραύματα,οι έρωτες;)Τι καλύτερο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...