Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας ομορφες.

καλα τα νεα της παιδιατρου.ο μικρος μου ειναι μια χαρα.

τα βραδυνα κλαματα ειναι απο τα δοντια........5 βγαζει μαζι.

εβαλε και βαρος...τελευταια φορα ηταν 10,600 και σημερα ειναι 11,250:p:p:p:p

ευτυχως ολα καλα σε αυτον τον τομεα!

εγω επαθα φαρυγγίτιδα:roll::roll::roll::roll:!!!!!!

διαβασα καποιες απο τις ιστοριες σας,δεν ξερω τι να πω.!!!!!

το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι εχουμε μια πονεμενη ιστορια.

σας ευχαριστω ολες κοριτσακια.

Έλα Δώρα μου... μια χαρά το παιδί, ευτυχώς.. Φυσιολογικά πονάκια των δοντιών! μουντιζάλ να βάζεις...

Φαρυγγίτιδα? περαστικά.. Όλα μαζεμένα σου ήρθανε...

:lol::lol::lol:

Nitsa deikse afto to minima ston antra sou, na doume ti exei ki aftos na pei! :tongue:

Ante kalinixta ki apo mena, korasides.

Θα πει έγινε το όνειρο μου πραγματικότητα.. Του αρέσει να φαντασιώνεται ότι είναι κάθε βράδυ με άλλη... Σήμερα είμαι η ΣΟΥΖΥ!!!

Διαφημίσεις

Με παρεξήγησες!!!:lol:

Σοβαρά τώρα, και χαλαρά, θέλετε να κανονίσουμε να πάμε για καφέ... χαλαρά-χαλαρά κάποιο ΣΚ σε κάποιο κεντρικό σημείο να μας εξυπηρετεί όλες...και να μπορούμε να πάρουμε και τα παιδιά μας (μην είναι πολυσύχναστο!).

συμφωνώ και τόχω ήδη προτείνει (αν και θα χαθεί η γοητεία της ανωνυμίας)...!

με τα παιδιά ή χωρίς? έχουν να πέσουν στο τραπέζι πολλά... σοβαρά και πειράγματα!

Geia sou Dwraki! Xairomai pou se prolava. Poli kalos o mikros, mpravo!

Zopiron, etsi opos ta les einai. Prepei na exo to nou mou mi mou mpleksei me kamia patsavoura kai kakopathei to paidaki mou...einai kai evaisthito!

Ton allon, den ton fovamai. Taliban. Mas exei valei ta 2 podia se ena papoutsi...alla kalitera etsi. :wink:

...Zopiron, etsi opos ta les einai. Prepei na exo to nou mou mi mou mpleksei me kamia patsavoura kai kakopathei to paidaki mou...einai kai evaisthito!

χαχαχαχαχα! συμπάσχω! κι ο δικός μου τα ίδια!

χαχαχαχαχα! πατσαβούρα...:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

α,αγγελινα πολυχρονος ο γιοκας σου!!!!!!!

να τα χαιρεσαι και τα δυο!!!!:P:p:p:p

Efxaristo, koritsaki. Ki esi o,ti epithimeis, gero ki eftixismeno to palikaraki sou!

Pare ki ena tilephono sto monastiri sti Mitilini na diavasoun to onoma tou se mia paraklisi, tora pou tha mpeite sto nosokomeio.:wink:

σε καλό σου Αγγελίνα, μ' έκανες και γέλασα απόψε!!!!!!

η σούζυ παρασύρθηκε από το πάθος... και ξέχασε ν' αποσυνδεθεί...

άντε, καληνύχτα μας!

Γεια σας γεια σας!!!

Μόλις γύρισα από καφέ με κουμπάρα-παιδική φίλη οι 2 μας και ήρθα ανανεωμένη!

Όσο για το βαρύ κλίμα...χρειάζεται κι αυτό που και που...να ξεδίνουμε...μόνο αν τα βγάζουμε από μέσα μας λυτρωνόμαστε...έτσι πιστεύω τουλάχιστον...λέτε να είναι κανένας Ερμής ανάδρομος?

και πολλες ασχημες στιγμες.. και η ηλιθια αισθηση οτι την εγκατελειψα, οτι την αφησα ν ανεβει το γολγοθα της μονη της.. ολους τα βουνα της ζωης της, τ ανεβηκε μονη της.. εγω, στην καλυτερη -και καλα- διπλα της..-και καλα- χωρις να πολυθελω.... ηθελα να ξεφυγω απο τα ζορια....

τες πα, ξυπνησε η μικρη

Μπράβο ρε φυστίκι.Σπάνια άνθρωποι παραδέχονται έτσι τέτοια πράγματα.Σου βγάζω το καπέλο.

Κυρίως γιατί κι εγώ,και όλοι μας στην οικογένεια δλδ, αισθανόμαστε κάπως έτσι για τη γιαγιά μου...ότι την αδικήσαμε πολύ...κι ότι από πίσω ήταν πάντα ο άντρας της.Αλλά σε τέτοια αντιπαράθεση με τα συναισθήματά μας,δεν έχουμε έρθει.

Και ενα τελευταιο αν και ντρεπομαι να το πω......λιγο......Αερικο σε ψυχαναλυτη εχω ραντεβου αυριο το απογευμα, γιατι.........χαστουκισα τον αντρα μου και μαλιστα πολυ βιαια.......κατι που δεν ηξερα οτι ειμαι ικανη να κανω. Προφανως εχω μεγαλα θεματα να λυσω......ΑΝ με βοηθησει κανεις δλδ.......θα δουμε..........
κοιτα, ελ.. να πας

πιο παλια, ειχα σκεφτει να δω και γω εναν ειδικο.. αλλα μετα σκεφτηκα οτι πιθανων ν ανοιξουν πληγες και θεματα που τα ειχα καταχωνιασει και δεν ειμαι σε θεση να αντιμετωπισω.. ουτε τωρα ουτε τοτε... εγω ειχα θεματα με εφιαλτες... και δεν ειχα το τραυματικο παρελθον που εχεις εσυ ή που φανταζομαι οτι εχει το αερικακι...

απο φοβο δηλαδη δεν πηγα..

πολλες φορες εχω σκεφτει οτι θα ηθελα να εχω τα κοτσια να παω

Κακώς ντρέπεστε!Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πηγαίνουμε σε ειδικό.Είναι όπως όταν μας συμβαίνει κάτι παθολογικό...δεν πάμε στη φίλη μας να μας γράψει αντιβίωση,πάμε στο γιατρό.Έτσι και για την ψυχή μας.Είμαι υπέρ με τα 1000!

Εγώ πήγα γιατί ξαφνικά σε κάποια ηλικία μετά τα 23 24 άρχισα να φοβάμαι τα πάντα,μιλάμε τραγική κατάσταση.Σχολούσα 20:30 και περίμενα κάτω μέχρι τις 22:30 που θα γυρνούσε ο Λευτέρης,δεν έμπαινα μέσα στο σπίτι.Και με βοήθησε πολύ να το ξεπεράσω όλο αυτό.

Δεν οφειλόταν βέβαια σε βαθύτερα προβλήματα,ήταν πολύ πιο πρακτικό το θέμα,αλλά με βοήθησε να βλέπω πολλά πράγματα αλλιώς.

Και όσο κουλό και να ακουστεί με βοήθησε και κάτι άλλο να ξεπεράσω ατά που είχα,που για μένα ήταν βουνό,για άλλους ψιλά γράμματα.Ντρέπομαι λίγο:oops: αλλά θα το πω.

Στην εγκυμοσύνη μου ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία για τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού..ε, αυτός ο Ντράικουρς μου άνοιξε τα μάτια.Είναι σα να μου έκανε ένα κλικ και να τα είδα όλα αλλιώς.

Έλλ μου να πας... περιμένω νέα να πάρω θάρρος μπας και το κάνω εγώ... δεν έχω εκδηλώσει σημάδια βίας από την γέννηση του παιδιού και μετά αλλά τα έχω κι εγώ τα θεματάκια μου στα ξεσπάσματά μου και με φοβάμαι... Αν δεν θες δημόσια στείλε μου pm please! Εγώ την ιστορία σου την ξέρω... και σε καταλαβαίνω... όπως καταλαβαίνω και το φυστίκι... Είδα και το βιντεάκι που έβαλαν δίπλα με το "Τι είναι αυτό" και έγινα χίλια κομμάτια ρε γμτ!

Και εγώ είχα πολύ άσχημα ξεσπάσματα θυμού.Μιλάμε ότι ο άντρας μου έκανε τεράστια υπομονή.

Και ντρέπομαι γι αυτό.

Τα σταμάτησα όμως μετά τα παιδιά.

Πως ειστε?

Εγω το μεσημερι ξαναανεβασα πυρετο, και πηγα το παιδι στη μανα μου και ξεραθηκα στον υπνο. Τωρα καλυτερα...μαλλον το ξεπερασα..αντε να δουμε ...

Περαστικά κοριτσούδι!

Νίτσα μου, δεν με νοιάζει η άποψη των άλλων...με πονάει που σαν άνθρωπος θα μπορούσα ,κάτω από άλλες συνθήκες, να εξελιχθώ πολύ διαφορετικά.... σε κάτι που πιο πολύ θα ήθελα... αλλά μερικές φορές(αρκετές) είμαι έρμαιο των νεύρων και όλων αυτών που τόσα χρόνια κουβαλάω.... φοβάμαι, πληγώνομαι πολύ ευκολα, και σε αντιστάθμιση όλων αυτών πολλές φορές γίνομαι ψυχρή, αδιάφορη, απότομη και αντιπαθητική ...... νοιώθω λές και ο εαυτός μου έχει εγλωβιστεί.....μου λείπει η ηρεμία και η αυτοσυγκράτηση που θα ήθελα να έχω σαν άνθρωπος και δεν έχω.....

Σα να περιγράφεις εμένα...πριν λίγα χρόνια...συν του ότι ήμουν απόλυτη σε ότι εγώ θεωρούσα σωστό και αφόριζα πολύ εύκολα!

Και η πλάκα είναι πως αυτό που εγώ έκανα κάποτε,τώρα αν το κάνει κάποιος με ενοχλεί αφάνταστα.

Απλά κάποτε τα δραματοποιούσα πάρα πολύ (λίγο το ότι είμαι και Καρκίνος:tongue:).Μετά κατάλαβα,πως,σίγουρα ότι έγινε από τους γονείς μου έγινε με γνώμονα το καλό μου,απλά με λάθος τρόπο.

αντλώ δύναμη απο την οικογένεια μου και το Θεό....ο άντρας μου ξέρει τι έχει συμβεί... αλλά δεν νομίζω ότι κανένας μπορεί να αντιληφθεί αυτό που εσύ βιωνείς μέσα σου....και για να είμαι ειλικρινής δεν αφήνω να φαίνεται προς τα εξω ότι κάτι με απασχολεί....προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου, να το ξεχάσω,,, μερικές φορές το καταφέρνω κι όλας... απλά είναι άλλες φορές που γίνομαι αντιπαθητική και όλα τα πιο πάνω.... και να σου πω και κάτι Νίτσα μου? Δεν μου αρέσει να συζητώ για τα συναισθήματα μου... αν σε είχα απέναντι μου, θα σου εξιστορούσα γεγονότα, ΠΟΤΕ συναίσθηματα για όλα αυτά ....μόνο στο γραπ΄το λόγο εκφράζομαι κάπως καλύτερα και κάπως πιο ευκολα και χαλαρά... μου χει τύχει να βγάζω τα εσώψυχα μου κι ο άλλος να μου λέει μίσο να τσεκάρω το μειλ μου....Τι να σου λέω τώρα, άσε, μαυρη η ψυχούλα μου κι εμένα και επιζητά γαλήνη....

Με στενοχωρείς ρε γμτ:(

Με παρεξήγησες!!!:lol:

Σοβαρά τώρα, και χαλαρά, θέλετε να κανονίσουμε να πάμε για καφέ... χαλαρά-χαλαρά κάποιο ΣΚ σε κάποιο κεντρικό σημείο να μας εξυπηρετεί όλες...και να μπορούμε να πάρουμε και τα παιδιά μας (μην είναι πολυσύχναστο!).

Ε,ψιτ!Εμείς εδώ στα βόρεια ζηλεύουμε λέμε:tongue:.Θα το κανονίσουμε κι εμείς:tongue::tongue::tongue:.Αλλά οι περισσότερες είστε νότο!

Μου φαίνεται πρέπει να κατέβω καμμιά βόλτα στους φίλους μου στην Αθήνα...:tongue:

γεια σας ομορφες.

καλα τα νεα της παιδιατρου.ο μικρος μου ειναι μια χαρα.

τα βραδυνα κλαματα ειναι απο τα δοντια........5 βγαζει μαζι.

εβαλε και βαρος...τελευταια φορα ηταν 10,600 και σημερα ειναι 11,250:p:p:p:p

ευτυχως ολα καλα σε αυτον τον τομεα!

εγω επαθα φαρυγγίτιδα:roll::roll::roll::roll:!!!!!!

διαβασα καποιες απο τις ιστοριες σας,δεν ξερω τι να πω.!!!!!

το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι εχουμε μια πονεμενη ιστορια.

σας ευχαριστω ολες κοριτσακια.

Τέλεια!Άντε όλα καλά!!Με το μωρό δλδ!!Εσύ να προσέχεις.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...