Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

νίτσα μου, αυτό που είπες ότι μπαίνω για κουτσομπολιό, θεωρώ ότι είναι χιούμορ, έτσι δεν είναι...?

Φυσικά και ήταν χιούμορ, δε νομίζω να παρεξήγησες?

είμαι 38 χρονών...

Νεότατη, μου κάνεις για συμπεθέρα...:tongue:

οι παράλληλοι βίοι που είπα δεν ήταν για την ηλικία αλλά για τις εμπειρίες...

σου μοιάζω για λολ λολ λολ λολ λολ?

Και άλλη φορά όταν μπαίνεις και βγαίνεις θα ειδοποιείς...

Βέβαια, βέβαια τι είναι εδώ καφενείο "η καλή καρδιά"? πίνεις καφέ και φεύγεις και ξανάρχεσαι?

Ντάξ, όλοι έχουμε μέρες που δεν είναι και τόσο καλές... Πάρτο λίγο αλλιώς...

Λοιπόν πρέπει να βρεθούμε για καφέ κανονικό... να μεταδώσουμε η μία στην άλλη θετική ενέργεια!!!:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποια μαμά της καλή μου Νίτσα; Που 8 χρόνια δεν έχει ενδιαφερθεί να δει που μένει το παιδί της και πως περνάει; Άσε με σε παρακαλώ μην αρχίσω με αυτή την ιστορία γιατί θα βάλετε τα κλάμματα!

Ζωπυρούλα σε πειράζω... ξέρω ότι θα τα ξεράσεις όλα με καφέ και τσιγάρο από κοντά ;) Να δούμε πότε όμως :lol:

Κόρες θα πάω να ξεραθώ... δεν αντέχω άλλο

Σας φιλώ κατάμουτρα!

Είσαι σπάνιος άνθρωπος!

Καληνύχτα κι όνειρα γλυκά κι απονείρευτα (δηλ. και πονειρεμένα να 'ναι δεν πειράζει, να χαρείς και λίγο:lol:)... κι εγώ σε φιλώ στη μούρη...

Αλλοπροσαλιτσες μου τρεχω και δεν φτανω! Σας αφησα στις 108 σελιδες και σας βρισκω στις 131.. :( οποτε δεν νομιζω να ειμαι εντος θεματος με οσα πω!

Ευχομαι να μας συνδεσουν το ιντερνετ γρηγορα (υποτιθεται πως εχει προωθηθει η αιτηση μας :rolleyes: ) και να μπορεσω να ξανασυμμετασχω στο θεματακι μας!

Φιλακια σε ολες!! :D

Υ.Γ. Ραννια στις 13/02 μην κανονισεις τιποτα! Θα ειμαι Πατρα! ;)

Φαίη σε περιμένουμε!!!!

Διαφημίσεις

δεν φεύγω ακόμη βρε τρελλή! όταν είναι, θα το πω...:wink:

πάντως... μέσα στη τρέλλα σου, είσαι πολύ γλυκιά!:-D

σ' ευχαριστώ για... την υπογραφή!:rolleyes::cool:

Διαφημίσεις

δεν φεύγω ακόμη βρε τρελλή! όταν είναι, θα το πω...:wink:

πάντως... μέσα στη τρέλλα σου, είσαι πολύ γλυκιά!:-D

σ' ευχαριστώ για... την υπογραφή!:rolleyes::cool:

Είμαι τρελήηηηηη.... τι να κάνουμε??? να σου πω κάτι???

δεν ξέρω τι παθαίνω... είμαι πολύ συχνά έτσι... μες στο χαβαλέ, στα γέλια και στην ηλιθιότητα... αλλά δεν την παλεύω αλλιώς...

Όσο για την υπογραφή, το εννοώ... Αλλά μη χαίρεσαι, θα την αλλάξω το πρωί γιατί θα τη δει η Χριστίνα και θα μου πει ότι είμαι πάλι υπερβολική... μη σου πω για τη Σέβη θα μου πει τι να σε κάνω τρελοκομείο-συμπεθέρα... δε σε θέλω... ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΝΥΦΟΥΛΑ!!!!! (θα μας μαστιγώνουν τα παιδιά μας όταν μεγαλώσουν, το βλέπω:lol:).

Όταν πω καληνύχτα θα έχει έρθει ο Γ. στο κρεβάτι, to know...

Είμαι τρελήηηηηη.... τι να κάνουμε??? να σου πω κάτι???

δεν ξέρω τι παθαίνω... είμαι πολύ συχνά έτσι... μες στο χαβαλέ, στα γέλια και στην ηλιθιότητα... αλλά δεν την παλεύω αλλιώς...

ο καθένας έχει τις άμυνές του σ' αυτή τη ζωή... εγώ δεν είμαι έτσι αλλά ειλικρινά... σε απολαμβάνω που το κάνεις... έχω και μια φίλη στην real life ακριβώς σαν και σένα και την αγαπώ πολύ!

Όσο για την υπογραφή, το εννοώ... Αλλά μη χαίρεσαι, θα την αλλάξω το πρωί γιατί θα τη δει η Χριστίνα και θα μου πει ότι είμαι πάλι υπερβολική... μη σου πω για τη Σέβη θα μου πει τι να σε κάνω τρελοκομείο-συμπεθέρα... δε σε θέλω... ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΝΥΦΟΥΛΑ!!!!! (θα μας μαστιγώνουν τα παιδιά μας όταν μεγαλώσουν, το βλέπω:lol:).΄

ώστε...για μια νύχτα μόνο... κρατάνε οι όρκοι σου...

ώστε...για μια νύχτα μόνο... κρατάνε οι όρκοι σου...

Με παρεξήγησες!!!:lol:

Σοβαρά τώρα, και χαλαρά, θέλετε να κανονίσουμε να πάμε για καφέ... χαλαρά-χαλαρά κάποιο ΣΚ σε κάποιο κεντρικό σημείο να μας εξυπηρετεί όλες...και να μπορούμε να πάρουμε και τα παιδιά μας (μην είναι πολυσύχναστο!).

γεια σας ομορφες.

καλα τα νεα της παιδιατρου.ο μικρος μου ειναι μια χαρα.

τα βραδυνα κλαματα ειναι απο τα δοντια........5 βγαζει μαζι.

εβαλε και βαρος...τελευταια φορα ηταν 10,600 και σημερα ειναι 11,250:p:p:p:p

ευτυχως ολα καλα σε αυτον τον τομεα!

εγω επαθα φαρυγγίτιδα:roll::roll::roll::roll:!!!!!!

διαβασα καποιες απο τις ιστοριες σας,δεν ξερω τι να πω.!!!!!

το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι εχουμε μια πονεμενη ιστορια.

σας ευχαριστω ολες κοριτσακια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...