Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

διάβασα όσα γράψατε ενώ έλειπα...

θέλω να πω πολλά αλλά μάλλον δεν θα πω τίποτα...

λοιπόν, τι άλλα νέα?

Μας επρηξες!!! ποτέ δε λες τίποτα... μπαίνεις για να διαβάζεις τα δικά μας και για λόγους κουτσομπολιού!!:cool:

Άσε που ποτέ δεν απαντάς στις ερωτήσεις μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζώπυρον εγώ θέλω να διαβάσω αυτό που έχεις να πεις... γιατί όλο θες να πεις και δεν λες :P

H βαφτιστήρα μου δεν μένει μαζί μας αλλά είναι εδώ τις περισσότερες ώρες της μέρας που δεν εργάζεται :) Βοηθάει βρε! Απλώς δεν θέλω να κάνω πολλά πράγματα... τα βασικά: πιάτα μαγείρεμα και μια σκούπα για να μην τρώει η μικρή ό,τι βρίσκει κάτω! Α και το σίδερο κυρίως που το έχει εξ ολοκλήρου... Δεν θέλω να βολευτώ και μετά όταν βρει δουλειά 8ωρη να ζοριστώ :( Έχει και μια ζωή να ζήσει... 26 χρονών είναι!

Όχι ράννια δεν κατάλαβα αλλά το γελείο του θέματος είναι ότι στο sequel του βάζει και χέρι στο τέλος του πιτσιρικά γιατί δεν είναι κύριος όπως του έχει πει :eek:

Ego den thelo na po polla epi tou thematos me ta greeklish, mou fainetai geloio. Pantos aporo kai i idia me ton eafto mou pou ta exo kseperasei kai mou fainontai opos eipe kai i stin@, san enas makrinos efialtis. Parolopou itan ta 3/4 tis zois mou.

Se psixologo den piga pote. Thimamai, i mia mou sigatoikos sti sxoli spoudaze koinoniologia, ki otan diavaza ta vivlia tis eixa frikarei, nomiza oti kouvalao o,ti sindromo ipirxe. Ola ta simptomata mou tairiazan. :rolleyes:

Theoro ton eafto mou poli tixero poy vrika se mia krisimi kampi tis zois mou ton pnevmatiko mou, pou poli grigora -kai entelos afilokerdos, min ksexniomaste- me voithise na ta kseperaso ola, prin mplekso ston lavirintho tou gamou kai tis mitrotitas. Tha tou eimai evgnomon pantotina.

Prosopika, pistevo oti pithanotata tha kerdiza poli ligotera apo enan psixologo kai oposdipote se megalitero vathos xronou. Isos malista na ginontousan kai xeirotera ta pragmata. Den thelo na kano propaganda oute na epanalamvanomai, alla eilikrina proteino se oses pistevoun, esto kai ligo, na kanoun kai mia prospatheia me enan kalo pnevmatiko.

Διαφημίσεις

Ψάξε βρες από που αντλείς δύναμη και ηρεμία και αναλώσου εκεί... μόνο έτσι θα βοηθήσεις τον εαυτό σου! στο σύζυγο έχεις μιλήσει για το πως νιώθεις?

αντλώ δύναμη απο την οικογένεια μου και το Θεό....ο άντρας μου ξέρει τι έχει συμβεί... αλλά δεν νομίζω ότι κανένας μπορεί να αντιληφθεί αυτό που εσύ βιωνείς μέσα σου....και για να είμαι ειλικρινής δεν αφήνω να φαίνεται προς τα εξω ότι κάτι με απασχολεί....προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου, να το ξεχάσω,,, μερικές φορές το καταφέρνω κι όλας... απλά είναι άλλες φορές που γίνομαι αντιπαθητική και όλα τα πιο πάνω.... και να σου πω και κάτι Νίτσα μου? Δεν μου αρέσει να συζητώ για τα συναισθήματα μου... αν σε είχα απέναντι μου, θα σου εξιστορούσα γεγονότα, ΠΟΤΕ συναίσθηματα για όλα αυτά ....μόνο στο γραπ΄το λόγο εκφράζομαι κάπως καλύτερα και κάπως πιο ευκολα και χαλαρά... μου χει τύχει να βγάζω τα εσώψυχα μου κι ο άλλος να μου λέει μίσο να τσεκάρω το μειλ μου....Τι να σου λέω τώρα, άσε, μαυρη η ψυχούλα μου κι εμένα και επιζητά γαλήνη....

Όχι ράννια δεν κατάλαβα αλλά το γελείο του θέματος είναι ότι στο sequel του βάζει και χέρι στο τέλος του πιτσιρικά γιατί δεν είναι κύριος όπως του έχει πει :eek:

Ζωα παιδακι μου! Υπανθρωποι!

Αγγελίνα ναι πιστεύω πολύ.. Άσχετα που δεν είμαι πάντα σωστή χριστιανή... Κι έχω συγκεκριμένη εκκλησία που πηγαίνω, κι έρχεται ο πάτερ μας κάνει αγιασμούς κλπ κλπ κι εξομολογούμαι στον συγκεκριμένο. Οπότε μάλλον θεωρείται πνευματικός μου, ε?

Στίνα άστα πίσω και κοίτα μπροστά γιατί η ζωή είναι μικρή, πολύ μικρή και κυλά σα νεράκι... Άστα όλα πίσω και ζήσε!

Ζώπυρον εξακολουθείς και δεν απαντάς, λες και είσαι σε ξενοδοχείο... έρχεσαι και φεύγεις!

Χρστίνα, πάντως τη στήριξες πολύ σε όλον αυτόν τον Γολγοθά. Δεν είναι και λίγο να μεγαλώνεις σε ίδρυμα. Μένει μόνη ή με τη μαμά της?

Διαφημίσεις

Μας επρηξες!!! ποτέ δε λες τίποτα... μπαίνεις για να διαβάζεις τα δικά μας και για λόγους κουτσομπολιού!!:cool:

Άσε που ποτέ δεν απαντάς στις ερωτήσεις μου...

ζώπυρον εγώ θέλω να διαβάσω αυτό που έχεις να πεις... γιατί όλο θες να πεις και δεν λες :P

κορίτσια, θέλω να πιστεύω πως μου κάνετε πλάκα! ποιός δεν λέει ποτέ τίποτα? εγώ?

απόψε δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλο γιατί είναι ήδη βαρύ το κλίμα και δεν είμαι και στα καλά μου... στο δίπλα, κατά καιρούς, έχω πει πράγματα... όχι με λεπτομέρειες αλλά καμιά φορά, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

συν το γεγονός ότι ο γραπτός, απρόσωπος (εννοώ δεν γνωριζόμαστε εκτός ίντερνετ) λόγος είναι... άχαρος

συν το γεγονός ότι ο πατέρας μου είναι πεθαμένος κι από άποψη (όχι μόνο χριστιανική) δεν θέλω να μιλάω πολύ για τους νεκρούς - έχουν πάει σε μια άλλη διάσταση κι ότι έγινε έγινε... τότε, το θέμα είναι τώρα τι γίνεται...

δεν έχω να κρύψω κάτι... απλά, μερικά πράγματα δεν θέλω να σας τα φορτώνω, άλλα δεν μου βγαίνουν κι άλλα δεν έχει νόημα... μπορώ ν' απαντήσω όμως σε οποιαδήποτε απορία σας, ειλικρινά... αν και νομίζω ότι έχετε καταλάβει...

νίτσα μου, αυτό που είπες ότι μπαίνω για κουτσομπολιό, θεωρώ ότι είναι χιούμορ, έτσι δεν είναι...?

είμαι 38 χρονών...

οι παράλληλοι βίοι που είπα δεν ήταν για την ηλικία αλλά για τις εμπειρίες...

Αλλοπροσαλιτσες μου τρεχω και δεν φτανω! Σας αφησα στις 108 σελιδες και σας βρισκω στις 131.. :( οποτε δεν νομιζω να ειμαι εντος θεματος με οσα πω!

Ευχομαι να μας συνδεσουν το ιντερνετ γρηγορα (υποτιθεται πως εχει προωθηθει η αιτηση μας :rolleyes: ) και να μπορεσω να ξανασυμμετασχω στο θεματακι μας!

Φιλακια σε ολες!! :D

Υ.Γ. Ραννια στις 13/02 μην κανονισεις τιποτα! Θα ειμαι Πατρα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αγγελίνα ναι πιστεύω πολύ.. Άσχετα που δεν είμαι πάντα σωστή χριστιανή...

An kapoios, opoiosdipote, theorei oti einai o sostos xristianos pou ta kanei ola teleia, kalitera na to ksanadei to thema, giati vrisketai se megali plani. Kanoume o,ti mporoume, o kathenas simfona me tis dinameis tou. Thelei kirios na prospathoume, na min epanapavomaste oute na ta paratame.

Κι έχω συγκεκριμένη εκκλησία που πηγαίνω, κι έρχεται ο πάτερ μας κάνει αγιασμούς κλπ κλπ κι εξομολογούμαι στον συγκεκριμένο. Οπότε μάλλον θεωρείται πνευματικός μου, ε?

Nai, aftos einai o pnevmatikos sou.

Ποια μαμά της καλή μου Νίτσα; Που 8 χρόνια δεν έχει ενδιαφερθεί να δει που μένει το παιδί της και πως περνάει; Άσε με σε παρακαλώ μην αρχίσω με αυτή την ιστορία γιατί θα βάλετε τα κλάμματα!

Ζωπυρούλα σε πειράζω... ξέρω ότι θα τα ξεράσεις όλα με καφέ και τσιγάρο από κοντά ;) Να δούμε πότε όμως :lol:

Κόρες θα πάω να ξεραθώ... δεν αντέχω άλλο

Σας φιλώ κατάμουτρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...