Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστίνα, πως το έκανες αυτό παιδί μου με το δάχτυλο και την ομπρέλα?

Εύκολα! Δοκίμασες ποτέ με τη βροχή που έριχνε το μεσημέρι, να φοράς μπουφάν αδιάβροχο, να κρατάς παιδί με αδιάβροχο (άρα γλιστράει πάνω στο μπουφάν) να έχεις κρεμασμένες τσάντες χιαστί πάνω σου, και να έχεις και μία ομπρέλα τεράστια την οποία πρέπει να κλείσεις αφού βάλεις πρώτα το σώμα του παιδιού μέσα στο αμάξι με την ομπρέλα απέξω και τις τσάντες να εμποδίζουν κάθε σου κίνηση; Ε άμα το δοκιμάσεις... θα σκίσεις και άλλα! Τυχερή ήμουν που έκοψα απλώς το δάχτυλο :lol:

Πως ειστε?

Εγω το μεσημερι ξαναανεβασα πυρετο, και πηγα το παιδι στη μανα μου και ξεραθηκα στον υπνο. Τωρα καλυτερα...μαλλον το ξεπερασα..αντε να δουμε ...

Διαφημίσεις

Γειά σου Ζούπυ...

Καλά αερικούλι μ' έκανες και γέλασα... εσύ δεν είσαι γυναίκα, τιραμόλας είσαι...

Στίνα, αυτή την εικόνα ακριβώς βγάζω εγώ προς τα έξω -ενώ δεν είμαι έτσι... Απλά, πλέον έπαψε να με απασχολεί η άποψη των άλλων για το πρόσωπο μου. Εγώ ξέρω ποιά είμαι κι έχω αρκετούς ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και με στηρίζουν!

Δες το έτσι... Άλλωστε τι έχει μεγαλύτερη σημασία σ' αυτή τη ζωή τελικά?

Πως ειστε?

Εγω το μεσημερι ξαναανεβασα πυρετο, και πηγα το παιδι στη μανα μου και ξεραθηκα στον υπνο. Τωρα καλυτερα...μαλλον το ξεπερασα..αντε να δουμε ...

Τί πίνεις? (και δε μας δίνεις)

Διασκεδάζεις με την ταλαιπωρία μου άκαρδη γυναίκα! Ξέχασα το σημαντικότερο! Όλα αυτά τα κάνω έχοντας το παιδί στο δεξί χέρι που πάσχει από την ας πούμε τενοντίτιδα στον αγκώνα και στο άλλο χέρι κλειδιά και ομπρέλα που είναι σπασμένο 1 χρόνο... να περιγράψω πως ακριβώς νιώθω τα χέρια μου από την υγρασία και μόνο ή είναι περιττό;

Είπα σήμερα στον Λευτ... δεν παίζει να πηγαίνω μόνη μου το παιδί στον παιδικό όταν βρέχει. Τελεία και παύλα... Γιατί τα ίδια φυσικά τράβηξα και το πρωί που είχα να ανέβω και τις σκάλες του παιδικού!

κατι ελαφρυ θα ηταν μωρε....

ειχα και τη μανα μου..."μη θηλασεις το παιδι τωρα που εισαι αρρωστη!"...καλα καλα της λεω....:tongue:

Ποιό πράγμα ήταν ελαφρύ Ράννια μου? σε ρώτησα αν πίνεις κανένα φαρμακάκι.. όταν δεν δίνεις γάλα του παιδιού, πετρώνει το στήθος σου?

Διαφημίσεις

Γειά σου Ζούπυ...

Καλά αερικούλι μ' έκανες και γέλασα... εσύ δεν είσαι γυναίκα, τιραμόλας είσαι...

Στίνα, αυτή την εικόνα ακριβώς βγάζω εγώ προς τα έξω -ενώ δεν είμαι έτσι... Απλά, πλέον έπαψε να με απασχολεί η άποψη των άλλων για το πρόσωπο μου. Εγώ ξέρω ποιά είμαι κι έχω αρκετούς ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και με στηρίζουν!

Δες το έτσι... Άλλωστε τι έχει μεγαλύτερη σημασία σ' αυτή τη ζωή τελικά?

Νίτσα μου, δεν με νοιάζει η άποψη των άλλων...με πονάει που σαν άνθρωπος θα μπορούσα ,κάτω από άλλες συνθήκες, να εξελιχθώ πολύ διαφορετικά.... σε κάτι που πιο πολύ θα ήθελα... αλλά μερικές φορές(αρκετές) είμαι έρμαιο των νεύρων και όλων αυτών που τόσα χρόνια κουβαλάω.... φοβάμαι, πληγώνομαι πολύ ευκολα, και σε αντιστάθμιση όλων αυτών πολλές φορές γίνομαι ψυχρή, αδιάφορη, απότομη και αντιπαθητική ...... νοιώθω λές και ο εαυτός μου έχει εγλωβιστεί.....μου λείπει η ηρεμία και η αυτοσυγκράτηση που θα ήθελα να έχω σαν άνθρωπος και δεν έχω.....

Διασκεδάζεις με την ταλαιπωρία μου άκαρδη γυναίκα! Ξέχασα το σημαντικότερο! Όλα αυτά τα κάνω έχοντας το παιδί στο δεξί χέρι που πάσχει από την ας πούμε τενοντίτιδα στον αγκώνα και στο άλλο χέρι κλειδιά και ομπρέλα που είναι σπασμένο 1 χρόνο... να περιγράψω πως ακριβώς νιώθω τα χέρια μου από την υγρασία και μόνο ή είναι περιττό;

Είπα σήμερα στον Λευτ... δεν παίζει να πηγαίνω μόνη μου το παιδί στον παιδικό όταν βρέχει. Τελεία και παύλα... Γιατί τα ίδια φυσικά τράβηξα και το πρωί που είχα να ανέβω και τις σκάλες του παιδικού!

Απόσυρση....

Άσχετο... η βαφτιστήρα σου μένει μαζί σας, έτσι δεν είναι? σε βοηθάει με το παιδί? της αρέσει?

αυτο σου λεω ρε....δεν ηπια τιποτα σπουδαιο (ντεπον), οποτε θα ηταν κατι ελαφρυ (αυτο που ειχα)

αν χασει ενα γευμα, δε πετρωνει τοσο. το ταισα ομως κανονικοτατα....ουτως ή αλλως αν ειναι να κολλησει, θα εχει κολλησει απο αλλα, οχι μονο απο το θηλασμο...

Νίτσα μου, δεν με νοιάζει η άποψη των άλλων...με πονάει που σαν άνθρωπος θα μπορούσα ,κάτω από άλλες συνθήκες, να εξελιχθώ πολύ διαφορετικά.... σε κάτι που πιο πολύ θα ήθελα... αλλά μερικές φορές(αρκετές) είμαι έρμαιο των νεύρων και όλων αυτών που τόσα χρόνια κουβαλάω.... φοβάμαι, πληγώνομαι πολύ ευκολα, και σε αντιστάθμιση όλων αυτών πολλές φορές γίνομαι ψυχρή, αδιάφορη, απότομη και αντιπαθητική ...... νοιώθω λές και ο εαυτός μου έχει εγλωβιστεί.....μου λείπει η ηρεμία και η αυτοσυγκράτηση που θα ήθελα να έχω σαν άνθρωπος και δεν έχω.....

Ψάξε βρες από που αντλείς δύναμη και ηρεμία και αναλώσου εκεί... μόνο έτσι θα βοηθήσεις τον εαυτό σου! στο σύζυγο έχεις μιλήσει για το πως νιώθεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...